Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kiek forumo dalyvėms/-iams metų? (79 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(mandy333 @ 2012 04 18, 17:27)
negaliu cia rasyt kodel, privatu smile.gif jau taip cia per daug apie save rasau, na jus irgi rasot...bet kartais kai susimastai, gal kas renka info apie tave...tai nejauku( man paranoja  biggrin.gif ) g.gif

pagaloju ir as, nes plepe ir nejaucianti ribu esu, atviraut ir pasitiket visais....

vakariene gaminu zuvies karis ala... ir paskui vis tiek sportuosiu kad ir kazkaip nepalankiai man gavos..visi namie..ner laisvo ploto... kazkaip teks suktis.... nu nemegstu kai vaiksto pro sali ir komentuoja ... arba erzina.... ar nuo pietu pavargus jaucius, ir pikta... dar mat kokosu pienas netiko kazkam kai pyliau nors net skonio nezino!!!!! hrrrrrr... erzina is visu galu... o kazka grazaus nesugeba pasakyt!!! hrrrrr

kartais pagalvoju apie ta senatvini dalyka.. ziauru kazkaip suvokt...va kad tau jau kazka skauda nes senatviniai dalykai, ar kad kazkas..ar va nuotraukose pasiziuri ir pats sau senas atrodai... eina sau biggrin.gif prisigalvoju chroniskai .. (nuo vakar prilipo man tas zodis chroniskas stresas) ..bet man ir chroniski prisigalvojimai yr biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 18 balandžio 2012 - 18:33
QUOTE(mandy333 @ 2012 04 18, 19:29)
negaliu cia rasyt kodel, privatu smile.gif jau taip cia per daug apie save rasau, na jus irgi rasot...bet kartais kai susimastai, gal kas renka info apie tave...tai nejauku( man paranoja  biggrin.gif ) g.gif

Ne paranoja, tikrai būna renka. Aš ir pati būnu parenku, pacituoju ką nors, jei kurioje nors temoje, kurioje tą ar aną liečia jis bando meluoti, ateina negerais kėslais ar pan. Klanas čia forume biggrin.gif Todėl ir sakau, kad geriausias visgi bendravimas čia - anoniminis. Nikas ir tas jau daug, nes po to atsimena, kad ten ir ten tai tu taip sakei ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 04 18, 18:35)
Ne paranoja, tikrai būna renka. Aš ir pati būnu parenku, pacituoju ką nors, jei kurioje nors temoje, kurioje tą ar aną liečia jis bando meluoti, ateina negerais kėslais ar pan. Klanas čia forume biggrin.gif Todėl ir sakau, kad geriausias visgi bendravimas čia - anoniminis. Nikas ir tas jau daug, nes po to atsimena, kad ten ir ten tai tu taip sakei ir pan. biggrin.gif

OMG negasdink manes... g.gif na as cia tik lankausi, kitur nebendrauju...yra kelios su kuriom ir kitur susirasom, na man jos patikimos atrodo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 18, 18:29)
eina sau biggrin.gif prisigalvoju chroniskai .. (nuo vakar prilipo man tas zodis chroniskas stresas) ..bet man ir chroniski prisigalvojimai yr biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 04 18, 17:40)
OMG negasdink manes... g.gif na as cia tik lankausi, kitur nebendrauju...yra kelios su kuriom ir kitur susirasom, na man jos patikimos atrodo 4u.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ja ja biggrin.gif nu ka tik sumakalavau tuna su kiausiu ir varske, spinatais, svogunu ir pustais quinoa puffsais vietoj dziuveseliu smile.gif kopinu tavo tunadeles bet bus pas mane tunakeksiai biggrin.gif (ps. Irmulia neskaityk..zinau net trys baltymai maisomi.....smile.gif)

darysiu siandien J. LOpez workout biggrin.gif meginsiu 20-30 minuciu:
10 squats
10 push ups
10 crunches
1,5 min high knees. toks ir jegos ir cardio.
ryt tada vel bus uodegai,poryt rankoms.
Siaip informacijos apie baltymu pasisavinima:
Suvalgius du ar daugiau augalinės kilmės baltyminius maisto produktus, organizmas gauna visas svarbiausias amino rūgštis ir suformuoja pilną baltymo molekulę. Pavyzdžiui: ryžiai ir pupelės, pienas ir kviečių kruopos, kukurūzai ir pupelės. Jeigu jūs suvartojate adekvatų.
Taip pat patartina koncentruotų
baltymų(mėsa, žuvis, kiaušiniai, sūris, pupelės ir kt.)
nemaišyti su kompleksiniais angliavandeniais (kruopos, bulves) ir
riebalais, bei saldumynais.
http://www.all-stars...tymu-rusys.html - cia yra pasisavinimo procentas prie baltymu rusiu surasytas.
Atsakyti
jau perskaičiau ... plaukai ant galvos pasišiaušė... hihihi.gif lauksim įrašo blog'e mirksiukas.gif nu maža, gal susigundysiu tongue.gif

