Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XII

QUOTE(*Zizu* @ 2012 05 01, 17:19)
Aha, mane irgi raudonis plėmais išmėto po sporto, bet aš galvojau, kad čia dėl to, kad  aš dar tik pradedu bėgiot. O su laiku tas raudonis nedingsta? doh.gif

Kiek jau bėgioju, kiek jau sportuoju, tai niekad dar nebuvo dingęs. Jau su tuo susitaikiau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Scelerum. @ 2012 05 01, 18:03)
Kiek jau bėgioju, kiek jau sportuoju, tai niekad dar nebuvo dingęs. Jau su tuo susitaikiau.  biggrin.gif

as taip pat kiek save pamenu,tai po fizinio kruvio sviesdavau kai sviesoforas biggrin.gif
viena karta begiojau miske,buvo vasara, labai silta ir plius dar pagreitinau begima,tai priesais sutiktas vyriskis,kuris tuo metu irgi begiojo,net uzkalbino del mano raudonumo lotuliukas.gif sako gal kas su sirdim gali but negerai blink.gif nezinau ar yra tame teisybes,arba dar girdejau,kad raudonuoja tie zmones,kuriu kraujagysles ar kapiliarai yra labai arti odos pavirsiaus.
Atsakyti
QUOTE(joka8 @ 2012 05 02, 01:23)
as taip pat kiek save pamenu,tai po fizinio kruvio sviesdavau kai sviesoforas biggrin.gif
viena karta begiojau miske,buvo vasara, labai silta ir plius dar pagreitinau begima,tai priesais sutiktas vyriskis,kuris tuo metu irgi begiojo,net uzkalbino del mano raudonumo lotuliukas.gif  sako gal kas su sirdim gali but negerai blink.gif  nezinau ar yra tame teisybes,arba dar girdejau,kad raudonuoja tie zmones,kuriu kraujagysles ar kapiliarai yra labai arti odos pavirsiaus.

O manęs 12 klasėj nauja kūno kultūros mokytoja namo vienos nenorėjo išleist, nes po pamokos aš jai žiauriai blogai atrodžiai, t.y. raudonais plėmais išmėtyta ir vis klausinėjo ar tikrai viena grįšiu namo, o man tas raudonumas jau buvo savaime suprantamas dalykas ir kt.mokytojai net nekreipdavo dėmesio lotuliukas.gif O šiaip jaučiu gali būt ir dėl kapiliarų ir dėl širdies, gal reiktų su daktare apie tai pašnekėt g.gif
O jums galvos neskauda pabėgiojus ar šiaip po didesnio fiz. krūvio? Čia klausimas labiau tom, kurias muša raudonis.
Atsakyti
QUOTE(*Zizu* @ 2012 05 02, 08:58)
O manęs 12 klasėj nauja kūno kultūros mokytoja namo vienos nenorėjo išleist, nes po pamokos aš jai žiauriai blogai atrodžiai, t.y. raudonais plėmais išmėtyta ir vis klausinėjo ar tikrai viena grįšiu namo, o man tas raudonumas jau buvo savaime suprantamas dalykas ir kt.mokytojai net nekreipdavo dėmesio  lotuliukas.gif O šiaip jaučiu gali būt ir dėl kapiliarų ir dėl širdies, gal reiktų su daktare apie tai pašnekėt  g.gif 
O jums galvos neskauda pabėgiojus ar šiaip po didesnio fiz. krūvio? Čia klausimas labiau tom, kurias muša raudonis.

haha jungiuosi ir as prie raudonskruosciu burelio 4u.gif biggrin.gif
esu gulejus ligoninej del galvos skausmo, bet jis man atsiranda nuo itampos,streso, gincu ir t.t. sake man vaikeli, viskas gerai tik reikia sportuoti.is tikruju begioju ne tik kad palaikyciau grazias kuno linijas, bet ir del to, kad labai gerai atsipalaiduoju. drinks_cheers.gif
Atsakyti
O šiaip jaučiu gali būt ir dėl kapiliarų ir dėl širdies, gal reiktų su daktare apie tai pašnekėt  g.gif 

Ir dėl odos. Jei oda šviesi, tai ir matosi tas paraudimas labai. Kas tamsesnio gymio tas tiek neraudonuoja. O aš iš viso mikliai spalvas keičiu. Kai šalta - mėlynuoju, kai karšta - raudonuoju, jei ką vos susimušu - ir raudonuoja, ir mėlynuoja kaip baisiausia trauma. Tokia oda (tipiško lietuviško gymio) ir plius kapiliarai arti paviršiaus..

Būna būna.. Geriausias vaistas nuo to - vėsus oras. Todėl vidury dienos niekada nebėgioju. Išskyrus čia prieš porą dienų pabandymui išbėgau. Varge o varge - galva plyšta (nors su kepure nuo saulės), burna džiūna, pykina net. Pusvalanduką per didžiausias kančias ištempiau, vos ne vos pargrįžau ir jau galvojau apsivemsiu doh.gif

QUOTE(Tokata @ 2012 04 30, 22:11)
Ruošiausi ir aš dalyvauti pusmarotonyje. Užsiregistravau, susimokėjau. Turbūt iš nepatyrimo prisidirbau....besportuodama taip atmušiau kulnus, kad net vos bepaeit galiu vakarais, ar ryte iš lovos išlipus ;(  Teks man atidėti bėgiojimui minimum kokioms porai savaičių sad.gif O taip medalio norėjau  verysad.gif

