Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XII

Dėkui už patarimus dėl veido kremo, reiks dar pasidomėti, nes buvau nusipirkusi weledos kremuką specialiai šaltiems orams, kurį buvo rašoma tepti prieš einant į lauką, bet man su juo būdavo blogiau. Oda atrodo labiau šaldavo, iš ryto tekdavo anksti išbėgti tik atsikėlus, tai nebūdavo laiko ilgiau palaikyti.

Kai paskaitau kaip kiti-kitos greitai bėga bigsmile.gif aš kol kas bėgant šiek tiek kalniukais 5km per 35 min blush2.gif visi prabėga kaip pro stovinčią doh.gif na bet rytais klausausi savo organizmo ir bėgu taip, kad jausčiausi patogiai nedūstanti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2012 09 24, 19:34)
tai kad beveik visi tuose renginiuose savamoksliai biggrin.gif bėgimas pats iš saves toks 'savamoksliškas' sportas  smile.gif
Jei tikrai nubėgat 10km per 45 min (o per varžybas dažniausiai bėgasi dar greičiau), tai yra puikus rezultatas. Kad ir Vilniaus maratono šių metų rezultatus pažiūrėjus (http://www.vilniausmaratonas.lt/lt/maratonas/dalyviams/rezultatai/10km-1/) jūs būtumėt kažkur šešta!!!! Tai ką jau kalbėt apie mažesnius renginius 4u.gif

Na sugundėte Jūs čia mane tokiais pasiūlymais, tai manau pavasarį jau reiks kur sudalyvauti g.gif Nes bėgimas man jau tapo hobis ir kasdienė aistra, negaliu nei dienos išbūti nebėgus, o jei dėl kokių išvykimų ar švenčių tenka nebėgti, kitą dieną jau tik prabudus apie tai ir tegalvoju doh.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(summmer @ 2012 09 24, 21:07)
Kai paskaitau kaip kiti-kitos greitai bėga bigsmile.gif aš kol kas bėgant šiek tiek kalniukais 5km per 35 min  blush2.gif visi prabėga kaip pro stovinčią  doh.gif na bet rytais klausausi savo organizmo ir bėgu taip, kad jausčiausi patogiai nedūstanti  biggrin.gif

Tai ir nereikia labai greitai bėgti, nes sako, kad daugumai nuo greito tempo atsiranda ryškūs raumenukai ant kojų, bet man taip visiškai nėra, kažkoks kitoks mano organizmas doh.gif Šaunuolė, kad klausote savęs ir bėgate taip, kad būtų patogu, nereikia savęs kankinti, nes tada nebeliks malonumo, o tik kančia ir sportuoti vargu ar besinorės 4u.gif
Atsakyti
sveikos, begikes smile.gif
gal kuri esate susidurusi su kelio skausmu? nesu profesionale, begioju savo malonumui, bet pabegus apie 30 min, pradeda skaudeti keli, tarsi isnirti noretu g.gif paeinu truputi, praeina, pradedu begti ir vel tas pats verysad.gif geriu GNLD gliukozamina, nezinau ko dar imtis g.gif
Atsakyti
Turėjau ir aš su keliais problemų tai tepiau vaistais ir dariau specialias mankštas. Praėjo po kažkiek laiko. Bet šiaip geriau pas gydytoją nueit, nes visiem skirtinagi juk būna.
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2012 09 30, 18:32)
sveikos, begikes smile.gif
gal kuri esate susidurusi su kelio skausmu? nesu profesionale, begioju savo malonumui, bet pabegus apie 30 min, pradeda skaudeti keli, tarsi isnirti noretu  g.gif paeinu truputi, praeina, pradedu begti ir vel tas pats  verysad.gif geriu GNLD gliukozamina, nezinau ko dar imtis  g.gif

Sveika 4u.gif

Puikiai pažįstama problema, tad iš karto rekomenduoju kreiptis pas gydytoją. Tai pat rekomenduoju, jei tik yra galimybė, nes tai brangiai kainuos, atlikti kraujo tyrimą, kuris parodo, kiek ir kokių vitaminų trūksta bei kokia situacija yra su reumatoidiniu ir kt. faktoriais. Man dėl padidėjusio 7 kartus reumatoidinio faktoriaus prieš 6 metus buvo uždraudę intensyvias bėgimo ir dviračio mynimo treniruotes, tai pagėrus vaistus viskas grįžo į savas vėžias. Taip pat gali būti, jog sąnariai yra jautresni vėsesniems ar šaltiems orams, jų permainoms, todėl ir jauti skausmus. Bet kokiu atveju būtinai nueik pas gydytoją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte26 @ 2012 10 01, 20:18)
Sveika  4u.gif

Puikiai pažįstama problema, tad iš karto rekomenduoju kreiptis pas gydytoją. Tai pat rekomenduoju, jei tik yra galimybė, nes tai brangiai kainuos, atlikti kraujo tyrimą, kuris parodo, kiek ir kokių vitaminų trūksta bei kokia situacija yra su reumatoidiniu ir kt. faktoriais. Man dėl padidėjusio 7 kartus reumatoidinio faktoriaus prieš 6 metus buvo uždraudę intensyvias bėgimo ir dviračio mynimo treniruotes, tai pagėrus vaistus viskas grįžo į savas vėžias. Taip pat gali būti, jog sąnariai yra jautresni vėsesniems ar šaltiems orams, jų permainoms, todėl ir jauti skausmus. Bet kokiu atveju būtinai nueik pas gydytoją  4u.gif

