Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kiek forumo dalyvėms/-iams metų? (79 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
irmulios keksiukai+sedindriukes keksiukai= keksiukinis mano pilvas irnesakyk.gif niu skanu tai apsivalgymas swoon.gif gavosi labai daug, sedindriukes13, irmulios 11, tai didzioji dalis i saldikli keliaus, tai megausiuos kasdien essen.gif
Papildyta:
ne pro sali butu ekstra pasportuot po tokio baliaus g.gif
Papildyta:
kita karta galvoju kad whey dadesiu,taip ant akies energetine verte primeciau biski per daug angliu ir riebalu g.gif pavydziu tau sedindriuke tavo siuntinio, mano baltymu banke beveik tuscia, tai reikes sakytis ir man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 04 20, 19:23)
irmulios keksiukai+sedindriukes keksiukai= keksiukinis mano pilvas irnesakyk.gif niu skanu tai apsivalgymas swoon.gif  gavosi labai daug, sedindriukes13, irmulios 11, tai didzioji dalis i saldikli keliaus, tai megausiuos kasdien essen.gif
Papildyta:
ne pro sali butu ekstra pasportuot po tokio baliaus g.gif
Papildyta:
kita karta galvoju kad whey dadesiu,taip ant akies energetine verte primeciau  biski per daug angliu ir riebalu g.gif pavydziu tau sedindriuke tavo siuntinio, mano baltymu banke beveik tuscia, tai reikes sakytis ir man smile.gif

AS mini keksiukus kepu, ju nemazai visada iseina (na iki 12), tai greit suvalgau... uzkandziavimams gerai.. megstu i tuos keksiukus darzoviu det: morku, cukiniju, spinatu..na automatiskai padideja keksiuku kiekis, is koncentracija pasiskirsto medziagu keksiukuose... na tada gali daugiau ju suvalgyt biggrin.gif
as per tuos riesutus, kokosus tai vien tuoj riebalais misiu ziuriu biggrin.gif su visais valgymais jie eina..o ir duonos, keksiukai is riesutu miltu (na dali keiciu sojos miltais, baltymu padideja biggrin.gif )
siandien turiu bananu duoneles..pusryciams valgiau ir pries workout grizus kai uzest kazko reikejo, MB uztepiau braskiu uogienes ir pakisau, suvalge... plem kaip nervina tuos dalykus kol nepakisi tol pats nesuvokia kad valgoma... (nu pirktiniai sh is karto valgomi ), tai patikek as ka i bloga dedu pagrinde viena surijus tuos daiktus bunu... drauge kada sako, nu bet ale kaip tu nestoreji.... na taip kai ariu sportuodama biggrin.gif ir tai jei tai butu miltiniai dalykai, kiek as ka kepu ir valgau, tai tikrai neformoj buciau.... matomai riebalu nera ko taip ir bijot, kaip kad visi bijo riebalu bet kemsa batonus... aisku su saiku viskas. bet mediagu ir kaloriju neskaiciuoju nei keksiukas kiek turi nei kas.nes tada nustociau valgyt, nors nesvarbu kad esu geros figuros... tiesiog pasamone skaicius uzfiksuotu ir butu dar baimes daugiau.uztenka baimes anglims.. biggrin.gif

proteina kaip narkomane..milteliais apsiskleidziau virtuvej nes is maiso i banke tusciaja dali pilsciau su kauseliu biggrin.gif

apsiputau salotom ir kiausiniais. reiks nest sikna i ta ale vakarone vestuviu... tikiuos ten nebus nieko valgomo ir nekils man pagunda biggrin.gif (na nevalgomo tai tie visokie man nevalgomi dalykai biggrin.gif )

visokiu batoneliu gamysiuos uzkandziams po sporto vietoj kokteiliuku-vaisiai, riesutsviestis, baltymai... sitie geruliai, skanumas: http://www.bodyrock..../protein-balls/

sitie ir geris: su kokosu darydavau.. kuo ilgiau pastovi tuo jamiskesni : http://www.bodyrock....as-power-balls/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 20 balandžio 2012 - 20:53
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 20, 20:43)
visokiu batoneliu gamysiuos uzkandziams po sporto vietoj kokteiliuku-vaisiai, riesutsviestis, baltymai... sitie geruliai, skanumas: http://www.bodyrock..../protein-balls/
sitie ir geris: su kokosu darydavau.. kuo ilgiau pastovi tuo jamiskesni : http://www.bodyrock....as-power-balls/

