Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kiek forumo dalyvėms/-iams metų? (79 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 18, 23:16)
ir rankom labai kazkaip makaluojas vis tarsi prisidegdama ta krutine...

tai ji dar neįpratus prie jų, manau turėtu būt (na bent pradžioj tai tikrai..) nepatogu, juk šitiek metų buvo mažesni ir nesimaišydavo biggrin.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 18, 23:46)

1.bendradarbė virš 60 metų valgė du hambrgerinus..

2.gėris tv neturėt. ir draugų yra kurie lt neturi telikų ir nereik....

1.ten jau įsitvirtinus visai kitokia maisto kultūra, blogiausiai manau, kad ir LT vis panašesnė daros. Pradžioj buvo McDonald'ai paskui gal kiek aprimo visa tai, bet tuomet atsirado kebabinės + nemažai žmonių teturi mažą fizinį aktyvumą tai iš vis nieko gero unsure.gif

2.O dėl tv, tai nėr ką ten žiūrėt biggrin.gif galvos plovimas ir ne kitaip !
Atsakyti
Gal kitokie komentarai būtų, jei ji taip viešai nerėktų apie savo bumbulus.
Juk ir Z ne taip pradėjo, pilnas netas nekokių fotkių. Ir papuliai buvo padidinti. Bet va kažkaip ant jos nevaro.
Keista iš tikrųjų gyvenime būna - vieni yra tiesiog mėgiami, o kiti nepritampa...
Atsakyti
Sveikos,

vakar vel dariau killer buns & thighs, raumenis skaudejo, vakar ejau pasisildyti i sauna.

QUOTE(zoory @ 2012 04 18, 21:21)
Aš tai noriu paklaust ar jūs ribojat juodos duonos valgymą?  g.gif

Nes aš ne dienos negaliu be duonos - kalbu apie vokišką juodą su grūdais. Man tai- tikras skanėstas. Tik nerandu, kiek ji maistinių medžiagų ir kalorijų turi.

Kai atsivezam is LT juodos duonos, valgau pusryciams sumustinius su suriu dazniausiai. Cia perku tik low carb duona, bet ir ja nepiktnaudziauju, nes ji su linu semenim, kurios nerekomenduojamos nesciosioms ir maitinancioms.
Atsakyti
QUOTE(Skirmantė @ 2012 04 19, 07:06)
Sveikos,

vakar vel dariau killer buns & thighs, raumenis skaudejo, vakar ejau pasisildyti i sauna.
Kai atsivezam is LT juodos duonos, valgau pusryciams sumustinius su suriu dazniausiai. Cia perku tik low carb duona, bet ir ja nepiktnaudziauju, nes ji su linu semenim, kurios nerekomenduojamos nesciosioms ir maitinancioms.

O kokia sudėtis apart linų sėmenų tos duonelės?

Hehe aš dar rugelio tris riekes turiu šaldytuve-kameroj brandinau biggrin.gif reiks suvalgyt pasiskaninant kada biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2012 04 19, 06:22)
Gal kitokie komentarai būtų, jei ji taip viešai nerėktų apie savo bumbulus.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 19, 09:14)
O kokia sudėtis apart linų sėmenų tos duonelės?

saulegrazos, kvieciu miltai, rugiu miltai, skaidulos, mieles, aliejus, druska. Ingridientai ne eiles tvarka surasyti.

Riekeleje (24g) yra: 60kcal, 3,6g baltymu, 3,8g angliavandeniu, is kuriu 0,1g cukrus, 2,9g riebalu, 3,1g skaidulu.
Atsakyti
QUOTE(Skirmantė @ 2012 04 19, 07:35)
saulegrazos, kvieciu miltai, rugiu miltai, skaidulos, mieles, aliejus, druska. Ingridientai ne eiles tvarka surasyti.

Riekeleje (24g) yra: 60kcal, 3,6g baltymu, 3,8g angliavandeniu, is kuriu 0,1g cukrus, 2,9g riebalu, 3,1g skaidulu.

gėris... va mielės tuose juoduose duonose dabar visada yra.. dėl minkštumo kaip aiškino, nes taip būtų kieta... ne reiks keptis savo pamėgint.. nors nevalgau jos tiek daug kiek valgydavau.... džiovintą mėgstu, iš LT džiovintos turiu biggrin.gif graužimui gerai - dantys neauga biggrin.gif:D:D
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(HappyFromToday @ 2012 04 19, 01:59)
Pradžioj buvo McDonald'ai paskui gal kiek aprimo visa tai, 

Geriausias topas,kur dabar reklamuoja, "ateikite su šeima į McDonald's ir laimėkite pažintinę ekskursiją,kad pamatytumėte,kaip gaminamas maistas,iš aukščiausios kokybės mėsos," bla bla bla lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Noriu pradeti sportuoti namuose pagal kuria nors programa (labiausiai noreciau insanity). Beda ta, kad Jusu nurodytus puslapius temu pradziose mano interneto tiekejas blokuoja, kiek ieskau internete tiek JM, tiek Insanity mokami parsisiuntimai. Gal zinote kokiu kitu internetiniu adresu kaip parsisiusti sias programas? Jau prarandu vilti unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes,
seku jus kasdien... ph34r.gif Bet vis vakarais is kito kompo, kur klaviaturos tik puse veikia, tai negliu isiterpti, deja, nors nagai ir niezti biggrin.gif
Jau kaip fainai kalbat, sakes, tiesiog gyvenimiskos patirties lobynai cia- papasakojat, papildot vien kita, smagu ir miela skaityt.

