Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

Sv@juke, tikrai faina pas genetike suzinoti geras naujienas thumbup.gif

marusiote, sveikinu su dvynukais/trynukais wub.gif

Kiva, nerealiai smagu cia tave matyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano tetis buvo skorpionas ir dar tigro emtais gimes, tai ohoho charakteriuskas buvo. Aš ožiaragė, bet irgi nėkiek nenusileidžiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 04 27, 13:11)
bet vistiek papasakok kas, kaip, kiek bigsmile.gif

Gegužės 2 d. į pirmą apžiūrą važiuosiu ax.gif Eina dar tik 6 savaitė ax.gif

QUOTE(Krempudra @ 2012 04 27, 13:13)
Kiva, nerealiai smagu cia tave matyti  mirksiukas.gif

ax.gif biggrin.gif Man ir pačiai smagu, kad pagaliau.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiva: 27 balandžio 2012 - 12:21
marusiote, dar neuzsiciklink ant to, kad tikrai bus skorpionukai. dvynukai, o tuo labiau trynukai, daznai gimsta anksciau. bent jau dvynuku paprastai ilgiau kaip iki 38 savaites neleidzia nesioti. o ir tiek dar reikia isnesioti mirksiukas.gif bet linkiu, kad jums viskas butu gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sv@jukė @ 2012 04 27, 11:47)
O as jau nebegaliu, kaip man visur sukneles matosi blush2.gif  biggrin.gif

Tai gal mamos nuojauta nemeluoja? mirksiukas.gif

QUOTE(Sangria023 @ 2012 04 27, 11:51)
Eik tu sau vargsiuke, nu kokie zmones LT gyvena nesupratingi, mato, kad moteris laukiasi ir drista pulti, net jei ir butum neteisi galetu ir uzleisti, bliamba palyginus koks uzsienyje elgesys besilaukianciai moterei ir vieta uzleis ir ranka paduos, ocia tai... doh.gif

Nugi pilnai pritariu drinks_cheers.gif As kai ieinu i trolika ir vietu laisvu nebuna, visi taip nepatogiai pasijaucia, kad tai tiesiog ant kaktu buna parasyta biggrin.gif Bet 80-90 procentu atveju vietos neuzleidzia, sedi visi tipo nepastebi nestuke.gif doh.gif

QUOTE(Madissa @ 2012 04 27, 12:03)
Valierie, gal jau buvai pas J? jei taip kaip sekesi? gal zinai kada jo atostogos?

Buvau sestadieni. Tai labai patiko, toks ramus ir labai inteligentiskas 4u.gif Zinau tik tiek, kad geguzes pabaigoj neatostogaus, kadangi sutarem del sekancio vizito. Gal tu O.K. paklausk, kada J. atostogauja, gal zinos mirksiukas.gif

marusiote0120, Kiva, sveikos prisijungusios 4u.gif

QUOTE(Sv@jukė @ 2012 04 27, 12:44)
Visad sakiau, kad man tai sunkiausias zenklas  biggrin.gif

Kas cia varo ant skorpionu nono.gif Siaip tai labai geras zenklas, ir skaudziausiai "kanda" jie sau, o ne kitiems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valerie @ 2012 04 27, 13:26)
ir skaudziausiai "kanda" jie sau, o ne kitiems  mirksiukas.gif

uoi, čia ne apie mano sesę schmoll.gif mato tik save, rūpi tik ji pati sau, po jos kad ir tvanas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 04 27, 11:22)
marusiote, dar neuzsiciklink ant to, kad tikrai bus skorpionukai. dvynukai, o tuo labiau trynukai, daznai gimsta anksciau. bent jau dvynuku paprastai ilgiau kaip iki 38 savaites neleidzia nesioti. o ir tiek dar reikia isnesioti  mirksiukas.gif bet linkiu, kad jums viskas butu gerai  4u.gif

Aišku nesvarbu tas ženklas, svarbu, kad augtų sveiki ir gimtų sveiki. smile.gif

Nebenoriu darbe sėdėt-toks oras gražus, "noriu lėkt, noriu skrist, noriu paukščio skrydį aš pajusti..."
Atsakyti
Zodiako ženklo savybės priklauso dar ir nuo metų, kuriais gimęs žmogus mirksiukas.gif Aš pvz ožiaragė gimusi vienais metais, o MB pusseserė ožiaragė, gimusi kitais metais - mes abi du visiškai skirtingi žmonės biggrin.gif
Atsakyti
Siaip tai rytu salyse sako, kad drakono metai vaikams vieni geriausiu, tik nezinau kuo.
O kas liecia skorpioniukus drakoniukus tai kovotojai gyvenime. Is.dalies gerai. Turi vaikai kovot siais laikais, tik raso, kad tevam nebus liudna, teks pavargt smile.gif
Atsakyti
Oho kiek nauju nestukiu clap.gif sveikos prisijungusios 4u.gif, linkiu lengvu 9 menesiuku nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 04 27, 13:42)
Oho kiek nauju nestukiu clap.gif sveikos prisijungusios 4u.gif, linkiu lengvu 9 menesiuku nestuke.gif

flirt.gif aciuks.gif
Maniškis (-ė) bus ožiaragis kaip mamytė biggrin.gif Nuo pat susipažinimo MB erzinau, sakau pamatysi, vaikutis bus irgi ožiaragis, tai turėsi namie du raguotus biggrin.gif Ir va, išsipildė biggrin.gif
Atsakyti
pasislepusi net nustebau, kad dar yra mane prisimenenciu bigsmile.gif Labai jau retai as parasau. blush2.gif Bet uztat skaitau pastoviai 4u.gif Ka cia pasakoti net nezinau g.gif Pagaliau itampa atslugo nestuke.gif Tik dabar kai lyginu lelytei nupirktus rubelius suvokiu kad viskas tikra ir tai ne sapnas nestuke.gif Lelyte duodasi kaip reikalas thumbup.gif Dazna nakti lieku be miego, bet juk tai normalu. Jau menuo kaip patologiniam negulejau lotuliukas.gif O jauciuosi grazuole blush2.gif minimum mis lietuva lotuliukas.gif Ir jau neimu i galva, kad i getve be pamperso iseiti negaliu doh.gif Slapimo nelaiko juodai, pilvo raizimai pastovus palydovai. blink.gif Visos senuju operaciju siules isplonejo ir jautrios pasidare. Na visa kita super thumbup.gif Svarbu lelytei viskas gerai, o as betka iskesiu wub.gif
O skusciu geriu 2 litrus butinai. Kaip liepe po isodinimo taip ir ryju neziuredama i savo norus. Dabar jau pripratau prie visko, kaip tas suo kariamas lotuliukas.gif Susipirkau viska nuo a iki z jau net tarba i ligonine susidejau, a maza ka tai nereikes blaskytis ir panikuoti. 4u.gif Stai tokie geri pavasariniai vejai mano fronte. Laukiu finiso tiesiosios sukandus dantis bet su sypsena nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti