Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema)

Praėjusį ciklą mano pats ryškiausias buvo darytas 11 val. dieną. Aš aišku, daugiau nebedariau, bet jei LH banga trunka neilgai, tai popietinis testas tądien jau galėjo ir nebepagaut...
Atsakyti
Ka tik pasidariau OT - ryskutelis lotuliukas.gif Su savo PKS ir tragiskais LH skaiciais iki pirmo nestumo tokio OT nesu macius "gyvai" bigsmile.gif
Atsakyti
Klausima zinovems - kelinta DPO OT turetu buti visiskai neigiamas? Ar jis buna tik vienos, kontrolines juosteles? Ar testine visada matoma, tik pagal jos ryskuma testas vertinamas kaip teigiamas ar neigiamas?
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2012 07 14, 12:28)
Klausima zinovems - kelinta DPO OT turetu buti visiskai neigiamas? Ar jis buna tik vienos, kontrolines juosteles? Ar testine visada matoma, tik pagal jos ryskuma testas vertinamas kaip teigiamas ar neigiamas?

g.gif o kam tu OT daraisi, kai jau O ivykus? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(RedOne @ 2012 07 15, 13:03)
g.gif o kam tu OT daraisi, kai jau O ivykus?  g.gif  g.gif

Teigiamas OT buvo kelias dienas is eiles. Tiesiog dariau OT kad isitikinciau tuo - mano patirtys su niekaip neryskejanciu OT buvo baisiai nemalonios... Tiesiog pirma karta po gimdymo "realiai" pasidomejau savo "situacija" ir norejau isitikinti kad O vyksta ir OT ryskeja-blanksta "pagal plana" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2012 07 15, 14:13)
Teigiamas OT buvo kelias dienas is eiles. Tiesiog dariau OT kad isitikinciau tuo - mano patirtys su niekaip neryskejanciu OT buvo baisiai nemalonios... Tiesiog pirma karta po gimdymo "realiai" pasidomejau savo "situacija" ir norejau isitikinti kad O vyksta ir OT ryskeja-blanksta "pagal plana"  mirksiukas.gif

Gretusiu, antra juostelė gali matytis visą ciklą.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 07 15, 13:25)
Gretusiu, antra juostelė gali matytis visą ciklą.

Aciu uz atsakyma. Taip ir maniau, reikejo tik patvirtinimo. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.
Turiu klausima apie ovliac. testus.
Esme tokia, kad jie man vaiduokliavo ir ryskejo pries geras dvi savaites, po to eme blankt. Dabar vel ryskeja. Siandien palyginus ryskoka antra testine juostele. Testai nera jautrus - 30 miu g.gif
Kame galetu buti reikalas? Kodel nepasidaro vel tik viena juostele?
Ovuliacija manau tikrai ivyko... Bet nesuprantu, kodel tie OT vistiek rodo ganetinai ryskia testine juostele? g.gif
Imetu savo BT, gal bus kazkas aiskiau unsure.gif
grafikas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pink peony: 05 rugpjūčio 2012 - 18:51
QUOTE(pink peony @ 2012 08 05, 19:50)
Sveikos.
Turiu klausima apie ovliac. testus.
Esme tokia, kad jie man vaiduokliavo ir ryskejo pries geras dvi savaites, po to eme blankt. Dabar vel ryskeja. Siandien palyginus ryskoka antra testine juostele. Testai nera jautrus - 30 miu  g.gif
Kame galetu buti reikalas? Kodel nepasidaro vel tik viena juostele?
Ovuliacija manau tikrai ivyko... Bet nesuprantu, kodel tie OT vistiek rodo ganetinai ryskia testine juostele?  g.gif
Imetu savo BT, gal bus kazkas aiskiau  unsure.gif
grafikas

OT kartais isduoda ir nestuma smile.gif Pabandyk NT pagadint, jeigu BT laikysis smile.gif
Atsakyti
sakykit, keik kainuoja tie OT?ir kada reikia darytis?tada kai is akies pagal cikla primetama, kad jau turi but vaisingos dienos? 4u.gif
planuojam zirniuka, tai norisi visas priemones isbandyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksita @ 2012 08 06, 09:17)
OT kartais isduoda ir nestuma smile.gif Pabandyk NT pagadint, jeigu BT laikysis smile.gif

Bet idomu, ar negali rodyti kazkokio negerumo? unsure.gif
Atsakyti
siaip manau visada jauciu, kada man ovulaicija vyksta, nes kiekviena menesi mazdaug viduri ciklo pradeda mausti pilva, krutine. tada viskas nurimsta ir netrukus vel prasideda-vadinasi mm ateina. i va siandie pradejo biski mausti pilva, krutine, ryt manau maus stipriau..o mm buvo visai neseniai, liepos 27... ar gali anksciau vaisingos dienos ir ovuliacija ateit? 4u.gif ciklas paprastai apie 30d trunka, bet kadangi del stresu geguze mm nebuvo ir teko jas issaukti, tai jos atejo birzelio 22..kitos liepos 27..tai ir nebezinau, kaip tada tas vaisingas dienas apskaiciuot doh.gif
Atsakyti