Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema)

QUOTE(*Matrem* @ 2012 09 11, 17:58)
As darydavau skaitmeninius,ten jokios painiavos,tai lb aisku budavo kad teigiamas buvo dvi dienas.Trecia jau viskas.Kiek pasekiau,ilgiau kaip dvi dienas nesitesdavo.Teoriskai ir turetu but ne ilgiau kaip 48val., jei neklystu. ax.gif  unsure.gif

Gal galima butu tokiu testuku nuorodele kokia gauti? Galvoju gal isbandyti reiktu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 09 11, 19:55)
Gal galima butu tokiu testuku nuorodele kokia gauti? Galvoju gal isbandyti reiktu wink.gif

Kazkada rasiau-as tokius naudojau ax.gif ax.gif
http://www.clearblue...lation-test.php

Perku ebay,kaip Lietuvoj su jais situacija,nezinau ax.gif cia ju visur yra.
Atsakyti
QUOTE(Giedramintė @ 2012 09 11, 16:42)
Skaičiau kažkur čia forume (gal ir klystu), kad moterims, turinčioms policistinių kiaušidžių sindromą, gali būti padidėjęs LH lygis, todėl teigiamas testo rezultatas gali būti klaidingas, testas visada rodys dvi juosteles. Tiesiog kažkada skaičiau tokią info  g.gif , bet Jums gal visai kitaip. Gali būti indvidualus atvejis, nenoriu nieko gąsdinti.
Papildyta:
Mano žiniomis, jautresni tie testukai, kuriu skaičiukai mažesni, t.y. 20 miu jautresnis už 30-40 miu (tai reiškia, kad jam reikia mažesnio LH kiekio išryškėjimui), man kažkada kitaip atrodė  g.gif

Nu tikiuosi viskas gerai man, nes ir kitu pozymiu yra kad galetu but tos policistine kiausides ir mano mamai buvo, tik ji labai lengvai pastojo du kart is pirmo karto, mano metu jau du vaikelius turejo smile.gif.

Siaip maudzia siandien pilva visa diena, tai tikiuosi kad ovuliacijos cia pozymiai, nu ziuresiu ka ryt testas ir po to BT parodys

Beje issiaiskinau kad mano testai 25mIU, bet pirkau ebay, tai jie kinietiski, gali gal ir nelabai kokybiski but.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 11 rugsėjo 2012 - 21:07
QUOTE(*Matrem* @ 2012 09 11, 19:29)
Kazkada rasiau-as tokius naudojau ax.gif  ax.gif
http://www.clearblue...lation-test.php

Perku ebay,kaip Lietuvoj su jais situacija,nezinau ax.gif cia ju visur yra.

Aciu, reik issisaugot nuoroda kad daugiau neprasyneciau doh.gif
O jie vienkartiniai? Ar ta viena galima naudoti visa cikla? Reik naudot panasiu principu kaip OT - 2 val po valgymo ir i wc nejimo, geriau, po pietu ar su situ nera kazkokiu tokiu reikalavimu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarise: 11 rugsėjo 2012 - 23:03
QUOTE(barbarise @ 2012 09 12, 01:00)
Aciu, reik issisaugot nuoroda kad daugiau neprasyneciau  doh.gif
O jie vienkartiniai? Ar ta viena galima naudoti visa cikla? Reik naudot panasiu principu kaip OT - 2 val po valgymo ir i wc nejimo, geriau, po pietu ar su situ nera kazkokiu tokiu reikalavimu?  g.gif

Vienkartiniai jie,tiksliau tas pats testavimo pagaliukas kuri reik apsiusiot vienkartinis ax.gif galima daryt bet kada,kad ir ryte tik patartina kasdien tuo paciu metu.Jei darai diena,bent 4val but nesislapinus ir neprisipliumpint skysciu wink.gif as darydavau ir neislaukus tu keturiu val.jei lb i tulika noredavau hihihi.gif svarbiausia neprisigert labai kad nesigautu tik vandenukas is siusiuko hihihi.gif

Pirkdavau ebay
http://www.ebay.co.u...33#ht_774wt_906
Atsakyti
QUOTE(*Matrem* @ 2012 09 12, 10:04)
Vienkartiniai jie,tiksliau tas pats testavimo pagaliukas kuri reik apsiusiot vienkartinis ax.gif galima daryt bet kada,kad ir ryte tik patartina kasdien tuo paciu metu.Jei darai diena,bent 4val but nesislapinus ir neprisipliumpint skysciu wink.gif as darydavau ir neislaukus tu keturiu val.jei lb i tulika noredavau hihihi.gif svarbiausia neprisigert labai kad nesigautu tik vandenukas is siusiuko hihihi.gif

