Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema)

QUOTE(Vicious_L @ 2012 09 15, 00:31)
As sitai zinau, bet man visa savaite dvi ryskios buvo, beveik vienodos, bet vakar is uzvakar ryskiausios, tai darau prielaida kad ivyko banga. siandien jau blanki, dar ryt prasitestuosiu. Bandau tiesiog surast priezastis kodel taip buvo, nenoriu tiket, kad kas negerai ir gasintis

Gal tikrai testai per jautrus. O BT pakilo jau?
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 09 15, 07:50)
Gal tikrai testai per jautrus. O BT pakilo jau?

Nepakilo sad.gif, nors ir pilva maude uzvakar. Praeita cikla ir vis maudeno maudeno pilva kelis kartus, bet bt pakilo tik 42cd, ot nedariau. FF raso kad O turejo ivykt pagal testus 14-17 diena, dabar 17, tai dar gali pakilt ryt bt, tada gal ir susieitu viskas

http://www.fertility...p;ts=1347704561
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 15 rugsėjo 2012 - 12:23
Merginos,

Jus man pasakykite ar OT testukus bandote kai jau kuris laikas nepavyksta nestuke.gif ? Ar tiesiog net pradeja planuoti?

Tiesiog galvoju ar pabandyti juos ar tik jau tada kai ilgai nesusiplanuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2012 10 05, 13:26)
Merginos,

Jus man pasakykite ar OT testukus bandote kai jau kuris laikas nepavyksta nestuke.gif ? Ar tiesiog net pradeja planuoti?

Tiesiog galvoju ar pabandyti juos ar tik jau tada kai ilgai nesusiplanuoja? g.gif

Cia zinok kieviena skirtingai. Kaip kas nori ,taip ir daro smile.gif Jei tavo ciklas reguliarus ir turi kantrybes laukti tu II ,tai gali ju nenaudoti , pabandyti paskaiciuoti vaisingas dienas ir paziureti kaip eisis.Jei tavo ciklas nera reguliarus arba norit leliuko kuo greiciau sulaukti tai OT pades pagauti O ir padidins tikimybe. smile.gif
Atsakyti
o ar nei viena nenaudojat elektroninio vaisingumo indikatoriaus? atsiliepimai apie juos geri o ir gaunasi pigiau, kiek ant tų vienkartinių juostelių išeina o jei dar vaistinėje pirkt.. doh.gif
trys variantai iš kurių renkuos, gal turit atsiliepimu?

http://contraceptive...ve-monitor.html
http://www.fairhaven...ue.html#reviews
http://www.clearblue...ity-monitor.php

galbūt labiausiai domina tas OvaCue arba cyclotest g.gif
Atsakyti
aš laukiu šito, kažkaip ilgai neateina tik. O kaip naudot reiks - net neįsivaizduoju.. Draugas pirko savo žmonai, tai dabar yra ir man užsakęs..
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 10 05, 22:46)
aš laukiu šito, kažkaip ilgai neateina tik. O kaip naudot reiks - net neįsivaizduoju.. Draugas pirko savo žmonai, tai dabar yra ir man užsakęs..

kiek matau, tai čia toks kaip mini mikroskopas? man jie atrodo nelabai patikimi..unsure.gif
Atsakyti
Merginos, noriu draugiškai patarti - jokiu būdu neužsakinėkite testų per www.testukai.lt. Kadangi kažkokios problemos pas juos su testų užsakymu paskambino man svetainės atstovė ir pasakė, kad gali įdėti mažesnį kiekį testų, o likusius pinigus grąžins. Tą sutartą nedidelį testų kiekį atsiuntė, o pinigų iki šiol negrąžina, į mano laiškus nereaguoja doh.gif
Taip pikta, negaliu schmoll.gif Negerbiu tokių sukčių bash.gif
Nepakliūkite jūs į panašią situaciją 4u.gif
Atsakyti
Nzn, nzn ar verta pirkti tuos aparaciukus g.gif na nebent ilgai nesigauna suplanuot, su O kokios nors problemos arba ketinat naudot ir ateityje kaip apsisaugojimo priemone g.gif as uzsisakiau is ebay paprasciausiu juosteliu uz 6$ 30OT ir 10NT. Keliavo jos men, bet tai 6$, o ne 200$ g.gif
Atsakyti
QUOTE(ujankus @ 2012 10 07, 12:58)
Nzn, nzn ar verta pirkti tuos aparaciukus g.gif  na nebent ilgai nesigauna suplanuot, su O kokios nors problemos arba ketinat naudot ir ateityje kaip apsisaugojimo priemone  g.gif as uzsisakiau is ebay paprasciausiu juosteliu uz 6$ 30OT ir 10NT. Keliavo jos men, bet tai 6$, o ne 200$ g.gif

