peržiūrėjau irgi tą workout'ą uodegai - nuo smagiai ji ten prakaituoja

QUOTE(irmulia @ 2012 04 19, 21:02)
nu plem 15 kg ant peciu uzsimetus tai zarnas galvojau paleisiu...

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 20, 00:09)
nu plem 15 kg ant peciu uzsimetus tai zarnas galvojau paleisiu...
dar po to 10 min cardio padariau-sokinejau visaip
gerai kad niekas nemate... paskui abs biski.

aj, as neturiu tokios irangos, o antra vertus, galima hantelius (busimuosius) ant petuku laikyt..ar siaip ka sumastyt, bet geruslis, uzskaitau, ryt bus padaryta..oi, kartojuos...senatve... vakeliukai mano

labanakt

bludinu supermamose skyrely apie raw food ir facebooke Žaliavalgiai raw. 
nebusiu tikrai tokia, tiesiog idomu, o ir patys to neskaitydami uz raw valgom is nekeptus saldumynus is riesutu vaisiu ir pan. tiesiog tokiais kiekiais riesutu gaut butu sudetinga ir brangu...
labanakt;)

nebusiu tikrai tokia, tiesiog idomu, o ir patys to neskaitydami uz raw valgom is nekeptus saldumynus is riesutu vaisiu ir pan. tiesiog tokiais kiekiais riesutu gaut butu sudetinga ir brangu...
labanakt;)
Labas rytas
...sunku man nugulet
vistiek nuo 5 prabundu....negaliu net sau leist sirgt
vakar vistiek susilaikiau nuo sporto, bet va tuoj eisiu ka nors nuveikt..
Kaip sakiau kad negaliu ramiai nusedet, tai vakar prakrausciau spinteles ir radau maisa soju miltu, kuriu galiojimas ant ribos...net nepamenu kokiam tikslui juos pirkau, sedindriuke pagelbek man ,ka tu kepi...duok man geru minciu...nes siandien juos reik sutvarkyt (kol dar namie)
dar tunadeliu eisiu pagamint
imesiu dar viena is mano megstamiausiu "paciu paciausiu" smoothie recepciuku: kieki galima pasikoreguoti
"Goodnight slurpee"
125g varskes
35g whey
50 g peanutbutter
250 g vandens(gali buti leduku pavidalu)
- ir viskas vaziuoja i blenderi
baltymu 54,3g
angliu 11,9
riebalu 29,9
kcal: 535

...sunku man nugulet

Kaip sakiau kad negaliu ramiai nusedet, tai vakar prakrausciau spinteles ir radau maisa soju miltu, kuriu galiojimas ant ribos...net nepamenu kokiam tikslui juos pirkau, sedindriuke pagelbek man ,ka tu kepi...duok man geru minciu...nes siandien juos reik sutvarkyt (kol dar namie)

imesiu dar viena is mano megstamiausiu "paciu paciausiu" smoothie recepciuku: kieki galima pasikoreguoti

"Goodnight slurpee"
125g varskes
35g whey
50 g peanutbutter

baltymu 54,3g
angliu 11,9
riebalu 29,9
QUOTE(mandy333 @ 2012 04 20, 07:32)
Labas rytas
...sunku man nugulet
vistiek nuo 5 prabundu....negaliu net sau leist sirgt
"Goodnight slurpee"
125g varskes
35g whey
50 g peanutbutter
baltymu 54,3g
angliu 11,9
riebalu 29,9

...sunku man nugulet

"Goodnight slurpee"
125g varskes
35g whey
50 g peanutbutter

baltymu 54,3g
angliu 11,9
riebalu 29,9
Oh smoothie pusryciams toki pliurpciau..arba po treniruotes vakarienes vietoj nes toks galingas

O sojos miltus varyk i keksiukus vietoj iprastiniu miltu- vakar bananu duona kepiau puse kiekio is migdolu miltu, kita puse is sojos. Prisikepk keksiuku, ar biscotti. As dar i visokius tokius iberiu po kauseli baltymu-palygint baltymu ir angliavandeniu santyki produkte ir padaryt maziau guilty

