na taip, pastos su tom "plombom".. paskui tie balzamai su eteriniais aliejais - jie baisūs smirdalai yra
, tai gal kiek tą kvapą sulaiko tas "užplombavimas"..

QUOTE(Senti @ 2012 11 05, 21:25)
na taip, pastos su tom "plombom".. paskui tie balzamai su eteriniais aliejais - jie baisūs smirdalai yra
, tai gal kiek tą kvapą sulaiko tas "užplombavimas"..

Blazamai tai cia tie 1624, 1623 su eteriniais aliejais tai as juos abu naudoju ir jiem apsaugu tikrai nera. O tie kur 1624, 1625 tai jo, su tom "plombom", buvau situs pamirsus, cia tie sildantys kremai-tepalai.
taip, tie šildantys... ten nuo jų visi namai smirda

Merginos, ar kuri is jusu naudojo 1020 ilgesni laika? Ar tikrai jautesi ir matesi poveikis? Gal cia mano odos problemos, bet man jokio akivaizdaus poveikio...
QUOTE(amena @ 2012 11 11, 22:47)
sveikos mamos, mano mergaites klausia kaip kremukas nuo striju? koks poveikis, ar padeda? aisku stebuklu nereikia tiketis, nes striju neisnaikinsi, bet gal sumazina ju matomuma? ko galima tiketis vienu zodziu... 

as turiu daug striju, tai naudojant ta krema lyg ir blankesnes buvo, bet man rodos jis labaiu tinkamas, kai jos sviezios arba ju profilaktikai, kad neatsirastu..nes kur jau senos, tai jau kremai nebepades..
QUOTE(Džiordžas @ 2012 11 12, 12:16)
as turiu daug striju, tai naudojant ta krema lyg ir blankesnes buvo, bet man rodos jis labaiu tinkamas, kai jos sviezios arba ju profilaktikai, kad neatsirastu..nes kur jau senos, tai jau kremai nebepades..
Dar girdejau nuomoniu, kad oda tampa stangresne, ir del to strijos kaip ir apmazeja vizualiai.
QUOTE(Ikulia @ 2012 11 12, 12:43)
Merginos, ar kuri is jusu naudojo 1020 ilgesni laika? Ar tikrai jautesi ir matesi poveikis? Gal cia mano odos problemos, bet man jokio akivaizdaus poveikio...
Sita esu padovanojus mamai, tai poveikis tikrai jauciasi, nors ji baisiai taupo ir po labai labai mazai vos patepa, ypac pastebejau, kad padejo su raukslelem aplink akis jai.
QUOTE(amena @ 2012 11 12, 12:25)
o kaip bendras ispudis-kaina ir kokybe atitinka? nesigailit kad pinigelius isleidot ir negavot norimo rezultato, ar mazdaug to ir tikejotes?
na teisingai Ikulia parase, tuo metu oda tikrai grazesne tampa, as tiesiog ilga laika nenaudojau, bet nesijauciau pinigu ismetus, kai naudojau patiko man..
QUOTE(Ikulia @ 2012 11 12, 11:43)
Taip , pati naudoju ir galiu pasakyti tikrai geras produktas, o kas liecia kaina , nesigailiu ir perku tik faberliko kosmetika, tikrai super