Praėjusį ciklą mano pats ryškiausias buvo darytas 11 val. dieną. Aš aišku, daugiau nebedariau, bet jei LH banga trunka neilgai, tai popietinis testas tądien jau galėjo ir nebepagaut...
Ka tik pasidariau OT - ryskutelis
Su savo PKS ir tragiskais LH skaiciais iki pirmo nestumo tokio OT nesu macius "gyvai"

Klausima zinovems - kelinta DPO OT turetu buti visiskai neigiamas? Ar jis buna tik vienos, kontrolines juosteles? Ar testine visada matoma, tik pagal jos ryskuma testas vertinamas kaip teigiamas ar neigiamas?
QUOTE(gretusiu @ 2012 07 14, 12:28)
Klausima zinovems - kelinta DPO OT turetu buti visiskai neigiamas? Ar jis buna tik vienos, kontrolines juosteles? Ar testine visada matoma, tik pagal jos ryskuma testas vertinamas kaip teigiamas ar neigiamas?

QUOTE(RedOne @ 2012 07 15, 13:03)
Teigiamas OT buvo kelias dienas is eiles. Tiesiog dariau OT kad isitikinciau tuo - mano patirtys su niekaip neryskejanciu OT buvo baisiai nemalonios... Tiesiog pirma karta po gimdymo "realiai" pasidomejau savo "situacija" ir norejau isitikinti kad O vyksta ir OT ryskeja-blanksta "pagal plana"

QUOTE(gretusiu @ 2012 07 15, 14:13)
Teigiamas OT buvo kelias dienas is eiles. Tiesiog dariau OT kad isitikinciau tuo - mano patirtys su niekaip neryskejanciu OT buvo baisiai nemalonios... Tiesiog pirma karta po gimdymo "realiai" pasidomejau savo "situacija" ir norejau isitikinti kad O vyksta ir OT ryskeja-blanksta "pagal plana" 

Gretusiu, antra juostelė gali matytis visą ciklą.
QUOTE(vylabusle @ 2012 07 15, 13:25)
Gretusiu, antra juostelė gali matytis visą ciklą.
Aciu uz atsakyma. Taip ir maniau, reikejo tik patvirtinimo.

Sveikos.
Turiu klausima apie ovliac. testus.
Esme tokia, kad jie man vaiduokliavo ir ryskejo pries geras dvi savaites, po to eme blankt. Dabar vel ryskeja. Siandien palyginus ryskoka antra testine juostele. Testai nera jautrus - 30 miu
Kame galetu buti reikalas? Kodel nepasidaro vel tik viena juostele?
Ovuliacija manau tikrai ivyko... Bet nesuprantu, kodel tie OT vistiek rodo ganetinai ryskia testine juostele?
Imetu savo BT, gal bus kazkas aiskiau
grafikas
Esme tokia, kad jie man vaiduokliavo ir ryskejo pries geras dvi savaites, po to eme blankt. Dabar vel ryskeja. Siandien palyginus ryskoka antra testine juostele. Testai nera jautrus - 30 miu

Ovuliacija manau tikrai ivyko... Bet nesuprantu, kodel tie OT vistiek rodo ganetinai ryskia testine juostele?

grafikas
QUOTE(pink peony @ 2012 08 05, 19:50)
Sveikos.
grafikas

grafikas
OT kartais isduoda ir nestuma

QUOTE(Auksita @ 2012 08 06, 09:17)
Bet idomu, ar negali rodyti kazkokio negerumo?

siaip manau visada jauciu, kada man ovulaicija vyksta, nes kiekviena menesi mazdaug viduri ciklo pradeda mausti pilva, krutine. tada viskas nurimsta ir netrukus vel prasideda-vadinasi mm ateina. i va siandie pradejo biski mausti pilva, krutine, ryt manau maus stipriau..o mm buvo visai neseniai, liepos 27... ar gali anksciau vaisingos dienos ir ovuliacija ateit?
ciklas paprastai apie 30d trunka, bet kadangi del stresu geguze mm nebuvo ir teko jas issaukti, tai jos atejo birzelio 22..kitos liepos 27..tai ir nebezinau, kaip tada tas vaisingas dienas apskaiciuot