Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XII

QUOTE(Spygliusss @ 2012 09 13, 18:41)
Geru minciu siaip apie gyvenima ar begima?

rašo jis ten netik apie bėgimą, bet aš užfiksavau daugiau apie bėgimą, nes būtent dėl to ir skaičiau. Idomu buvo apie savijautą per ilgas distancijas, maratonus. Supratau, kad tai sunku, bet įmanoma.
Šiaip skaičiau seniai, prieš 4 metus gal, tai detalių tikrai neprisimenu, tik žinau, kad po tos knygos man atsirado noras ilginti distancijas
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2012 09 15, 14:27)
rašo jis ten netik apie bėgimą, bet aš užfiksavau daugiau apie bėgimą, nes būtent dėl to ir skaičiau. Idomu buvo apie savijautą per ilgas distancijas, maratonus. Supratau, kad tai sunku, bet įmanoma.
Šiaip skaičiau seniai, prieš 4 metus gal, tai detalių tikrai neprisimenu, tik žinau, kad po tos knygos man atsirado noras ilginti distancijas

Aha tikrai nedidele knygele, per savaitgali perskaiciau. Stilius silpnokas kaip tokiam rasytojui, bet ta nurasau vertimui ir originalo kalbos. Labai patiko pasakojimas kaip ultramaratona bego thumbup.gif Siaip nemazai minciu svarstymu, kurios daugeli begiku laikas nuo laiko aplanko, pvz. ar normalu,kad tingisi begti ir pan.. Pralinksmino mintis kaip maratona begdamas svajojo apie salta alu doh.gif
Atsakyti
Labas, žaviosios bėgikės 4u.gif

Noriu jungtis ir aš į jūsų būrį, jei priimsite ax.gif Kolkas dar nedalyvauju jokiuose maratonuose, bet kiekvieną dieną sportuoju savo malonumui, ir, be abejo, siekdama išlaikyti figūrą, nes jei nors truputuką patingiu, iškart viskas nusėda ant šlaunų ir klubų unsure.gif
Dabar man didžiausias iššūkis sportas žiemą, nes kolkas niekada nebėgiojau esant šaltam orui, esu didelis šaltyšius blush2.gif Teks įsigyti gerą aprangą ir avalynę, o tada manau jau bus nebebaisu. Gal galite pasidalinti šia patirtimi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte26 @ 2012 09 17, 13:42)
Labas, žaviosios bėgikės  4u.gif

Noriu jungtis ir aš į jūsų būrį, jei priimsite  ax.gif  Kolkas dar nedalyvauju jokiuose maratonuose, bet kiekvieną dieną sportuoju savo malonumui, ir, be abejo, siekdama išlaikyti figūrą, nes jei nors truputuką patingiu, iškart viskas nusėda ant šlaunų ir klubų  unsure.gif
Dabar man didžiausias iššūkis sportas žiemą, nes kolkas niekada nebėgiojau esant šaltam orui, esu didelis šaltyšius  blush2.gif  Teks įsigyti gerą aprangą ir avalynę, o tada manau jau bus nebebaisu. Gal galite pasidalinti šia patirtimi?  4u.gif

Smagu, kad prisijungei. Manau daug kas prasideda nuo begimo savo malonumui, o veliau prasideda paieskos nauju trasu ar begimo 'pramogu' 4u.gif

Ziemai turiu windproof apranga - storesnes 'tympos' ir dzemperis su mazu pukeliu is vidaus. Dar striuke ar liemene uzsimetu. Ciurnoms sildyti dar nesioju blauzdines. aisku kepure butina, arba ausines. Tik vat su batais dar neissprendziu klausimo. kad ir kaip gera begioti ziema lendu i sale, nes labai baisu begti per sniega, leda kai slidu. Kazkaip nesinori drebtis ir susilauzyti kokia ranka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spygliusss @ 2012 09 18, 09:15)
Smagu, kad prisijungei. Manau daug kas prasideda nuo begimo savo malonumui, o veliau prasideda paieskos nauju trasu ar begimo 'pramogu'  4u.gif

Ziemai turiu windproof apranga - storesnes 'tympos' ir dzemperis su mazu pukeliu is vidaus. Dar striuke ar liemene uzsimetu. Ciurnoms sildyti  dar nesioju blauzdines. aisku kepure butina, arba ausines. Tik vat su batais dar neissprendziu klausimo. kad ir kaip gera begioti ziema lendu i sale, nes labai baisu begti per sniega, leda kai slidu. Kazkaip nesinori drebtis ir susilauzyti kokia ranka doh.gif

Labai smagu, kad priėmėt į draugiją 4u.gif Aš labai norėčiau pereiti prie profesionalesnio sporto, tik kad, deja, gyvenu labai mažame miestelyje, tad čia nei sporto klubo, nei kokio makiažo nėra, tadtrasas tenka kurti pačiai biggrin.gif
Ačiū labai, Spygliusss, už tokį išsamų aprangos aprašymą, man regis man jau pats metas jos ieškotis smile.gif O gal kartais iš mergaičių kas nors parduoda, kad ir dėvėtų? Bandžiau kažkurią dieną ieškoti, tik kad didelius dydžius teradau doh.gif
Vat ir aš tą patį pagalvojau, kad per sniegą neturėtų būti smagu ir saugu bėgti... Ech, kaip jums gerai, kad galite lįsti į sporto sales, kaži kaip man teks šią problemą spręsti, nes nebėgiodama išprotėsiu g.gif
Atsakyti
Aš po 3.5 metų pertraukos pradėjau bėgioti nuo gruodžio, nes jaučiau, kad reikia kažką daryti, daugiau laiko skirti sau, sutvirtėti. Man labai patiko bėgimas žiemą, per sniegą, jokių kritimų nė karto nebuvo ir aprangų labai specialių nepirkau, labai gerai buvo (bėgau su timpomis ir dar vienomis kelnėmis ir striukyte su flysiniu vidum) bigsmile.gif Vienintelis minusas - labai gaila būdavo veido odos, žiūrėjau, kad rimti sportininkai dedasi kaukes. Tiesa jei mačiau, kad virš minus 15 lauke nebėgdavau, priežastis nes ir sūnų veždavausi kartu į lauką, jis pamiegodavo viduryje stadiono , o aš bėgdavau ratus aplink jį biggrin.gif Man būtent iš ryto išbėgimas į lauką, tai geros energijos pasikrovimas visai dienai, kai neišeina darau treniruotes namie, bet nepalyginsi su prabėgimu lauke iš ryto kokią 6-7h bigsmile.gif Beje didžiausias pliusas, kad nė karto tą žiemą ir nesirgau, jei sloga kabindavosi - prabėgi-viskas prasivalo. Tai jokiu būdu ne visiems tinka 4u.gif
Atsakyti
Paskaitinėjau čia įspūdžius dalyvavusių maratone, tai vienareikšmiškai jums respect - man kol kas tie 42 km ar kad ir 20 km yra nesuvokiamas dalykas doh.gif Praeitus maratonus jų trasa eidavo kaip tik pro mano namus, tai kai matydavau dalyvius bėgančius įvairiausių spalvų veidais, tai tikrai, net sunku žiūrėti būdavo. Bet tikiu, kad kirtus finišą turėtų būti euforija bigsmile.gif Aš kol kas trečią Vilniaus maratoną iš eilės kukliai apsiribojau tais 4,2 km ir tai buvo smagu blush2.gif Šį šeštadienį prarisnosiu 5 km ir vėl pliusiuką užsidėsiu smile.gif Labai smagu dalyvauti tokiuose renginiuose.
Atsakyti
QUOTE(Latte26 @ 2012 09 19, 13:01)
smile.gif O gal kartais iš mergaičių kas nors parduoda, kad ir dėvėtų? Bandžiau kažkurią dieną ieškoti, tik kad didelius dydžius teradau  doh.gif 

Mazesni miesteliai turi nerealu turgu paparastai, kalbu apie devetus. Ilgai nesiojau is ten gauta slidinejimui skirta striuke: ryski, plona ir silta ir, svarbiausia nepraleido vejo. tik jau savo atgyveno...

QUOTE(summmer @ 2012 09 19, 14:48)
Vienintelis minusas - labai gaila būdavo veido odos, žiūrėjau, kad rimti sportininkai dedasi kaukes.

Man padeda nerafinuotas sviestmedzio sviestas/aliejus. Nezinau kaip tiksliai vadinasi. Kazkada mama isiule suni vedziojant, tai ziema labai draugauju su juo i lauka eidama. Tinka ir vaikams mirksiukas.gif

As uzsibreziau tiksla siemet daugiau ziema begti, ziuresim, kiek valios uzteks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte26 @ 2012 09 19, 13:01)

Vat ir aš tą patį pagalvojau, kad per sniegą neturėtų būti smagu ir saugu bėgti... Ech, kaip jums gerai, kad galite lįsti į sporto sales, kaži kaip man teks šią problemą spręsti, nes nebėgiodama išprotėsiu  g.gif

Gyvenu dideliam mieste, bet niekad jokiose salėse nebėgiojau, nors nuo lapkričio iki pavasario sportavau 5-6 kartus per savaitę. Ir aprangų specialių neprireikė, bet ir šitos žiemos didelė dalis nebuvo baisi. Šaltesniu laiku bėgdavau su dvejom timpom, palaidine ilgom rankovėm ir flysiniu džemperiu. Šalčiausiu laiku nebėgiojau, namie sportuodavau.

QUOTE(summmer @ 2012 09 19, 14:48)
Tiesa jei mačiau, kad virš minus 15 lauke nebėgdavau, priežastis nes ir sūnų veždavausi kartu į lauką, jis pamiegodavo viduryje stadiono , o aš bėgdavau ratus aplink jį biggrin.gif

Va čia yra ieškojimas galimybių, o ne pasiteisinimų, labai smagu skaityti smile.gif
Atsakyti
Aš bėgioti rytais niekaip neprisiversčiau, rytais man sunku išsiristi iš lovos blush2.gif Vakare esu įpratusi sportuoti nuo paauglystės, man pats laikas sportuoti yra 18-20 val, tada esu energingiausia ir jaučiu, kad galiu bėgti kiek noriu smile.gif
Žieminės aprangos paieškai dabar sutelkiau visas pajėgas, labai tikiuosi, kad pavyks ką rasti, nes iš profesionalių parduotuvių įsigyti būtų labai brangu unsure.gif
Beje, žiemą nuo šalčių veidukus tiek aš, tiek ir mano vaikai saugome kosmetologės padarytu kremuku - "zuikio taukais", tai labai puikus dalykas thumbup.gif
Atsakyti
aš žiemai tik šiltus apatinius nusipirkau, viso kito specialiai nepirkau. Rengiuosi treningines kelnes, kažką ilgom rankovėm ir striukytė. Žinoma kepurė ir pirštinės dar. Na jei ten -20 tai nebėgu, arba bėgu nedaug, kelis km, o šiaip didžiają žiemos dalį pakenčiami tie orai, per šalta nebūna smile.gif Labiausiai nemalonu dėl slidumo. Šaligatviais bėgt nemėgstu, o palei Nerį, kur visada bėgioju, būna nevalyta, prisnigę, o jei dar atšylę būna, tai aptartpę sniegai su balom, nelygu, tikrai nesunku paslysti unsure.gif
Atsakyti
Beje, vilnietės: kai dabar vis anksčiau temsta (o paskui pasukus laiką jau penktą vakaro bus naktis mad.gif ), kur bėgiojat - palei Nerį, kitomis gatvėmis, stadionuose kažkokiuose? g.gif
Atsakyti