Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XII

Aš irgi palakstau vakarais stadione keletą ratų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Angie_Kiras @ 2012 06 22, 13:02)
Bėgikės, gal galėtumėte parekomenduoti, kur ir kokį laikrodį, rodantį nubėgtą distanciją, laiką, per kurį ji buvo įveikta, sudegintas kalorijas ar pan., įsigyti? Kažkaip neįdomu man bėgti tik daugmaž įsvaizduojant įveiktą atstumą... smile.gif

Siulau pasidometi GARMIN produkcija. Tikrai superiniai laikrodziai, tik kainos kandziojasi. Ir pirkti siulyciau ne LT, nes cia gaunasi brangiau ax.gif
Atsakyti
Labutis! Atejau pas jus pasiteirauti ax.gif Jau trecia savaite kaip lakstau rytais, viskas buvo gerai, tik dabar trecia diena kaip nepabegu beveik. Labai skauda koju raumenis, tuos kurie zemiau kelio. Pradzioje jauciasi kaip koju raumenys kaista, o neuzilgo kojos kaip ir susitingsta, kaip svino pilnos pasidaro, skauda net ir kaulus. Zodziu, begt nesigauna. Ar man cia kokio kalcio trukumas taip pasireiskia? Prasau patarimu.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Junona* @ 2012 06 27, 18:40)
Labutis! Atejau pas jus pasiteirauti  ax.gif  Jau trecia savaite kaip lakstau rytais, viskas buvo gerai, tik dabar trecia diena kaip nepabegu beveik. Labai skauda koju raumenis, tuos kurie zemiau kelio. Pradzioje jauciasi kaip koju raumenys kaista, o neuzilgo kojos kaip ir susitingsta, kaip svino pilnos pasidaro, skauda net ir kaulus. Zodziu, begt nesigauna. Ar man cia kokio kalcio trukumas taip pasireiskia? Prasau patarimu.... rolleyes.gif

Ar pakankamai raumenu tempimo pratimu pries ir po begimo darote? Tai labai svarbu.
Atsakyti
QUOTE(Mist @ 2012 06 27, 19:09)
Ar pakankamai raumenu tempimo pratimu pries ir po begimo darote? Tai labai svarbu.

Po begimo,taip darau. Pries begima ne, isivaizdavau, kad uzteks paeit iki tos vietos kur begu. Einu apie 1 km, maniau ka susyla raumenys ir to gana. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Junona* @ 2012 06 27, 21:28)
Po begimo,taip darau. Pries begima ne, isivaizdavau, kad uzteks paeit iki tos vietos kur begu. Einu apie 1 km, maniau ka susyla raumenys ir to gana. ax.gif

Sveikos,

Jungiuosi į jūsų būrelį. Prieš pusmetį įsigijom šunį, todėl nusprendžiau, kad geriau pabėgioti, negu vaikščioti. Bėgioju apie mėn. laiko, bet irgi prieš bėgimą einu gal 5 min., po to pradedu bėgti ristele, pamažu didindama greitį, grįžusi darau tempimo pratimus su guma. Na, kol kas jokių nusiskundimų dėl raumenų skausmo neturiu. Tik vakare būnu labai pavargusi. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziwex: 28 birželio 2012 - 08:33
QUOTE(*Junona* @ 2012 06 27, 21:28)

