QUOTE(Spygliusss @ 2012 09 18, 09:15)
Smagu, kad prisijungei. Manau daug kas prasideda nuo begimo savo malonumui, o veliau prasideda paieskos nauju trasu ar begimo 'pramogu'
Ziemai turiu windproof apranga - storesnes 'tympos' ir dzemperis su mazu pukeliu is vidaus. Dar striuke ar liemene uzsimetu. Ciurnoms sildyti dar nesioju blauzdines. aisku kepure butina, arba ausines. Tik vat su batais dar neissprendziu klausimo. kad ir kaip gera begioti ziema lendu i sale, nes labai baisu begti per sniega, leda kai slidu. Kazkaip nesinori drebtis ir susilauzyti kokia ranka
Labai smagu, kad priėmėt į draugiją

Aš labai norėčiau pereiti prie profesionalesnio sporto, tik kad, deja, gyvenu labai mažame miestelyje, tad čia nei sporto klubo, nei kokio makiažo nėra, tadtrasas tenka kurti pačiai
Ačiū labai, Spygliusss, už tokį išsamų aprangos aprašymą, man regis man jau pats metas jos ieškotis

O gal kartais iš mergaičių kas nors parduoda, kad ir dėvėtų? Bandžiau kažkurią dieną ieškoti, tik kad didelius dydžius teradau
Vat ir aš tą patį pagalvojau, kad per sniegą neturėtų būti smagu ir saugu bėgti... Ech, kaip jums gerai, kad galite lįsti į sporto sales, kaži kaip man teks šią problemą spręsti, nes nebėgiodama išprotėsiu