Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema)

QUOTE(ramiii25 @ 2012 08 27, 17:11)
sveikos merginos 4u.gif ..
  noreciau jusu patarimo.mano mmm nereguliarios nuo 45 iki 65d,sakykit ar man isvis verta pradeti darytis OT ar ne?jei jau verta kada geriausia pradeti darytis ar kasdien bandyt gaudyti kada ivyks ovuliacija g.gif ?

Sveika, mano panasus ciklai smile.gif
Deja, bet pagauti visiskai teigiama OT dar nepavyko, tik maziau labiau ryskesnius vaiduoklius. As matuojuos + BT, tai leidzia labiau pazinti savo ciklus. Su tokio ilgio ciklu reikes sunaudoti dvigubai daugiau OT nei merginoms, su normaliais ciklais. As pradedu testavimus jau mazdaug nuo 15 CD. Skaicuok taip, kad nuo ovuliacijos dienos, mmm ateina po 14-16 dienu. Tad tarkim, jei ciklas 45 dienos, tai teoriskai testuotis galima pradeti 29 CD. Bet apsidraudziant galima ir gerokai anksciau (nebent niekad nebuna trumpesniu ciklu nei 45 dienos).
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 08 27, 18:18)
Sveika, mano panasus ciklai smile.gif
Deja, bet pagauti visiskai teigiama OT dar nepavyko, tik maziau labiau ryskesnius vaiduoklius. As matuojuos + BT, tai leidzia labiau pazinti savo ciklus. Su tokio ilgio ciklu reikes sunaudoti dvigubai daugiau OT nei merginoms, su normaliais ciklais. As pradedu testavimus jau mazdaug nuo 15 CD. Skaicuok taip, kad nuo ovuliacijos dienos, mmm ateina po 14-16 dienu. Tad tarkim, jei ciklas 45 dienos, tai teoriskai testuotis galima pradeti 29 CD. Bet apsidraudziant galima ir gerokai anksciau (nebent niekad nebuna trumpesniu ciklu nei 45 dienos).

Dekui pink peony uz atsakyma 4u.gif .reikes bandyt gaudyt ovuliacija.ne nebuna ir lb gaila unsure.gif .nusipirkau 30 testu 10miu,bet kaip skaiciau jie siek tiek yra per jautrus,kita kart reikes nusipirkt ne tokiu jautriu OT.
Atsakyti
mano manymu patys geriausi yra 30Miu,jie nevaiduokliauja o kai jau vyks O parodo ryskius II mirksiukas.gif
Atsakyti
kvaila,bet man vis atrode kuo jautresnis tuo geriau,anksciau pagausi ovuliacija,bet va klydau blush2.gif .kazin ar su mano tokiu ciklu ar as ja pagausiu,nes gine sake,kad busiu prie tu kurios sunkiau pastoja verysad.gif doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(ramiii25 @ 2012 08 27, 18:17)
kvaila,bet man vis atrode kuo jautresnis tuo geriau,anksciau pagausi ovuliacija,bet va klydau blush2.gif .kazin ar su mano tokiu ciklu ar as ja pagausiu,nes gine sake,kad busiu prie tu kurios sunkiau pastoja verysad.gif  doh.gif .

Jautresni testai yra gerai NT, bet ne OT smile.gif Nes tada anksciau parodo nestuma smile.gif
As siuo metu naudoju net 40 miu jautrumo ovuliacijos testus smile.gif
O tau gine taip sake tik del ilgu ciklu ar ir padarius hormoninius tyrimus?
Atsakyti
QUOTE(ramiii25 @ 2012 08 27, 20:17)
kvaila,bet man vis atrode kuo jautresnis tuo geriau,anksciau pagausi ovuliacija,bet va klydau blush2.gif .kazin ar su mano tokiu ciklu ar as ja pagausiu,nes gine sake,kad busiu prie tu kurios sunkiau pastoja verysad.gif  doh.gif .

Mano tokie ilgi ciklai buvo pries pirma nestuma,kai jau viskas daede,visi skaiciavimai tyrimai ir t.t.-pastojau.Paskaiciavus paaiskejo kad O buvo mazdaug 49 ciklo diena blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 08 27, 22:03)
Jautresni testai yra gerai NT, bet ne OT smile.gif Nes tada anksciau parodo nestuma smile.gif
As siuo metu naudoju net 40 miu jautrumo ovuliacijos testus smile.gif
O tau gine taip sake tik del ilgu ciklu ar ir padarius hormoninius tyrimus?

