Laba diena
QUOTE(Sv@jukė @ 2012 04 27, 10:07)
Mamukai, keliu savaiciu I dekreta isleidzia ? Turiu neisnaudotu atostogu dar, tai bijau, kad valdziai sokas bus, kai pasakysiu. Kol kas nesakiau nieko, bijau, kad bus mazai laiko like,kai pasakysiu. Turetu but dzin, bet stresuoju, net nakti sapnavau kaip supykdziau.
Nesuk del to savo galveles, grisi po metu pusantru ar dvieju, visi jau bus pamirse kad atostogu anksti ejai, kaip mano gine sako tavo darbas dabar auginti pilveli

per daug brangus musu vaikuciai, kad gadintumemes nervus. As paemiau atistogas visas kiek buvau sukaupus ir tikrai namie jauciusoi dag geriau ir fiziskai o ypac psihologiskai, nors darbdavys mano liuks, bet klijentura tai nusisauti galima
QUOTE(valerie @ 2012 04 27, 11:35)
O as siandien buvau pas savo seimos gydytoja, tai kol sedejau eilej (nors mano laikas jau buvo praejes, atejau tvarkingai, pagal uzsirasyma), kazkoks veikejas prisikabino, kad as meluoju, kad mano laikas pas gydytoja yra toks ir toks, nes jam paskirtas laikas 5 minutes po manes, o taip buti negali, ir pradejo tiesiogine to zodzio prasme pulti mane, kad stojo ginti kiti zmones. Tai nuejus pas gydytoja apsiverkiau (nu niekaip negalejau susivaldyti - dabar jautrumas padidejes), ir ji man net spaudimo nematavo, nes nu aiskiai nebuvo prasmes

nu blyn kas per zmones pas mus
Valierie, gal jau buvai pas J? jei taip kaip sekesi? gal zinai kada jo atostogos?
QUOTE(Sv@jukė @ 2012 04 27, 11:47)
As antradieni buvau pas genetike. Nerasiau, nes laukiu kraujuko atsakymo.
Mano zuikis taip makalavosi, sokiai pilvuke buvo

ir rankos virs galvos ir I sonus. Net gydytoja juoktis pradejo. Viskas su juo ok. O siandien suzinojau kraujuko atsakyma. Pakomentavo " viskas taip idealu, kad antro karto kaip ir nereikia". Nors uzrase, tik jau bus po 20 savaites, bet kai taip isgyre mano zuiki, tai ramu sirdy labai
Kai paklausiau, ar matosi kas. Pasake, kad jai atrodo mergyte

bet nera tikra. O as jau nebegaliu, kaip man visur sukneles matosi