Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, reibalų nusiurbimas

QUOTE(lora.b @ 2012 05 09, 10:42)
Sveika agnez, konsultacijos metu liepe man svori mesti,aisku man nelabai sekesi,pasukau po 2men ir tariausi del op datos,jis sutiko,o kaip bus nzn mirksiukas.gif suprantu,kad rezultatai geresni buna numetus tam tikra svori,bet man neina. 4u.gif  blush2.gif
cia kekvienoms individualiai paskire ax.gif
Papildyta:

Pinavija,o kedel vasara neoperuoja? unsure.gif

o koks ugis ir svoris? iki kiek reikejo mesti?
Atsakyti
o kiek to svorio reikia numesti , net neisivaizduoju, o vasara jauciu labiau kokios infekcijos gal gali prikibti ir sunkiau gyja zaizdos manau del silumos ir didesnio aktyvumo
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2012 05 09, 10:44)
o koks ugis ir svoris? iki kiek reikejo mesti?

ugis 170,kada konsultavo buvo 96kg blush2.gif dabartinis svoris 88kg,sake bent iki 80kg pasiekti,na neiseina man iveikti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lora.b @ 2012 05 09, 09:42)
Sveika agnez, konsultacijos metu liepe man svori mesti,aisku man nelabai sekesi,pasukau po 2men ir tariausi del op datos,jis sutiko,o kaip bus nzn mirksiukas.gif suprantu,kad rezultatai geresni buna numetus tam tikra svori,bet man neina. 4u.gif  blush2.gif
cia kekvienoms individualiai paskire ax.gif
Papildyta:

Pinavija,o kedel vasara neoperuoja? unsure.gif

nes karšta, sunkiau gyja, su korsetu sunku išbūt...
Atsakyti
QUOTE(agnez @ 2012 05 09, 10:31)
Sveikos mergaites, kaip sekasi?norejau paklausti kiek laiko po konsultacijos paskiria operacija?ir dar reikia  svori numesti? unsure.gif

jei yra to svorio, liepia. nors Elysa liekna, ale vis tiek liepe 4 kg numesti, gal odos kad daugiau butu. ale jei nenumes, juk vis tiek operuos

QUOTE(lora.b @ 2012 05 09, 10:49)
ugis 170,kada konsultavo buvo 96kg blush2.gif dabartinis svoris 88kg,sake bent iki 80kg pasiekti,na neiseina man iveikti doh.gif

tai ir mano panasiai, liepe iki 80, ale as dar nieko nenumeciau, vis nuo rytojaus. aisku prisiziuriu, bet nepakankamai ,kad kristu, kokia proga - ir jau ziurek pamirsau
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2012 05 09, 11:03)
jei yra to svorio, liepia. nors Elysa liekna, ale vis tiek liepe 4 kg numesti, gal odos kad daugiau butu. ale jei nenumes, juk vis tiek operuos
tai ir mano panasiai, liepe iki 80, ale as dar nieko nenumeciau, vis nuo rytojaus. aisku prisiziuriu, bet nepakankamai ,kad kristu, kokia proga - ir jau ziurek pamirsau

biggrin.gif OT BEVALES MES lotuliukas.gif TURIM SUSIIMTI drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(lora.b @ 2012 05 09, 11:14)
biggrin.gif OT BEVALES MES lotuliukas.gif TURIM SUSIIMTI drinks_cheers.gif

O kada jums paskirta op?gal dar turite laiko metimui,as tai jau nelabai,pasistengus dar kg atsikratyciau jei maziau maistelio ryciau lotuliukas.gif
Atsakyti
man nepaskyre datos, bet tik rudeni, nes dabar RB raso liepai, vasara kaip zinia negerai operuotis, o ir pati nenoreciau, tai sake kreiptis pries pora menesiu ,kai noresiu operuotis, nes mazdaug tokia eile, bet tik su salyga, kad numesiu iki 80 kitaip ne. o as dar nzn ,gal pima papulius darysiu ,tai pilvui dar daugiau laiko tureciau.

Lora, gal tu zinai, ar bileteni duoda del op? ar tu atostogas pasiemei, ar is vis nedirbi?

ai, o pries pat op2 savaites jis man siule pavartoti vien tik kokteilius, dar firma pasake, bet as ilindau paskaiciau ,kad ten su cukrum tie kokteiliai ,tai man netinka, bet siaip sake numeta zmones iki 10 procentu savo svorio. tai tokius dar galetum speti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivilka: 09 gegužės 2012 - 10:32
QUOTE(Zivilka @ 2012 05 09, 11:31)
man nepaskyre datos, bet tik rudeni, nes dabar RB raso liepai, vasara kaip zinia negerai operuotis, o ir pati nenoreciau, tai sake kreiptis pries pora menesiu ,kai noresiu operuotis, nes mazdaug tokia eile, bet tik su salyga, kad numesiu iki 80 kitaip ne. o as dar nzn ,gal pima papulius darysiu ,tai pilvui dar daugiau laiko tureciau.

Lora, gal tu zinai, ar bileteni duoda del op? ar tu atostogas pasiemei, ar is vis nedirbi?

ai, o pries pat op2 savaites jis man siule pavartoti vien tik kokteilius, dar firma pasake, bet as ilindau paskaiciau ,kad ten su cukrum tie kokteiliai ,tai man netinka, bet siaip sake numeta zmones iki 10 procentu savo svorio. tai tokius dar galetum speti

pasiimiau 2savaites poilsio o po to kibsiu i darbus,mano sedimas darbas,manau nebus sunku g.gif
del biliotenio nzn,as dirbu ant saves,tai net nezinau ka tau atsakyti,turi pati jo klausi
Papildyta:
QUOTE(Zivilka @ 2012 05 09, 11:31)

R.B ir man liepe gerti Modifast as jo ir dabar turiu,negaliu paziureti i juos,geriau 3 sav.,pasiekimas neblogas,bet kiek galima jo gerti schmoll.gif tai dabar guli spintoja 14pakeliu,as rinkausi sokoladinius jie man skaniausi buvo.
Atsakyti
as ir atrodo prisiziuriu, ir pasportuoju po truputi, ir vistiek man stovis svoris vietoj unsure.gif jauciuosi nevykele kazkokia, nebent imuosi drastiskesniu priemoniu, bet tada vistiek riabalai procentaliai beveik nemazeja, prakeikti pjaurybes nekitaip, as tai rugpjuti eisiu i konsultacija ir jeigu ka darys, tai gal iseis man kazkaip susiderinti laika, nes gyvenu norvegijoj, dukra i mokykla pradeda rugpjuti eiti, pati dar nedirbu, nes sunu auginu, jam 1.7 m, bet kazkaip juos dviems savaitem vienus palikti man neramu doh.gif, o pasjui ir kelti sunkiai negalima ane?
Atsakyti
QUOTE(agnez @ 2012 05 09, 11:03)
o pasjui ir kelti sunkiai negalima ane?

negalima 2 mėn
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 05 09, 11:07)
negalima 2 mėn

o cia ir po riebalu nusiurbimo ir po plastikos taip pat?
Atsakyti
QUOTE(agnez @ 2012 05 09, 11:08)
o cia ir po riebalu nusiurbimo ir po plastikos taip pat?

po plastikos, po nusiurbimo nežinau ar yra apribojimai dėl svorio unsure.gif
tik aš abejoju, ar po 2 gimdymų užteks nusiurbimo 4u.gif
Atsakyti