Sveikos 4u.gif

kaip skaniai atrodo tie kamuoliukai wub.gif wub.gif reiks būtinai pabandyt

aš dar prieš eidama daryt savo workout'a skaičiau straipsnį apie 5 psichologines būsenas pradedant sportuot (nors manau jas ne tik sportui galima pritaikyti). Gal bus dar kam nors įdomu, tai čia nuoroda (anglų k.) 4u.gif straipsnis
Atsakyti
Man mintis šlubčiojant iš darbo sukirbėjo. Šian nusimato išeiginė nuo sporto... sėdimąją tetulę jaučiu nuo užvakarykčio workout...vakar rankos buvo, tai nugarikę jaučiu, nors nepatiko workout -per trumpas! tur4jau u=sibaigti vis tiek su Bodyrock workoutu biggrin.gif Tai va šovė mintis, kad angliavandenius taip prisižiūriu, bet va per išeigines nuo sporto tom dienom juos ne taip ribot ar vengt..tai leist sau sukirst ir humusų daugiau (ja ja šiandien užsimaniau viso bliūdo saldaus humuso biggrin.gif ) ar taip daugiau vaisių, kažkokių va keksiukų...

ar kas bandėt taip su anglim pažaist? yr tų teorijų apoie carb cycling bet nesigilinu nes tai bodybuildingas vis tik, o mes labiau naminės bodyerės ir tiesiog dėl savijautų žiūrim tuos maistus bei sportinam .na ta prasme be tų raumningų tikslų kaip kad varžybos....
Atsakyti
http://fitspiration....onde-fitfor2012
Atsakyti
Geras oras nuteikė ne tik sportui, bet ir saldžiai nuodėmei - suvalgiau ledų porciją, dar svečiuose sukirtau gerą gabalą tikro amerikietiško šokoladinio brownie... mmmm.. skanumėlis smile.gif
tikėjausi šią savaitę priaugti bent kilogramą, bet ir vėl per tuos darbus ir sportus viskas veltui.

Šiandien - Insanity Pure Cardio ir Ab Ripperis..nužudžiau savo kojas ir pilvą..tikra to žodžio prasme maudžiausi prakaite lotuliukas.gif užsitarnavau skanų aminkių kokteilį wink.gif

Gero ir produktyvaus savaitgalio visiems ! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zoory @ 2012 04 21, 17:56)
Geras oras nuteikė ne tik sportui, bet ir saldžiai nuodėmei - suvalgiau ledų porciją, dar svečiuose sukirtau gerą gabalą tikro amerikietiško šokoladinio brownie... mmmm.. skanumėlis smile.gif
tikėjausi šią savaitę priaugti bent kilogramą, bet ir vėl per tuos darbus ir sportus viskas veltui.

Šiandien - Insanity Pure Cardio ir Ab Ripperis..nužudžiau savo kojas ir pilvą..tikra to žodžio prasme maudžiausi prakaite  lotuliukas.gif užsitarnavau skanų aminkių kokteilį wink.gif

Gero ir produktyvaus savaitgalio visiems ! 4u.gif

saunuole! 4u.gif bet tu cardio darydama nori priaugt biggrin.gif ? cardio saikingai reiktu tada daryti,..o insanity is vis labaii daug cardio inkorporuota..

man iseigine... killer workout - cleaning the kitchen biggrin.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif
sedindriuke, niu baik juokus lotuliukas.gif man senatve, grandioziniai planai kad tipo P90x 2 cia ciupsiu, rimtai varysiu, maisto plano laikysiuos...ale snipstas isejo biggrin.gif elipsini minkau, kazkokia slogi nuotaika...tik keksiukai dziugina sirdi biggrin.gif
apie rimta mityba kalbant, buvom kazkada cia su gyciu apie ketogenine dieta padiskutave smile.gif va man cia ir butu ekstrymas, kurio nedrystu imtis, bijau sveikata susidirbt, jei atvirai ax.gif dabar esu ipusejus knyga apie tai,The cyclical
ketogenic diet (CKD) g.gif
Papildyta:
http://forums.someth...hreadid=3407406
Atsakyti
Sedindriuke, o sakydama, kad prisiziuri angliavandenius, kiek gramais ju per diena suvartoji?
as pameginau kalorijas pasiskaiciuot, tai pagal skaiciukus mano dieta angliai+riebalai doh.gif nors tie angliai is geru saltiniu ateina, ne is cukraus, bet vistiek. oj sunku baltymu pakankamai suvalgyt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 04 21, 19:47)
Sedindriuke, o sakydama, kad prisiziuri angliavandenius, kiek gramais ju per diena suvartoji?
as pameginau kalorijas pasiskaiciuot, tai pagal skaiciukus mano dieta angliai+riebalai  doh.gif nors tie angliai is geru saltiniu ateina, ne is cukraus, bet vistiek. oj sunku baltymu pakankamai suvalgyt  schmoll.gif

