Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

QUOTE(pasislepusi @ 2012 04 26, 11:17)
sveikos  4u.gif

gal kas susidūrėt su pienlige? kaip kovojot?
nu dar tos man Madam ir tetrūko  wacko.gif

Turi gine paimti tepineli ir jei bus rastas grybas israso zvakutes, reikia gydyti butinai. As uzvakar kai buvau pas akusere ji paeme tepineli, nes manem, kad turiu ta zaraza, nes makstyje yra isskyru, bet tepinelis geras, jokio grybo nerado. Bet gine sake vosvien jei vargina isskyros galima panaudoti zvakutes.
Atsakyti
Sveikos nestukes,

Pagaliau ir as jungiuosi i naujus namukus.
Buvau laikinai ne eteryje, nes namuose darome remonta, o as esu istremta pas mama, kur nera interneto.
Pas mus viskas gerai. Praeita savaite buvome trecia karta pas genetike. Musu pupa jau sveria 1,5 kg. Mano pilvas nerealiai didelis, neisivaizduoju koks bus dar po 2 menesiu.

Visoms geros sveikateles ir puikiu akimirku!

Nezinau, kada vel pavyks prisijungti, bet po 2 savaiciu tai jau tikrai pilnai grisiu i eteri.
Atsakyti

as jau kuris laikas su ja nesusivarkau doh.gif tiesiog nestuke.gif metu tokie dalykai paumeja. va jau sedziu gal ant trecios rusies zvakuciu. nes sunaudoju vienas, pagereja kokias 1-2 savaites, o tada vel doh.gif doh.gif

dar perkopinu siek tiek info is neto:

Vaginalinės infekcijos (vaginal infections)

1) Kaip burnoje ir žarnyne, taip ir moters ertmėje gyvena laktobakterijos ir mielės Candida albicans (monilia). Atgyvenant ląstelėms, išskiriamas cukrus, kuriuo maitinasi mielės. Laktobacilos verčia cukrų pieno rūgštimi ir ši terpė yra netinkama daugeliui mikroorganizmų, taip pat ir mielėms. Nėštumo metu hormonai pakeičia šią pusiausvyrą ir sukuria palankias sąlygas mielių gyvavimui. Todėl šiuo metu moteris yra jautri infekcijai. Apie 25% moterų patiria šį nemalonumą. Geriausias gydytojas yra gimdymas, nes hormonai ir cukrus sugrįžta į normalias vėžes.

Jei savo apačioje jaučiate deginimą ir niežėjimą, pastebite rūgštaus kvapo krešantį skystį, šlapinantis apačia kaista, tai, galimas daiktas, mielės.

Pirmiausia pakeiskite mitybos įpročius: nevartokite rafinuotų ir konservuotų produktų, daugiau valgykite jogurto, bifilino, kefyro.

Galima gydytis acto tirpalu (2 šaukštus 4-5% acto rūgšties praskiesti 250 ml šilto vandens), su klizmute plaunant makštį. Kartojama 1-2 kartus dienoje apie 5-10 dienų, priklausomai nuo infekcijos lygio. Jei ši priemonė jums netinka, plaukitės skiestu jogurtu ar kefyru 2 kartus dienoje maždaug 7-10 dienų. Šie produktai turi laktobacilų, panašių į gyvenančias makštyje. Po šių procedūrų pasitepkite apačią vit. A ir D aliejumi ar tepalu. Kai galite, nedėvėkite kelnaičių, leiskite kūnui pailsėti. Sintetinius apatinius drabužius pakeiskite natūraliais.

Galima plautis medetkų, ąžuolo žievės nuovirais, sodos tirpalu. Jei nieks nepadeda, pasinaudokite medikamentais. Kol neišsigydysite, nesimylėkite, nes mielių kolonijos išplis.

2) Trichomonos yra infekciją sukeliantys pirmuonys. Pastebite gausias, putojančias, blogo kvapo išskyras. Prasiplaukite makštį, tuomet naudokite antibiotiką - metronidazolą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krempudra: 26 balandžio 2012 - 13:28
na, aš gi antibus gėriau, matyt to pasekmė...
kol pateksiu pas gydytoją, naudoju sodos tirpalą, atrodo, lyg ir padeda.

dangutex, jau galvojau paiešką skelbti ax.gif svarbu, viskas gerai. o pas mamą gal ir nėr taip blogai?

aš gavau krūvą drabužėlių, tai šiandien išrūšiavau ir va jau skalbiasi viena partija.....
paskui reikės išlyginti ir susižiūrėti ko dar man reikia.
keistas jausmas tuo užsiimant.

ai dar lovytės reikės ieškotis... kaži ar būna, kad būtų ir su ratukais, ir su lingėmis?
ar verta turėti su lingėmis?
šiaip aš norėčiau su ratukais ir kad vienas šonas nusileistų, o vyras sako, kad reikia, kad būtų su lingėmis, kad pasūpuoti...
ir tiesa, gal kas jau pirkot čiužinukus? ar būtinai reikia, kad viena pusė būtų kokosinė, o kita grikinė?
perskaičiau, kad grikiai gali netikti, jei vaikutis alergiškas. šito, žinoma, iš anksto nežinosi. bet... tiesa ta,kad jei vienas iš tėvų alergiškas, tai ir vaikas nepamenu jau kiek proc. GALI būti alergiškas.
kadangi aš esu alergiška, tai noriu kaip įmanoma sudaryti sąlygas vaikui, kad jam neiššauktų alergijos.
nežinau, ar suprantamai parašiau, bet gal supratot ax.gif