ne jokiu tyrimu man nedare,tik apzejus mane su vaginaliniu echoskopu taip pasake,tai cia del ciklu ilgumo manau.nuo snd dar ir BT pradejau matuotis.
Papildyta:
QUOTE(*Matrem* @ 2012 08 27, 23:08)
Mano tokie ilgi ciklai buvo pries pirma nestuma,kai jau viskas daede,visi skaiciavimai tyrimai ir t.t.-pastojau.Paskaiciavus paaiskejo kad O buvo mazdaug 49 ciklo diena blink.gif

dek O gine man tai pat minejo,kad ji gali bet kuria ciklo diena ir kaip rasei 49 ir anksciau arba dar veliau,na bet svarbu,kad ji jau bent vyktu rolleyes.gif.
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif .
reikia jusu pagalbos g.gif .siuo metu naudoju OT 10mIu,pas mane mmm nereguliarios,tai va pasidariau as 4 OT ksadien ir jie man vis tik vaiduoklius rodo,nieko nebesuprantu kiek dar man reiks laukti kol pasirodys normalios,ryskios linijos,kada jau tiketis cia tos ovuliacijos doh.gif .aisku testuosiuos toliau,bet nervina tiek laukti unsure.gif verysad.gif .kiek laiko tokio jautrumo testai vaiduoklius rodys,gal kam taip yra buve g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ramiii25 @ 2012 09 04, 19:33)
sveikos merginos 4u.gif .
reikia jusu pagalbos g.gif .siuo metu naudoju OT 10mIu,pas mane mmm nereguliarios,tai va pasidariau as 4 OT ksadien ir jie man vis tik vaiduoklius rodo,nieko nebesuprantu kiek dar man reiks laukti kol pasirodys normalios,ryskios linijos,kada jau tiketis cia tos ovuliacijos doh.gif .aisku testuosiuos toliau,bet nervina tiek laukti unsure.gif  verysad.gif .kiek laiko tokio jautrumo testai vaiduoklius rodys,gal kam taip yra buve g.gif ?

Pas mane ciklas 26-28d. kaip ir regularus skaitosi, tai man kelis kartu OT grybavo ir po 3d. vaiduokliais... Is esmes jei nori 100% tikslaus rezultato daryk 2 kart i diena. Ryte ir vakare. Nes buna kad pikas yra anksti ryte pvz, tai jei pagal isnstrukcija darysi po pietu, jau gali vel blankia rodyt, nes hormono jau bus maziau. Man ir taip yra buve. Del to meciau tuos OT velniop. bandysiu toliau su BT sekti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2012 09 04, 20:36)
Pas mane ciklas 26-28d. kaip ir regularus skaitosi, tai man kelis kartu OT grybavo ir po 3d. vaiduokliais... Is esmes jei nori 100% tikslaus rezultato daryk 2 kart i diena. Ryte ir vakare. Nes buna kad pikas yra anksti ryte pvz, tai jei pagal isnstrukcija darysi po pietu, jau gali vel blankia rodyt, nes hormono jau bus maziau. Man ir taip yra buve. Del to meciau tuos OT velniop. bandysiu toliau su BT sekti  ax.gif

aciu 4u.gif ..
Atsakyti

Ne viena nedarot skaitmeniniu OT? ax.gif daug paprasciau,jokiu juosteliu sifravimo,jokiu nesusipratimu smile.gif
[/quote]

Nusipirkau ir as skaitmeniniu OT testuku. Jau kelis men. naudojau juosteles,tai irgi tik speliojimai buvo.. O dabar pora dienu su juostelem testavausi ir kai jau parode gana ryskia antraja juostele-pasidariau skaitmenini testuka. Ir kagi ,graziausia sypsenele pasirode smile.gif Taigi,sprendziant pagal sia sypsenele,tai ir ankstesniais menesiais ovuliacija pas mane vyko. Bet NT visi balti it sniegas buvo.. Ehc.. Tikimes,kad si menesi pasiseks.
Atsakyti
[quote=mamyteJ,2012 09 08, 17:50]
Ne viena nedarot skaitmeniniu OT? ax.gif daug paprasciau,jokiu juosteliu sifravimo,jokiu nesusipratimu smile.gif
[/quote]
Nusipirkau ir as skaitmeniniu OT testuku. Jau kelis men. naudojau juosteles,tai irgi tik speliojimai buvo.. O dabar pora dienu su juostelem testavausi ir kai jau parode gana ryskia antraja juostele-pasidariau skaitmenini testuka. Ir kagi ,graziausia sypsenele pasirode smile.gif Taigi,sprendziant pagal sia sypsenele,tai ir ankstesniais menesiais ovuliacija pas mane vyko. Bet NT visi balti it sniegas buvo.. Ehc.. Tikimes,kad si menesi pasiseks.
[/quote]
Ale isivaizduoju kiek jie kainuoja doh.gif
Atsakyti