QUOTE(*Zizu* @ 2012 05 02, 08:58)
O šiaip jaučiu gali būt ir dėl kapiliarų ir dėl širdies, gal reiktų su daktare apie tai pašnekėt
Ir dėl odos. Jei oda šviesi, tai ir matosi tas paraudimas labai. Kas tamsesnio gymio tas tiek neraudonuoja. O aš iš viso mikliai spalvas keičiu. Kai šalta - mėlynuoju, kai karšta - raudonuoju, jei ką vos susimušu - ir raudonuoja, ir mėlynuoja kaip baisiausia trauma. Tokia oda (tipiško lietuviško gymio) ir plius kapiliarai arti paviršiaus..
QUOTE(*Zizu* @ 2012 05 02, 08:58)
O jums galvos neskauda pabėgiojus ar šiaip po didesnio fiz. krūvio? Čia klausimas labiau tom, kurias muša raudonis.
Būna būna.. Geriausias vaistas nuo to - vėsus oras. Todėl vidury dienos niekada nebėgioju. Išskyrus čia prieš porą dienų pabandymui išbėgau. Varge o varge - galva plyšta (nors su kepure nuo saulės), burna džiūna, pykina net. Pusvalanduką per didžiausias kančias ištempiau, vos ne vos pargrįžau ir jau galvojau
apsivemsiu
QUOTE(Tokata @ 2012 04 30, 22:11)
Ruošiausi ir aš dalyvauti pusmarotonyje. Užsiregistravau, susimokėjau. Turbūt iš nepatyrimo prisidirbau....besportuodama taip atmušiau kulnus, kad net vos bepaeit galiu vakarais, ar ryte iš lovos išlipus ;( Teks man atidėti bėgiojimui minimum kokioms porai savaičių

O taip medalio norėjau
Ech, nepasisekė.. Įsivaizduoju, kaip apmaudu susiplanavus nebedalyvauti.. Visgi toks renginys ir šiokia tokia šventė..
Beje, dėl tokių dalykų man atrodo nesąmonė, kad negalima persiregistruoti mažesniam atstumui neprimokėjus. Negi jau taip visi imtųsi pasiutusiai kaitalioti, jei padarytų tą keitimą nemokamą..? Gerai, į didesnį logiška, kad reikia primokėti, bet į mažesnį
O gal netikėtai pasitaisė situacija?