Iš kur tokias kainas traukiat, čia kas tiek kainuoja?
Atsakyti
Mes jau virs puse metu bandom ''pagaminti'' antra vaikuti, bet niekaip neuzkimba, todel pries pora menesiu nusprendziau pradeti naudotis situo vaisingu dienu testeriu. Naudoju firmos Clear Blue elektronini testa. Pries ateinancia vaisinga diena, kompiuteriukas parodo sypsenele. Mano ciklas tesiasi 28d, todel pradejau testukus darytis jau 9 ciklo diena, is baimes, kad nepraleisciau ''tos dienos''. Ir 13 ciklo diena ekrane pasirode sypsenele smile.gif Tai su vyru tris dienas is eiles stengemes blush2.gif blush2.gif blush2.gif Bet vat ir vistiek neuzkibo, maniau numirsiu is nevilties verysad.gif

O si menesi testuoti pradejau 11 ciklo diena, nes menesines uztruko sikart net 7 dienas ir labai gausios buvo... Taciau po ju su vyru iki testavimo kasnakt wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif biggrin.gif Ir po to pradejau 11 ciklo diena testuoti ir testavau iki 16 ciklo dienos ir man vaisingos dienos neparode... Taciau jau 13 ciklo diena pradejo pilvelio apacia skaudeti, speneliai jautrus pasidare. Tai man idomu, negi mano kiausinelis isejo zymiai anksciau pasivaikscioti nei istikro priklausytu??? Mano vyras glosto man pilveli ir sako, kad as jau nescia (o kaip noreciau!!!!!!!) Pilvo apacia iki siol dar maudzia ir krutine jautri. Daugiau kaip ir jokiu kitokiu pozymiu... Vajei, kaip as tikiuosi antro mazuliuko....
Papildyta:
Mes jau virs puse metu bandom ''pagaminti'' antra vaikuti, bet niekaip neuzkimba, todel pries pora menesiu nusprendziau pradeti naudotis situo vaisingu dienu testeriu. Naudoju firmos Clear Blue elektronini testa. Pries ateinancia vaisinga diena, kompiuteriukas parodo sypsenele. Mano ciklas tesiasi 28d, todel pradejau testukus darytis jau 9 ciklo diena, is baimes, kad nepraleisciau ''tos dienos''. Ir 13 ciklo diena ekrane pasirode sypsenele smile.gif Tai su vyru tris dienas is eiles stengemes blush2.gif blush2.gif blush2.gif Bet vat ir vistiek neuzkibo, maniau numirsiu is nevilties verysad.gif

O si menesi testuoti pradejau 11 ciklo diena, nes menesines uztruko sikart net 7 dienas ir labai gausios buvo... Taciau po ju su vyru iki testavimo kasnakt wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif biggrin.gif Ir po to pradejau 11 ciklo diena testuoti ir testavau iki 16 ciklo dienos ir man vaisingos dienos neparode... Taciau jau 13 ciklo diena pradejo pilvelio apacia skaudeti, speneliai jautrus pasidare. Tai man idomu, negi mano kiausinelis isejo zymiai anksciau pasivaikscioti nei istikro priklausytu??? Mano vyras glosto man pilveli ir sako, kad as jau nescia (o kaip noreciau!!!!!!!) Pilvo apacia iki siol dar maudzia ir krutine jautri. Daugiau kaip ir jokiu kitokiu pozymiu... Vajei, kaip as tikiuosi antro mazuliuko....
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Norėčiau pasikonsultuoti,

http://public.fotki....t/100-4046.html

Testukai berods, 25 jautrumo.. Sprendžiant iš šių testuku O man nevyksta...? g.gif O gal būtų galima "pritempt" kurį nors iki teigiamo (pvz. 4)..?
BT nematuoju, gleivių neseku.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miskutis: 08 spalio 2012 - 14:41