Ech, nepasisekė.. Įsivaizduoju, kaip apmaudu susiplanavus nebedalyvauti.. Visgi toks renginys ir šiokia tokia šventė..
Beje, dėl tokių dalykų man atrodo nesąmonė, kad negalima persiregistruoti mažesniam atstumui neprimokėjus. Negi jau taip visi imtųsi pasiutusiai kaitalioti, jei padarytų tą keitimą nemokamą..? Gerai, į didesnį logiška, kad reikia primokėti, bet į mažesnį doh.gif

O gal netikėtai pasitaisė situacija? bigsmile.gif wink.gif
Atsakyti
ausrinelt> aš irgi šviesaus gymio, tai dabar ramiau, kad turbūt ne dėl širdelės tas "malonumas" cool.gif
O su galvos skausmais tai aš irgi problemų turėjau, ir migrena ir įtampos tipo galvos skausmai ir po didesnio fiz. krūvio labai įsiskaudėdavo galvą. Dabar bėgioju rytais, tai nei karto dar neskaudėjo (3x pfiu lotuliukas.gif ). Dabar svajoju pasiekt tokį lygį, kad bėgiojimas atpalaiduotų, nes kol kas dar galvoju kaip čia nepadusus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Zizu*: 02 gegužės 2012 - 16:03
QUOTE(*Zizu* @ 2012 05 02, 06:58)
O manęs 12 klasėj nauja kūno kultūros mokytoja namo vienos nenorėjo išleist, nes po pamokos aš jai žiauriai blogai atrodžiai, t.y. raudonais plėmais išmėtyta ir vis klausinėjo ar tikrai viena grįšiu namo, o man tas raudonumas jau buvo savaime suprantamas dalykas ir kt.mokytojai net nekreipdavo dėmesio  lotuliukas.gif O šiaip jaučiu gali būt ir dėl kapiliarų ir dėl širdies, gal reiktų su daktare apie tai pašnekėt  g.gif 

na man kartais begiojant paskauda vietas uz ausu biggrin.gif nezinau kaip kitaip ivardinti biggrin.gif bet cia tikriausiai del to,kad seniai sportavau,dar organizmas nepriprato prie kruvio
Atsakyti
Aš kai seniau sportuodavau, ruošdavausi varžyboms, tai ypač vasarą po savo bėgiojimų grįždavau bordinė su baltais ūseliais, tikrinausi širdį nieko blogo nerado. Tačiau nėštumų metu paskutinėmis savaitėmis, jaučiau, kad kažkas ne taip ir tada nuodugniau ištyrę rado negerumų. Šiaip dabar bėgioju, bet tokiu tempu kokiu bėgant kad ir 6km negrįžtu laaabai raudona. Šiaip lyg ir sportuok su žvaigžde laidoje kalbėjo, kad jei po fizinio jauti galvos skausmą, ar svaigimą verta pasitikrinti širdelę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo summmer: 03 gegužės 2012 - 06:41
Sveikos, bėgikės 4u.gif skaitau aš čia jūsų bėgimo laikus tai net nedrįstu rašyt... ax.gif bet vistiek.. pradėjau bėgioti rytais. Kolkas po 10-12 min. Ar reiktų didinti laiką kasdien, ar kas savaitę, ar tai lb individualu? Ir apskritai, kiek laiko pakaktų kasdieniam rytiniam pasibėgiojimui?
Atsakyti
Dėl raudonumo, tai taip, kai didelis fizinis krūvis, tai ir paraudonuoju, kapiliarai išsiplečia biggrin.gif ir gąsdinu žmones, kažkada net mokytoja buvo susirūpinusi dėl jo. O pasirodo, jog viskas natūralu. Labiausiai raudonuoju, kai reikia sportuoti, pvz, nuleidžiant galvą (nemoku paaiškint biggrin.gif ) arba kai bėgioju. Kiek tyriausi, tai viskas normaliai su širdim.
O dėl galvos skausmo, tai skauda už ausų, atrodo, net spengia, spaudžia, bet tik tada, kai vėjuota būna. O šiaip visada būna normaliai, tik raumenukus taip maloniai maudžia blush2.gif Beje, su tuo bėgimu atsargiai, svarbu nepersistengti, nes kai jau persistengiama, tai energijos stoką jausit.
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2012 05 03, 12:32)
Sveikos, bėgikės  4u.gif  skaitau aš čia jūsų bėgimo laikus tai net nedrįstu rašyt...  ax.gif  bet vistiek.. pradėjau bėgioti rytais. Kolkas po 10-12 min. Ar reiktų didinti laiką kasdien, ar kas savaitę, ar tai lb individualu? Ir apskritai, kiek laiko pakaktų kasdieniam rytiniam pasibėgiojimui?

Nesigedyki, svarbu nuo kazko pradeti 4u.gif as bandyciau begti 3 kart po 6-7 min.. ta prasme begti 6 min, 4min greitai paeiti ir kartoti. Jokiu budu nepersistenk, bek kol jausi malonuma mirksiukas.gif
Atsakyti
siaip kadangi tik pradejau, tai man viso 12 min per akis biggrin.gif juolab, kad ryte sunkoka keltis.. bet idomu ar pakaktu 12 min kasdien, kad palaikyti forma? (paskutini rata begu greitai..kiek tai imanoma biggrin.gif )
Atsakyti