Aha mano. Placios nelabai ir reikia vienam. Svarbu i ilgi tiktu

labas rytas
ech, smagumėlis tas JM BR.
tikiuosi, kad man neteks jos treniruočių atsisakyti dėl kelių sąnarių, kuriuos vis dar jaučiu
visi pratimėliai sudėti pirmoje temos žinutėje

QUOTE(tinute84 @ 2012 04 24, 14:43)
ech, smagumėlis tas JM BR.
tikiuosi, kad man neteks jos treniruočių atsisakyti dėl kelių sąnarių, kuriuos vis dar jaučiu

QUOTE(lady_44 @ 2012 04 24, 17:01)
kokius jus pratimus darot pilvo presui?
visi pratimėliai sudėti pirmoje temos žinutėje

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 24, 20:46)
...
Irmulia, WOW
uzklydau i Taures istorija siaip for fun paskaityt, ir uztikau- na saunuole, kaip pakeistas poziuris, maistas, figura na visai kas kita (zinok as maniau, kai pamaciau indavioletdress- galvojau, kad tu igimtai tokia liekna, kaip kad buna tokiu merginu...)
Irmulia, WOW

matai, iš prigimties esu liekna

na o dabar su MB kasdien stengiamės po 10 000 - 17 000 žingsnelių nužingsniuoti

Labuka,
Neturėtų būti sezoniškumo iš tiesų, bet žiemą LT žinai, žmonės kaip skrudžai užsispaudžia dėl šildymo ir pan.
O darbą labai myliu
Aš tai nė nemėgstu labai bėgioti, bet tokie visokie iššūkiai, maratonai ir pan. mane kaip smala traukia, aš mėgstu save pakankinti
Papildyta:
Nauja pardė, nebėr galimybės atsiskaityti Paypal, žinau, kad lietuvių susidomėjimas šia parde pradingo, nes nepasitiki
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 24, 20:12)
darbu sezoniskumas...
bet tikiuos bent mielas darbas
joo as ir forume skaitau maratonus bego, euforija, azartas.... eh ir noriu.. einu pasizvalgyt gal kokiams nors Edinburge ar Glasgow kas nors butu... ar bent pas mane kaime
seniai begiojau jau net ant begtakio... 

joo as ir forume skaitau maratonus bego, euforija, azartas.... eh ir noriu.. einu pasizvalgyt gal kokiams nors Edinburge ar Glasgow kas nors butu... ar bent pas mane kaime

Neturėtų būti sezoniškumo iš tiesų, bet žiemą LT žinai, žmonės kaip skrudžai užsispaudžia dėl šildymo ir pan.

Aš tai nė nemėgstu labai bėgioti, bet tokie visokie iššūkiai, maratonai ir pan. mane kaip smala traukia, aš mėgstu save pakankinti

Papildyta:
QUOTE(MO @ 2012 04 24, 20:28)
Nauja pardė, nebėr galimybės atsiskaityti Paypal, žinau, kad lietuvių susidomėjimas šia parde pradingo, nes nepasitiki
QUOTE(irmulia @ 2012 04 25, 04:52)
matai, iš prigimties esu liekna
nuo pat mažens laibutė buvau ( gal net per daug...) , tik pasikeitus aktyviam gyvenimo būdui į visiškai pasyvų sugebėjau lašiaką užsiauginti
( niekada netikėjau, kad tai įmanoma) o kai jau 3 jaunystės raukšlės nuo pilvo ant kaktos naglai pradėjo lipti, tada jau rimtai sunerimau - teko imtis rimtų priemonių ( griežtas 5 valgymų režimas po nedaug, daug daržovių ir vaisių, daug vandens, geras pusmetis be jokių saldumynų ir visokio kitokio šlamšto, tada maisto derinimas , visokie smoothie ir t.t.t.) ir rezultatais iš ties džiaugiuosi
na gal jei dar būčiau nuo pradžių sportavusi, formos būtų dailesnės, bet dabar po truputį atsigriebiu
čia vietoje cardio 

Valgymas man sociausias buna pusryciai, o paskui jau per diena, kai viskas uzsilieka pilve, zarnyne, tai nuo didelio maisto tik jauties, kaip puties... o jei sunkus maistas tai butu is vis.... nebepakeliu to jausmo... geriau suvalgau va pietums tris keksiukus su vistiena ir darzovem (haha keksu manija is visko

Ai pervalgiau pusryciu biski....

Beje, vakar dariau koju treniruote is P90X .. nu nepatiko, nes truko karscio kune po jos..ta prasme, nesusilau kaip padorus zmogus

Geros dienos!
Sveikutes!
as, deja- ne
Po sestadienio silumos ir darbo lauke- vel susirgau, nu velniava velniava... Viena mintis, kad negaliu sportuot, labai liudina. Kaip ir Irmulia sako, labai saunios JM treniruotes, man ziauriai patinka... Skaiciuoju jau 3-cia diena be sporto, bet kitaip nebus, gerkle skauda, sloga, kosciu...
Valgau visokius kivius, obuolius, kose...kad maziau mesos, maziau sunkaus maisto, gal greiciau liga pasitrauks? Ka daryt? Kaip ta bacila isvyt?
O gal vistiek pasikrutint, nors biski?
Beje, po darbingojo sestadienio susirgo man zinomi 4 zmones- keista
as, deja- ne

Valgau visokius kivius, obuolius, kose...kad maziau mesos, maziau sunkaus maisto, gal greiciau liga pasitrauks? Ka daryt? Kaip ta bacila isvyt?