Neuztenka smile.gif manau skausmas tikrai todel, kad nesitempiate pries begima (man taip paciai buvo pradejus begioti, kalbu is patirties). Pradejus temptis viskas praejo ir niekada nebepasikartojo. Pabandykite bent 10 minuciu daryti specialius tempimo pratimus pries begima, paskaitykite apie begima internete-sie pratimai pries ir po yra begimo dalis, be ju nebus kokybisko ir sveiko begiojimo.
aisku gali buti ir kitu skausmo priezasciu (avalyne, danga, kuria begate, bendra fizine sveikata ir t. t.), bet is to kaip aprasote savo jauciamo skausmo pobudi - manau didele tikimybe, kad viska issprestu tempimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mist: 28 birželio 2012 - 17:25
kiek domėjaus, nėra patartina smarkiai tampytis prieš bėgant, ypač jei ryte bėgiojat. Tempimo pratimai turėtų būt daromi bent lengvai apšilus, o neapšilusiam kūne galima pasitempti raiščius, raumenis.
Aš paprastai prieš bėgant stengiuos atlikt porą dinaminių tempimų pratimų, prieš tai porą bendrų pratimų, kad kūnas apšiltų. O po bėgimo, jau skiriu daaaaug laiko tempimui biggrin.gif
Bet bėgime, kaip ir visur kitur, kiekvienas turi atrasti savo metodą 4u.gif

Linnn, jeigu dar užsuki į šią temą, tai noriu pasipasakoti, kad tu esi žmogus, kuris su tuo nike+ įtraukė mane į bėgimą prieš kokius 3 metus biggrin.gif iki tol pabėgiodavau mėnesį kitą ir mesdavau. O dabar, nesvarbu ar yra nike+ ar nėra, bet jau keli metai kaip žiemą vasarą neįsivaizduoju saves nebėgant. Įveikiau pusę maratono, ir kadanors ateity svajoju nubėgti visą smile.gif Tada visai netikėtai užkabinai mane keliais postais, atrodo smulkmena, bet tiek gero davė, už tai esu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
[quote=bamba,2012 06 28, 20:15]
kiek domėjaus, nėra patartina smarkiai tampytis prieš bėgant, ypač jei ryte bėgiojat. Tempimo pratimai turėtų būt daromi bent lengvai apšilus, o neapšilusiam kūne galima pasitempti raiščius, raumenis.
Aš paprastai prieš bėgant stengiuos atlikt porą dinaminių tempimų pratimų, prieš tai porą bendrų pratimų, kad kūnas apšiltų. O po bėgimo, jau skiriu daaaaug laiko tempimui biggrin.gif
Bet bėgime, kaip ir visur kitur, kiekvienas turi atrasti savo metodą 4u.gif ]

Sutinku, kad kievienam reikia atrasti kas jam tinka smile.gif
as asmeniskai nieko iki siol nepasitempiau, bet aisku domejausi ir stengiuosi viska daryti kuo taisyklingiau. Apsilimas irgi i nauda, net neabejoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mist: 28 birželio 2012 - 19:58
Sveikos, jungiuosi ir aš prie lakstančiųjų krosiukus. Bėgau šiandien anksti ryte, visai smagu, tik labai džiūvo burna. Kažkaip nesinori pora ratukų bėgant tampytis vandens buteliuką kartu. Gal padėtų vandens atsigėrimas prieš bėgant?
Atsakyti
QUOTE(cangoroo @ 2012 06 30, 09:26)
Sveikos, jungiuosi ir aš prie lakstančiųjų krosiukus. Bėgau šiandien anksti ryte, visai smagu, tik labai džiūvo burna. Kažkaip nesinori pora ratukų bėgant tampytis vandens buteliuką kartu. Gal padėtų vandens atsigėrimas prieš bėgant?

dėl poros ratukų tikrai nereikia tampytis smile.gif užtenka prieš tai ir poto atsigerti
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2012 06 28, 20:15)

Linnn, jeigu dar užsuki į šią temą, tai noriu pasipasakoti, kad tu esi žmogus, kuris su tuo nike+ įtraukė mane į bėgimą prieš kokius 3 metus biggrin.gif iki tol pabėgiodavau mėnesį kitą ir mesdavau. O dabar, nesvarbu ar yra nike+ ar nėra, bet jau keli metai kaip žiemą vasarą neįsivaizduoju saves nebėgant. Įveikiau pusę maratono, ir kadanors ateity svajoju nubėgti visą smile.gif Tada visai netikėtai užkabinai mane keliais postais, atrodo smulkmena, bet tiek gero davė, už tai esu labai dėkinga 4u.gif

o, kaip labai labai malonu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti