Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XII

QUOTE(milė. @ 2013 03 10, 19:09)
Plonu lygiu padu, nepaminkštinti, sunkiai besilankstantys, apskritai sunkūs. Tuo metu, kai blauzdas skaudėjo, turėjau nike, bet nebuvo jie specialiai bėgimui skirti, per mažai kulno ir paminkštinimo turėjo, dabar ieškau kitokių  4u.gif

mano tiek dabartiniai, tiek nauji(dar neišmėginti) skirti spec. bėgimui. priklausomai nuo to, ar bėgama bekele, ar lygiu keliu, skiriasi padas, o šiaip, manau, reiktų rinktis tik bėgimui skirtus g.gif 4u.gif (negaliu savo parodyt, ne internete pirkau blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 03 10, 20:13)
mano tiek dabartiniai, tiek nauji(dar neišmėginti) skirti spec. bėgimui. priklausomai nuo to, ar bėgama bekele, ar lygiu keliu, skiriasi padas, o šiaip, manau, reiktų rinktis tik bėgimui skirtus  g.gif  4u.gif (negaliu savo parodyt, ne internete pirkau  blush2.gif )

O koks gamintojas? smile.gif girdėjau, kad ir asfaltas kojoms sveikatos nepriduoda, bet vidury miesto gyvenant sunkoka rast kitokių kelių g.gif Ar iki ~300 galima padorius batus nusipirkti, kurie būtų specialiai bėgimui skirti? smile.gif
Atsakyti
Labas, begiojau tik savaite, bet labai patiko, ryte pabegioji ir atrodo, kad visa diena zymiai produktyvesne bigsmile.gif
QUOTE(milė. @ 2013 03 10, 17:38)

Dabar kaip tik žiūrinėjuosi naujų batelių bėgimui ir taip baisu daug pinigų išleist, bet prašaut. sad.gif Gal kas nors galėtų pasidalinti, kokius dėvite? smile.gif

Pirkau kazkokius Nike runing, uz 160lt, brangesniu nepirkau, nes nezinojau ar uzsikabliuosiu su begimu, nes mokykloj kuno kultura buvo kancia nr blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(milė. @ 2013 03 10, 19:24)
O koks gamintojas? smile.gif girdėjau, kad ir asfaltas kojoms sveikatos nepriduoda, bet vidury miesto gyvenant sunkoka rast kitokių kelių  g.gif Ar iki ~300 galima padorius batus nusipirkti, kurie būtų specialiai bėgimui skirti? smile.gif

Mano Adidasiukai abi poros. Šiaip vienas žmogelis, bėgiojantis miškais, pasakojo, kad į Adidas nebežiūri, nes jie peršlampa (na,kvėpuojantys), renkasi Nike.aš kadangi neturiu sąlygų miškuos bėgiot, tik asfaltu, tai man geri tokie. Žinoma, kad galima, ir pigiau galima rasti. Šiaip neseniai įdomumo dėlei dairinėjaus, kuo stebuklingi tie brangūs, už 600 Lt ir pan., tai kaip supratau, jie skirti turintiems įv. problemų (girdėjau iš pažįstamo atvejį, kad žmogus, tokius nusipirkęs(nes norėjo kuo ''šūstresnių''), susigadino sąnarius, nežinia, kiek ten tiesos...). Iš kokio jūs miesto? jeigu šalia, į až brūkštelčiau, kur galite pažiūrėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2013 03 10, 20:50)
Labas, begiojau tik savaite, bet labai patiko, ryte pabegioji ir atrodo, kad visa diena zymiai produktyvesne  bigsmile.gif

Pirkau kazkokius Nike runing, uz 160lt, brangesniu nepirkau, nes nezinojau ar uzsikabliuosiu su begimu, nes mokykloj kuno kultura buvo kancia nr  blush2.gif

Ir kaip, patinka bateliai? smile.gif

QUOTE(MO @ 2013 03 10, 21:09)
Mano Adidasiukai abi poros. Šiaip vienas žmogelis, bėgiojantis miškais, pasakojo, kad į Adidas nebežiūri, nes jie peršlampa (na,kvėpuojantys), renkasi Nike.aš kadangi neturiu sąlygų miškuos bėgiot, tik asfaltu, tai man geri tokie. Žinoma, kad galima, ir pigiau galima rasti. Šiaip neseniai įdomumo dėlei dairinėjaus, kuo stebuklingi tie brangūs, už 600 Lt ir pan., tai kaip supratau, jie skirti turintiems įv. problemų (girdėjau iš pažįstamo atvejį, kad žmogus, tokius nusipirkęs(nes norėjo kuo ''šūstresnių''), susigadino sąnarius, nežinia, kiek ten tiesos...). Iš kokio jūs miesto? jeigu šalia, į až brūkštelčiau, kur galite pažiūrėti  4u.gif

Aš iš Vilniaus, labai ačiū 4u.gif Problemų neturiu, tfu tfu tfu, tiesiog norėčiau nusipirkt tokius, kurie tų problemų nesukeltų. smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kaip sekasi bėgti?
Vakar sukau vieną iš savo ratukų, tai pabaigoj teko kokius 3 km bėgti prieš šaltą ir stiprų priešinį vėją, nelepina orai kol kas...
Kita vertus- nelyja, saulė šviečia rolleyes.gif

Apie batus- nėra vienų, tinkamų visiems.
Mile, jei skaitot angiškai- pagooglinkit, yra daug bėgikų tinkalarščių, tie bėgikai neretai pripažįsta,kad turi bėgimo batų maniją, tai su jų atsiliepimais galima šiek tiek susiorientuoti batų rinkoj.

