Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kiek forumo dalyvėms/-iams metų? (79 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 19, 14:51)
Kas per ekstremumai?smile.gif
pas mane dubce ir man nepatinka,sudetingiausia posiknis ir tos vietos is nugaros puses tarsi antsiknis-itempi siknike,o ten minksta..ir vidines slaunu pusikes...bet taip cia besnekant kaip kas ka tobulint nori..tai bent tobulos numirsim ane:D:-D
bet kai paziuri bodybuilderes (na tas normalias) ir kokios jos buwo ir kai jos ta pasieke budamos virs 40m,tai dar turim ka veikt;-) o be to mes megaujames procesu,pakaitaliojam programas,domimes,o rezultatai savaime buna! Eh kad taip visose srityse toks ikvepimas butu..

net nerasysiu kas...nes nezadu ju imtis biggrin.gif rurka skaudi tema.... verysad.gif
...ech darbelio dar yra, bet va griezta dieta ir sistemingos treniruotes duotu labai greitu rezultatu...bet cia nei viena is musu nenori ant virtos vistos krutineles per diena sedet(bodybuilderiu dieta ekstremali)...tai va ir rezultatu reikes ilgai ir nuobodziai laukt...
Papildyta:
QUOTE(erise @ 2012 04 19, 14:36)
Body Revolution  4u.gif

...aha...ir neturiu tokios, cia nauja ar ka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 04 19, 15:56)
o kad svoris pradėtų nuo apačios į viršų kristi,o ne atvirkščiai - tai nors krūtine būtų galima pasidžiaugti ilgėliau  biggrin.gif

biggrin.gif
Prieš visus sukūdimus ir sportus aš turėjau tooookią krūtinę,pavydėdavo visos be(.)(.) ... O ką gi dabar turiu.... Net monikienkų standartų neatitinka(ko nepasakysi apie kitas kūno dalis lotuliukas.gif doh.gif )... Va,sportas reikalauja aukų....

QUOTE(linnn @ 2012 04 19, 16:10)
bet merginos ir daug prirašot thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Aš nespėju net akim permest blush2.gif Tik kai kurie sakiniai už akies užkliūna,ir tiek blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 04 19, 15:29)
drinks_cheers.gif Aš nespėju net akim permest  blush2.gif Tik kai kurie sakiniai už akies užkliūna,ir tiek  blush2.gif

ale jeigu visos 31 kur balsavo cia rasytu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 04 19, 17:03)
Braske, neaaa, aš sportuoju JM BR  tongue.gif  ( ot geras kodavimas, ania? hihihi.gif )  nu gumas tampyti manau kiek skiriasi nuo hanteliukų kilnojimo  (pas mane pačią yra tik po 2 kg, bet kai psuprasntu jie ten ir po 1 kg ir po 5 kg naudoja...) o tu imk ir netingėk smėliuko į mažus buteliukus prisipilti- bus vietoje hanteliukų ir beveik nieko nekainuos  mirksiukas.gif

tai jo, buvau jau prisipylus, tai puslitriniai beveik 1 kg ir sveria, visai patogu buvo...
QUOTE(mandy333 @ 2012 04 19, 17:28)

...aha...ir neturiu tokios, cia nauja ar ka? g.gif

aha, cia siu metu programa, zodziu 90 dienu programyte, sudaryta is 6 treniruociu per savaite (4 jegos ir 2 cardio), kas savaite keiciasi, kas menesi... Zodziu , labai faina, po geru 30 min teuztrunka, bet nuvargina normaliai, pratimukai geri , atrinkti , ziuresim, kas cia bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 04 19, 14:34)

mes ne bodybu-es tai tiek ir netreniruojam.del saves,del proceso.nu sokinejant bent dubce dreba kai ner (.)(.) drebejimui:D maike aptemta uzsidejus sonkauliai sviecia,bet tai ka daba kad kcal i (.)(.) nein:D:D
Atsakyti
sojų/bananų/kokoso keksiukus kepu biggrin.gif žiūrėsim, kas gausis, nes viską dėjau iš galvos ir akies lotuliukas.gif arba bus valgomi, arba keliaus į šiukšlinę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 04 19, 15:05)
sojų/bananų/kokoso keksiukus kepu  biggrin.gif  žiūrėsim, kas gausis, nes viską dėjau iš galvos ir akies  lotuliukas.gif  arba bus valgomi, arba keliaus į šiukšlinę  biggrin.gif

