Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

QUOTE(Sangria023 @ 2012 04 27, 09:17)
nesijaudink dar gal reikes pakartoti slapima. Kai eisi pas gine viska tau paaiskins mirksiukas.gif

galvoju, jei pas gydytoją tik ketvirtadienį, tai gal pakartot iki tol šlapimą? mastau.gif kažkas minėjo, kad per vatą reik imt mėginį, man nieko apie tai nesakė, tik apie "vidurinį" šlapimą, tai ir dariau įprastai.. kodėl per vatą? neiškraipo tai tyrimų rezultatų?
Atsakyti
labaryta smile.gif per vata nereiskia,jog reikia sisioti per ja.tiesiog vata reikia uzkisti ta kita skylute,kad i slapima nepatektu jokiu isskyru.taigi ji nekontaktuoja su slapimu.ot issamiai paaiskinau biggrin.gif bet paprastai tikrai nereikia taip zaistis,uztenka tiesiog vidurines porcijos.
Atsakyti
Kartais net su kateteriu ima slapima kad jokiu pasaliniu bakteriju nepatektu. Bet kai gulejau potologiniam vienai nestuke.gif jau zadejo su katetekiu imti, tai mes su ja isikalbejom kad ji liecia su indeliu oda, imdama slapima. Ta vidurine porcija nevisi vienodai supranta. Kai pridave slapima neliesdama odos, pridengus su vatos arba binto tamponu maksti, tyrimas buvo geras rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 04 27, 09:21)
galvoju, jei pas gydytoją tik ketvirtadienį, tai gal pakartot iki tol šlapimą? mastau.gif kažkas minėjo, kad per vatą reik imt mėginį, man nieko apie tai nesakė, tik apie "vidurinį" šlapimą, tai ir dariau įprastai.. kodėl per vatą? neiškraipo tai tyrimų rezultatų?

siaip man gine aiskino kai reikejo pirma karta priduoti slapima, kad reikia viska daryti labai svariai, pries tai nuplauti ta vieta ir uzkimsti su tamponu as vata ta vieta, kad nepatektu isskyros i slapima, nes ten yra daug baltymo ir dar nezinia ko unsure.gif Tai kiekviena karta taip ir darau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sontelis @ 2012 04 27, 09:43)
Kai pridave slapima neliesdama odos, pridengus su vatos arba binto tamponu maksti, tyrimas buvo geras rolleyes.gif

QUOTE(Sangria023 @ 2012 04 27, 09:50)
siaip man gine aiskino kai reikejo pirma karta priduoti slapima, kad reikia viska daryti labai svariai, pries tai nuplauti ta vieta ir uzkimsti su tamponu as vata ta vieta, kad nepatektu isskyros i slapima, nes ten yra daug baltymo ir dar nezinia ko unsure.gif Tai kiekviena karta taip ir darau smile.gif

man nieko panašaus gydytoja nesakė mastau.gif tik apsiprausti ir paimti vidurinį šlapimą.. odos neliečiau.. na bandysiu dar kartą su jūsų rekomendacijomis umn.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Zuzla, ketonai, kad mazai skysciu geri. Reikia daug vandens gert. Pas mane ju irgi rado. Nedaug, bet yra. O vandens daug gert negaliu, pykina, rugstys kyla. Nezinau ka daryt. Isgeriu tikrai mazai.
Mamukai, keliu savaiciu I dekreta isleidzia ? Turiu neisnaudotu atostogu dar, tai bijau, kad valdziai sokas bus, kai pasakysiu. Kol kas nesakiau nieko, bijau, kad bus mazai laiko like,kai pasakysiu. Turetu but dzin, bet stresuoju, net nakti sapnavau kaip supykdziau.
Atsakyti
QUOTE(Sv@jukė @ 2012 04 27, 10:07)
keliu savaiciu I dekreta isleidzia ?

30-ties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 04 27, 09:09)

Ir dziaugiuosi, kad atostogu turiu ir negera, kad turiu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sv@jukė @ 2012 04 27, 10:11)
Ir dziaugiuosi, kad atostogu turiu ir negera, kad turiu.  unsure.gif

as tai dziaugiuosi, kad turiu dar kasmetiniu atostogu, nes man, nepriklausomai nuo to, kad laukiuosi dvynuku ir kad su dvynukais ir sunkiau, ir jie anksciau gimsta, vis tiek taiko ta pati termina doh.gif o kai sedimas darbas, man jau taip sunku issedeti doh.gif todel laukiu nesulaukiu, kada galesiu pabegti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sv@jukė @ 2012 04 27, 10:07)

Zuzla, ketonai, kad mazai skysciu geri. Reikia daug vandens gert. Pas mane ju irgi rado. Nedaug, bet yra. O vandens daug gert negaliu, pykina, rugstys kyla. Nezinau ka daryt. Isgeriu tikrai mazai.

kiek tas nedaug? pas mane 1,5 unsure.gif
o išgeriu.. per dieną 2 stiklines vandens, neskaitant kavos ir arbatos po puodą..
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 04 27, 09:13)
as tai dziaugiuosi, kad turiu dar kasmetiniu atostogu, nes man, nepriklausomai nuo to, kad laukiuosi dvynuku ir kad su dvynukais ir sunkiau, ir jie anksciau gimsta, vis tiek taiko ta pati termina  doh.gif o kai sedimas darbas, man jau taip sunku issedeti  doh.gif todel laukiu nesulaukiu, kada galesiu pabegti rolleyes.gif

As kasmet gaunu daugiau nei standartas ir per laika prikaupiau kasmet neimdama visu. Ir ziauriai bijau reakcijos. Viena taip pat ejo, l.anksti, tai kiek girdejau, pikti vadovai buvo.
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 04 27, 09:17)
kiek tas nedaug? pas mane 1,5 unsure.gif
o išgeriu.. per dieną 2 stiklines vandens, neskaitant kavos ir arbatos po puodą..

Nepamirsk,kad kava isvaro skyscius. Ji nesiskaito visai. O vandens reikia du litrus isgert. Nestukiu skyrely skaiciau, kas pradejo gert po 3 litrus, dingo ketonai. Man tai nerealus kiekis. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sv@jukė @ 2012 04 27, 10:25)
vandens reikia du litrus isgert. Nestukiu skyrely skaiciau, kas pradejo gert po 3 litrus, dingo ketonai. Man tai nerealus kiekis.  unsure.gif

man irgi schmoll.gif kažkada bandžiau pratintis gerti daug vandens, tai tolko darbe iš manęs nebuvo, vis į tuliką begiojau doh.gif
Atsakyti