Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, reibalų nusiurbimas

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 05 02, 13:52)
mano nuomone, vienas mažiausiai nukentėjusių pilvų. daug kas sakytų, kad džiaugtųsi tokį turėdamos ir apie op nemąstytų. bet jei tau gyvent neduoda, turi galimybes opertuotis, tai pirmyn vapsvos liemens link  mirksiukas.gif

Na, dar turiu laiko pamastytmui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 05 02, 14:33)
As tai noriu  4u.gif

Jeigu nori tai ir pirmyn. Mane ir gyd. bandė atkalbėti ir SM buvo komentarų kad gal neverta, tada sunku pasidaro, pradedi abejoti, mėtytis... bet pasidariau ir turiu smile.gif Labai džiaugiuosiu ir nesigailiu.

Įkėliau keletą naujesnių foto, už savaitės bus trys mėnesiai. Randą vėliau parodysiu, dabar užpleistruotas.
Atsakyti
QUOTE(MONĖLĖ @ 2012 05 02, 14:10)
Jeigu nori tai ir pirmyn. Mane  ir gyd. bandė atkalbėti ir SM buvo komentarų kad gal neverta, tada sunku pasidaro, pradedi abejoti, mėtytis...  bet pasidariau ir turiu smile.gif Labai džiaugiuosiu ir nesigailiu.

Įkėliau keletą naujesnių foto, už savaitės bus trys mėnesiai. Randą vėliau parodysiu, dabar užpleistruotas.

puikiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MONĖLĖ @ 2012 05 02, 14:10)
Jeigu nori tai ir pirmyn. Mane  ir gyd. bandė atkalbėti ir SM buvo komentarų kad gal neverta, tada sunku pasidaro, pradedi abejoti, mėtytis...  bet pasidariau ir turiu smile.gif Labai džiaugiuosiu ir nesigailiu.

Tai va, man ir kazkoks "metymosi'' periodas prasidejo doh.gif Bet noras vis dar yra, manau, kad ir as nesigailesiu pasidarius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 05 02, 14:59)
Na, dar turiu laiko pamastytmui  4u.gif

As turbūt daryčiau, bet ilgai mąstyčiau g.gif
QUOTE(MONĖLĖ @ 2012 05 02, 15:10)

Super, kad ta raukšlė išsilygino thumbup.gif Net sunku patikėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 05 02, 14:29)
As turbūt daryčiau, bet ilgai mąstyčiau g.gif

Na, as jau pakankamai masciau ir nusprendziau, tik va, dabar kazko susimajacinau doh.gif

Monele, thumbup.gif , labai grazu. Klausimukas, matau, kad devi VS kelnaites, as irgi tokias pat deviu 4u.gif . Tai va ir klausimelis, ar neislenda is ju randas?
Atsakyti
Anila, koks grazus temos "virselis" smile.gif

Senai cia buvau, bet va atejau pasidalint ka radau randams gydyti ir galvoju isigyti

randams
Atsakyti
nerodo neprisiregistravus
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 04 30, 20:04)
Liepos men. devde dar berods darysis  g.gif

Tip, bet čia jau vasaros sezonas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 05 02, 14:23)
Idejau foto, tik prasta kokybe, nes nebuvo kam nufotkinti  blush2.gif Laukiu komentaru del op  g.gif

Aš daryčiausi. O vaikų daugiau nebegimdysi? g.gif
Ir kodėl tau reikia numesti svorio? Kiek sveri, koks ūgis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devde: 02 gegužės 2012 - 15:15
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 05 02, 15:50)
nerodo neprisiregistravus

randams
AURIGA INTERNATIONAL KELO-COTE SPRAY
Purškiklis randų gydymui, 64 g/100 ml
100lT TEN KAINUOJA

SIOS FIRMOS My Webpage tik ten purskiklis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzigute: 02 gegužės 2012 - 15:45
QUOTE(Elvita @ 2012 05 02, 15:32)
Monelethumbup.gif , labai grazu. Klausimukas, matau, kad devi VS kelnaites, as irgi tokias pat deviu 4u.gif . Tai va ir klausimelis, ar neislenda is ju randas?

aciuks.gif bando randas lįsti ties viduriu (žemiau bambos), šonuose, ties kauliukais dengia pilnai. Bet pas mane jis pakilo šiek tiek po op., kai pradėjau tiestis, nes mažai laisvos odos turėjau, pas tave gal žemiau gausis. Šitas VS modelis trikampai nusiūtas viršus, geriau lygus tiktų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(devde @ 2012 05 02, 15:11)
* O vaikų daugiau nebegimdysi?  g.gif
**Ir kodėl tau reikia numesti svorio? Kiek sveri, koks ūgis?

*Oj ne,irnesakyk.gif uzteks ir dvieju smile.gif
**Ugis 160, svoris 58.

QUOTE(MONĖLĖ @ 2012 05 02, 18:21)
aciuks.gif bando randas lįsti ties viduriu (žemiau bambos), šonuose, ties kauliukais dengia pilnai.

Supratau, bet reiskia gali ir pilnai dengti thumbup.gif Nes man sios kelnaites thumbup.gif
Atsakyti