zinok niekad nekeliavo i siukslind nes keksiukinese viskas iskepa o ingredientus is akies visad dedu:-D o ir ingredientus skanius dejai. Man kazka kept ir reik-snackam neturiu nieko:-)
Atsakyti
oi, žinok, puikiai gavosi thumbup.gif dar saviškį spėjau paerzinti - tai savaitgalį degustuos ir kritikuos lotuliukas.gif tik tiek, kad iš išvaizdos jie visai neišvaizdūs- bet tokie puikiai kokosiniai/bananiniai ir svarbiausia - nėra paprastų miltų - man sojos miltai paliko teigiamą įspūdį mirksiukas.gif

šiandien darau pertrauką - presiuką ant suolelio pakankinsiu keletu priėjimu - leisiu keliams pailsėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 04 19, 16:10)
oi, žinok, puikiai gavosi  thumbup.gif  dar saviškį spėjau paerzinti - tai savaitgalį degustuos ir kritikuos  lotuliukas.gif  tik tiek, kad iš išvaizdos jie visai neišvaizdūs- bet tokie puikiai kokosiniai/bananiniai ir svarbiausia - nėra paprastų miltų - man sojos miltai paliko teigiamą įspūdį  mirksiukas.gif

šiandien darau pertrauką - presiuką ant suolelio pakankinsiu keletu priėjimu - leisiu keliams pailsėti  doh.gif

Tai kur nesigaus, ner kam nesigaut biggrin.gif Kad soja ir atstoja paprastus miltus...ir jokio jokio specifinio skonio nesijaucia ir tekstura gera. O bananai is vis keksiukams tinka, su kokosu ypac.... o isvaizda tai jo.. neypatinga tu keksiuku buna, be spec dekoravimu sviestais, glaistais,marmaliukais visokiais biggrin.gif

as issidrebiau ant sofkikes po darbo, kojas ant kamuolio sukeliau, kompas ant pilvo ir bliudas vakariniu salotu su Mandy333 tunadelem biggrin.gif

sportinsiu dubce sian, bet nuo vakar is esmes Easy treniruotes (ala dayoffine treniruote) skauda kumpius biski, bet tai jega!!! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 19 balandžio 2012 - 17:29
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 19, 16:28)
Tai kur nesigaus, ner kam nesigaut biggrin.gif Kad soja ir atstoja paprastus miltus...ir jokio jokio specifinio skonio nesijaucia ir tekstura gera. O bananai is vis keksiukams tinka, su kokosu ypac.... o isvaizda tai jo.. neypatinga tu keksiuku buna, be spec dekoravimu sviestais, glaistais,marmaliukais visokiais biggrin.gif

as issidrebiau ant sofkikes po darbo, kojas ant kamuolio sukeliau, kompas ant pilvo ir bliudas vakariniu salotu su Mandy333 tunadelem biggrin.gif

sportinsiu dubce sian, bet nuo vakar is esmes Easy treniruotes (ala dayoffine treniruote) skauda kumpius biski, bet tai jega!!! biggrin.gif

kol virskinu vakariene kepu bananu duonele su morkom biggrin.gif paskui sportas nusimato : http://www.lovingfit...-booty-workout/ uodegai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 04 19, 14:28)
aciukas Mo, as namie siandien, esu karantinui uzdaryta biggrin.gif

Kaip sveikatėlė tavo? 4u.gif

QUOTE(mandy333 @ 2012 04 19, 16:34)

jau 34 lotuliukas.gif šakiec būtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 19, 20:55)
kol virskinu vakariene kepu bananu duonele su morkom biggrin.gif paskui sportas nusimato : http://www.lovingfit...-booty-workout/  uodegai biggrin.gif

super pratimukai, padarysiu po privalomos programos 4u.gif
Atsakyti