Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kiek forumo dalyvėms/-iams metų? (79 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikos 4u.gif
Mano siandienos meniu:
pusryciai - apelsinas ir rieke juodos duonos su lydytu sureliu. Apie 300kcal
priespieciams sportas
pietus vistienos krutinele (180g) su ivairiom darzovem ir saukstu alyvuogiu aliejaus, zuvu tauku saukstelis. Apie 500kcal
pavakariai1: obuolys, riesutu ir dz. vaisiu misinys apie 300kcal
pavakariai2: 2 neglaistyti varskes sureliai. Apie 300kcal
"vakariene": 4 surio lazdeles blush2.gif 300kcal
Viso 1700kcal.

Papildyta:
O del sporto, tai pagaliau po mano megstamu workout'u nebeskauda raumenu, galesiu dazniau daryt, noretusi kokius 5k. i savaite. O JM Body Revolution kolkas nenoriu pradet, esu ipratus prie ilgesniu, nors turbut ir ramesniu, programu g.gif
Atsakyti
Pusryciai: 125 gr varskes (indelio puse), bananu duonos riekė, i varske 1v.š. kokoso drozliu, a.š. riešutų sviesto, bananas
Uzkandis: dziov.obuoliu,baltymu, riesšutų sviesto bumbuliukas
Pietūs: troškintos daržovės aliejingos tokios.... ir trys tunadelės (tuno varskes keksiukai)
Pavakariai: du obuoliai, bananu duonos, tofu ir riešutų pyrago kampukas, kava
Vakariene: bliūdas (na tikrai ne dvi saujos...kokios 8 gautųsi) salotų mišinys, žiūpsnis saulėgrąžų, keletas džiov slyvų, 1/3 avokado, padažas: trintas 1 kiaušinis plius 1 baltymas, garstyčių du šaukšteliai, jogurto natūralaus (ir gaunas majonezas!), du pomidorai.
Toliau bananų duonelės riekelė
Dabar rašydama valgau jogurto puodelį su sojos sėlenom. biggrin.gif

kcal neskaičiuoju, nes baisu surinkti jas iš riebalų riešutų, jų sviestų, kokosų sunaudoju, nes tai beriuos į kažką, tai į kepinius....

sportas: day off
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 21 balandžio 2012 - 21:45
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 21, 21:22)

jezau..tu manjake lotuliukas.gif kai nesportavau tais laikais mano mityba beveik vien is angliu susidare, tai tie baltymu kiekiai man daro didziuli poveiki doh.gif na aglys kaip ir visada, tik didesniais kiekiais ax.gif rudi ryziai, Quinoja, lesiai,baltyminiai-makaronai,grudai(avizos,grikiai, soros, kvieciai)juoda duona ir t.t.. siaip mano patiekalai paprasti kaip 3 kapeikos, jokiu imantrybiu, kad butu paparasta tap- lap ir viskas,(nes seimynai lb daznai atskirai tenka gaminti) nors megstu virtuvej suktis, bet dabar del savo darbo valandu...tiesiog nera jegu schmoll.gif
dienos meniu mazdaug toks(kasdien skiriasi aisku):
6 val. aviziniu dribsniu kose/ liesu pienas/graikiski riesutai/obuolys
9-10 val saujele ivairiu riesutu/juoda duona/suris 6%
12-13val darzoviu salotos su aliejum/vistiena/ryziai
15val vaisius/ avokadas/ varske
17-18 val vakariene skirtingai ,siaip tai darzoves su zuvim/tunu/frikadeles/lazanija/kiausiniu baltymu omletas ir t.t.
20-21 baltymu kokteilis su bananu/smoothie koks
savaitgalio meniu net nedrisciau idet, nes gyvenu saldytuve ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 04 21, 20:54)
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 21, 21:22)

