Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema)

O man labai keistai su tais OT..Menesines nera labai reguliarios, todel pasitarusi su savo daktare jau 7ciklo diena pasidariau OT,atrode lyg vaiduokliukas, siek tiek labai nedaug paryskejo trecia OT bandymo diena, o ketvirta visai nieko neberode. Mes su vyru ND darem kas antra diena labai tikiuosi kad produktyviai.. bet kazin ar galima pastoti jeigu antra juostele nera labai ryski?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(simon_a @ 2012 06 30, 18:24)
siaip raso nuo O iki mm laikotarpis nuo 8 ik 16 dienu. tad pas mane jis pats trumpausias  blink.gif  si cikla vel buvo 19 cd. Tavo ciklas diek tiek ilgesnis uz mano, bet mano O vyksta visa sav veliau  g.gif  kazkas su manim netaip  verysad.gif

Mano ciklas buvo 31d.Ov buvo 21 diena ir viskas normaliai mirksiukas.gif svarbiausia yra nors minimalus dienu skaicius po O kad spetu zirniukas iki gimdos ateit mirksiukas.gif

Ne viena nedarot skaitmeniniu OT? ax.gif daug paprasciau,jokiu juosteliu sifravimo,jokiu nesusipratimu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Matrem*: 13 rugpjūčio 2012 - 15:05
Na mergaites, suveike mano OT, nors is labai blanki juostele buvo o kita diena jau jos ir nebebuvo, bet va pastojau, vakar vakare pasidariau NT ir pakartojau siandien ryta, dvi ryskios juosteles!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , ir kas keisciausia kad ovuliacija ivyko vos 2 dienas po menesiniu!
Atsakyti
QUOTE(*Matrem* @ 2012 08 13, 15:01)
Ne viena nedarot skaitmeniniu OT? ax.gif daug paprasciau,jokiu juosteliu sifravimo,jokiu nesusipratimu smile.gif

gal galima placiau apie tuos skaitmeninius? kokia kaina? jie vienkartiniai? blush2.gif Nieko nnzn apie juos biggrin.gif

QUOTE(Peonija @ 2012 08 22, 10:05)
Na mergaites, suveike mano OT, nors is labai blanki juostele buvo o kita diena jau jos ir nebebuvo, bet va pastojau, vakar vakare pasidariau NT ir pakartojau siandien ryta, dvi ryskios juosteles!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , ir kas keisciausia kad ovuliacija ivyko vos 2 dienas po menesiniu!

Sveikinu 4u.gif
Gal galima pamatyti butu jusu BT, jei pildet? Ir kaip suprast blanki OT buvo? Tai reiskia neigiama? Nerode piko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pink peony: 22 rugpjūčio 2012 - 10:13
QUOTE(pink peony @ 2012 08 22, 12:12)
gal galima placiau apie tuos skaitmeninius? kokia kaina? jie vienkartiniai?  blush2.gif Nieko nnzn apie juos  biggrin.gif

Skaimeniniai testukai yra tokie (nezinau kiek suprantat angliskai)
http://www.clearblue...lation-test.php

Paprasta,nes ekraniuky buna arba tuscias rutuliukas arba sypseniukas.As pati tokius naudojus-super dalykelis.Parodo tiksliai kaip laikrodukas bigsmile.gif

Perku per ebay,jei Lietuvoj nezinau visai kokia situacija,gal ir ten ju yra,turetu but-ner tokia lb naujiena.Tiek kad jei litais gal brangoka g.gif nors cia ir kaip paziuresi hihihi.gif

http://www.ebay.co.u...7c#ht_774wt_906

Vienkartiniai jie,tiksliau pati testavimo juostele vienkartine mirksiukas.gif dbr kaip tik vel pradejau naudot,norim trecio vaikelio,prasidejo mmm po maitinimo ir iskart po menesiniu pradejau naudot.Pagavau pika 17ta ciklo diena,19ta buvo O biggrin.gif

Peonija,sveikinimai 4u.gif nestuke.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Matrem*: 22 rugpjūčio 2012 - 10:51
QUOTE(pink peony @ 2012 08 22, 10:12)
gal galima placiau apie tuos skaitmeninius? kokia kaina? jie vienkartiniai?  blush2.gif Nieko nnzn apie juos  biggrin.gif
Sveikinu  4u.gif
Gal galima pamatyti butu jusu BT, jei pildet? Ir kaip suprast blanki OT buvo? Tai reiskia neigiama? Nerode piko?

