Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kiek forumo dalyvėms/-iams metų? (79 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Laba diena,

padariau JM abs antra lygi. Pulsas padebesiuos, prakaitas zliaugia thumbup.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 03, 09:31)
ryta laba smile.gif

atsikeli ryte, pasistaipai pries veidrodi,pasidziaugi, o per diena kad ir vandeni tegerint jau nepamatysi paskui vaizdo, pasipucia tie absai biggrin.gif bet prisiziurejus kiek net po dvyniu nestumu moterys susitvarko fguras iki Lediniu tai vadinas imanoma, ka biggrin.gif

Ar imanoma be chirurgo pagalbos oda sutraukti? Pas mane ant pilvo yra lasiniu bet ir oda issitampiusi, kazin ar susitrauks dar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Skirmantė @ 2012 05 03, 08:58)
Laba diena,

padariau JM abs antra lygi. Pulsas padebesiuos, prakaitas zliaugia  thumbup.gif
Ar imanoma be chirurgo pagalbos oda sutraukti? Pas mane ant pilvo yra lasiniu bet ir oda issitampiusi, kazin ar susitrauks dar  unsure.gif

visom be operaciju neapsieitu gal...bet buna dideles merginos numeta svorius,turetu ne tik pilvai,bet ir ranku,vidine koju oda nukart..nemanau kad visos operuojas..aisku ir genetika lemia odos elastinguma.bet mityba ir sportas,bei masazai..o paputus abs ir riebalai nyksta arba bent graziai timpteli/pakelia oda.. Kiek zmoniu,tiek atveju..
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 03, 11:06)
visom be operaciju neapsieitu gal...bet buna dideles merginos numeta svorius,turetu ne tik pilvai,bet ir ranku,vidine koju oda nukart..nemanau kad visos operuojas..aisku ir genetika lemia odos elastinguma.bet mityba ir sportas,bei masazai..o paputus abs ir riebalai nyksta arba bent graziai timpteli/pakelia oda.. Kiek zmoniu,tiek atveju..

...aha...bet didziajai daugumai negalima taikyti tu atveju, manyciau...pagrinde ta lemia genetika g.gif mano daug pazystamu nestumo metu atsirado striju, deja ju nepanaikinsi...o oda jau nebegrazi, nieko cia neistreniruosi per dau, vos keli atvejai kad grazi ir stangri oda po nestumo, o tas laisvumas vis tiek yra...
Atsakyti
Sveikos.
Saunu, kad sportuojat ir nepasiduodat tinginiui biggrin.gif Rezultatais, tai kazin ar patenkintas. Apskritai tokiam sporte vargu ar kada bus gana. Siuo metu galvoju truputi pasiryskint ir lajaus numest pries vasara. Tik va beda tame, kad ir jega kris. Siokia tokia dilema. O visa kita, tai visai neblogai. Merginos vis dar neturiu. Na bent jau rimtos. Gal savaime issispres sitas klausimas... kadanors lotuliukas.gif
Kalbant apie strijas, tai pas mane ant nugaros yra. Tikriausiai nuo augimo, nes per vienus metus gan nemazai paaugau. Toks vaizdas, kad su botagu lupo biggrin.gif Bet ai... man kazkaip dzin visai nekreipiu demesio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytis`: 03 gegužės 2012 - 11:27
labas dienas, isbandziau JM programele. smile.gif patiko ji man labai ir tikrai uzveza. o uzveza taip kad nejauciu nei rankyciu nei kojyciu. tad soliuoju i dusa, reikia vel kvepeti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 05 03, 12:24)
...aha...bet didziajai daugumai negalima taikyti tu atveju, manyciau...pagrinde ta lemia genetika g.gif mano daug pazystamu nestumo metu atsirado striju, deja ju nepanaikinsi...o oda jau nebegrazi, nieko cia neistreniruosi per dau, vos keli atvejai kad grazi ir stangri oda po nestumo, o tas laisvumas vis tiek yra...

drinks_cheers.gif

QUOTE(GhostRider @ 2012 05 03, 12:30)
labas dienas, isbandziau JM programele.  smile.gif  patiko ji man labai ir tikrai uzveza. o uzveza taip kad nejauciu nei rankyciu nei kojyciu. tad soliuoju i dusa, reikia vel kvepeti biggrin.gif

Kuria programa bandei?
Atsakyti
QUOTE(Skirmantė @ 2012 05 03, 12:35)
drinks_cheers.gif 
Kuria programa bandei?

JM
Atsakyti
QUOTE(GhostRider @ 2012 05 03, 12:38)

Kuria JM? Ju daug yra: ripped in 30, killer buns & thighs, 6 weeks 6 pack, no more trouble zones, shred it with wrights ir t.t.
Atsakyti
GhostRider, saunuole, sveikinu pradejus 4u.gif ziurek tik neapleisk 4u.gif
O kokia tiksliai JM programa darai??
Atsakyti
pasirinkau shred it with wrights sia... bent kol kas:)
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2012 05 03, 12:25)
Toks vaizdas, kad su botagu lupo  biggrin.gif Bet ai... man kazkaip dzin visai nekreipiu demesio.

vyrą randai puošia bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skirmantė @ 2012 05 03, 10:58)

Ar imanoma be chirurgo pagalbos oda sutraukti? Pas mane ant pilvo yra lasiniu bet ir oda issitampiusi, kazin ar susitrauks dar  unsure.gif

Kai kurioms pilvo raumenys prasiskiria, tai tuomet sunku sutvarkyti pilva be chirurgo unsure.gif
Atsakyti