Ačiū labai už nuomonę, kraujo tyrimą pasidarysiu 4u.gif čia tikriausiai chirurgo reikia konsultacijos? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Yourga @ 2012 10 01, 20:07)
Turėjau ir aš su keliais problemų tai tepiau vaistais ir dariau specialias mankštas. Praėjo po kažkiek laiko. Bet šiaip geriau pas gydytoją nueit, nes visiem skirtinagi juk būna.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte26 @ 2012 09 28, 10:33)
Na sugundėte Jūs čia mane tokiais pasiūlymais, tai manau pavasarį jau reiks kur sudalyvauti  g.gif Nes bėgimas man jau tapo hobis ir kasdienė aistra, negaliu nei dienos išbūti nebėgus, o jei dėl kokių išvykimų ar švenčių tenka nebėgti, kitą dieną jau tik prabudus apie tai ir tegalvoju  doh.gif  biggrin.gif

o kam laukt pavasario biggrin.gif šį sekamdienį bus renginys Kaune http://bekuzkauna.lt/. Turėtų būt smagus bėgimas, planuoju 10km bėgt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 03 spalio 2012 - 20:16
QUOTE(driu @ 2012 10 03, 15:38)
Ačiū labai už nuomonę, kraujo tyrimą pasidarysiu  4u.gif čia tikriausiai chirurgo reikia konsultacijos?  g.gif

Nėra už ką 4u.gif Visų pirma nueik pas savo šeimos gydytoją, ji tada duos siuntimą pas ortopedą-traumatologą arba pas kineziterapeutą (viskas priklauso nuo Jūsų šeimos gydytojo mirksiukas.gif )
Papildyta:
QUOTE(bamba @ 2012 10 03, 20:16)
o kam laukt pavasario  biggrin.gif šį sekamdienį bus renginys Kaune http://bekuzkauna.lt/. Turėtų būt smagus bėgimas, planuoju 10km bėgt 4u.gif

O, ačiū labai, matau, kad renginys tikrai puikus 4u.gif Tik labai gaila, kad neturiu kam palikti savo dviejų mažių ir esu beratė, kai vyras išvykęs į komandiruotę verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(bamba @ 2012 10 03, 20:16)
Turėtų būt smagus bėgimas, planuoju 10km bėgt 4u.gif

Beje, bamba, ar jau užsiregistravai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte26 @ 2012 10 03, 20:45)
Beje, bamba, ar jau užsiregistravai? bigsmile.gif

aha, užsiregistravau biggrin.gif aš visur užsiregistravau, net į kitų metų vilniaus maratoną doh.gif biggrin.gif
na bus dar tų renginių, manau sudalyvausi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2012 10 04, 18:46)
aha, užsiregistravau biggrin.gif aš visur užsiregistravau, net į kitų metų vilniaus maratoną doh.gif  biggrin.gif
na bus dar tų renginių, manau sudalyvausi mirksiukas.gif

Šaunuolė tu 4u.gif Aš manau, kad tikrai susitiksime viename iš maratonų mirksiukas.gif O kada vyks kitąmet Vilniaus maratonas? Ar tu apie šitą kalbi:

http://www.vilniausmaratonas.lt/
Atsakyti
Sveikos bėgikės ! Man problema atsirado - tamsa vakarais smile.gif Į parką jau bėgti baisu, palei Nerį danga tragiška, galima ir koją nusisukti, dar ten tamsoje kažkodėl jaučiuosi kaip nesvarumo būsenoje, įtempusi akis, kad tik už armatūros neužkliūti... Šaligatviais palei gatves labai nesmagu bėgioti sad.gif Turbūt man tas periodas - naujų trasų paieška.
Man dar labai sušala kaklas ir gerklė. Ar bėgiojate su kokiais šalikėliais ?
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2012 10 05, 18:26)
Sveikos bėgikės !  Man problema atsirado - tamsa vakarais smile.gif Į parką jau bėgti baisu, palei Nerį danga tragiška, galima ir koją nusisukti, dar ten tamsoje kažkodėl jaučiuosi kaip nesvarumo būsenoje, įtempusi akis, kad tik už armatūros neužkliūti... Šaligatviais palei gatves labai nesmagu bėgioti sad.gif Turbūt man tas periodas - naujų trasų paieška.
Man dar labai sušala kaklas ir gerklė. Ar bėgiojate su kokiais šalikėliais ?

Sveika 4u.gif
Tikrai taip, ruduo atnešė ankstyvus tamsius vakarus, tad bėgimo laiką teko paankstinti, nes kitaip neįmanoma, o tai su išsukinėtom kojom turbūt grįžčiau vienąkart doh.gif Kadangi aš ne vilnietė, sunku patarti kokią šviesesnę trasą unsure.gif
Aš tai esu šaltyšė, tai būtinai turiu bėgti su golfu ir džemperiu, kuris turi paaukštintą storoką kaklą, tada nesušąlu 4u.gif
Atsakyti