Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XII

QUOTE(magiliene @ 2013 03 14, 14:41)
imesk nuoroda savo bateliu , jei nesunku wink.gif

štai, tikrai nesunku smile.gif susigundžiau nuolaida, bet nesigailiu biggrin.gif http://store.nike.co...979/pgid-727734 (atleiskite, nemoku gražiai nuorodų dėti, esu labaiu šito forumo skaitytoja nei rašytoja biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(Eilizė @ 2013 03 14, 16:35)
štai, tikrai nesunku smile.gif susigundžiau nuolaida, bet nesigailiu biggrin.gif http://store.nike.co...979/pgid-727734 (atleiskite, nemoku gražiai nuorodų dėti, esu labaiu šito forumo skaitytoja nei rašytoja biggrin.gif)

aciu mirksiukas.gif as jums atleidziu nes pati nemoku ikelti nuorodu graziai lotuliukas.gif
as laukiu va tokiu http://www.sportamor...e-w-w-svartrosa as ziurejau kad butu ne tik begimui bet ir ejimui i kalnus smile.gif gyvenu kalnuotose vietose , tai kartais sparciai vaikstau tais kalneliais
Atsakyti
QUOTE(magiliene @ 2013 03 14, 17:30)
aciu  mirksiukas.gif  as jums atleidziu nes pati nemoku ikelti nuorodu graziai  lotuliukas.gif
as laukiu va tokiu http://www.sportamor...e-w-w-svartrosa as ziurejau kad butu ne tik begimui bet ir ejimui i kalnus smile.gif gyvenu kalnuotose vietose , tai kartais sparciai vaikstau tais kalneliais

biggrin.gif Jūsiškiai gerokai kietesni atrodo biggrin.gif, bet ir kaina nemenka buvusi (na man ir db nemenka pasirodė biggrin.gif (pažiūrėjau kronos kursą)), tikiuosi Jums tiks ir patiks (ir bus dažnai naudojami smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Eilizė @ 2013 03 14, 18:26)
biggrin.gif Jūsiškiai gerokai kietesni atrodo biggrin.gif, bet ir kaina nemenka buvusi (na man ir db nemenka pasirodė  biggrin.gif  (pažiūrėjau kronos kursą)), tikiuosi Jums tiks ir patiks (ir bus dažnai naudojami smile.gif)

jau atkeliavo , sedziu dabar su jais lotuliukas.gif salamon brangus batai , ciupau nes dabar gera kaina , jei netiks begiojimui tiks vaiksciojimui smile.gif
Atsakyti
Sveikos, na aš ir atidariau sezoną 4u.gif

Pati bėgioju su Puma arba su adidas:

PUMA

Adidas

(adidas įdėjau panašius, skirtumas, kad pas mane daugiau odos, negu tinklelio)

Galvoju bėgiojimui dar nusipirkti timpas, atrodo patogus daiktas, dabar trumpai esu Norvegijoj, tai pastebėjau, kad čia labai jos populiarios ir pakankamai platus pasirinkimas smile.gif

O jūs bėgiojat ryte/vakare? Aš anksčiau bėgiodavau ryte, bet dabar niekaip neprisiverčiu atsikelti, juk visa valanda anksčiau reikia keltis.. o vakare būna, kad po darbo kažkur varai ir nuplaukia bėgimas, kai atšils, bus dar sunkiau vakare įtraukti bėgimą, sunku keisti įprastą rutiną ir įtraukti bėgimą smile.gif