Sedindriuke, ta tavo naujoji trenere tai vajej kokiu fainu pratimu rodo, tik pati nelabai miela, bet argi tame esme? Bele figura gera, atsveria veidelio trukumus rolleyes.gif

O Lizokas tai ir lupas prisipumpavus 100%, siandien nauja foto maciau... nezinau, nelabai ji man. Mano subjektyvia nuomone, trenere turi ikvepti ir but pavyzdziu, o tam reik asmeninio zavesio, kurio ji neturi. Zuzana, aisku, turi ji, tai ir sintetiniai (.)(.) ja tik puosia ir akies nerezia ax.gif

As draugauju su zudike-maniake JM . Surinkus i savo BR visus 'perliukus', kuriuos man teko matyti, bandyti paciai tai sen tai ten, ir visur jie buvo apibudinami kaip 'patys efektyviausi'. Deja, nemaloniausi, of course, bet ka darysi - reik judint savo OO biggrin.gif
QUOTE(mirtingoji @ 2012 04 19, 13:12)
Sveikos, merginos. Noriu pradeti sportuoti namuose pagal kuria nors programa (labiausiai noreciau insanity). Beda ta, kad Jusu nurodytus puslapius temu pradziose mano interneto tiekejas blokuoja, kiek ieskau internete tiek JM, tiek Insanity mokami parsisiuntimai. Gal zinote kokiu kitu internetiniu adresu kaip parsisiusti sias programas? Jau prarandu vilti  unsure.gif

na, man rutracker.org viska 'duoda', aisku, reikia prisijungti 4u.gif ph34r.gif

Turiu isirasiusi i cd Jillian Michaels buns and tights ir dar ten kazka, 6pack lyg ir - gal kam reikia, kas negali atsiust? Paieskociau ir atsusciau for free tik uz siuntima butu koks petakas. Issiusciau kartu su pazadetu daiktu marusai (marusa, sorry, vis nedaplaukiu iki pasto blush2.gif )
Mat as pati dabar turiu i flash'a viska isikelusi ka reikia, tai tik i telika ikisu ir 1.17 metro vaizdas mane lepina biggrin.gif (pasigyriau biskiuka blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 19 balandžio 2012 - 12:02
Yra yra parsipumpuot Insanity.tiesiog megink pagoolint 'download Insanity' ir panarsyk puslapius.pati paziuresiu vakare kaip siunciaus.
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2012 04 19, 12:58)
...

As draugauju su zudike-maniake JM . Surinkus i savo BR visus 'perliukus', kuriuos man teko matyti, bandyti paciai tai sen tai ten, ir visur jie buvo apibudinami kaip 'patys efektyviausi'.

tikrai kad 100 % drinks_cheers.gif

labas visiems ( -oms) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 04 18, 21:22)

4u.gif  4u.gif
Sveik  4u.gif

aciukas Mo, as namie siandien, esu karantinui uzdaryta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(erise @ 2012 04 18, 22:06)
Apie 55kg dabar. Siaip neturiu tikslo numest konkretaus skaiciaus kg, turiu tiksla numazint lasinio ir padidint raumenuku, nes esu kriause, su labai neproporcinga figura, krutine 82cm, o klubai 98cm  blush2.gif  Krutines nepadidinsiu, tai klubus noriu numazint iki mazdaug 90cm  mirksiukas.gif  Pries kazkiek metu tokia ir buvau, tai sveriau apie 49kg  ax.gif
O siaip kcal poreikis man labai priklauso nuo maisto, kuri valgau. Jei pietums nepasidarau normalios porcijos, o valgau kazka saldaus, tai mintys tik apie maista ir sukasi. O 1500kcal normalu maista valgant tai manau visai pakankamai  smile.gif  va siandien pietu normaliu neturejau, tai 2000kcal susirinkau.

na as irgi linkusi kriause but, tai seniau visada darydavau rurai/kojoms pratimus nepadedavo....reikia mesti nuo viso kuno svoriuka, kaip jau cia rasom ir rasom.Ka as dar kitaips dariau, tai dariau daugiau treniruociu virsutinei kuno daliai...atrodo issilygino peciai su rurka g.gif
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 04 18, 21:34)

Mano diedui reik ribot, o tai kaip nenormalus, kaip ubagėlis su ta duona biggrin.gif

net juokas sueme...maniskis irgi viskam duona ima, net prie bulviu blink.gif kiles is dideles seimos, sunku jam tokiu iprociu atsisakyt biggrin.gif
Atsakyti