Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema)

QUOTE(pink peony @ 2012 06 25, 19:13)
cia ov ar nt testas?

ov smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Idomii @ 2012 06 25, 17:20)

jis nera tolygiai ryskus su kontroline. Siulyciau dar toliau gaudyt. Manau piko dar nebuvo. Arba, atvirksciai, blanksta. Reikia lygint keleta OV, o ne is vieno spresti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Idomii @ 2012 06 25, 16:00)
sveikos, kaip interpretuotumet sita testuka?
user posted image

user posted image

Kokio jautrumo testukai? Manyciau kad dar neigiamas, arba dar nebuvo O arba jau blanksta. Siulau pasidaryti dar kelias dienas ir matysi ar ryskeja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 06 25, 20:57)
Kokio jautrumo testukai? Manyciau kad dar neigiamas, arba dar nebuvo O arba jau blanksta. Siulau pasidaryti dar kelias dienas ir matysi ar ryskeja  4u.gif

aciu ryt bandysiu dar viena smile.gif bet turetu reiksti kad O kazkur netoli buvo arba bus ar ne?smile.gif nes pilva kazkaip pamaudzia siandien
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idomii: 25 birželio 2012 - 18:59
QUOTE(barbarise @ 2012 06 13, 18:25)
Mano 30-31 cd. Nuo O iki mm turetu buti 14 d laikotarpis, mano dpo ir buna mazdaug 13-14 d.

siaip raso nuo O iki mm laikotarpis nuo 8 ik 16 dienu. tad pas mane jis pats trumpausias blink.gif si cikla vel buvo 19 cd. Tavo ciklas diek tiek ilgesnis uz mano, bet mano O vyksta visa sav veliau g.gif kazkas su manim netaip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(simon_a @ 2012 06 30, 17:24)
siaip raso nuo O iki mm laikotarpis nuo 8 ik 16 dienu. tad pas mane jis pats trumpausias  blink.gif  si cikla vel buvo 19 cd. Tavo ciklas diek tiek ilgesnis uz mano, bet mano O vyksta visa sav veliau  g.gif  kazkas su manim netaip  verysad.gif

Gal viskas ok, gi mes kiekviena skirtinga 4u.gif
Atsakyti
Mergaites,
ateinu su noru isgirsti nuomone. Gaudom gandrus naturaliai, su pirmaja pastojom tik po stimuliaciju, po gimdymo jau pusantru metu turiu reguliaru 30 cd cikla. Pries pora menesiu ciklo vidury gine dare echo - kiausides "be policistiskumo zenklu". Visada vidury cilo jausdavau O (tik tikslios dienos nefiksuodavau).
Siandien 12 cd. Vakar ir siandien dariau OT - blanksta. Jau juos abu laikyciau neigiamais. Ar galima speti apie galima O is tiek info? Padurstymus jauciau vakar vakare - siandien. Kiausinines isskyros - vakar. Bet ar ne per ankstyva?... OT pradejau darytis "pirmojoje ciklo puseje" - ir itariu, per mazai info turiu, buriu is kavos tirsciu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2012 07 05, 15:56)
Mergaites,
ateinu su noru isgirsti nuomone. Gaudom gandrus naturaliai, su pirmaja pastojom tik po stimuliaciju, po gimdymo jau pusantru metu turiu reguliaru 30 cd cikla. Pries pora menesiu ciklo vidury gine dare echo - kiausides "be policistiskumo zenklu". Visada vidury cilo jausdavau O (tik tikslios dienos nefiksuodavau).
Siandien 12 cd. Vakar ir siandien dariau OT - blanksta. Jau juos abu laikyciau neigiamais. Ar galima speti apie galima O is tiek info? Padurstymus jauciau vakar vakare - siandien. Kiausinines isskyros - vakar. Bet ar ne per ankstyva?... OT pradejau darytis "pirmojoje ciklo puseje" - ir itariu, per mazai info turiu, buriu is kavos tirsciu  doh.gif

Taip, gretusiu, tai iš tikro būrimas iš kavos tirščių, nes viena už kitą blankesnės juostelės gali būti ir ovuliacijai esant dar toli.