Mandy333, o tai jau dabar mityba netvarkinga biggrin.gif? kad pagal plana juk ir varai ir sportuoji smile.gif Saunuole smile.gif Zinau zinau baltymai vien ner gerai, uzsirugstinsi zmogus organizma taip kad maza nepasirodys... baltymu siaip vartojant reik didinti vandens suvartojama kieki.. siaip as ziuriu priklausoma daraus nuo vandens..darbe tai iki pietu jau isliurlinus bunu po 3-4 500ml buteliukus biggrin.gif
kokias knygas skaitai? Siaip apskritai prota sviesinantiyra Fermentu Faktorius, kur Irmulia minejo. Esu ja skaicius... taip ir pritariu daug kam joje...reiktu taip dar paskaityt.

chebryte, ne iki krastutinumu nieko nevarau... va ka tik bananu duoneles sukirtau, o joje angliu oi yra.. ryte granola i varske... tiesiog as anglis ryte valgau-duonos, granolos, javainiu, sausainiu savo keptu (avinzirniu, pupeliu, aviziniu dribsniu (ooo reiks atnaujinti avizinius dribsnius savo racione)) pavidalu... vakarop anglys pareina pagrinde is darzoviu, avinzirniu ir visokiu keksiuku kuriuos kepu su riesutu miltais, sojos miltais, dziovintu vaisiu.... tai tas mano prisiziurejimas kad anglys pirmos dienos pusej.. bet jau taip seniai as.. rytais budavo koses o vakarais varske net manau jau anksciau nei kad pradejau gym'a Lietuvoje lankyt... tiesiog pritariu tam, kad vakare mes ilsimes, ir nebereik daug angliavandeniu ramybes busenoj bunant..juos tada geriau gaut ir krakmolingu darzoviu ar vaisiu... bulviu seniai nevalgau su mesa...ir siaip ju nevalgau... ir gramais neziurejus esu ne karto kas kaip.. tik su visais valgymais man tu gaunas seklu visokiu, riesutu..nu man kaip skanu..as pauksciukas tikriausiai... bet pauksciukas arba koks versiukas zole megstantis biggrin.gif:D
man tiesiog neiseina pietaut kaip kad visiems: mesa, ryziai, darzoves.... man garnyras yra mesa.... nes primiausia valgau darzoves, o paskui kas po jom pakasta buna... nu tiesiog megstu salotas ir misraines ir darzovienes....be tu visokiu buiziu grietininiu krakmoliniu padazu... dar tas kad tiek netilptu i skrandi susigrust... o da rpaskui jaustis issiputusiu pilvu,nekenciuuuu ....
jautiena, baltymus susirink is baltymu milteliu tuomet, jei sunku susirinkt...ar kodel butent taip gaunas? as su kiekvienu valgymu baltyma valgau..
Papildyta:
minti davet: surasom kas po koki savo dienos meniu wink.gif
p.s. mesos kelias dienas nevalgiau ir pilvo putimai dingo, ir rugstingumo nesijaucia po pietu (nors jauciu kad reaguoja organizmas i tuna ar vistiena. bet vis ne raudona mesa.. ). Nemegeja jos esu, verciau save daugiau jos valgyt pastarus metus, bet va... neatsisakysiu tiesiog faina pastebet kad kazkas gerelesnio gali buti, pavarijavus maistu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mandy333 @ 2012 04 21, 19:28)
Labuka 4u.gif
sedindriuke, niu baik juokus  lotuliukas.gif  man senatve, grandioziniai planai kad tipo P90x 2 cia ciupsiu, rimtai varysiu, maisto plano laikysiuos...ale snipstas isejo   elipsini minkau, kazkokia slogi nuotaika...tik keksiukai dziugina sirdi.
apie rimta mityba kalbant, buvom kazkada cia su gyciu apie ketogenine dieta padiskutave smile.gif  va man cia ir butu ekstrymas, kurio nedrystu imtis, bijau sveikata susidirbt, jei atvirai ax.gif dabar esu ipusejus knyga apie tai,The cyclical
ketogenic diet (CKD) g.gif
Papildyta:
http://forums.someth...hreadid=3407406

