QUOTE(bamba @ 2012 09 24, 19:34)
tai kad beveik visi tuose renginiuose savamoksliai

bėgimas pats iš saves toks 'savamoksliškas' sportas
Jei tikrai nubėgat 10km per 45 min (o per varžybas dažniausiai bėgasi dar greičiau), tai yra puikus rezultatas. Kad ir Vilniaus maratono šių metų rezultatus pažiūrėjus (http://www.vilniausmaratonas.lt/lt/maratonas/dalyviams/rezultatai/10km-1/) jūs būtumėt kažkur šešta!!!! Tai ką jau kalbėt apie mažesnius renginius
Na sugundėte Jūs čia mane tokiais pasiūlymais, tai manau pavasarį jau reiks kur sudalyvauti

Nes bėgimas man jau tapo hobis ir kasdienė aistra, negaliu nei dienos išbūti nebėgus, o jei dėl kokių išvykimų ar švenčių tenka nebėgti, kitą dieną jau tik prabudus apie tai ir tegalvoju
Papildyta:
QUOTE(summmer @ 2012 09 24, 21:07)
Kai paskaitau kaip kiti-kitos greitai bėga

aš kol kas bėgant šiek tiek kalniukais 5km per 35 min

visi prabėga kaip pro stovinčią

na bet rytais klausausi savo organizmo ir bėgu taip, kad jausčiausi patogiai nedūstanti
Tai ir nereikia labai greitai bėgti, nes sako, kad daugumai nuo greito tempo atsiranda ryškūs raumenukai ant kojų, bet man taip visiškai nėra, kažkoks kitoks mano organizmas

Šaunuolė, kad klausote savęs ir bėgate taip, kad būtų patogu, nereikia savęs kankinti, nes tada nebeliks malonumo, o tik kančia ir sportuoti vargu ar besinorės