Sveikutes,
seku jus kasdien...

Bet vis vakarais is kito kompo, kur klaviaturos tik puse veikia, tai negliu isiterpti, deja, nors nagai ir niezti
Jau kaip fainai kalbat, sakes, tiesiog gyvenimiskos patirties lobynai cia- papasakojat, papildot vien kita, smagu ir miela skaityt.
Sedindriuke, ta tavo naujoji trenere tai vajej kokiu fainu pratimu rodo, tik pati nelabai miela, bet argi tame esme? Bele figura gera, atsveria veidelio trukumus
O Lizokas tai ir lupas prisipumpavus 100%, siandien nauja foto maciau... nezinau, nelabai ji man. Mano subjektyvia nuomone, trenere turi ikvepti ir but pavyzdziu, o tam reik asmeninio zavesio, kurio ji neturi. Zuzana, aisku, turi ji, tai ir sintetiniai (.)(.) ja tik puosia ir akies nerezia
As draugauju su zudike-maniake JM . Surinkus i savo BR visus 'perliukus', kuriuos man teko matyti, bandyti paciai tai sen tai ten, ir visur jie buvo apibudinami kaip 'patys efektyviausi'. Deja, nemaloniausi, of course, bet ka darysi - reik judint savo OO
QUOTE(mirtingoji @ 2012 04 19, 13:12)
Sveikos, merginos. Noriu pradeti sportuoti namuose pagal kuria nors programa (labiausiai noreciau insanity). Beda ta, kad Jusu nurodytus puslapius temu pradziose mano interneto tiekejas blokuoja, kiek ieskau internete tiek JM, tiek Insanity mokami parsisiuntimai. Gal zinote kokiu kitu internetiniu adresu kaip parsisiusti sias programas? Jau prarandu vilti
na, man rutracker.org viska 'duoda', aisku, reikia prisijungti
Turiu isirasiusi i cd Jillian Michaels buns and tights ir dar ten kazka, 6pack lyg ir - gal kam reikia, kas negali atsiust? Paieskociau ir atsusciau for free tik uz siuntima butu koks
petakas. Issiusciau kartu su pazadetu daiktu
marusai (
marusa, sorry, vis nedaplaukiu iki pasto

)
Mat as pati dabar turiu i flash'a viska isikelusi ka reikia, tai tik i telika ikisu ir 1.17 metro vaizdas mane lepina
(pasigyriau biskiuka
)