sveikos, ieskau vienu faberlic kvepalu"O Feerique", kiek zinau ju pardavime jau nera, bet gal cia yra pardavinejanciu sia kosmetika ar turinciu pazystamu ir galinciu paklausti ar dar butu imanoma juos gauti?

Šie kvepaliukai jau daugiau nei pora metų yra išimti iš prekybos.... taip kad rasti jų LT - laimės dalykas...

Sveikos visos.
Gal kuri naudojat ir turit atsiliepimų apie tuos degtus akių šešėlius?

Gal kuri naudojat ir turit atsiliepimų apie tuos degtus akių šešėlius?

Jei kalbant apie tuos senuosius, kur po 3 spalvas - man jie labai patiko, ir pati naudoju (turiu dvejus).. kur nauja laida yra po 4 spalvas - dar nebandžiau, bet manau kokybė turėtų būti irgi gera....
Dabar turiu pasiėmusi šio katalogo naujieną - kur 4 spalvos, su aprašymais kur dėti šešėlį - šitie irgi labai patiko, laikosi visą dieną (ėmiaus su rudais atspalviais).. beje, turiu dėkingus vokus, tai apie šešėlių subėgimą mažai ką galiu pasakyti
...
Dabar turiu pasiėmusi šio katalogo naujieną - kur 4 spalvos, su aprašymais kur dėti šešėlį - šitie irgi labai patiko, laikosi visą dieną (ėmiaus su rudais atspalviais).. beje, turiu dėkingus vokus, tai apie šešėlių subėgimą mažai ką galiu pasakyti

Draugė labai gyrė tuos degtus šešėlius, sakė nesubėga ir spalvos
juos galima sausus naudoti, o galima šlapiai, norint išgauti dar ryškesnę spalvą

Merginos,senai uzsakinejau, o prireikus pudrytes, ziuriu nebera... ar tikrai jau nebera tos idegtos pudros?

Bronzatas prieš pora mėnesių buvo paskutinį kartą kataloge įkeltas... .šiuo metu sandėliuose jau nebėra....
Manau mėginsiu tuos šešėlius, suviliojo.
Tiesa, norėjau jūsų paklausti ar kas bandėte tuos koreguojamuosius šortus?
Kažkodėl jie mane sudomino, tik nežinau verti dėmesio ar nelabai.

Tiesa, norėjau jūsų paklausti ar kas bandėte tuos koreguojamuosius šortus?

Kažkodėl jie mane sudomino, tik nežinau verti dėmesio ar nelabai.

kai tik šie šortukai pasirodė - užsipirko net kelios mano kolegės, viena net draugei dovanoms paėmė
Ploni, ir gana tampriai apglundantys (kaip pėdkelnės su daug denų), tik vienintelis minusas - šiek tiek ilgos tos "klešnytės" - tai su miniaku nelabai jau apsitemptumėt, nes kiek neramu, kad per skeltuką gali matytis... stipriais persmaugia per liemenį, paskui vėl laisviau yra... na, mano moterys patenkintos.. deja, kas liečia mane pačią - tokių "apteškių" su tiek XXXXL kiek man reikia - dar nepagamino

Ploni, ir gana tampriai apglundantys (kaip pėdkelnės su daug denų), tik vienintelis minusas - šiek tiek ilgos tos "klešnytės" - tai su miniaku nelabai jau apsitemptumėt, nes kiek neramu, kad per skeltuką gali matytis... stipriais persmaugia per liemenį, paskui vėl laisviau yra... na, mano moterys patenkintos.. deja, kas liečia mane pačią - tokių "apteškių" su tiek XXXXL kiek man reikia - dar nepagamino

QUOTE(Senti @ 2012 11 23, 15:30)
kai tik šie šortukai pasirodė - užsipirko net kelios mano kolegės, viena net draugei dovanoms paėmė

Tai kaip suprantu teigiamą kakžkokį rezultatą duoda jie?