Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

QUOTE(pasislepusi @ 2012 04 25, 14:33)
sveikos

buvau TA. gimdymo datą pranašauja liepos 20 d. vaikas "išmatavimus" atitinka, sveria jau 1 kg ir 100 gr., o lytis.... "gal mergytė? bet negarantuoju"
kažkaip mūsų pipiriukas įsitaiso šonu, kad nieko tu tarp kojų ir nematysi.
tai gal tiek trumpai.

su gera TA thumbup.gif
Atsakyti
sveikos
buvau TA. gimdymo datą pranašauja liepos 20 d. vaikas "išmatavimus" atitinka, sveria jau 1 kg ir 100 gr., o lytis.... "gal mergytė? bet negarantuoju"
tai gal tiek trumpai.

Su gera TA thumbup.gif Tai toliau slapstosi mažiukas. Aš irgi nežinioje. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 04 25, 13:40)
kokios smagios nuotaikos čia pas jus smile.gif

o aš va grįžau iš BPG.. nu ką aš žinau mastau.gif nemokamai gali pasiūlyt tik bendrą kraujo ir šlapimo tyrimus.. sifilio ir živ gaaal ginekologas nemokamai skirs, bet kadangi pas aną eilė trim savaitėm į priekį, o man reikia kitos savaitės pasimatymui, pasiūlė eit į privačią laboratoriją, nes citomegalo ir raudoniukės vistiek greičiausiai bus mokami... tfu, aš turbūt daugiau benzo pravažinėjau negu tas kraujo ir šlapimo tyrimas kainuoja..

ir ar gerai supratau, kad BAK'e O.K. man nesčiosios kortelės nedarys ir į įskaitą nerašys, tą gali padaryti tik poliklinikos ginekologas?

O.K. tikrai viska padarys ir kortele uzves ir i iskaita itrauks, as jau du kartus tuos ZIV ir visus kitus privalomus kraujo tyrimus dariausi savo seimos klinikoj, be jokiu siuntimu nemokamai, nors ten ir nesilankau ir antikunius jie man nemokamai suleido, nes siaip brangus jie yra. na gal pas mane ten jie labai geranoriski yra smile.gif

pasislepusi tai mes mazdaug tuo paciu metu turetume susitikti su savo maziuliukais wub.gif su gera TA 4u.gif

Atsakyti
Pasislepusi, su gera TA 4u.gif

Tavo gimdymo data pakeisti ar palikti kokia yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2012 04 25, 14:58)
O.K. tikrai viska  padarys ir kortele uzves ir i iskaita itrauks, as jau du kartus tuos ZIV ir visus kitus privalomus kraujo tyrimus dariausi savo seimos klinikoj, be jokiu siuntimu nemokamai, nors ten ir nesilankau ir antikunius jie man nemokamai suleido, nes siaip brangus jie yra. na gal pas mane ten jie labai geranoriski yra  smile.gif

gal šeimos klinikoje taip, pas mane poliklinikoj kitaip smile.gif BPG kaip ir kiti gydytojai turi savo nemokamų tyrimų "programą" ir daugiau padaryti nieko negali, kad ir kokia geranoriška būtų. daugiau naudos būtų iš ginekologo, bet nepapuolu reikiamu laiku, teks suktis taip smile.gif
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes smile.gif Gal kuria kamuoja rugsties kilimas (cia taip liaudiskai issireiskiau) mirksiukas.gif ? As nesuprantu, kas cia man pasidare, valgau sveikai, bet jau kokia trecia diena nebegaliu kenteti kaip nemalonu, snd net iki vemimo sukilo, ciut issilaikiau. Negaliu net pasilenkti schmoll.gif Visada buvo viskas taip gerai, nu bet dabar... Medus nepadeda schmoll.gif Gal kuri zino, kaip tai sumazinti liaudiskom priemonem, nes jokiu tableciu nenoriu schmoll.gif aciuks
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 04 25, 14:40)
su gera TA thumbup.gif

dėkui 4u.gif

QUOTE(Tanga @ 2012 04 25, 14:48)
Su gera TA  thumbup.gif Tai toliau slapstosi mažiukas. Aš irgi nežinioje.  unsure.gif

aš kažkaip vis buvau įsitikinus, kad bus bernas. kai išėjom iš gydyt., vyrui tarstelėjau, kad mano nuojauta niekam tikusi.... blush2.gif
man tai liūdna, kad niekaip negaliu sužinoti. kaip koks kipšiukas, kai namie tai šonkaulius kutena, o kai tik echo daro šoneliu įsitaiso ir .....