Atsakyti
sveikos  4u.gif

Mane irgi užpuolė. Visada iki tol "Femigel" naudodavau. Toks natūralus kremukas, atrodo turėtų tikti ir nėštukėms, bet anotacijoje rašo, kad netinka unsure.gif
Tos visos žvakutės man labai ne prie širdies, nes jose yra antibiotikų. Nusipirkau natūralaus jogurto, bandysiu vakare kažką ten su juo daryti blush2.gif Gal yra kurios nors žvakutės spec. nėštukėms?
Papildyta:
QUOTE(Krempudra @ 2012 04 26, 14:27)
as jau kuris laikas su ja nesusivarkau  doh.gif tiesiog nestuke.gif metu tokie dalykai paumeja. va jau sedziu gal ant trecios rusies zvakuciu. nes sunaudoju vienas, pagereja kokias 1-2 savaites, o tada vel  doh.gif  doh.gif
dar perkopinu siek tiek info is neto:

Ačiū. Patinka man natūralūs būdai thumbup.gif reikės išmėginti.
Papildyta:
QUOTE(pasislepusi @ 2012 04 26, 15:00)
ai dar lovytės reikės ieškotis... kaži ar būna, kad būtų ir su ratukais, ir su lingėmis?
ar verta turėti su lingėmis?
šiaip aš norėčiau su ratukais ir kad vienas šonas nusileistų, o vyras sako, kad reikia, kad būtų su lingėmis, kad pasūpuoti...

Aš lovytės dairausi supermamų skelbimuose, pasitaiko tikrai neblogų variantų, bet kaip neįkvepia tokie pardavinėjančių parašymai: "lovytė kaip nauja, nes vaikutis pasirinko tėvų lovą". Paskaitau ir pradedu galvoti, ar tikrai jos reikės, todėl visai nesinori išlaidauti.
Man šita patiko: http://www.parduotuv...ra-2-sonas.html
Bet internete radau pardavėją, kuri šimtu litu pigiau tokias pat parduoda naujas. padėvėtą dar pigiau galima rasti.

Žiūrėk variantas
Nauja: http://www.parduotuv...ziamu-sonu.html
Ir dėvėta: http://www.supermama...?...8779&st=492
Papildyta:

Tiesa, jei kas planavote į "Sveika pradžia" kursus Kaune, tai čia jie nebevyksta, nes nesurenka grupių. Aš planuoju eiti į nemokamas paskaitėles Krikščioniškuose g.n.

Pamokėlės besilaukiančiosioms ir jų artimiesiems Krikščioniškieji gimdymo namai tel. (8 37) 229233, 225672
info@gimdymas.lt
Nemokamos
Antradieniais ir trečiadieniais nuo 14 valandos.
Registruotis nereikia. Vieną dieną kalba apie gimdymą, kitą - apie priežiūrą ir žindymą.

Dar papildomai į žindymo paskaitas užsiregistravau, kurios irgi vyksta Krikščioniškuose g.n.: http://www.pradzia.org/node/367
Už šias paskaitas tai įstaigai reikia paaukoti 100 Lt. Dar žiūrėsiu, ar eisiu.
Atsakyti
labas rytas

mes nusipirkom dvi tokias lovytes. is zmoniu rolleyes.gif uz abi sumokejom 300 lt ax.gif

turiu klausima egluzeelei ir dangutex - kada jus planuojate sumoketi uz zindymo kursus g.gif Streamy, o tau pavyko susisiekti su destytoja ir persirasyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krempudra: 27 balandžio 2012 - 06:53
labas rytas..
gavau dalį tyrimų atsakymų.. ENG per didelis, hemoglobinas pakritęs, ketonai šlapime sad.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif o as jau laukiu, kada gi gimdysiu g.gif kol kas jokio veiksmo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(olija777 @ 2012 04 27, 08:56)
Sveikos nestuke.gif o as jau laukiu, kada gi gimdysiu g.gif kol kas jokio veiksmo schmoll.gif

maziukui pas mama pilvuke yra faina tai ir neskuba biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 04 27, 08:47)
labas rytas..
gavau dalį tyrimų atsakymų.. ENG per didelis, hemoglobinas pakritęs, ketonai šlapime sad.gif

Ketonu siaip kiek zinau neturetu buti tai jau daktare tures pokomentuoti, hemoglobina reikes kelti, o kas yra ENG g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 04 27, 09:09)
Ketonu siaip kiek zinau neturetu buti tai jau daktare tures pokomentuoti, hemoglobina reikes kelti

o kas yra ENG g.gif

taip, tą tai žinau, bet kas kaip kodėl..

eritrocitų nusėdimo greitis, jei neklystu rodo uždegimą.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 04 27, 09:14)
taip, tą tai žinau, bet kas kaip kodėl..

eritrocitų nusėdimo greitis, jei neklystu rodo uždegimą.

nesijaudink dar gal reikes pakartoti slapima. Kai eisi pas gine viska tau paaiskins mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes nestuke.gif 4u.gif As is tu skaitanciu ir mazai rasanciu blush2.gif Bet sendiena kotai norisi apie lovytes nuomone isreiksti mirksiukas.gif As irgi manau kad neverta labai islaidauti kaskokiom superinem lovytem. Daznas vaikas jei ir miega vienas lovytei, tai dienos metu. As is draugu paimsiu, ju sunaus jau laisva lovyte liko. Bet jei reiketu pirkti tai dar nepirkciau, nes maitinti savo pienu planuoju ilgai, tai vargu ar tos lovytes prireiks. Vistiek salia saves guldysiu. Linges, cia jau kaip kam. Mano drauge kaip pradejo su tom lingem supti tai 4 metus diena nakti supo. Aisku vaikai gi visi skirtingi, o ir mamytes prisitaiko prie poreikiu pagal situacija. Na bet as tas linges tikrai nuimsiu ax.gif G ax.gif eros dienos visoms 4u.gif wub.gif
Atsakyti