Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kiek forumo dalyvėms/-iams metų? (79 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(irmulia @ 2012 04 18, 19:38)
nu, ne normali riekė  max iki 1 cm storio ( čia ta naminė grūdėta duona ) sveria truputį virš 100 gramų  g.gif
bandžiau kažkada su ekologiškais  Graham miltais , tai maniškis nevalgė o ir man nelabai patiko.  schmoll.gif

tai 300 is namines kur daug grudu ir naudingu riebalu ner blogai smile.gif laukiu siltu oru ir raugsiu rauga ir prakepsiuos kada ir smile.gif)) nom nom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 04 17, 20:59)
Nervai...? unsure.gif

na gal.. g.gif

aš šiandien off nuo sportų blush2.gif bet, kad neisijausčiau į tinginiavimą ieškau kas palaikytų motyvaciją 4u.gif http://pinterest.com...56213819736895/

Duonos nors dažnai ir nevalgau (čia taip natūraliai gaunas, poreikio nėra kas diena duoną valgyti), bet kai yra noras neatsisakau biggrin.gif

O dėl keistų užkandžių tai man sunku ir pasakyt, mano aplinkoj beveik visi kaip ir įpratę valgyti tradiciškai lietuviškai biggrin.gif tai jei pasakau, kad tarkim iš kokių ryžių ar avižinių dribsnių dariau kepsnelius, tai čia jau būna keista ir nelabai biggrin.gif O šiaip nieko ypatingo negaminu kaip ir negaminu ax.gif (turiu vegetariškų valgių knygą ir niekaip neprisiruošiu ką nors iš jos gamint doh.gif tai laiko nėr, tai ūpo blush2.gif na bet kada nors tikrai kažką gaminsiu biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(HappyFromToday @ 2012 04 18, 19:47)
na gal..  g.gif

aš šiandien off nuo sportų  blush2.gif bet, kad neisijausčiau į tinginiavimą ieškau kas palaikytų motyvaciją  4u.gif  http://pinterest.com...56213819736895/

Duonos nors dažnai ir nevalgau (čia taip natūraliai gaunas, poreikio nėra kas diena duoną valgyti), bet kai yra noras neatsisakau  biggrin.gif

O dėl keistų užkandžių tai man sunku ir pasakyt, mano aplinkoj beveik visi kaip ir įpratę valgyti tradiciškai lietuviškai  biggrin.gif  tai jei pasakau, kad tarkim iš kokių ryžių ar avižinių dribsnių dariau kepsnelius, tai čia jau būna keista ir nelabai biggrin.gif O šiaip nieko ypatingo negaminu kaip ir negaminu  ax.gif  (turiu vegetariškų valgių knygą ir niekaip neprisiruošiu ką nors iš jos gamint  doh.gif  tai laiko nėr, tai ūpo  blush2.gif na bet kada nors tikrai kažką gaminsiu  biggrin.gif )

haha pinterest ir as narsau biggrin.gif liga man skyriai fitness ir food and drinks. dar DIY biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 18, 20:59)
liga man skyriai fitness ir DIY biggrin.gif

su šitais ir man tas pats biggrin.gif biggrin.gif gėris man ten, ypač fitness, daug gerų minčių motyvacinių yra. Aš ant desktop'o užsimetu, kad man prieš akis būtu ir neleistų įsijausti į rutiną ir užmiršti savo tikslų thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

QUOTE(mandy333 @ 2012 04 18, 19:40)
yra kelios su kuriom ir kitur susirasom, na man jos patikimos atrodo 4u.gif

4u.gif 4u.gif
Sveik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 18, 21:08)
kilo mintis paklaust kas ka keisto bet kartu ir sveiko megsta valgyt kas kitiems zubus susuka ?biggrin.gif

Sveiko gal ne... bet aš valgydavau pomidorus su cukrumi, virtą kiaušinį su cukrumi blush2.gif Taip mama meškos paslaugą vaikystėje padarė ir tipo, kad skaniau vaikeliui būtų, valgyk taip. Kartą sėdi pas mane draugė, o aš valgau, sako ką tu čia imi? blink.gif cukrų? sakau nu jo, su kiaušiniu, kaip skanu, o tu ką taip nevalgai? blink.gif Sako tu ką, tu ***, tu dur... doh.gif lotuliukas.gif Tai buvo kažkur paauglystėje, tai iki to laiko taip ir valgiau. Bet po to, kad nusišlykštėjau biggrin.gif Bet dabar žinokit vėl suvalgyčiau, vėl nupirdau doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zoory @ 2012 04 18, 21:21)
Aš tai noriu paklaust ar jūs ribojat juodos duonos valgymą?  g.gif

Mano diedui reik ribot, o tai kaip nenormalus, kaip ubagėlis su ta duona biggrin.gif Aš tai visai nedaug jos suvalgau.
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 04 18, 18:20)
152cm kiek sveri?ir kiek nori numest? na man sunku buvo pernai su 1600, kas 3 dienos sekdavo po 2-3000 doh.gif  bet tada tuo metu, darbo daug neturejau tai kai buni namie, tai ir svajoji apie maista...dabar pvz. buna daznai dienu kad telpu i 1600 remus,nes nera kada galvoti apie maista smile.gif  bet velgi mazdaug kas trecia diena seka 2000kcal.