aš po JM kojoms ir sėdimajai 2 level'io - smagumėlis thumbup.gif

iš ties tai kojos aps mane - gan silpna vieta -dar laaabaaaii daug dirbti doh.gif bet viskas su laiku biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien dariau Chest&Shoulders bei Ab Ripperį. Visgi man mieliau cardio pratimai, tai laukiu rytojaus Insanity raundo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 04 18, 18:57)
jau perskaičiau ... plaukai ant galvos pasišiaušė... hihihi.gif lauksim įrašo blog'e  mirksiukas.gif  nu maža, gal susigundysiu  tongue.gif
aš po JM kojoms ir sėdimajai 2 level'io - smagumėlis  thumbup.gif 

iš ties tai kojos aps mane - gan silpna vieta -dar laaabaaaii daug dirbti  doh.gif  bet viskas su laiku  biggrin.gif

matai labai keistais dalykais nesidalinu arba jei vaizdas bus tai dalinsiuos biggrin.gif nefotogeniskas tofu pyragas ir dar nemoku stilizuot.. man su menisku jausmu sunku smile.gif))

kojos silpna tuom kas lasiaku posikny yr ir sunku su jais bet visiskai kieta juk niekad nebus....dar toki polinki turiu genetini apatine dalis minksta... o va vursutine dalis baig sudziut...biggrin.gif
Papildyta:
kilo mintis paklaust kas ka keisto bet kartu ir sveiko megsta valgyt kas kitiems zubus susuka ?biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai noriu paklaust ar jūs ribojat juodos duonos valgymą? g.gif

Nes aš ne dienos negaliu be duonos - kalbu apie vokišką juodą su grūdais. Man tai- tikras skanėstas. Tik nerandu, kiek ji maistinių medžiagų ir kalorijų turi.
Atsakyti
QUOTE(zoory @ 2012 04 18, 19:21)
Aš tai noriu paklaust ar jūs ribojat juodos duonos valgymą?  g.gif

Nes aš ne dienos negaliu be duonos - kalbu apie vokišką juodą su grūdais. Man tai- tikras skanėstas. Tik nerandu, kiek ji maistinių medžiagų ir kalorijų turi.

angliavandenius ziuriu ir valgau kazka is kosiu, duonu, duoniuku pusryciams tik. rieke gali turet apie 100kcal
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 18, 21:08)
kojos silpna tuom kas lasiaku posikny yr ir sunku su jais bet visiskai kieta juk niekad nebus....dar toki polinki turiu genetini apatine dalis minksta... o va vursutine dalis baig sudziut...biggrin.gif

pas mane lygiai tas pats doh.gif na bet padžiovinsiu ir apačią- nu turi pavykti kada nors lotuliukas.gif (jei į griaučius nepavirsiu lotuliukas.gif )

o kodėl ? manau galima ir ten lašiaką maximaliai nutirpinti... g.gif

Papildyta:
QUOTE(zoory @ 2012 04 18, 21:21)
Aš tai noriu paklaust ar jūs ribojat juodos duonos valgymą?  g.gif

stengiuosi riboti , kad ir kaip patiktų naminė grūdėta ( baltų neperkame ir nekepu... juoda - nebeperkame ir nekepu ) doh.gif kartais 100 gr riekelė ir virš 300 kcal turi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 04 18, 19:32)
pas mane lygiai tas pats  doh.gif  na bet padžiovinsiu ir apačią- nu turi pavykti kada nors  lotuliukas.gif
Papildyta:
stengiuosi riboti , kad ir kaip patiktų naminė grūdėta ( baltų neperkame ir nekepu... juoda - nebeperkame ir nekepu )  doh.gif  kartais 100 gr riekelė ir virš 300 kcal turi...  doh.gif

tai jau rieke nebe riekele biggrin.gif

as tik juoda tevartoju kai vartoju batonas man ne duona ir nuo paauglystes jo nevalgau.... nebekepi ir savo duoneles? ji tamsoka gaunas jei rg.miltus naudoji?
Atsakyti
nu, ne normali riekė max iki 1 cm storio ( čia ta naminė grūdėta duona ) sveria truputį virš 100 gramų g.gif

bandžiau kažkada su ekologiškais Graham miltais , tai maniškis nevalgė o ir man nelabai patiko. schmoll.gif

o vien su ruginiais miltais nebandžiau dar, manau savaitgalį reikės vieną tokią vieną tokią padaryti biggrin.gif
Atsakyti