Pirkdavau ebay
http://www.ebay.co.u...33#ht_774wt_906

Aciu uz info ir nuoroda smile.gif
Atsakyti
Sveikos.Mane domina toks klausimas ,gal kuri atsakysit.OT naudoju jau senokai ir vis imdavau 20 jautruma .Neseniai gavau dar ir 10 jautrumo.Idomumo delei si men naudoju abu ir aisku kadangi ju jautrumai skiriasi tai ir juosteles skirtingai rodo.Pvz siandien darytu 10 jau beveik vienodi ,o 20 dar blanki gerokai.Tai pagal kurios juosteles duomenis vertinti ta pika ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedramintė @ 2012 09 11, 17:42)
Skaičiau kažkur čia forume (gal ir klystu), kad moterims, turinčioms policistinių kiaušidžių sindromą, gali būti padidėjęs LH lygis, todėl teigiamas testo rezultatas gali būti klaidingas, testas visada rodys dvi juosteles. Tiesiog kažkada skaičiau tokią info  g.gif , bet Jums gal visai kitaip. Gali būti indvidualus atvejis, nenoriu nieko gąsdinti.
Papildyta:
as tai jau nebesuprantu kas su manim daros .sekmadieni dariau 2 OT viena 10mIu,o kitas buvo 30mIU buvau valgius ir gerus galvoju pabandysiu paekspermentuoti su jais ir ka pamaciau gana aiskias 2 ryskias juosteles,bet pagal BT pakilimo nera g.gif doh.gif .db perskiacius si posta kyla itarimas ar tik nebus man policistinis kiausidziu sindromas,nes testai iki siol rodo neryskius vaiduoklius doh.gif doh.gif doh.gif .nebezinau net ka begalvot blink.gif .pas mane ciklas nereguliarius verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(*milka* @ 2012 09 13, 17:32)
Sveikos.Mane domina toks klausimas ,gal kuri atsakysit.OT naudoju jau senokai ir vis imdavau 20 jautruma .Neseniai gavau dar ir 10 jautrumo.Idomumo delei si men naudoju abu ir aisku kadangi ju jautrumai skiriasi tai ir juosteles skirtingai rodo.Pvz siandien darytu 10 jau beveik vienodi ,o 20 dar blanki gerokai.Tai pagal kurios juosteles duomenis vertinti ta pika ? g.gif

10 jautrumo OT geriau nenaudoti, kadangi tam tikra LH koncentracija visada yra, dėl to ne tik vaiduokliuoja, bet dažniausiai ir rodo dvi vienodas juosteles. Patariama rinktis mažesnio jautrumo OT 4u.gif
Atsakyti
Siandien padariau eksperimenta, padariau LH testa vyrui, tai ir dode dvi juosteles tik viena nerskia, man siandien ir jau tokia pacia neryskia, tai gal cia tikrai per jautrus testai. Teigiamus rezultatus priemiau vakar ir uzvakar, kada ryskiausios juosteles buvo. Nervus tik prigadina tie testai lotuliukas.gif . Dabar lauksiu BT pakilimo
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 09 15, 00:17)
Siandien padariau eksperimenta, padariau LH testa vyrui, tai ir dode dvi juosteles tik viena nerskia, man siandien ir jau tokia pacia neryskia, tai gal cia tikrai per jautrus testai. Teigiamus rezultatus priemiau vakar ir uzvakar, kada ryskiausios juosteles buvo. Nervus tik prigadina tie testai  lotuliukas.gif . Dabar lauksiu BT pakilimo

Jeigu viena juostelė neryški, tai testas tikrai neigiamas, turi būti vienodo ryškumo (ryškios) arba toji, ne kontrolinė, o kita (pamiršau pavadinimą) ryškesnė 4u.gif Bent taip skaičiau.

Štai radau:
Teigiamas rezultatas (yra LH banga): jei išryškėja 2 spalvotos vienodo intensyvumo juostelės (kontrolinėje `C` ir testo `T` dalyje) arba juostelė testo `T` dalyje tamsesnė už juostelę kontrolinėje `C` dalyje.
Neigiamas rezultatas (LH bangos nėra): jei išryškėja tik 1 spalvota juostelė (tik kontrolinėje `C` dalyje) arba juostelė testo `T` dalyje šviesesnė už juostelę kontrolinėje dalyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedramintė: 14 rugsėjo 2012 - 19:58
As sitai zinau, bet man visa savaite dvi ryskios buvo, beveik vienodos, bet vakar is uzvakar ryskiausios, tai darau prielaida kad ivyko banga. siandien jau blanki, dar ryt prasitestuosiu. Bandau tiesiog surast priezastis kodel taip buvo, nenoriu tiket, kad kas negerai ir gasintis
Atsakyti