na cia kazkas panasaus ir yra Paleo diet tas... kai visur mesa mesa mesa... riebalai ir baltymai..o vaisiai net restricted... bet nu kiek galima tos mesos... va pavariau su mesa ir maziau angliu... ai karoce net baime obuolius valgyt... einu suryt pora biggrin.gif
valgom normaliai, ir nesiparinam. juk atrodo kad kovojam pries save lyg kazkokiu bile kokiu problemu turetume. maziau skaityt reik ziuriu, nes tada daugiau baimiu, daugiau visko prigalvoto persiskaito...

jo keksiukai paguoda gera biggrin.gif

as ryt sportinsiu - iseigine nuo darbo doh.gif sian iseigine nuo sporto... issirinkti dar reik kaip kojas ir tetule kankinsiu. biggrin.gif

igrudau i kamer abananu pjaustytu, uzvarysiu baltymu paskui, kakavos, riesutu sviesto ir gamysiu ledus o paskui kabinsiu saukstu bumbuliukus tuos kaip ledainese biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 21 balandžio 2012 - 21:18
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 21, 21:10)
Mandy333, o tai jau dabar mityba netvarkinga biggrin.gif? kad pagal plana juk ir varai ir sportuoji :

na kaip cia pasakius...cia ne ta mityba kuria buvau numaciusi...siaip ja vadinu tvarkinga, kaip nera jokiu saldumynu ar sudino kokio maisto, bet paskutiniu metu sumazinau gerokai baltymu, del odos problemu...tai noriu grizti vel prie mitybos su max. baltymu kiekiu smile.gif be to savaitgalio meniu siaubingas... tos atsipalaidavimo dienikes tai per ziaurios blush2.gif sportas lyg tvarkoj, nu ta prasme kad beveik kas dien(6 kartai) sportuoju, bet per mazai turiu treniruociu su svoriais nuo to laiko kai ta elipsini parsitempaiu i namus g.gif noriu pokyciu, tai nervas ima kad nieko nekeiciu...del to ir dziugina tik keksiukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 04 21, 20:18)
na kaip cia pasakius...cia ne ta mityba kuria buvau numaciusi...siaip ja vadinu tvarkinga, kaip nera jokiu saldumynu ar sudino kokio maisto, bet paskutiniu metu sumazinau gerokai baltymu, del odos problemu...tai noriu grizti vel prie mitybos su max. baltymu kiekiu smile.gif be to savaitgalio meniu siaubingas... tos atsipalaidavimo dienikes tai per ziaurios blush2.gif sportas lyg tvarkoj, nu ta prasme kad beveik kas dien(6 kartai) sportuoju, bet per mazai turiu treniruociu su svoriais nuo to laiko kai ta elipsini parsitempaiu i namus g.gif  noriu pokyciu, tai nervas ima kad nieko nekeiciu...del to ir dziugina tik keksiukai biggrin.gif

kikenu tave skaitydama biggrin.gif
tpu tpu ant veido nepastebejau nieko blogo del baltymu...o ju daugiau kaip ir vartoju nuo Bodyrock pradejimo... nuo pernai liepos.. o anglys kokios formos prsisidejo? man tai buna kad iprantu valgyt ir ismokstu taip valgyt, o paskui sunku itraukt kazka i raciona..koses itraukineju: granolomis, avizu batoneliais, arba saldytais batoneliais/sausainiais prie pusryciu, arba snackams iki pietu... nebera taip kaip kad Lietuvoj sneku su mama, atsisedus salia orkaites, o ten duona nesunaudota dziovinama budavo.ir ka 10 vakaro plepam, o as triauskinu duona...na tokiu angliu 'intake' nera biggrin.gif

pas mane pokyciai kad rankom kojom atskirom dienom darau. vakar rankom dariau... nu sunku buvo, bet neuzteko vis tiek tu 19 minuciu... nesuprakaitavau..neuzskaityciau uz sporta... tai dasimusiau su cardio intensyviu 18 min workoutu, su inkorporuotais visokiais squat, push up... tada jau zliaugiau ir buvo jjeeee biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 21 balandžio 2012 - 21:24