Apie 55kg dabar. Siaip neturiu tikslo numest konkretaus skaiciaus kg, turiu tiksla numazint lasinio ir padidint raumenuku, nes esu kriause, su labai neproporcinga figura, krutine 82cm, o klubai 98cm blush2.gif Krutines nepadidinsiu, tai klubus noriu numazint iki mazdaug 90cm mirksiukas.gif Pries kazkiek metu tokia ir buvau, tai sveriau apie 49kg ax.gif
O siaip kcal poreikis man labai priklauso nuo maisto, kuri valgau. Jei pietums nepasidarau normalios porcijos, o valgau kazka saldaus, tai mintys tik apie maista ir sukasi. O 1500kcal normalu maista valgant tai manau visai pakankamai smile.gif va siandien pietu normaliu neturejau, tai 2000kcal susirinkau.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 04 18, 22:34)
virtą kiaušinį su cukrumi

uch bigsmile.gif lotuliukas.gif
Man tai išvis saldumas tik saldėsiuose gali būt.Kažkada išsiėmiau iš šaldiklio žirnių salotoms,atšildžiau,nusalduuu,daržovė turi būt nesaldi man schmoll.gif fe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 04 18, 20:35)
Ne paranoja, tikrai būna renka. Aš ir pati būnu parenku, pacituoju ką nors, jei kurioje nors temoje, kurioje tą ar aną liečia jis bando meluoti, ateina negerais kėslais ar pan. Klanas čia forume biggrin.gif Todėl ir sakau, kad geriausias visgi bendravimas čia - anoniminis. Nikas ir tas jau daug, nes po to atsimena, kad ten ir ten tai tu taip sakei ir pan. biggrin.gif

OHO, dar taip buna???? Tai zmones gal neturintys ka veikti doh.gif
man tai snd pagal grafika- cardio, tai krosiuka begau thumbup.gif
Atsakyti
as p workout J.Lo workout biggrin.gif atpuskinau, na toks polengvis... ta pati per ta pati kartojau 3o minuciu. sian ir priklause kazkas lengviau..visa kuneli pajudinau...

o dabar ziurejau ka Bodyrock nauja idejo..nu zinokit ta Liza..shakalas su kunkolais papu vietoj.... nu rimtai rankikes tokios ....kojikes ir sliekeliai..o papai issisoke...vargsei stuburas sulinks greitu metu... plaukus kai susirisa dabar tai kaip vaikas man atrodo kuriam per prievarta uzvare tuos papus..ir rankom labai kazkaip makaluojas vis tarsi prisidegdama ta krutine...

labanaktis smile.gif - lietuva jau miega biggrin.gif
Atsakyti
dar nemiega tongue.gif

vargšiukė ta Lisa... gaila, kad taip linčiuojama - sakykime, jai ne taip nuskilo kaip Zuzei su figūros tipu - bet jau geriau tokiu sliekeliu būti nei jaunystės raukšles ant pilvo skaičiuoti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 04 18, 22:40)
dar nemiega  tongue.gif

vargšiukė ta Lisa... gaila, kad taip linčiuojama - sakykime, jai ne taip nuskilo kaip Zuzei su figūros tipu - bet jau geriau tokiu sliekeliu būti nei jaunystės raukšles ant pilvo skaičiuoti...  doh.gif

bet pati dėjos tuos silikonus..ir baisu bus kai senatvėj ji susiraukšlės o tie bumbulai labaiii išryškės...na išsiims, ne bėda... bet taip masyviai atrodo... iš tikro, ka dir kokia stipri būtum ta versle, vis tiek na žiauriai nemalonu būtų skaityt tuos 'varymus' komentaruose ....

as po jogurto su seklikem sukirtimo.... dar pries tai nugvelbiau tofufinio pyragukscio... baltymu ner tai nei pasiplakt ka galejau nei ka...
metu arbatos uzliurlint reik pries miega... kad kažką gero sapnuočiau

(sorry pusiau šveplai, pusiau normaliai rašau..)

o kiek čia eidama gatve kas dieną liuančių mergųterbų matau maikės aptemptos ir palindusios po klostėm.bet tokiom žiauriom.... ir jaunos!

bendradarbė virš 60 metų valgė du hambrgerinus bandukus su kumpeliu, užsikąsdama visa tai čipsų pakeliu..ir paskui kažką 'sveiko' - indelį saldaus jogurto persikinio... ir pasakojo koks geras ' deal'as pardėj tie jogurtai ir skanu.... žodžiu... ir pastoviai tokius vaizdus matau... jei darbe duoda krūtinėlę,daržoves..nusivaipo.ir atsineša savo junk foodzio.. kai toks amzius dar kai turi pasižiūrėt savęs... ai ką bekalbėt junk foodis smegeninėse jau... o kaip man pikta daros negaliu biggrin.gif o aš sėdiu ir valgau savo normą - tris sojos kotlečiukus, kurie visi kartu telpa delne...neduoda daržovių, užpyliau sriubos, kad nenualpčiau iš alkio... ir galvoju va vakare nebereiks daug valgyt jau (aišku užkandžiauju tais vakarais), dar va sportuosiu... o anų tikslai dar dvigubai sočiai pavalgyt (e, juk dirbu fiziškai, kaip čia nepaėsi...) ir teliko visas programas išžiūrėt....

gėris tv neturėt. ir draugų yra kurie lt neturi telikų ir nereik....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 18 balandžio 2012 - 23:51