QUOTE(brashke77 @ 2012 04 25, 07:58)
Sveikutes!
as, deja- ne
Po sestadienio silumos ir darbo lauke- vel susirgau, nu velniava velniava... Viena mintis, kad negaliu sportuot, labai liudina. Kaip ir Irmulia sako, labai saunios JM treniruotes, man ziauriai patinka... Skaiciuoju jau 3-cia diena be sporto, bet kitaip nebus, gerkle skauda, sloga, kosciu...
as, deja- ne

Silti orai ateje pavojingi..apgsaulingi
Sako, kad liga pasitrtauktu reik pabadaut... ai nesiulau..geriau rimtai gerk kokteilius su vaisiais (bet ir idek darzoviu), imbiero saknies (nesijaucia jokio astrumo, bet gaiviai labai buna), citrinos sulciu, sauksciuka medaus, nors vaisiu dedant medaus nereik.. Ir nemaisyk su pienu tu kokteiliu, pienas gleivejimasi skatina kaip tik, tad persalimo ligoms absoliuciai netinka... :)Sveik, uogau!

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 25, 11:06)
Silti orai ateje pavojingi..apgsaulingi
Sako, kad liga pasitrtauktu reik pabadaut... ai nesiulau..geriau rimtai gerk kokteilius su vaisiais (bet ir idek darzoviu), imbiero saknies (nesijaucia jokio astrumo, bet gaiviai labai buna), citrinos sulciu, sauksciuka medaus, nors vaisiu dedant medaus nereik.. Ir nemaisyk su pienu tu kokteiliu, pienas gleivejimasi skatina kaip tik, tad persalimo ligoms absoliuciai netinka... :)Sveik, uogau!

joo, reik vitaminu kuneliui

Neturiu zalio supratimo apie kokteilius vaisinius be pieno, ar kazkokio kito priedo

O dabar 'vaisiu zezonas' , tai nezinau net ka rinktis, na, kiviai dabar nebrangus ir citrusai- tinka juos maisyt?
Vaziuosiu vakarop i susitikima su viena musu sportininke, tai nusipirkciau visko...
QUOTE(brashke77 @ 2012 04 25, 08:11)
joo, reik vitaminu kuneliui
Del pieno - zinau... O , ziurek, jei i kokteili nededu pieno, tai jei ,pvz, kokius kivius suplakciau kokteilinej, bus labai jau 'mocnas'
, reiktu kazkuo skiest- tai gal vandens? Apelsina koki isspausciau ar greipfrukta... Bet va, sakau, vandenuko gal reikia, vis del to?
Neturiu zalio supratimo apie kokteilius vaisinius be pieno, ar kazkokio kito priedo
O dabar 'vaisiu zezonas' , tai nezinau net ka rinktis, na, kiviai dabar nebrangus ir citrusai- tinka juos maisyt?
Vaziuosiu vakarop i susitikima su viena musu sportininke, tai nusipirkciau visko...

Zinok geriu jau kelinta vakara po trefkes: vanduo, daug spinatu (tinka ir aisbergo salota), du mandarinai ar apelsinas,imbiero saknis. viskas. skanu man. ne per saldu, bet tikrai gaivina, ir neapsunkina. Vanduo puikiai skiedzia, megint zaliaja arbata,metu arbata - sitas ir geras dalykas i kokteilius. Kiwiai pas mane stovi antr asavaite..pamirstu i kokteilius suvaryt arba ledus kokius padaryt..

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 25, 11:14)
Zinok geriu jau kelinta vakara po trefkes: vanduo, daug spinatu (tinka ir aisbergo salota), du mandarinai ar apelsinas,imbiero saknis. viskas. skanu man. ne per saldu, bet tikrai gaivina, ir neapsunkina. Vanduo puikiai skiedzia, megint zaliaja arbata,metu arbata - sitas ir geras dalykas i kokteilius. Kiwiai pas mane stovi antr asavaite..pamirstu i kokteilius suvaryt arba ledus kokius padaryt.. 

ot ačiū Tau už patarimus- skiesiu vandenuku ir aplamai arbatų reik pagerti, nes po anos ligos dar visai nebuvau atsigavus, čia , bac, ir vėl ... Taip siutina, užtai ir pasiguodžiau

Gersiu vaisinius kokteiliukus, nes gerų špinatų , kokybiškų tikrai čia be šansų rasti- dar labiau susirgčiau beieškodama

Gana kalbų, daugiau darbų- einu savigyda užsiimt

sveikos
maciau pratimus pirmame puslapyje, taciau puse ju neisiungia
ir programu parsisiusti nepavyksta...
kremtu guminukus, be galo megstu ir sazine grauzia, nezinau kaip ju atsisakyt
maciau pratimus pirmame puslapyje, taciau puse ju neisiungia

kremtu guminukus, be galo megstu ir sazine grauzia, nezinau kaip ju atsisakyt