Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

QUOTE(kristinuke @ 2012 04 24, 17:40)
Ačiū. Maksimum tris savaites turiu laiko nepakitusiam statusui. Oi, neįsivaizduoju, kaip viskas pasikeis. Toks sumišimas dabar...

Pasikeis tik tai, kad busi MAMA wub.gif , isivaizduoju kokia tai jaudinanti akimirka, ypac kai jau laikas arteja mazylio gimimui, fainaaaaa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2012 04 24, 17:24)
O į naudą išėjo tai, kad adaptavausi šiek tiek aplikoj, kur teks praleisti dar ne vieną dieną susitinkant su mūsų padaužiuku.

Gerai jau tai, kad viska istyre, kad nebutu siurprizu mirksiukas.gif Laikykis, pakeleive mano 4u.gif

Ačiū. Maksimum tris savaites turiu laiko nepakitusiam statusui. Oi, neįsivaizduoju, kaip viskas pasikeis. Toks sumišimas dabar...

Ir as panasiai jauciuosi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2012 04 24, 10:45)
Labas rytas  nestuke.gif
Kaip laikotes?  mirksiukas.gif
As tai sia nakti beveik be miego  doh.gif -taip grauzia remuo, kad neimanoma miegot, tai ko tik nedariau-ir pieno geriau ir vandens, po pieno truputi praejo, bet vistiek, snd bijau ir ka valgyti  doh.gif

Man asmeniskai nuo remens padeda silto vandens stikline su sauksteliu obuoliu acto, reik is leto isgert. Staigiai nuima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2012 04 24, 17:24)
Sveikos gyvos smile.gif

Dar paaiškėjo, jog virkštelė apie kaklą apsisukusi... žodžiu, visas rinkinys CP ''už''. O geriausia tai, kad jau namie  thumbup.gif

Pagaliau naučiuose wub.gif

Tai tik CP ir beliko kaip suprantu rolleyes.gif plius visos pirmeigos, ir pan. jeigu nemaišau nieko doh.gif Na svarbiausia, kad busi viskam pasiruošusi ir gerose rankose 4u.gif

Oi oi oi, net šiurpuliukas nubėgo wub.gif kaip faina wub.gif wub.gif wub.gif mama wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Jau seniai taip gerai ir ilgai miegojau. Net savo drakoniuką budinau, nes jau neramu pasidarė, kad užuot įprastai maskatavęsis į visas puses, vos vos judesį parodo. O jis, kol duše buvau, pasimalė ir vėl parpia... Gal diena tokia ar jau čia namų aura ax.gif
Dėl CP man jau seniai pranešta dėl placentos pirmeigos. Dėl tos pačios priežasties kortelėj įrašyta, jog man visi keliai į klinikas, nes tik ten leidžiama gimdyti. Va taip visas iškilusias bėdas, matau, bandoma spręsti taip pat ten. Ir iš tiesų priežiūra skųstis negalima, šokinėjama apie nestuke.gif Na, o jau kaip dirba kiti skyriai... tai ko nepasitaiko.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Nu ir oras siandien pas mus fuiii doh.gif lyja kaip is kibiro. Manasis drakoniukas irgi kartais tinginiauja, tai kita karta irgi zadinu rolleyes.gif O vakar pries pat miega kaip pradejo makaluotis ten net issigandau tai stipriai net pilvas bangavo, ir guzas toks didelis islindo tai bandziau ji atgal kisti biggrin.gif
Atsakyti
Merginos tikiuosi nesupyksit, bet ieškau namų šuniukams, gal atsiras pas jus arba pas pažįstamus vietos, šiems mažyliams wub.gif

Dovanojam du šuniukus kalytę ir patinuką 4u.gif Mama taksytė 4u.gif Po savaitės kitos šuniukai galės keliauti į naujus namukus. Susidomėjusius prašome skambinti tel. 865536119, arba rašyti į AŽ ar el. paštu aistejukas@gmail.com

user posted image
jpg upload
Mama

user posted image
free picture hosting

Berniukas labai bendraujantis, vis trokštantis dėmesio wub.gif Mergytė ramesnė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(d'ville @ 2012 04 24, 13:36)
Tai neisivaizduoju, kaip su tuo vaiksciojimu bus - noretus tai kuo daugiau. Galvoju isbandyti nesciuju dirza, kazin, ar padetu nuo kietejimo? Nes kaip suprantu,  jis lyg labiau nuo nugaros skausmo?  g.gif Gal kuri nesiojat dirza ir gali pasidalinti patirtim?

Su praėjusiu šimtadieniu!
Aš turiu diržą ir kartais užsidedu, kai žinau, kad teks ilgiau pabūti ant kojų. Tik šįsyk į Palangą nepasiėmiau, tai gailėjausi, būtų buvę lengviau. Užtat baseinas po pasivaikščiojimo labai padėjo.

Papildyta:

Gerai, kad jau namučiuose. Ir kad taip greit jau susitiksite wub.gif
Atsakyti
kokios smagios nuotaikos čia pas jus smile.gif

o aš va grįžau iš BPG.. nu ką aš žinau mastau.gif nemokamai gali pasiūlyt tik bendrą kraujo ir šlapimo tyrimus.. sifilio ir živ gaaal ginekologas nemokamai skirs, bet kadangi pas aną eilė trim savaitėm į priekį, o man reikia kitos savaitės pasimatymui, pasiūlė eit į privačią laboratoriją, nes citomegalo ir raudoniukės vistiek greičiausiai bus mokami... tfu, aš turbūt daugiau benzo pravažinėjau negu tas kraujo ir šlapimo tyrimas kainuoja..

ir ar gerai supratau, kad BAK'e O.K. man nesčiosios kortelės nedarys ir į įskaitą nerašys, tą gali padaryti tik poliklinikos ginekologas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 25 balandžio 2012 - 12:40
Labas, nestuke.gif ,

QUOTE(zuzla @ 2012 04 25, 12:40)
ir ar gerai supratau, kad BAK'e O.K. man nesčiosios kortelės nedarys ir į įskaitą nerašys, tą gali padaryti tik poliklinikos ginekologas?

Negerai supratai schmoll.gif . O.K. ir nėščiosios kortelę užveda ir į įskaitą užrašo mirksiukas.gif . Aš tik pas ją visą nėštumą važinėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LediDiDi1: 25 balandžio 2012 - 12:58
QUOTE(LediDiDi1 @ 2012 04 25, 13:57)
Negerai supratai  schmoll.gif . O.K. ir nėščiosios kortelę užveda ir į įskaitą užrašo mirksiukas.gif . Aš tik pas ją visą nėštumą važinėjau.

nu vat ir aš nepatikėjau g.gif ačiū už atsakymą, viską sau susideliojau smile.gif
Atsakyti
sveikos

buvau TA. gimdymo datą pranašauja liepos 20 d. vaikas "išmatavimus" atitinka, sveria jau 1 kg ir 100 gr., o lytis.... "gal mergytė? bet negarantuoju"
kažkaip mūsų pipiriukas įsitaiso šonu, kad nieko tu tarp kojų ir nematysi.
tai gal tiek trumpai.
Atsakyti