QUOTE(Madissa @ 2012 04 25, 14:58)
pasislepusi tai mes mazdaug tuo paciu metu turetume susitikti su savo maziuliukais wub.gif su gera TA 4u.gif

ana gydyt, pas kurią lankiausi, sakė, kad liepos 17 d., o šitai echoskopas rodo, kad 20 d.
iš esmės koks skirtumas, svarbu, kad viskas laimingai būtų, ar ne? 4u.gif

QUOTE(Streamy @ 2012 04 25, 15:02)
Tavo gimdymo data pakeisti ar palikti kokia yra ax.gif

ai, gali ir palikti...
gražūs taksiukai wub.gif

rude rude, nežinau ką patarti. nes man jei sukyla, tai aš Rennie vartoju. kol kas užtenka 1 tabletės ilgam.
liaudiškų tai nežinau, kiek pamenu kitos sakė gėrė Boržomi, ar kaip ten rašosi mineralinį, dar kitos pieną geria....

tiesa, šiandien apsilankiau VGN konsultaciniam skyriui. ir visai man ten patiko. akušerė pamatavo vaiko tonus (taip ir nesuprantu kas tas yra), spaudimą, o gydyt. padarė echo.
gydyt. pasirodė normali, be jokių "lia lia", susakė viską kas yra, atsakė į mano klausimus, o svarbiausia be jokių maivymųsi davė savo mobilaus telef. nr.
tuo tarpu, ana savo mobilaus nedavė, tipo bus blogai važiuok į ligoninę....

VGN man pasiūlė po 30 sav. pereiti į jų priežiūrą, bet nežinau ar pereisiu. labai prastas susisiekimas, be auto nelabai kaip, o kai prie pat namų šeimos gydyt., tai atrodo pasisverti ir pilvo pamatuot, bei reikiamus tyrimus atlikti, geriau čia. o pas ginę tai ten lankytis.
na dar laiko yra, tai apsispręsiu.

Atsakyti
sveikos

tai gal tiek trumpai.

Pasislepusi, su TA mirksiukas.gif Mano zinok nuojauta irgi nepasiteisino, iorgi buvau isitikinusi, kad berniukas, bet jau 3 gyd pasake, kad mergyte, tai greiciausiai taip ir bus wub.gif Mamytes svajone wub.gif , nors nera skirtumo jei ir pakeistu lyti, tik tektu ruzavus drabuzelius nesioti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2012 04 25, 16:26)
VGN man pasiūlė po 30 sav. pereiti į jų priežiūrą, bet nežinau ar pereisiu. labai prastas susisiekimas, be auto nelabai kaip, o kai prie pat namų šeimos gydyt., tai atrodo pasisverti ir pilvo pamatuot, bei reikiamus tyrimus atlikti, geriau čia. o pas ginę tai ten lankytis.
na dar laiko yra, tai apsispręsiu.

O kokia gydytoja čia tokia faina ir savo tel. davė be problemų? ax.gif

Aš šiandien prastai jaučiuosi, slabna ir galva svaigsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2012 04 25, 15:26)
akušerė pamatavo vaiko tonus (taip ir nesuprantu kas tas yra),

pasislepusi, vaiko tonai - tai jo širdelės tonai mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 04 25, 17:15)
O kokia gydytoja čia tokia faina ir savo tel. davė be problemų?  ax.gif

Aš šiandien prastai jaučiuosi, slabna ir galva svaigsta  doh.gif

man irgi mano akusere uzrase savo mobilu ant nestukiu knygutes smile.gif
Atsakyti
Pasislėpusi su gera TA smile.gif Erzina jus drakoniukas, paslaptingas nuo pirmų dienų bigsmile.gif
O aš ne tik turiu gydytojos telefoną seniausiai, bet šiandien ir sulaukiau jos skambučio... Negalėjo manęs pati vakar iš ligoninės išleisti, tai šiandien gavau nurodymus. Vakar išleidusios gydytojos klausiau, ar nėra labai blogai, jei yra 0,4 baltymo, tai sakė, kad nieko tokio, nes tai paros šlapimo tyrimas, o šiandien maniškė pranešė, jog turiu matuoti nuolat kraujospūdį, reikalingas šlapimo tyrimas kas savaitę, sekti tinimus, pykinimą ir net pažemėjusį kraujospūdį, galvos svaigimą ar mirgėjimą akyse. Žodžiu, visas nestuke.gif ėjosi neblogai, tai į pabaigą atsiimsiu. Džiaugiuosi, kad ne taip žiauriai dar.
Atsakyti