QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 21, 23:10)
cukrus pilvo sriciai ner gerai. sako jo atsisakius daug lengviau ta reikala tvarkyt

o cukrus ta prasme, ne tik i arbata turiu inty..bet va sureliuose.. na zodziu kas perdirbta tas neka gero daro...
Siandien su mama perkalbejau (isbumbejau, kad ziuretus saves nes matavos riebalu kiek iorganizme..yra kuda bet va procentus isgirdus prasiverziau...)..liepiau miltinius laukt mest.. bent keist sveikesniais miltais... o ir pakalejom, kad va nuo mazens juk kisama vaikams: makaronai, skryliai, virtinukai, varsketukai... na visur angliavandeniska... teveliai vaikucius lepina ledais, bandelem, ciulpinukais... ir paskui vaikui neiskisi varskes... obuolio... ar vaisiu sulciu isspaustu...
Erise, atsibos pradeti kada, nustosi mesti
O koks riebalu procentas?
As esu matavusis dvejomis buitinemis kuno svarstyklemis, tai jos skirtingai labai rodo, apie 5% skirtumas

Bet siaip ar taip pas mane jis didelis gan.
Cukraus i arbata nededu, jei kazkuri neskani nesalinta, tai saldinu medumi. O neglaistyti sureliai kolkas tam, kad patenkiniau nora kazko skanaus, negaliu visai atsisakyti. Cia jau labai mazai palyginus su tuo kas budavo
O del to " kai atsibos", tai atrodo, jog simtus kartu jau atsibodo, bet uzsimirsta ir vel is naujo
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 21, 23:28)
o man kontrole yra kazkaip, noriu ziuredama bet nu o kam... ir pasibaigia tuom...
kazkur lentele maciau ko nori ir kokiu medziagu truksta ir ka reiktu krimsti.. saldumynus atmusineja migdolai....
Saldumynu norisi, nes truksta kazkokiu medziagu organizme, bet jei nera ijungto sveiko proto, tai ir giriebiamasi saldumynu. Kazkur skaiciau, kad jei pietums uzvalgoma saldaus vietoj normalaus maisto, tai vakare buna didelis alkis, ir man tai galioja, kiek pastebejau. Todel pietus stengiuosi pasigaminti baltymingus ir maistingus.