Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kiek forumo dalyvėms/-iams metų? (79 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
peržiūrėjau irgi tą workout'ą uodegai - nuo smagiai ji ten prakaituoja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 04 19, 21:02)
peržiūrėjau irgi tą workout'ą uodegai - nuo smagiai ji ten prakaituoja  bigsmile.gif

nu plem 15 kg ant peciu uzsimetus tai zarnas galvojau paleisiu...biggrin.gif dar po to 10 min cardio padariau-sokinejau visaip biggrin.gif gerai kad niekas nemate... paskui abs biski.
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 20, 00:09)
nu plem 15 kg ant peciu uzsimetus tai zarnas galvojau paleisiu...biggrin.gif  dar po to 10 min cardio padariau-sokinejau visaip biggrin.gif gerai kad niekas nemate...  paskui abs biski.

aj, as neturiu tokios irangos, o antra vertus, galima hantelius (busimuosius) ant petuku laikyt..ar siaip ka sumastyt, bet geruslis, uzskaitau, ryt bus padaryta..oi, kartojuos...senatve... vakeliukai mano smile.gif
user posted image
labanakt wub.gif
Atsakyti
bludinu supermamose skyrely apie raw food ir facebooke Žaliavalgiai raw. biggrin.gif

nebusiu tikrai tokia, tiesiog idomu, o ir patys to neskaitydami uz raw valgom is nekeptus saldumynus is riesutu vaisiu ir pan. tiesiog tokiais kiekiais riesutu gaut butu sudetinga ir brangu...

labanakt;)
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
...sunku man nugulet blink.gif vistiek nuo 5 prabundu....negaliu net sau leist sirgt schmoll.gif
vakar vistiek susilaikiau nuo sporto, bet va tuoj eisiu ka nors nuveikt..
Kaip sakiau kad negaliu ramiai nusedet, tai vakar prakrausciau spinteles ir radau maisa soju miltu, kuriu galiojimas ant ribos...net nepamenu kokiam tikslui juos pirkau, sedindriuke pagelbek man ,ka tu kepi...duok man geru minciu...nes siandien juos reik sutvarkyt (kol dar namie) biggrin.gif
dar tunadeliu eisiu pagamint g.gif
imesiu dar viena is mano megstamiausiu "paciu paciausiu" smoothie recepciuku: kieki galima pasikoreguoti smile.gif
"Goodnight slurpee"
125g varskes
35g whey
50 g peanutbutter
250 g vandens(gali buti leduku pavidalu)
- ir viskas vaziuoja i blenderi smile.gif
baltymu 54,3g
angliu 11,9
riebalu 29,9
kcal: 535
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 04 20, 07:32)
Labas rytas 4u.gif
...sunku man nugulet blink.gif  vistiek nuo 5 prabundu....negaliu net sau leist sirgt schmoll.gif
vakar vistiek susilaikiau nuo sporto, bet va tuoj eisiu ka nors nuveikt..
Kaip sakiau kad negaliu ramiai nusedet, tai vakar prakrausciau spinteles ir radau maisa soju miltu, kuriu galiojimas ant ribos...net nepamenu kokiam tikslui juos pirkau, sedindriuke pagelbek man ,ka tu kepi...duok man geru minciu...nes siandien juos reik sutvarkyt (kol dar namie) biggrin.gif
dar tunadeliu eisiu pagamint g.gif 
imesiu dar viena is mano megstamiausiu "paciu paciausiu" smoothie recepciuku: kieki galima pasikoreguoti smile.gif
"Goodnight slurpee"
125g varskes
35g whey
50 g peanutbutter
250 g vandens(gali buti leduku pavidalu)
- ir viskas vaziuoja i blenderi smile.gif
baltymu 54,3g
angliu 11,9
riebalu 29,9
kcal: 535

Oh smoothie pusryciams toki pliurpciau..arba po treniruotes vakarienes vietoj nes toks galingas biggrin.gif as laukiu baltymu tai bus aisku man kad po trefkiu liurlinsiu spinatinius kokteiliukus kad ir su vandeniu bet su baltymais... o spintai geris organizmui, taip gerai valo..is vis zalia spalva geris... biggrin.gif

O sojos miltus varyk i keksiukus vietoj iprastiniu miltu- vakar bananu duona kepiau puse kiekio is migdolu miltu, kita puse is sojos. Prisikepk keksiuku, ar biscotti. As dar i visokius tokius iberiu po kauseli baltymu-palygint baltymu ir angliavandeniu santyki produkte ir padaryt maziau guilty biggrin.gif

Va Irmulia vakar kepe sojos miltu, bananu, kokoso keksiukus. Gali nedet kokoso o det riesutu. Dregni produktai gali buti kiausiniai, jogurtas, pienas, kepimo milteliu nepamirsk.
gerai spinteles prasivalyt.... ane biggrin.gif ''As tai vis girdziu kai atidaro prieskonine spintele pas mane ''eeee vietos neber, klausyk!!!!''... o juokinga kad pipirai ir cesnakas milteliais einamiausia biggrin.gif:D