jezau..tu manjake lotuliukas.gif kai nesportavau tais laikais mano mityba beveik vien is angliu susidare, tai tie baltymu kiekiai man daro didziuli poveiki doh.gif na aglys kaip ir visada, tik didesniais kiekiais ax.gif rudi ryziai, Quinoja, lesiai,baltyminiai-makaronai,grudai(avizos,grikiai, soros, kvieciai)juoda duona ir t.t.. siaip mano patiekalai paprasti kaip 3 kapeikos, jokiu imantrybiu, kad butu paparasta tap- lap ir viskas,(nes seimynai lb daznai atskirai tenka gaminti) nors megstu virtuvej suktis, bet dabar del savo darbo valandu...tiesiog nera jegu schmoll.gif

tai kai nesportavau ir tikriausiai valgiau viska...linkus buvau prie teslu: is koldunu ir cebureku mesa isimdavau.. biggrin.gif
va va pas mane ir paprasta turi buti (sakau turiu valgyt produkta o ne gamini...api pirkima tas pats!), nors ir megstu juk virtuve... ryt zinau darysiu kalakutiena darysiu su riesutpadaziu (geris man jis) (nes iseigine! o tai tik grizus kas greitom sau tep lep i bliuda ir viskas, o MB atskirai daznai gaminu biggrin.gif neuzkisi su tep lep).. kai i darba reik nestis tai nesuos snacka: kiausiniai/morkos/baltyminiai uzkandziai kazkokie.... o pietum nesuos: tunadeles, soju kepsniukus, kotletus is mesos.vistakulses... na mesisko kazkas... o vakare antra karta mesos valgyt nu negaliu... kadangi sportinu po vakarienes dazniausiai, tai visokie baltyminiai dalykai dar dasides: batoneliai is riesutsviescio baltymu ir vaisiu; arba zali kokteiliai baltyminiai...

o taip megstu pastovuma ir dviraciu neisradinet su patiekalais... apart gaminimo snackams, o per juos seka parijimai biggrin.gif bet... nu karamba ir taip gerai atrodom palyginus su bendraamzem... ypac cia kurios sportuojancios !

gyvendama virtuvej/saldytuve/spintelese vis tiek stengiuosi geresnius variantus rinktis: riesutai, keksiukai, dziov. vaisiai, ar humuso prisidarau saldaus ir su morkom kabinu... svarbu jaust tada pilva issiputusi ir gerai biggrin.gif o taip blogu dalyku nebuna namie is esmes... ir negaminu tokiu, kad stovetu ir erzintu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 21 balandžio 2012 - 22:06
As kai neprisiziurejau, tai mityba irgi pagrinde buvo angliavandeniai, ir aisku is ju daug cukraus, baisoka ir pagalvot, bet tuo metu ir negalvojau blush2.gif Man sportas labai svarbus, kai noriu pasigrazinti, nes privercia apie mityba pagalvot, atprakaitavus gaila buna cukraus kalnus mesti i save bigsmile.gif
Papildyta:
As paprastai jau kai metu, tai metu abu - ir sporta, ir normalia mityba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erise @ 2012 04 21, 21:08)
As kai neprisiziurejau, tai mityba irgi pagrinde buvo angliavandeniai, ir aisku is ju daug cukraus, baisoka ir pagalvot, bet tuo metu ir negalvojau  blush2.gif  Man sportas labai svarbus, kai noriu pasigrazinti, nes privercia apie mityba pagalvot, atprakaitavus gaila buna cukraus kalnus mesti i save  bigsmile.gif

cukrus pilvo sriciai ner gerai. sako jo atsisakius daug lengviau ta reikala tvarkyt biggrin.gif o cukrus ta prasme, ne tik i arbata turiu inty..bet va sureliuose.. na zodziu kas perdirbta tas neka gero daro...

Siandien su mama perkalbejau (isbumbejau, kad ziuretus saves nes matavos riebalu kiek iorganizme..yra kuda bet va procentus isgirdus prasiverziau...)..liepiau miltinius laukt mest.. bent keist sveikesniais miltais... o ir pakalejom, kad va nuo mazens juk kisama vaikams: makaronai, skryliai, virtinukai, varsketukai... na visur angliavandeniska... teveliai vaikucius lepina ledais, bandelem, ciulpinukais... ir paskui vaikui neiskisi varskes... obuolio... ar vaisiu sulciu isspaustu...