Deja BT nepildziau, zadejau pradeti jeigu OT nesuveiks, bet suveike.. Kadangi pas mane menesines nereguliarios pradejau daryti OT po dvieju dienu po menesiniu, dariau gal keturis testus ir visi jie buvo gan blankus, o paskutinis ketvirtas visai nieko neberode, tai kaip ir supratau kad ovuliacija jau ivyko.
Kazkur skaiciau kad jei OT ir blankus vistiek ovuliacija vyksta, tai ir buvo. Kita savaite eisiu pas gine kad patvirtintu jau mano zirniuko buvima thumbup.gif
Atsakyti
http://www.clearblue...lation-test.php

Paprasta,nes ekraniuky buna arba tuscias rutuliukas arba sypseniukas.As pati tokius naudojus-super dalykelis.Parodo tiksliai kaip laikrodukas bigsmile.gif

as tokius naudoju thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renata&raldas: 24 rugpjūčio 2012 - 19:38
QUOTE(Peonija @ 2012 08 24, 20:33)
Deja BT nepildziau, zadejau pradeti jeigu OT nesuveiks, bet suveike.. Kadangi pas mane menesines nereguliarios pradejau daryti OT po dvieju dienu po menesiniu, dariau gal keturis testus ir visi jie buvo gan blankus, o paskutinis ketvirtas visai nieko neberode, tai kaip ir supratau kad ovuliacija jau ivyko.
Kazkur skaiciau kad jei OT ir blankus vistiek ovuliacija vyksta, tai ir buvo. Kita savaite eisiu pas gine kad patvirtintu jau mano zirniuko buvima thumbup.gif

O jūs nėštumo testą bandėt?
Atsakyti
QUOTE(Peonija @ 2012 08 22, 11:05)
Na mergaites, suveike mano OT, nors is labai blanki juostele buvo o kita diena jau jos ir nebebuvo, bet va pastojau, vakar vakare pasidariau NT ir pakartojau siandien ryta, dvi ryskios juosteles!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , ir kas keisciausia kad ovuliacija ivyko vos 2 dienas po menesiniu!

Sveikinu!!!! smile.gif

Tik dar kls - o ND daret ir toliau visa cikla, ar tik po mmm po tu OT vaiduokliuojanciu?
Gal O buvo ir visai veliau, ir tiesiog uztaiket smile.gif
Nes as kai pradejau naudotis OT, man irgi po mmm vaiduokliavo, tada vel nieko nerode OT, bet dariaus toliau, ir gal tik po savaites buvo tas tikrasis teigiamas OT, BT ovuliacija tuo metu tik patvirtino smile.gif
O kokio ilgio ciklai buna?
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 08 25, 07:02)
Sveikinu!!!! smile.gif

Tik dar kls - o ND daret ir toliau visa cikla, ar tik po mmm po tu OT vaiduokliuojanciu?
Gal O buvo ir visai veliau, ir tiesiog uztaiket smile.gif
Nes as kai pradejau naudotis OT, man irgi po mmm vaiduokliavo, tada vel nieko nerode OT, bet dariaus toliau, ir gal tik po savaites buvo tas tikrasis teigiamas OT, BT ovuliacija tuo metu tik patvirtino smile.gif
O kokio ilgio ciklai buna?

Va tame ir dalykas kad ND darem tik tok dienom kai vaiduokliavo mano OT, ir kazkaip visai nesitikejau kad uzkibs.. O ciklas pas mane 23-26 d.
Papildyta:
QUOTE(Ragany @ 2012 08 24, 22:23)
O jūs nėštumo testą bandėt?

Taip dariau 2 nestumo testus pries 5 dienas, ir buvo labai ryskios dvi juosteles, tai kita diena iskart nubegau pas gine bigsmile.gif , jinai sako uoj dar labai anksti, nieko nesimatys, tai uzrase kitai savaitei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonija @ 2012 08 25, 11:18)
Va tame ir dalykas kad ND darem tik tok dienom kai vaiduokliavo mano OT, ir kazkaip visai nesitikejau kad uzkibs.. O ciklas pas mane 23-26 d.
Papildyta:
Taip dariau 2 nestumo testus pries 5 dienas, ir buvo labai ryskios dvi juosteles, tai kita diena iskart nubegau pas gine  bigsmile.gif , jinai sako uoj dar labai anksti, nieko nesimatys, tai uzrase kitai savaitei biggrin.gif

tai tada nieko nuostabaus, jei O vyksta greitai po mmm ax.gif Jei ciklas tas butu buves 23 dienos, II faze trunka mazdaug 14 dienu, tai kaip ir turetu vykti apie 9 ciklo diena ax.gif spermiukai gyvybingi buna kelias dienas, tai koks cia nustebimas, kad uzkibo? bigsmile.gif Ir dar O ivyksta po 24~48 valandu po teigiamo OT, tai jei pradejote daryti OT po 2 dienu pasibaigus mm ir ketvirtas OT jau nieko neberode (susidarytu, kad teigiams OT buvo mazdaug penkta diena po mm) - tai O greiciausiai ivyko kokios 6~7 dienos pasibaigus mm g.gif
Lengvo pilvelio nestuke.gif auginimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingutevi: 25 rugpjūčio 2012 - 17:34
sveikos merginos 4u.gif ..
noreciau jusu patarimo.mano mmm nereguliarios nuo 45 iki 65d,sakykit ar man isvis verta pradeti darytis OT ar ne?jei jau verta kada geriausia pradeti darytis ar kasdien bandyt gaudyti kada ivyks ovuliacija g.gif ?
Atsakyti