Va Irmulia vakar kepe sojos miltu, bananu, kokoso keksiukus. Gali nedet kokoso o det riesutu. Dregni produktai gali buti kiausiniai, jogurtas, pienas, kepimo milteliu nepamirsk.
gerai spinteles prasivalyt.... ane

tunadeles vakar lapnojau is po darbo grizus vakarienei, isitraiskiau i salotas

is esmes persivalgiau pusryciu... duona ir varske .. riesutai ir seklos sotumo neapskaiciuoto dave.... dar vandens liurlinu kiek tik telpa ir atsimenu...

siandien rankos kentes sporte.. dar nusimato eit i koleges baliuka..ale vestuvini..trumpam reiks uzsukt... laikysiuos.. negersiu, ir jokio junk foodzio nevalgysiu... ai nu kam...
Papildyta:
va kaip tik ziuriu puslpay, nakur kas diena vis kokia akcija buna kokiam daiktui, kelionei, pramogai, SPA ir pan...

va ABS dirzas vibruojantis yra...25 svarai

eina sau nejau dar tokiu neprotingu atsiranda kurie pirktu.... o svarbiausia reklamoj tai tokie zmones kurie tikrai ne nuo dirzo tokias figuras turi, o nuo normalaus sporto..... feeeee
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 20, 09:43)
va ABS dirzas vibruojantis yra...25 svarai
eina sau sedi edi ir vibruojies.. ir raumenai tik ryskeja ryskeja,....
eina sau nejau dar tokiu neprotingu atsiranda kurie pirktu.... o svarbiausia reklamoj tai tokie zmones kurie tikrai ne nuo dirzo tokias figuras turi, o nuo normalaus sporto..... feeeee

Man tokios reklamos sukelia sypsena ir primena sita: http://www.youtube.c...;feature=relmfu
Kosmo ezys - geriau nei gelezis

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 20, 08:43)
Va Irmulia vakar kepe sojos miltu, bananu, kokoso keksiukus. Gali nedet kokoso o det riesutu. Dregni produktai gali buti kiausiniai, jogurtas, pienas, kepimo milteliu nepamirsk.
sedindriuke, net nemegink ten nieko ragaut...net galvot

na irmulia...ku ku....

As jau po sporto...pompa gavau...sunku kvepuot per nosi

Papildyta:
oj ups, radau sedindriukes bloge keksiukus

Papildyta:

tai ka darysti su tais baltymais isplakus su druska, supilt i mase?

mandy333, į až išsiunčiau tikslius kiekius

QUOTE(mandy333 @ 2012 04 20, 09:18)
sedindriuke, net nemegink ten nieko ragaut...net galvot
na irmulia...ku ku....
ka ten dejai? man biski kiekiu tikslesniu reikia, nes as visai ne kepeja
nusipirkau tu kokosu tada Vokietijoj, reikes pratintis prie skonio...geri riebalai ten
Papildyta:
jau raitojuos rankoves 
Papildyta:
ne nepradejau o jau is karto susiduriau su problemom
sorry mergikes uz off topikus 

na irmulia...ku ku....

Papildyta:

Papildyta:

taip baltymus imaisyk i tesla;)
ja kokosas geris,tik plem iberiu i varske ir persivalgymo jausmas.fui.o dar bananine prieskonine duona uzryt reikejo..eh:D
aciu irmulia ir sedindriuke
turesiu ka veikt, bet ziu bananai baiges, teks lekt iki miestuko...
man irmulia biski stalcius atsidare, tai tu irgi turi savo bloga...ir darbeliu ten labai graziu
o kodel taip kaip sedindriuke nuorodos nepasidarai, kad visos galetumem ten aki imest, pasigrozeti?
kokiu mes cia sauniu mergikiu turim

man irmulia biski stalcius atsidare, tai tu irgi turi savo bloga...ir darbeliu ten labai graziu

į sveikatą
mandy333, aš va Sendindriukės blog'ą atradusi ( ir pačiu laiku ) labai apsidžiaugiau
mažai kas iš kulinarinių blog'ų rašo apie sveiką mitybą , patiekalus ir pan.
o savajį turiu, tik nepiktnaudžiauju parašu - tik savoje darbų temoje jį ištraukiu į dienos šviesą
tokios Forumo taisyklės 
o pas mane dar liko visa didelė pernokusių bananų kekė...
teks sukti galvą ką iš jų pagaminti

o savajį turiu, tik nepiktnaudžiauju parašu - tik savoje darbų temoje jį ištraukiu į dienos šviesą

o pas mane dar liko visa didelė pernokusių bananų kekė...