Mes jau virs puse metu bandom ''pagaminti'' antra vaikuti, bet niekaip neuzkimba, todel pries pora menesiu nusprendziau pradeti naudotis situo vaisingu dienu testeriu. Naudoju firmos Clear Blue elektronini testa. Pries ateinancia vaisinga diena, kompiuteriukas parodo sypsenele. Mano ciklas tesiasi 28d, todel pradejau testukus darytis jau 9 ciklo diena, is baimes, kad nepraleisciau ''tos dienos''. Ir 13 ciklo diena ekrane pasirode sypsenele

Tai su vyru tris dienas is eiles stengemes

Bet vat ir vistiek neuzkibo, maniau numirsiu is nevilties
O si menesi testuoti pradejau 11 ciklo diena, nes menesines uztruko sikart net 7 dienas ir labai gausios buvo... Taciau po ju su vyru iki testavimo kasnakt

Ir po to pradejau 11 ciklo diena testuoti ir testavau iki 16 ciklo dienos ir man vaisingos dienos neparode... Taciau jau 13 ciklo diena pradejo pilvelio apacia skaudeti, speneliai jautrus pasidare. Tai man idomu, negi mano kiausinelis isejo zymiai anksciau pasivaikscioti nei istikro priklausytu??? Mano vyras glosto man pilveli ir sako, kad as jau nescia (o kaip noreciau!!!!!!!) Pilvo apacia iki siol dar maudzia ir krutine jautri. Daugiau kaip ir jokiu kitokiu pozymiu... Vajei, kaip as tikiuosi antro mazuliuko....
Papildyta:Mes jau virs puse metu bandom ''pagaminti'' antra vaikuti, bet niekaip neuzkimba, todel pries pora menesiu nusprendziau pradeti naudotis situo vaisingu dienu testeriu. Naudoju firmos Clear Blue elektronini testa. Pries ateinancia vaisinga diena, kompiuteriukas parodo sypsenele. Mano ciklas tesiasi 28d, todel pradejau testukus darytis jau 9 ciklo diena, is baimes, kad nepraleisciau ''tos dienos''. Ir 13 ciklo diena ekrane pasirode sypsenele

Tai su vyru tris dienas is eiles stengemes

Bet vat ir vistiek neuzkibo, maniau numirsiu is nevilties
O si menesi testuoti pradejau 11 ciklo diena, nes menesines uztruko sikart net 7 dienas ir labai gausios buvo... Taciau po ju su vyru iki testavimo kasnakt

Ir po to pradejau 11 ciklo diena testuoti ir testavau iki 16 ciklo dienos ir man vaisingos dienos neparode... Taciau jau 13 ciklo diena pradejo pilvelio apacia skaudeti, speneliai jautrus pasidare. Tai man idomu, negi mano kiausinelis isejo zymiai anksciau pasivaikscioti nei istikro priklausytu??? Mano vyras glosto man pilveli ir sako, kad as jau nescia (o kaip noreciau!!!!!!!) Pilvo apacia iki siol dar maudzia ir krutine jautri. Daugiau kaip ir jokiu kitokiu pozymiu... Vajei, kaip as tikiuosi antro mazuliuko....