Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, reibalų nusiurbimas

Monėle, kaip gražiai išsilygino thumbup.gif

Elvita, jei blogai pati jautiesi, turi galimybes ir didesnį norą nei baimes, tada darykis 4u.gif Čia visos su sava nuomone, bet į tavo kailį nė viena neįlįs.

O man bamba nesigavo vis tiek tokia, kokios norėjau schmoll.gif Nieko nepadarysi, nėr už ko prikabint normaliai. Džiaugiuosi, kad pilvas plokščias. Bandysiu ryt nusifotkint, šiandien priklijuota.
Atsakyti
Sveikos, panos, o jūs slaptažodžio nepakeitėt? Niekaip į fotki.com neįeinu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineta.V @ 2012 05 02, 22:21)
Sveikos, panos, o jūs slaptažodžio nepakeitėt? Niekaip į fotki.com neįeinu g.gif

pakeitėm, parašiau až
kokie planai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 05 02, 20:07)

**Ugis 160, svoris 58.

O tai ką čia jau perstambi, daktaras liepė numesti? Ar pati taip norėtum? g.gif
Atsakyti
QUOTE(devde @ 2012 05 03, 08:28)
O tai ką čia jau perstambi, daktaras liepė numesti? Ar pati taip norėtum?  g.gif

nu pas mane ugis 162 tai svoris 56.5-57. vat 58 manes netenkino, jauciasi, kad perdaug smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Monėlė wub.gif Labai grazu, oda lygi ir stangri, nepalyginsi su pries tai thumbup.gif
Elvita, nors tavo pilvukas tikrai vienas graziausiu, bet az daryciau op 4u.gif Dabar toks mamiskas, o bus mergaitiskas biggrin.gif
Buvom su seima vandens parke, tai tobula mama maciau tik viena. Baisiu pilvu nebuvo, dauguma tokiu kaip Elvitos, bet tik ir sukosi mano mintys - cia daline, cia pilna. Nu visas pagrazinciau 4u.gif
Atsakyti
oi tu,Katrix ,pjautum konvejeriu biggrin.gif

Elvita,as nesidaryciau blush2.gif bet nekreipk demesio i mane biggrin.gif sesis gabalus as isleisciau daug smagesniems dalykams.gal del to ,kad niekad nesiparinau del pilvo,o mano tai geras toks blink.gif netrukdo net ir toks jis ,gyvenu puikiai,jauciuosi million dollars ,deviu ka noriu,na labai aptemtu nedceviu,bet aptemptus -taip biggrin.gif taciau ,del galimos isvarzos reikia ir del tos nelemtos odos .

Monele,vaje!! puikiai atrodai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 03 gegužės 2012 - 11:28
QUOTE(liomi @ 2012 05 03, 12:27)
oi tu,Katrix ,pjautum konvejeriu  biggrin.gif

Aga, nu tikrai skersai ir isilgai, ne duok die papuls i mano rankas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juna08 @ 2012 05 02, 20:41)
Elvita, jei blogai pati jautiesi, turi galimybes ir didesnį norą nei baimes, tada darykis  4u.gif  Čia visos su sava nuomone, bet į tavo kailį nė viena neįlįs.

Jauciuosi tai as gerai, maudymuka deviu atskira, dzinsiukus pazemintus. Bet, ale kaip norisi to mergautinio pilvuko blush2.gif

QUOTE(devde @ 2012 05 03, 07:28)
O tai ką čia jau perstambi, daktaras liepė numesti? Ar pati taip norėtum?  g.gif

Gydytojas liepe numesti iki 54kg. Kaip supratau, kad butu daugiau odos, o ne riebalo ir zemiau gautusi randas. Nors, gal ne taip supratau blush2.gif

QUOTE(Katrix @ 2012 05 03, 10:03)
Elvita, nors tavo pilvukas tikrai vienas graziausiu, bet az daryciau op 4u.gif Dabar toks mamiskas, o bus mergaitiskas biggrin.gif

drinks_cheers.gif Ir man norisi mergaitisko pilvuko ir dvieju graziu suneliu salia biggrin.gif

QUOTE(liomi @ 2012 05 03, 11:27)
Elvita,as nesidaryciau  blush2.gif 

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 05 03, 12:48)
drinks_cheers.gif Ir man norisi mergaitisko pilvuko ir dvieju graziu suneliu salia  biggrin.gif
mirksiukas.gif

Puikia suprantu drinks_cheers.gif Be to dabar visos artejam prie tokio amziaus, kai noresis buti amzinai 18-kos biggrin.gif Tai dar labiau erzins pilvas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 05 03, 11:56)
Be to dabar visos artejam prie tokio amziaus, kai noresis buti amzinai 18-kos biggrin.gif Tai dar labiau erzins pilvas 4u.gif

drinks_cheers.gif hihihi.gif
Atsakyti
klausimas pasidariusioms op. - ar nekyla noras gražinti kitą vietą? nėra kablio? juk rasti ką galima "pataisyti" nėra sunku g.gif
Atsakyti