tunadeles vakar lapnojau is po darbo grizus vakarienei, isitraiskiau i salotas biggrin.gif skanumas-lipo man biggrin.gif as orkaitej keksiukinese kepiau biggrin.gif pietus tebuvo vistos krutineles kampas, tik tiek normalaus tebuvo.. kai kitos rijo makaronus su suriu (bet tiek gliciai to surio kad feeee...) su bulvem fri.... daznai tampo nuo ju maisto ... kaip ir jas nuo mano mazulycio indelio kuri atsinesu vis, o jos dideles lekstes ima maistui.... biggrin.gif

is esmes persivalgiau pusryciu... duona ir varske .. riesutai ir seklos sotumo neapskaiciuoto dave.... dar vandens liurlinu kiek tik telpa ir atsimenu... biggrin.gif

siandien rankos kentes sporte.. dar nusimato eit i koleges baliuka..ale vestuvini..trumpam reiks uzsukt... laikysiuos.. negersiu, ir jokio junk foodzio nevalgysiu... ai nu kam...
Papildyta:
va kaip tik ziuriu puslpay, nakur kas diena vis kokia akcija buna kokiam daiktui, kelionei, pramogai, SPA ir pan... biggrin.gif

va ABS dirzas vibruojantis yra...25 svarai biggrin.gif eina sau sedi edi ir vibruojies.. ir raumenai tik ryskeja ryskeja,.... biggrin.gif

eina sau nejau dar tokiu neprotingu atsiranda kurie pirktu.... o svarbiausia reklamoj tai tokie zmones kurie tikrai ne nuo dirzo tokias figuras turi, o nuo normalaus sporto..... feeeee
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 20, 09:43)
va ABS dirzas vibruojantis yra...25 svarai biggrin.gif eina sau sedi edi ir vibruojies.. ir raumenai tik ryskeja ryskeja,.... biggrin.gif

eina sau nejau dar tokiu neprotingu atsiranda kurie pirktu.... o svarbiausia reklamoj tai tokie zmones kurie tikrai ne nuo dirzo tokias figuras turi, o nuo normalaus sporto..... feeeee

Man tokios reklamos sukelia sypsena ir primena sita: http://www.youtube.c...;feature=relmfu
Kosmo ezys - geriau nei gelezis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 20, 08:43)
Va Irmulia vakar kepe sojos miltu, bananu, kokoso keksiukus. Gali nedet kokoso o det riesutu. Dregni produktai gali buti kiausiniai, jogurtas, pienas, kepimo milteliu nepamirsk.

sedindriuke, net nemegink ten nieko ragaut...net galvot biggrin.gif
na irmulia...ku ku.... smile.gif ka ten dejai? man biski kiekiu tikslesniu reikia, nes as visai ne kepeja blush2.gif nusipirkau tu kokosu tada Vokietijoj, reikes pratintis prie skonio...geri riebalai ten tongue.gif
As jau po sporto...pompa gavau...sunku kvepuot per nosi biggrin.gif
Papildyta:
oj ups, radau sedindriukes bloge keksiukus blush2.gif jau raitojuos rankoves biggrin.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif ne nepradejau o jau is karto susiduriau su problemom blush2.gif
tai ka darysti su tais baltymais isplakus su druska, supilt i mase? blush2.gif sorry mergikes uz off topikus smile.gif
Atsakyti
mandy333, į až išsiunčiau tikslius kiekius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 04 20, 09:18)
sedindriuke, net nemegink ten nieko ragaut...net galvot  biggrin.gif
na irmulia...ku ku.... smile.gif  ka ten dejai? man biski kiekiu tikslesniu reikia, nes as visai ne kepeja  blush2.gif nusipirkau tu kokosu tada Vokietijoj, reikes pratintis prie skonio...geri riebalai ten tongue.gif
As jau po sporto...pompa gavau...sunku kvepuot per nosi biggrin.gif
Papildyta:
oj ups, radau sedindriukes bloge keksiukus blush2.gif  jau raitojuos rankoves biggrin.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif  ne nepradejau o jau is karto susiduriau su problemom blush2.gif
tai ka darysti su tais baltymais isplakus su druska, supilt i mase?  blush2.gif  sorry mergikes uz off topikus smile.gif

biggrin.gif
taip baltymus imaisyk i tesla;)
ja kokosas geris,tik plem iberiu i varske ir persivalgymo jausmas.fui.o dar bananine prieskonine duona uzryt reikejo..eh:D
Atsakyti
aciu irmulia ir sedindriuke 4u.gif turesiu ka veikt, bet ziu bananai baiges, teks lekt iki miestuko...
man irmulia biski stalcius atsidare, tai tu irgi turi savo bloga...ir darbeliu ten labai graziu bigsmile.gif o kodel taip kaip sedindriuke nuorodos nepasidarai, kad visos galetumem ten aki imest, pasigrozeti? wub.gif kokiu mes cia sauniu mergikiu turim wub.gif
Atsakyti
į sveikatą mirksiukas.gif mandy333, aš va Sendindriukės blog'ą atradusi ( ir pačiu laiku ) labai apsidžiaugiau thumbup.gif mažai kas iš kulinarinių blog'ų rašo apie sveiką mitybą , patiekalus ir pan. mirksiukas.gif

o savajį turiu, tik nepiktnaudžiauju parašu - tik savoje darbų temoje jį ištraukiu į dienos šviesą 4u.gif tokios Forumo taisyklės mirksiukas.gif

o pas mane dar liko visa didelė pernokusių bananų kekė... doh.gif teks sukti galvą ką iš jų pagaminti biggrin.gif
Atsakyti