QUOTE(jautiena @ 2012 04 21, 19:47)
Sedindriuke, o sakydama, kad prisiziuri angliavandenius, kiek gramais ju per diena suvartoji?
as pameginau kalorijas pasiskaiciuot, tai pagal skaiciukus mano dieta angliai+riebalai

nors tie angliai is geru saltiniu ateina, ne is cukraus, bet vistiek. oj sunku baltymu pakankamai suvalgyt
Mandy333, o tai jau dabar mityba netvarkinga

? kad pagal plana juk ir varai ir sportuoji

Saunuole

Zinau zinau baltymai vien ner gerai, uzsirugstinsi zmogus organizma taip kad maza nepasirodys... baltymu siaip vartojant reik didinti vandens suvartojama kieki.. siaip as ziuriu priklausoma daraus nuo vandens..darbe tai iki pietu jau isliurlinus bunu po 3-4 500ml buteliukus
kokias knygas skaitai? Siaip apskritai prota sviesinantiyra Fermentu Faktorius, kur Irmulia minejo. Esu ja skaicius... taip ir pritariu daug kam joje...reiktu taip dar paskaityt.
chebryte, ne iki krastutinumu nieko nevarau... va ka tik bananu duoneles sukirtau, o joje angliu oi yra.. ryte granola i varske... tiesiog as anglis ryte valgau-duonos, granolos, javainiu, sausainiu savo keptu (avinzirniu, pupeliu, aviziniu dribsniu (ooo reiks atnaujinti avizinius dribsnius savo racione)) pavidalu... vakarop anglys pareina pagrinde is darzoviu, avinzirniu ir visokiu keksiuku kuriuos kepu su riesutu miltais, sojos miltais, dziovintu vaisiu.... tai tas mano prisiziurejimas kad anglys pirmos dienos pusej.. bet jau taip seniai as.. rytais budavo koses o vakarais varske net manau jau anksciau nei kad pradejau gym'a Lietuvoje lankyt... tiesiog pritariu tam, kad vakare mes ilsimes, ir nebereik daug angliavandeniu ramybes busenoj bunant..juos tada geriau gaut ir krakmolingu darzoviu ar vaisiu... bulviu seniai nevalgau su mesa...ir siaip ju nevalgau... ir gramais neziurejus esu ne karto kas kaip.. tik su visais valgymais man tu gaunas seklu visokiu, riesutu..nu man kaip skanu..as pauksciukas tikriausiai... bet pauksciukas arba koks versiukas zole megstantis

man tiesiog neiseina pietaut kaip kad visiems: mesa, ryziai, darzoves.... man garnyras yra mesa.... nes primiausia valgau darzoves, o paskui kas po jom pakasta buna... nu tiesiog megstu salotas ir misraines ir darzovienes....be tu visokiu buiziu grietininiu krakmoliniu padazu... dar tas kad tiek netilptu i skrandi susigrust... o da rpaskui jaustis issiputusiu pilvu,nekenciuuuu ....
jautiena, baltymus susirink is baltymu milteliu tuomet, jei sunku susirinkt...ar kodel butent taip gaunas? as su kiekvienu valgymu baltyma valgau..
Papildyta:
minti davet: surasom kas po koki savo dienos meniu
p.s. mesos kelias dienas nevalgiau ir pilvo putimai dingo, ir rugstingumo nesijaucia po pietu (nors jauciu kad reaguoja organizmas i tuna ar vistiena. bet vis ne raudona mesa.. ). Nemegeja jos esu, verciau save daugiau jos valgyt pastarus metus, bet va... neatsisakysiu tiesiog faina pastebet kad kazkas gerelesnio gali buti, pavarijavus maistu
Papildyta:
QUOTE(mandy333 @ 2012 04 21, 19:28)
Labuka
sedindriuke, niu baik juokus

man senatve, grandioziniai planai kad tipo P90x 2 cia ciupsiu, rimtai varysiu, maisto plano laikysiuos...ale snipstas isejo elipsini minkau, kazkokia slogi nuotaika...tik keksiukai dziugina sirdi.
apie rimta mityba kalbant, buvom kazkada cia su gyciu apie ketogenine dieta padiskutave

va man cia ir butu ekstrymas, kurio nedrystu imtis, bijau sveikata susidirbt, jei atvirai

dabar esu ipusejus knyga apie tai,The cyclical
ketogenic diet (CKD)
Papildyta:
http://forums.someth...hreadid=3407406
na cia kazkas panasaus ir yra Paleo diet tas... kai visur mesa mesa mesa... riebalai ir baltymai..o vaisiai net restricted... bet nu kiek galima tos mesos... va pavariau su mesa ir maziau angliu... ai karoce net baime obuolius valgyt... einu suryt pora
valgom normaliai, ir nesiparinam. juk atrodo kad kovojam pries save lyg kazkokiu bile kokiu problemu turetume. maziau skaityt reik ziuriu, nes tada daugiau baimiu, daugiau visko prigalvoto persiskaito...
jo keksiukai paguoda gera
as ryt sportinsiu - iseigine nuo darbo

sian iseigine nuo sporto... issirinkti dar reik kaip kojas ir tetule kankinsiu.
igrudau i kamer abananu pjaustytu, uzvarysiu baltymu paskui, kakavos, riesutu sviesto ir gamysiu ledus o paskui kabinsiu saukstu bumbuliukus tuos kaip ledainese