Norint įsitikinti, ar ovuliacija praėjo, ar ne - siūlyčiau toliau kasdien darytis ovuliacijos testus. Jeigu taip ir neryškės iki mėnesinių - reiškia, įvyko ankstyva ovuliacija. Beje, ir mėnesinės tokiu atveju ateis greičiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 07 05, 15:21)
Taip, gretusiu, tai iš tikro būrimas iš kavos tirščių, nes viena už kitą blankesnės juostelės gali būti ir ovuliacijai esant dar toli.

Norint įsitikinti, ar ovuliacija praėjo, ar ne - siūlyčiau toliau kasdien darytis ovuliacijos testus. Jeigu taip ir neryškės iki mėnesinių - reiškia, įvyko ankstyva ovuliacija. Beje, ir mėnesinės tokiu atveju ateis greičiau  4u.gif

Niu taip, logiska. Reikia paziureti kiek OT dar liko is senu laiku ir testi eksperimentus. Mano baimes - vel sugrizusios problemos, nes iki pastojant turejau siaubinga LH/FSH santyki, nuolat blankius OT ir po 3-4 menesius be Duphastono nepramusancias mm. O dabar - va, ciklas reguliarus, menesines gausios, O lyg ir jauciu. Noretusi tiketi, kad su OT tiesiog nepataikiau cikle. Tesiu ju daryma. Net neturiu normalaus BT grafiko, kad antra faze matyciau - vienas 85 dienu, kitas - nutrauktas matavimas (pasidariau hormonus ir supratau, kad be pagalbos neissiversiu), o trecias - jau su NT II...
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2012 07 05, 16:44)
Niu taip, logiska. Reikia paziureti kiek OT dar liko is senu laiku ir testi eksperimentus. Mano baimes - vel sugrizusios problemos, nes iki pastojant turejau siaubinga LH/FSH santyki, nuolat blankius OT ir po 3-4 menesius be Duphastono nepramusancias mm. O dabar - va, ciklas reguliarus, menesines gausios, O lyg ir jauciu. Noretusi tiketi, kad su OT tiesiog nepataikiau cikle. Tesiu ju daryma. Net neturiu normalaus BT grafiko, kad antra faze matyciau - vienas 85 dienu, kitas - nutrauktas matavimas (pasidariau hormonus ir supratau, kad be pagalbos neissiversiu), o trecias - jau su NT II...

atnaujinti BT matavimus, jeigu jau kyla įtarimas dėl ciklo, būtų neprošal - iš karto būtų šiek tiek aiškiau. Kad ir rytojaus rytą galima pasimatuoti BT - aišku, pavienė BT nieko nesako, bet jeigu būtų aukšta - bent žinotumėte, kad jau įyko ovuliacija. 4u.gif

Atsakyti
as ovuliacijos testus vos ne 15 dienu darau kad isitikinviau kada atejo ir kada praejo ovuliacija
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 07 05, 15:21)
Norint įsitikinti, ar ovuliacija praėjo, ar ne - siūlyčiau toliau kasdien darytis ovuliacijos testus.

Na va, pratesiau OT daryma, vakar ir uzvakar OT jau taip graziai ryskejo... Kaip LH kreive breztum. OT dariausi panasiu laiku - kasdiena apie 14.00. Ir va siandien "suvelinau" - pasidariau neseniai, apie 23.00 ( lotuliukas.gif ). Ir jis... toks kaip vakar? blankesnis? Kiek pamenu, LH koncentracija didziausia dienos metu (tarp 14 - 16 val)? O ir skysciu siandien gerooookai padauginau biggrin.gif

Ale taip jauciu kaire kiauside g.gif

Siandien 15 cd 30-32 dienu cikle...
Atsakyti