Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema)

Dabar mano 10 ciklo diena. Idomumo delei pasidariau pirmaji OT, tai rodo dvi ryskias juosteles. Kontroline gal vos vos ryskesne. Realiai nebuvo niekad man ciklu lygiai po 28 dienu, paprastai ciklai ilgesni, praeitas is vis labai ilgas buvo, tai kaip ir neturtu dar but minimum kelias dienas homonu bangos, kazin grybauja cia testukas? Gaila jautrumo nerandu ant pakuotes parasyto
Atsakyti
QUOTE(*Matrem* @ 2012 08 27, 23:08)
Mano tokie ilgi ciklai buvo pries pirma nestuma,kai jau viskas daede,visi skaiciavimai tyrimai ir t.t.-pastojau.Paskaiciavus paaiskejo kad O buvo mazdaug 49 ciklo diena blink.gif

Matrem, pirmo leliaus kiek ilgai lauket? smile.gif

QUOTE(Miaffa @ 2012 09 04, 20:36)
Pas mane ciklas 26-28d. kaip ir regularus skaitosi, tai man kelis kartu OT grybavo ir po 3d. vaiduokliais... Is esmes jei nori 100% tikslaus rezultato daryk 2 kart i diena. Ryte ir vakare. Nes buna kad pikas yra anksti ryte pvz, tai jei pagal isnstrukcija darysi po pietu, jau gali vel blankia rodyt, nes hormono jau bus maziau. Man ir taip yra buve. Del to meciau tuos OT velniop. bandysiu toliau su BT sekti  ax.gif

Tikrai ir man yra buve kad vaiduokliavo tik, o kai pasikartojau po keliu val., kuo ryskiausios linijos buvo smile.gif tai jei buciau nekartojus, buciau neuzskaicius tos dienos kaip su teigiamu OT... doh.gif

QUOTE(mamyteJ @ 2012 09 08, 17:50)
Ne viena nedarot skaitmeniniu OT? ax.gif daug paprasciau,jokiu juosteliu sifravimo,jokiu nesusipratimu smile.gif

Nusipirkau ir as skaitmeniniu OT testuku. Jau kelis men. naudojau juosteles,tai irgi tik speliojimai buvo.. O dabar pora dienu su juostelem testavausi ir kai jau parode gana ryskia antraja juostele-pasidariau skaitmenini testuka. Ir kagi ,graziausia sypsenele pasirode smile.gif  Taigi,sprendziant pagal sia sypsenele,tai ir ankstesniais menesiais ovuliacija pas mane vyko. Bet NT visi balti it sniegas buvo.. Ehc.. Tikimes,kad si menesi pasiseks.

Kokius pirkai? Gal gali nuoroda imesti?
Dar esu girdejus apie kazkoki ovuliacijos monitoriu, tik brangokas...gal kuri bandet ar kazka daugiau zinot?

QUOTE(Vicious_L @ 2012 09 08, 23:12)
Dabar mano 10 ciklo diena. Idomumo delei pasidariau pirmaji OT, tai rodo dvi ryskias juosteles. Kontroline gal vos vos ryskesne. Realiai nebuvo niekad man ciklu lygiai po 28 dienu, paprastai ciklai ilgesni, praeitas is vis labai ilgas buvo, tai kaip ir neturtu dar but minimum kelias dienas homonu bangos, kazin grybauja cia testukas? Gaila jautrumo nerandu ant pakuotes parasyto

Pabandyk pasidaryti dar kelais dienas OT, jei jau nebevaiduokliuos daugiau, gal sis ciklas bus trumpesnis. Visko buna mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarise: 09 rugsėjo 2012 - 06:43
QUOTE(barbarise @ 2012 09 09, 08:41)
Matrem, pirmo leliaus kiek ilgai lauket? smile.gif

Gerus 5 metus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Matrem* @ 2012 09 09, 09:14)
Gerus 5 metus wink.gif

Oho, bet smagu kad jau turit, ir kiek matau, ne viena stebukliuka!!! bigsmile.gif
Atsakyti
antra menesi pagaunu ovuliacija su testukais bet nepastoju ar reiketu sunerimti kaip jums buvo merginos smile.gif
Atsakyti
o man tie OT testai tik grybauja ir viskas jau kokias 10 d.darau juos is eiles,bet tik vaiduolkius rodo ir viskas verysad.gif .jokiu ryskiu 2 juosteliu doh.gif .reikia eiti pas gydytoja tirtis hormonu,nes manau,kad cia nieko gero man nebus g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2012 09 08, 20:51)
Ale isivaizduoju kiek jie kainuoja  doh.gif

Ale ir nedristu gincytis. smile.gif Bet kas turi galimybe,tai tikrai verta nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 09 09, 12:01)
Oho, bet smagu kad jau turit, ir kiek matau, ne viena stebukliuka!!!  bigsmile.gif

Smagu bigsmile.gif laukiam trecio bigsmile.gif wub.gif 4u.gif
QUOTE(vaivavil @ 2012 09 09, 16:05)
antra menesi pagaunu ovuliacija su testukais bet nepastoju ar reiketu sunerimti kaip jums buvo merginos smile.gif

Mus antras ir trecias nestumas pagauti su OT ax.gif vienas is antro ciklo,kitas is pirmo ax.gif bet cia ne taisykle,ir sveikiem teveliam gali uztrukt metus laiko smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Matrem* @ 2012 09 10, 00:04)
Smagu bigsmile.gif laukiam trecio bigsmile.gif  wub.gif  4u.gif

Mus antras ir trecias nestumas pagauti su OT ax.gif vienas is antro ciklo,kitas is pirmo ax.gif bet cia ne taisykle,ir sveikiem teveliam gali uztrukt metus laiko smile.gif  4u.gif

Saunuoliai thumbup.gif 3 vaikai mano svajone... wub.gif
Atsakyti
Nervina, jau ketvirta diena OT rodo dvi juosteles, nesuprantu niekaip arbuvo jau teigiamas ar ne, matyt per jautrius nusipirkau.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 09 12, 00:21)
Nervina, jau ketvirta diena OT rodo dvi juosteles, nesuprantu niekaip arbuvo jau teigiamas ar ne, matyt per  jautrius nusipirkau.

Skaičiau kažkur čia forume (gal ir klystu), kad moterims, turinčioms policistinių kiaušidžių sindromą, gali būti padidėjęs LH lygis, todėl teigiamas testo rezultatas gali būti klaidingas, testas visada rodys dvi juosteles. Tiesiog kažkada skaičiau tokią info g.gif , bet Jums gal visai kitaip. Gali būti indvidualus atvejis, nenoriu nieko gąsdinti.
Papildyta:

Mano žiniomis, jautresni tie testukai, kuriu skaičiukai mažesni, t.y. 20 miu jautresnis už 30-40 miu (tai reiškia, kad jam reikia mažesnio LH kiekio išryškėjimui), man kažkada kitaip atrodė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedramintė: 11 rugsėjo 2012 - 16:44
QUOTE(Vicious_L @ 2012 09 11, 16:21)
Nervina, jau ketvirta diena OT rodo dvi juosteles, nesuprantu niekaip arbuvo jau teigiamas ar ne, matyt per  jautrius nusipirkau.

As darydavau skaitmeninius,ten jokios painiavos,tai lb aisku budavo kad teigiamas buvo dvi dienas.Trecia jau viskas.Kiek pasekiau,ilgiau kaip dvi dienas nesitesdavo.Teoriskai ir turetu but ne ilgiau kaip 48val., jei neklystu. ax.gif unsure.gif
Atsakyti