Erise, atsibos pradeti kada, nustosi mesti wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 21 balandžio 2012 - 22:13
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 21, 22:04)
svarbu jaust tada pilva issiputusi ir gerai biggrin.gif o taip blogu dalyku nebuna namie is esmes... ir negaminu tokiu, kad stovetu ir erzintu...

man gaunasi ir pietai sotus ir vakariene, nes jei seimynai gaminu ir pati ikrentu i tuos katilus biggrin.gif svarbu saikingai paragaut, kazkaip paprasta darbo diena pavyksta, bet savaitgaliais visai blogai tongue.gif
pas mane namie yra blogo maisto, bet jis ne man skirtas...dazniausiai apsivalgau irgi gerais dalykais, nu pvz. sendien labai daug keksiuku sukirtau ir riesutu visa maisa, vietoj saujos...dar apelsinu visa kg blush2.gif dar sveciu buvo ir pyraga atsiveze.......... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(erise @ 2012 04 21, 22:09)
As kai neprisiziurejau, tai mityba irgi pagrinde buvo angliavandeniai, ir aisku is ju daug cukraus, baisoka ir pagalvot, bet tuo metu ir negalvojau  blush2.gif  Man sportas labai svarbus, kai noriu pasigrazinti, nes privercia apie mityba pagalvot, atprakaitavus gaila buna cukraus kalnus mesti i save  bigsmile.gif
Papildyta:
As paprastai jau kai metu, tai metu abu - ir sporta, ir normalia mityba  doh.gif

as saldumynu visai nevalgiau senais laikais...bet cia atskira istorija...tai kodel dabar kai pradejau sportuoti taip be galo noriu?..zinau kodel...bet vis dar stebiuosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 04 21, 21:16)
man gaunasi ir pietai sotus ir vakariene, nes jei seimynai gaminu ir pati ikrentu i tuos katilus biggrin.gif svarbu saikingai paragaut, kazkaip paprasta darbo diena pavyksta, bet savaitgaliais visai blogai tongue.gif 
pas mane namie yra blogo maisto, bet jis ne man skirtas...dazniausiai apsivalgau irgi gerais dalykais, nu pvz. sendien labai daug keksiuku sukirtau ir riesutu visa maisa, vietoj saujos...dar apelsinu visa kg blush2.gif dar sveciu buvo ir pyraga atsiveze.......... blush2.gif

daznai sveciai pas tave buna biggrin.gif gerai is tikro... smagu, kad ju yra.... va kai nebuna... Mandy kada i svecius biggrin.gif ? wink.gif

blogo maisto megejo namie yra... bet as pati privengiu daryt tu leplioskiu... o kai jau uztrumpina smegenis be picos ar kokiu bulviu fri tai nusiperka...biggrin.gif

kaip sakoma 'as tai labai saikingai valgau. Viena karta i diena. Nuo ryto iki vakaro. ' biggrin.gif:D
Atsakyti
va dar del avizirniu norejau parasyti, turiu prisipirkus...niu bet skonis tai wiau(nepatinka ir viskas) bandziau ir humusa daryt ir i salotas det...
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 04 21, 21:22)

as saldumynu visai nevalgiau senais laikais...bet cia atskira istorija...tai kodel dabar kai pradejau sportuoti taip be galo noriu?..zinau kodel...bet vis dar stebiuosi g.gif

o man kontrole yra kazkaip, noriu ziuredama bet nu o kam... ir pasibaigia tuom...

