QUOTE(Sangria023 @ 2012 04 25, 14:40)
su gera TA
dėkui
QUOTE(Tanga @ 2012 04 25, 14:48)
Su gera TA

Tai toliau slapstosi mažiukas. Aš irgi nežinioje.
aš kažkaip vis buvau įsitikinus, kad bus bernas. kai išėjom iš gydyt., vyrui tarstelėjau, kad mano nuojauta niekam tikusi....
man tai liūdna, kad niekaip negaliu sužinoti. kaip koks kipšiukas, kai namie tai šonkaulius kutena, o kai tik echo daro šoneliu įsitaiso ir .....
QUOTE(Madissa @ 2012 04 25, 14:58)
pasislepusi tai mes mazdaug tuo paciu metu turetume susitikti su savo maziuliukais

su gera TA
ana gydyt, pas kurią lankiausi, sakė, kad liepos 17 d., o šitai echoskopas rodo, kad 20 d.
iš esmės koks skirtumas, svarbu, kad viskas laimingai būtų, ar ne?
QUOTE(Streamy @ 2012 04 25, 15:02)
Tavo gimdymo data pakeisti ar palikti kokia yra
ai, gali ir palikti...
gražūs taksiukai
rude rude, nežinau ką patarti. nes man jei sukyla, tai aš Rennie vartoju. kol kas užtenka 1 tabletės ilgam.
liaudiškų tai nežinau, kiek pamenu kitos sakė gėrė Boržomi, ar kaip ten rašosi mineralinį, dar kitos pieną geria....
tiesa, šiandien apsilankiau VGN konsultaciniam skyriui. ir visai man ten patiko. akušerė pamatavo vaiko tonus (taip ir nesuprantu kas tas yra), spaudimą, o gydyt. padarė echo.
gydyt. pasirodė normali, be jokių "lia lia", susakė viską kas yra, atsakė į mano klausimus, o svarbiausia be jokių maivymųsi davė savo mobilaus telef. nr.
tuo tarpu, ana savo mobilaus nedavė, tipo bus blogai važiuok į ligoninę....
VGN man pasiūlė po 30 sav. pereiti į jų priežiūrą, bet nežinau ar pereisiu. labai prastas susisiekimas, be auto nelabai kaip, o kai prie pat namų šeimos gydyt., tai atrodo pasisverti ir pilvo pamatuot, bei reikiamus tyrimus atlikti, geriau čia. o pas ginę tai ten lankytis.
na dar laiko yra, tai apsispręsiu.