Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, reibalų nusiurbimas

vakar bandziau pasitikrinti del tu prasiskyrusiu pilvo raumenu doh.gif tai senden pilva skauda net toj vietoj nuo maigymo, bet taip ir nesupratau iki galo, jie cia daug prasiskyre ar ne, laukiu kol daruge ateis , pamaigysiu ja, ji negimdzius dar rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 05 09, 11:11)
po plastikos, po nusiurbimo nežinau ar yra apribojimai dėl svorio  unsure.gif
tik aš abejoju, ar po 2 gimdymų užteks nusiurbimo  4u.gif

deja ir as abejoju,kad tik to uzteks, bet ta plastika mane labai baugina, noriu grazesnio pilvuko, bet labai sunku ryztai tam unsure.gif nors ir finansu yra ir kliutys tik mano baime, as paziuriu i apendicito randa, taip kazkaip sunkiai save isivaizduoju su anuoju blink.gif
Atsakyti
QUOTE(agnez @ 2012 05 09, 12:14)
vakar bandziau pasitikrinti del tu prasiskyrusiu pilvo raumenu doh.gif tai senden pilva skauda  net  toj vietoj nuo maigymo, bet taip ir nesupratau iki galo, jie cia daug prasiskyre ar ne, laukiu kol daruge ateis , pamaigysiu ja, ji negimdzius dar rolleyes.gif
Papildyta:

deja ir as abejoju,kad tik to uzteks, bet ta plastika mane labai baugina, noriu grazesnio pilvuko, bet labai sunku ryztai tam unsure.gif nors  ir finansu yra ir kliutys tik mano baime, as paziuriu i apendicito randa, taip kazkaip sunkiai save isivaizduoju su anuoju blink.gif

Oi, kaip suprantu dėl tų baimių.... Kol kas bijau, kad pravarys mane, rando kol kas nebijau. Paskui, jaučiu bijosiu ir dėl rando, jei vis dėlto man išdegs... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ritavi @ 2012 05 09, 11:20)
Oi, kaip suprantu dėl tų baimių.... Kol kas bijau, kad pravarys mane, rando kol kas nebijau. Paskui, jaučiu bijosiu ir dėl rando, jei vis dėlto man išdegs...  biggrin.gif

as ir labai noriu ir labai bijau, tai nezinau kas nugales, vyras sako, na jei labai nori, tai teks rizikuoti, jau visa savaite apie tai vien galvoju, kai prisimenu apencito operacija, kuria vos pakeliau, nors tuo metu buvau nescia, tai sunku labai buvo, nors randas akimirksiu sugijo, bet labai negrazus, pas kitus tai maziukai tokie, o pas mane klaikus ir isitampes, nes augo pilvukas ir istampe, jau 7 metai beveik praejo, o jis dar ziauriai man matosi verysad.gif
Atsakyti
ar labai baisu?
user posted image

Papildyta:
čia yra filmukas apie prasiskyrusių raumenų siuvimą
Papildyta:
oi unsure.gif kokia bamba, krūtys baisios
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agnez @ 2012 05 09, 12:33)
as ir labai noriu ir labai bijau, tai nezinau kas nugales, vyras sako, na jei labai nori, tai teks rizikuoti, jau visa savaite apie tai vien galvoju, kai prisimenu apencito operacija, kuria vos pakeliau, nors tuo metu buvau nescia, tai sunku labai  buvo, nors randas akimirksiu sugijo, bet labai negrazus, pas kitus tai maziukai tokie, o pas mane klaikus ir isitampes, nes augo pilvukas ir istampe, jau 7 metai beveik praejo, o jis dar ziauriai man matosi verysad.gif

Tai gal dabar su pilvo plastika ir apendicito randą sutvarkys? g.gif

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 05 09, 12:45)
*ar labai baisu?
**oi  unsure.gif kokia bamba, krūtys baisios

*Įdomu, kiek čia laiko po operacijos g.gif
**Nu jooo... blink.gif
Pinavija, tuoj įmesiu į až savo foto iš toliau jūsų teismui.
Atsakyti
QUOTE(ritavi @ 2012 05 09, 11:20)
Oi, kaip suprantu dėl tų baimių.... Kol kas bijau, kad pravarys mane, rando kol kas nebijau. Paskui, jaučiu bijosiu ir dėl rando, jei vis dėlto man išdegs...  biggrin.gif

tikuosi, kad pavyks susitarti mirksiukas.gif
keliu į albumą foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinavija Nuostabioji: 09 gegužės 2012 - 11:56
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 05 09, 12:54)
ko jau pravarys, bent nuotraukose pilvą nutrynus manekenė stovi  bigsmile.gif
keliu į albumą foto

Tikrai taip, dar tik lašinius nuo pilvo į papus tesustumia ir tada jau tiesiai ant podiumo hihihi.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
riebalo į papus ir aš norėčiau rolleyes.gif
baigus maitinti vaizdas nedžiugina, bet apie implantus negalvoju
Atsakyti
aloha! biggrin.gif

ritavi-op butina,jei nera isvarzos (manau yra) tai bus ateityje 4u.gif be kalbu op reikalinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 05 09, 12:58)
riebalo į papus ir aš norėčiau  rolleyes.gif
baigus maitinti vaizdas nedžiugina, bet apie implantus negalvoju

O įdomu, įmanomas toks variantas? rolleyes.gif Viena mano giminaitė turi daug bėdų dėl per didelės krūtinės - laikysenos pakitimai, nugaros skausmai, jau nekalbant apie estetiką, tai kažkada juokėmės, kad vienu metu jai tegu numažina ir man prideda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ritavi @ 2012 05 09, 10:00)
O įdomu, įmanomas toks variantas? rolleyes.gif Viena mano giminaitė turi daug bėdų dėl per didelės krūtinės - laikysenos pakitimai, nugaros skausmai, jau nekalbant apie estetiką, tai kažkada juokėmės, kad vienu metu jai tegu numažina ir man prideda biggrin.gif

aisku,ne biggrin.gif juk turi atitikti kiti rodikliai ,kad kunas priimtu svetimus audinius-riebalus .gal ir pavyktu,bet niekas taip nerizikuotu -donoruot taukus.beto jei giminaitei nepakaks riebalus nuimti,kaip tada ta tuscia krutine atrodys? pasakos biggrin.gif
Atsakyti
Dar norėjau paklausti, rytoj einu pas šeimos gyd. siuntimo pas mikrochirurgą. Ar ji turi rašyti tiesiogiai jam ar dar siųsti pas kokį vietinį chirurgą, kad tas mikrochirurgui pasiųstų?
Papildyta:
QUOTE(liomi @ 2012 05 09, 13:03)
aisku,ne  biggrin.gif  juk turi atitikti kiti rodikliai ,kad kunas priimtu svetimus audinius-riebalus .gal ir pavyktu,bet niekas taip nerizikuotu -donoruot taukus.beto jei giminaitei nepakaks riebalus nuimti,kaip tada ta tuscia krutine atrodys? pasakos  biggrin.gif

Ups, būsiu suvėlusi savo pasisakymą ir suklaidinusi: dėl varianto tai turėjau omeny savo nuo pilvo nuimtus riebalus (apie tai buvo kalbėta aukščiau), o dėl giminaitės tai ten buvo kaip anekdotas, pati žinau, kad toks dalykas vėjai biggrin.gif
Atsakyti