Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, reibalų nusiurbimas

QUOTE(ingutia @ 2012 05 01, 21:59)
Aha, mesk kosmetiką lauk biggrin.gif  lotuliukas.gif

Dar pasilaikysiu gal g.gif biggrin.gif

QUOTE(liomi @ 2012 05 01, 23:41)
Elvita,tu tokia plonyte,o musu albumelyje yra tokiu makaliuziu plonom buve  doh.gif  jauciu rimtai- kai plonom ,rauksletu pilvu pjauna tai ir iseina koks zigzagas  doh.gif o kai per blizganti riebaliuka,kaip braukia,tai taip kaip per sviesta  biggrin.gif

liomi, ne plona as, gal tik foto gavosi taip g.gif Idesiu per pietus fotke i albumeli kur po konsultacijos apipaisyta, gal bus aiskesni vaizdas. Tada dar savo nuomone pasakysit 4u.gif
Bet as galvoju, gal tada man neverta taip jau sukust, kad tas pilvas susirauksletu, gal tikrai geriau riebaliuka ant jo palikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 04 24, 22:19)
skaito, kas ten pasikelia ir apsinuogina  bigsmile.gif

Manot, kad su tokiu niku gali buti tik vyras? lotuliukas.gif
Atsakyti
a be Liomi daugiau niekas apie nedarbinguma nezinot? negi visos atostogas emet ar vaiko prieziuroj buvot?
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2012 05 02, 08:39)
a be Liomi daugiau niekas apie nedarbinguma nezinot? negi visos atostogas emet ar vaiko prieziuroj buvot?

Neri29 zino, paklausk jos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(super duper tetis @ 2012 05 02, 08:28)
Manot,  kad su tokiu niku gali buti tik vyras?  lotuliukas.gif

kiek man zinoma, teciai buna vyriskos gimines...
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2012 05 02, 08:18)
kiek man zinoma, teciai buna vyriskos gimines...

bet as tikrai ne tetis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(super duper tetis @ 2012 05 02, 10:37)
bet as tikrai ne tetis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nematau skirtumo tetis jus ar mama, ar nei vienas nei kitas. Jei skaitote sia tema, turbut aktualu.
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 05 02, 01:41)
Ingutia ir kaip?! vaikiuk,tu sakyk man ,as gi kaip tu ,dzyz tikiuosi to paties  doh.gif  kaip dzinsai gula?  bigsmile.gif  mazesniu reik ar seni geri ?

Oi, reikia naujų džinsų.. biggrin.gif Kelnes parsisiunčiau, tai per klubus gerai (pas mane 93 cm), o per liemenį reikės siaurint gerokai. Vakar matavausi draugės Pencil tipo suknelę, tilpau į 8 UK dydį, nerealiai, o gula kaip biggrin.gif Jaučiuosi puikiai biggrin.gif

QUOTE(Zivilka @ 2012 05 02, 09:39)

Plastikai neduoda nedarbingumo. Šeimos gydytoja poliklinikos, kurioje esate prisiregistravus, turėtų turbūt duoti..
Atsakyti
Idejau foto, tik prasta kokybe, nes nebuvo kam nufotkinti blush2.gif Laukiu komentaru del op g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 05 02, 13:23)
Idejau foto, tik prasta kokybe, nes nebuvo kam nufotkinti  blush2.gif Laukiu komentaru del op  g.gif

jei pati abejoji, tai gal nereikia?
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 05 02, 13:27)
jei pati abejoji, tai gal nereikia?

As tai noriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 05 02, 13:33)
As tai noriu  4u.gif

mano nuomone, vienas mažiausiai nukentėjusių pilvų. daug kas sakytų, kad džiaugtųsi tokį turėdamos ir apie op nemąstytų. bet jei tau gyvent neduoda, turi galimybes opertuotis, tai pirmyn vapsvos liemens link mirksiukas.gif
Atsakyti