Reik kažkaip bandyti prisiversti keltis smile.gif
Atsakyti
as nedirbu kolkas tai begu diena , o kai dirbsiu tai begsiu vakare smile.gif
Atsakyti
Gryztu pas jus begikes, vis paskaitineju, bet neparasau ax.gif per ta laika kaip begikes gyvenime nemazai pokyciu. "Isipaisiau" i savo miesto begimo megeju kluba, sudalyvavau pirmose savo gyvenime varzybose (Jonavoje 12,5 km), uzsiregistravau nike pusmaratonyje, zodziu begu begu ir vel begu biggrin.gif ir man tai taip patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sinderela: 17 kovo 2013 - 22:36
Kaip, magiliene, Jūsų batukai? ar pamėginot? kiek mano vargšė norvegų kalba leido suprasti jie skirti kalnų bėgimui (dar ir toks būna blink.gif, blem net nepagalvočiau..
tiesą sakant, nepagalvojusi buvau ir apie varžybas ne profesionalams, man atrodė, kad bėgimas na šiaip malonumas sau, savo sveikatai, ištvermei, kol nepradėjau šito forumo skaityti smile.gif. ir kaip Jums pirmosios varžybos, Sindarela? kokie įspūdžiai? ar sunku buvo?
pastarosiomis savaitėmis mano trasa tikras ledo kelias, čia Ignalinoje ir taip kaip Sibire, o dabar išvis po tų pūgų, visą sniegą nuo takelio nunešė vėjas, liko ledas, bėgu ir galvoju kada slysiu ant nugaros, na žinoma ir nusiplojau kartą, tačiau jokių pasekmių ir mėlynių. aš irgi bėgioju su timpom, labai patogu, niekas tarp kojų nesimala, jei yra galimybė, pamėginkit, kad ir su paprastomis medvilninėmis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eilizė @ 2013 03 19, 16:03)
pastarosiomis savaitėmis mano trasa tikras ledo kelias, čia Ignalinoje ir taip kaip Sibire, o dabar išvis po tų pūgų, visą sniegą nuo takelio nunešė vėjas, liko ledas,

Ir aš tokiu pat keliu bėgu doh.gif Laukiu nesulaukiu tvirtos žemės po kojom, kilometrą per 7-8 minutes tenubėgu, kone šliaužte, kad sprando nenusisukt doh.gif
Mano žiemos kelnės- pašiltinti treningiukai, storos medžiagos, plius šiltos kojinės iki kelių po apačia smile.gif Maskatuoja, bet nors ne mėlynom kojom grįžtu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelma: 19 kovo 2013 - 15:10
QUOTE(Eilizė @ 2013 03 19, 16:03)
Kaip, magiliene, Jūsų batukai? ar pamėginot? kiek mano vargšė norvegų kalba leido suprasti jie skirti kalnų bėgimui (dar ir toks būna blink.gif, blem net nepagalvočiau..
smile.gif

na zinok prilimpa kojos prie asfalto biggrin.gif tik 1 karta begau , nes pas mus buvo daug sniego ir ledo doh.gif siandien kaip ir nebera ledo nutirpo tai begsiu vel smile.gif siaip kolkas man nepatinka jie , galvoju apie kitus, jie tokie iremina koja neduoda statyti blogai , o as del nuospaudu statu viena koja kreivai g.gif gal ir gerai kad neduoda statyti kojos kreivai g.gif
Atsakyti
Į aukščiau esantį klausimą aš tai ryte bėgu. Bet, pavyzdžiui, šiandien taip žvarbu buvo, kad teko ir veidą apsirišt, ir dvejas poras pirštinių dėtis, žodžiu, tikra šiaurė čia pas mus. biggrin.gif Praeitais metais vakare bėgiojau, iš esmės ir taip, ir taip gerai. Ryte pakrauna dienai, vakare galima atsipalaiduot ir nuveikt kažką sau, mintis pravalyti. smile.gif Dabar ryte bėgu, nes vakarai tamsūs, nejauku, o rytais tai jau vis daugiau bėgikų matau. smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif kreipiuosi i patyrusias begikes blush2.gif kaip reikia statyt kojas begant? Nuo kulno? Turiu beda tokia : begant man paskausta desines kojos pedos vidurine dali (labiau link isores per viduriuka, tikiuosi aiskiai paaiskinau 4u.gif )pradzioje begiojau su paprastai kedukai, galvojau kad del to, dabar nusipirkau begimo batelius- nu nieko naujo, tas pats doh.gif padariau isvada kad kazka negerai darau g.gif
Atsakyti