Įkraunama...
Įkraunama...

Faberlic kosmetika - 3

QUOTE(bori @ 2012 07 19, 14:43)
nuplauti nebutina, as tepdavau ant isplautu plauku smile.gif
oj, nepastebejau, kad jau atsake  biggrin.gif

O ta aktyvu plauku seruma nuo plauku slinkimo reikia itrinti i galvos oda ar tiesiog i plaukus?
Atsakyti
QUOTE(Agniuk@s @ 2012 11 12, 16:03)
O ta aktyvu plauku seruma nuo plauku slinkimo reikia itrinti i galvos oda ar tiesiog i plaukus?

Serumas yra įtrinamas į galvos odą, kad stiprintų šaknis... tikrai nereikia nuplauti.... bet reikia kasdienien naudoti 2-3 mėnesius...
Atsakyti
QUOTE(Senti @ 2012 11 12, 17:05)
Serumas yra įtrinamas į galvos odą, kad stiprintų šaknis... tikrai nereikia nuplauti.... bet reikia kasdienien naudoti 2-3 mėnesius...

Ojej !!!!!!!!! 2-3 menesius blink.gif galvojau vienos dezutes gana kad sustabdyti slinkima, labai jau brangu 10 dezuciu i menesi sunaudoti... be sansu
Atsakyti
QUOTE(Senti @ 2012 11 12, 15:05)

Tas pats taikoma ir serumui skatinanciam plauku augima?

o jeigu isreteje plaukai, tikrai labai isreteje, kuri seruma geriau tada naudoti, ar stabdytu slinkima ar geriau, kad skatintu plauku augima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuk@s @ 2012 11 12, 18:08)
Ojej !!!!!!!!! 2-3 menesius  blink.gif  galvojau vienos dezutes gana kad sustabdyti slinkima, labai jau brangu 10 dezuciu i menesi sunaudoti... be sansu

mano vyrui gal prieš 1,5 metų labai slinko plaukai .. tai mes 2 mėnesius naudojom kasdien .. o tą trečią mėnesį jau šiek tiek simuliuodavom, nes slinkimas buvo sumažėjęs.. (slinkimo pradžioj, tai net galvą plaunantis visos rankos plaukais aplipdavo doh.gif )T i mes per tą laiką sunaudojom 3 dėžutes.. taip kad tikrai 10 dėžučių nereiks blush2.gif
jei plaukai labai išretėję, tačiau nebeslenka - panaudoti augimą skatinantį serumą... plius papildus dar papildomai ...
Atsakyti
QUOTE(Senti @ 2012 11 12, 23:04)
mano vyrui gal prieš 1,5 metų labai slinko plaukai .. tai mes 2 mėnesius naudojom kasdien .. o tą trečią mėnesį jau šiek tiek simuliuodavom, nes slinkimas buvo sumažėjęs.. (slinkimo pradžioj, tai net galvą plaunantis visos rankos plaukais aplipdavo doh.gif )T i mes per tą laiką sunaudojom 3 dėžutes.. taip kad tikrai 10 dėžučių nereiks  blush2.gif

oho,ir sugebejot su 3 dezutem issisukti blink.gif as galvojau 1 bonkute vienai dienai... kaip jus taip taupiai tepat? gal ant vatos serumo ir trinat oda?
Atsakyti
manio vyras suvalkietis... lotuliukas.gif
o jei rimtai, tai jis tepdavosi tik ties ta vieta, kur labiausiai slinko plaukai - ties plike:) plius, jo plaukai kirpti eziuku, o ir tų pačių niekad daug nebuvo, tai tas serumas tiek neisigerdavo i plaukus...
Atsakyti
o as tai pasijutau pinigus ismetusi i bala, kada naudojau krema "Ideali krutine". Zinoma, nesitikejau, kad ji padides, kaip aprasymuose pasakoja, bet kad pastandes- tikejausi, taciau isvada galiu padaryti tokia,- arba man tas kremas visiskai neveiksmingas buvo, arba mano krutine ideali ir be jo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O dabar noreciau pasiteirauti apie gelinius lupu dazus- kas ten per idomybe, kuo jie nuo paprastu dazu skiriasi? Apskritai domintu kazkoks lupu dazas ar blizgis, naturaliu, ramiu spalvu: "nude" ar kazkoks svelniai rausvas ar rusvas. Pati kazkada platinau Faberlic, tai pamenu, kad niekada i spalvas nepataikydavau, rinkdamasi is katalogo, vis per tamsios budavo...tik viena faina lupu blizgi esu turejusi, bet dabar tokio kataloge nebesimato.
Atsakyti
Gal kuri naudojat AHA pilingą, domintų atsiliepimai. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2012 11 17, 14:42)
Gal kuri naudojat AHA  pilingą, domintų atsiliepimai. 4u.gif

Naudoju visą kompleksą:gelį su AHA rugštimi,šveitiklį,atstatantį kremą ir poras sutraukiantį kremą,tai akivaizdžiai matau,kad odos būklė pagerėjo,nes pas mane ji mišri,kankina aknė
Pradžioje išbandžau tik kremus,o po to nepagailėjau pinigėlių visai serijai,tai tikrai rezultatas atpirko visas išlaidas,nusipirkau dabar pagal akciją pigiau
SUPER thumbup.gif
Atsakyti
Man labai patinka žieminis apsauginis faberlic kremas, norėčiau įsigyti, todėl ieškau platintojos Šiauliuose. Prašom rašyti į AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(supermamce @ 2012 11 17, 17:39)
Naudoju visą kompleksą:gelį su AHA rugštimi,šveitiklį,atstatantį kremą ir poras sutraukiantį kremą,tai akivaizdžiai matau,kad odos būklė pagerėjo,nes pas mane ji mišri,kankina aknė
Pradžioje išbandžau tik kremus,o po to nepagailėjau pinigėlių visai serijai,tai tikrai rezultatas atpirko visas išlaidas,nusipirkau dabar pagal akciją pigiau
SUPER thumbup.gif

Man konsultantė per pristatymą darė cheminį veido valymą, darė ir kitoms šalia draugėms , tai ką visos pastebėjom,kad po valymo praėjus kelioms dienoms visas šiek tiek pabėrė spuogais. Pasiguodimui nusprendėm, kad tai galėjonutikti dėl to, kad visą "brudą" valymas iškėlė į paviršių... bet vistiek visą trijų žingsniukų programą nusipirkau smile.gif
Atsakyti