kazkur lentele maciau ko nori ir kokiu medziagu truksta ir ka reiktu krimsti.. saldumynus atmusineja migdolai.... tikriausiai kilogramais biggrin.gif na bet jei nori saldaus tai as savo gaminius kertu kuriuose nera cukraus, o yra medus...arba saldumas is kitu dalyku kaip vaisiai, dziov vaisiai... kazkaip uztenka... turiu net sokolado nuo kaledu po nosim.. man sokoladinius poreikius atstoja gaminiai su DAUUG kakavos..tik cia neberandu tos riebios 22 procentu... tik 12 ..tai tamsuma ir kartuma ne ta... biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 21, 23:10)
cukrus pilvo sriciai ner gerai. sako jo atsisakius daug lengviau ta reikala tvarkyt biggrin.gif o cukrus ta prasme, ne tik i arbata turiu inty..bet va sureliuose.. na zodziu kas perdirbta tas neka gero daro...

Siandien su mama perkalbejau (isbumbejau, kad ziuretus saves nes matavos riebalu kiek iorganizme..yra kuda bet va procentus isgirdus prasiverziau...)..liepiau miltinius laukt mest.. bent keist sveikesniais miltais... o ir pakalejom, kad va nuo mazens juk kisama vaikams: makaronai, skryliai, virtinukai, varsketukai... na visur angliavandeniska... teveliai vaikucius lepina ledais, bandelem, ciulpinukais...  ir paskui vaikui neiskisi varskes... obuolio... ar vaisiu sulciu isspaustu...

Erise, atsibos pradeti kada, nustosi mesti wink.gif  4u.gif

O koks riebalu procentas? blush2.gif
As esu matavusis dvejomis buitinemis kuno svarstyklemis, tai jos skirtingai labai rodo, apie 5% skirtumas unsure.gif Bet siaip ar taip pas mane jis didelis gan.
Cukraus i arbata nededu, jei kazkuri neskani nesalinta, tai saldinu medumi. O neglaistyti sureliai kolkas tam, kad patenkiniau nora kazko skanaus, negaliu visai atsisakyti. Cia jau labai mazai palyginus su tuo kas budavo blush2.gif
O del to " kai atsibos", tai atrodo, jog simtus kartu jau atsibodo, bet uzsimirsta ir vel is naujo doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 21, 23:28)
o man kontrole yra kazkaip, noriu ziuredama bet nu o kam... ir pasibaigia tuom...

kazkur lentele maciau ko nori ir kokiu medziagu truksta ir ka reiktu krimsti.. saldumynus atmusineja migdolai....

Saldumynu norisi, nes truksta kazkokiu medziagu organizme, bet jei nera ijungto sveiko proto, tai ir giriebiamasi saldumynu. Kazkur skaiciau, kad jei pietums uzvalgoma saldaus vietoj normalaus maisto, tai vakare buna didelis alkis, ir man tai galioja, kiek pastebejau. Todel pietus stengiuosi pasigaminti baltymingus ir maistingus.
Atsakyti
mano siandienos menu, apytiksliai:

pusryciam - bananas (100g), musli (50g) su soju pienu (200ml), kava -- 400kcal
uzkandele - dziovintos datules (50g) -- 250kcal
priespieciai - virti makoronai tortelioni (100g), tunas (70g) su keptu svogunu ir saukstu philadelphia -- 380kcal
uzkandele - vynuoges (200g), keli migdolai (10g) -- 200kcal
pietus - salotu kalnas su feta (30g) alyvuogem su siek tiek aliejaus, duoniukas ir rukytos lasisos (50g) -- 450kcal
vakarienei - ketvirtadalis moliugo "butternut squash" (300g), vienas pastarnokas (?? angl - 'parsnip' 150g) abu orkaitej kepti - skanumelis, saldus kaip saldainiai -- 250kcal

suma sumarum: 1820kcal, 82g baltymu, 250g angliu ir 61g riebalu, procentais tikrai prastai atrodo 17% 53% 30%

sportas: kieme su kastuvu prisimojavau, gana man sian, visa tona dirvozemio sutampem su brangiausioju nuo gatves i kiemeli rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 21 balandžio 2012 - 23:06