Aš šiuo metu asfaltu bėgu su senučiukais Nike, mišku- su šiais: http://www.6pm.com/i.....zfcTest=mat:1, o atsinaujimui nusipirkau :
http://www.6pm.com/a.....zfcTest=mat:1, laukiu, ko parkeliaus ax.gif
Atsakyti
Smagu, kad apie sportbacius prakalbot, man kaip tik labai reikia konsultacijos 4u.gif
Kiek turejau sportbaciu visi daugmaz tokie buvo skirti treniruokliams/aerobikai
user posted image
Kadangi dabar i sporto kluba nera galimybes eiti, begioju tik lauke. Ta proga vis svarstau isigyti tikrus begimui skirtus batelius. Jeigu nuspresiu pirkti, esu apsisprendus imti Nike Free Run
user posted image
BET kas mane neramina:
Man asmeniskai aerobiniai bateliai yra patogus, ypac begant man patinka, kad jie tvirtai laiko koja, niekas niekur neklisineja ir pns. Vien is nuotraukos atrodo, kad Free run (kaip ir visi begimo bateliai) yra pagaminti is skystesnes medziagos, netures tokio stabilumo jausmo. Ar cia tik mano fantazija? Gal taip geriau kojai? Nesu net bandzius begti su begimo bateliais, tik fantazuoju, neteiskit uz neismanuma biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes. sie nike bateliai yra fantastiskai lengvi ir kai rasai skysti wink.gif norejau ir as juos pirkti begimui , bet apsigalvojau , pasirinkau tvirtesnius smile.gif as dar tik naujoke begime , esu begiojusi daug metu atgal , bet dabr vel save suemiau i rankas del antsvorio problemu smile.gif
Atsakyti
Aš, kaip taupanti, tai bėgimo batelius pirkau iš čia http://www.sportsdir...s-running-shoes
Su atsisiuntimu apie 100 lt kainavo, Karrimor, jau metus jais esu patenkinta rolleyes.gif
Atidariau bėgimo sezoną, pusdienį važinėjau mašina, kol radau trasą kuria nereikia klampoti iki kelių doh.gif Zarasuose gili žiema dar cool.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už patarimus dėl batelių thumbup.gif Vakar ir aš sezoną atidariau. Truputį per sniegą sunkiau, užtat labai gaivus oras buvo, šaltis gerai paveikė, mintis pravalė. thumbup.gif
Atsakyti
aš bėgu su specialiais nike bėgimo bateliais, na man jie patogūs ir kaip kažkas sakė, jog patinka kad koją gerai laiko, tai maniškiai kaip tik tokie ir yra, tvirtai koja juose laikosi, esu linkusi kreipti stovint į vidų pėdas, šitie neleidžia smile.gif na man jie patinka. tik pirmus kartus užsidėjus kažkaip tirpo kojos juose, bet dabar viskas gerai:) na, kadangi kitokių specialiai bėgimui nesu turėjusi, man šitie patys geriausi, bet rekomenduoti tinkamus batelius turbūt gali tos, kurios turi su kuo palyginti smile.gif
Labai dėkinga esu Milei, kad mane nuramino, nes jau galvojau vasara ateis sniegas nutirps ir baigsis mano bėgiojimas.
kai vėjas pučia, o ir šiaip, visad prieš išeidama tepuosi riebiu kremu, nes kitaip paskui labai pasigailiu:)
Atsakyti
QUOTE(Eilizė @ 2013 03 14, 12:24)
aš bėgu su specialiais nike bėgimo bateliais, na man jie patogūs ir kaip kažkas sakė, jog patinka kad koją gerai laiko, tai maniškiai kaip tik tokie ir yra, tvirtai koja juose laikosi, esu linkusi kreipti stovint į vidų pėdas, šitie neleidžia smile.gif na man jie patinka. tik pirmus kartus užsidėjus kažkaip tirpo kojos juose, bet dabar viskas gerai:) na, kadangi kitokių specialiai bėgimui nesu turėjusi, man šitie patys geriausi, bet rekomenduoti tinkamus batelius turbūt gali tos, kurios turi su kuo palyginti smile.gif
Labai dėkinga esu Milei, kad mane nuramino, nes jau galvojau vasara ateis sniegas nutirps ir baigsis mano bėgiojimas.
kai vėjas pučia, o ir šiaip, visad prieš išeidama tepuosi riebiu kremu, nes kitaip paskui labai pasigailiu:)

imesk nuoroda savo bateliu , jei nesunku wink.gif
Atsakyti