jei kraujo tyrimus darysiu su šeimos gydytojo lapeliu, jie mokami ar ne?
gal neverta pas gyd. brautis

nzn,kazkada kazkas klause ar gali riebalus i vieda suleisti
logiskai imanoma(man slykstu lbai
) bet ar darytu Lietuvoje ,o tuo labiau su siuntimu
bet verta pasidometi ,jei norite

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 05 09, 13:09)
jei kraujo tyrimus darysiu su šeimos gydytojo lapeliu, jie mokami ar ne?
gal neverta pas gyd. brautis

vieni mokami,tris lapelius dave pasake kad vienas mokamas tik nzn kuris nesigaudau as cia

QUOTE(lora.b @ 2012 05 09, 11:41)
R.B ir man liepe gerti Modifast as jo ir dabar turiu,negaliu paziureti i juos,geriau 3 sav.,pasiekimas neblogas,bet kiek galima jo gerti

jo Modifast. sakiau pries op pagersiu , bet gal koki kita, kur becukriai. bet jis sake tik 2 savaites, nes ilgiau viso maitinimo pakiesti nerekomenduojama ir ju psl. taip raso. ilgiau galima tik dalinai maista pakeisit. matomai ten paros kaloriju norma maza gaunasi, po dvieju savaiciu gali stipriai medziagu apykaita suleteti ,paskui jau problemos
QUOTE(agnez @ 2012 05 09, 12:14)
deja ir as abejoju,kad tik to uzteks, bet ta plastika mane labai baugina, noriu grazesnio pilvuko, bet labai sunku ryztai tam

tai aisku tempimas buvo ir bjaurus tas randas. o ji pasalins per plastika ir liks normalus randas tik didesnis.
as irgi prima karta kai pradejau dometis, labai mane sokiravo ir sudetingumas op, ir randas. bet paskui paziurejau sugijusius randus, visai jie nebaisus, panos papasakojo, kad nera baisiau sita op iuz CP, kuris man labai lengvai praejo, tai pasiryzau. kai MB paklausiau ,ar jam nebus baisu mano randas, sake juk vis tiek randas yra, koks skirtumas kokio jis dydzio. bele pilvukas grazus butu. as anksciau kai vien tik apie papus svaigau, tai MB vis atsargiai uzsimindavo, o kaip su pilvu, gal geriau pilva ir panasiai
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 05 09, 12:45)
nu man cia krutys tikrai nebaisios. baisiu paziureti prasom i albuma

QUOTE(ritavi @ 2012 05 09, 13:00)
O įdomu, įmanomas toks variantas?
Viena mano giminaitė turi daug bėdų dėl per didelės krūtinės - laikysenos pakitimai, nugaros skausmai, jau nekalbant apie estetiką, tai kažkada juokėmės, kad vienu metu jai tegu numažina ir man prideda 

nzn ar lietuvoj daro, bet kad tokios op egzisuoja tai tikrai
Zivilka ,pajudejo reikalai
saunuole ,jei dabar nekrenta kg,paskiau bum -prades ristis.as laukiu tavo op

[quote=Pinavija Nuostabioji,2012 05 09, 11:45]
ar labai baisu?

na cia tai puse velnio, kiek cia laiko po op praeje?as kiek randu google foto, tai visi kazkokie melyni didziuliai
ar labai baisu?

na cia tai puse velnio, kiek cia laiko po op praeje?as kiek randu google foto, tai visi kazkokie melyni didziuliai

QUOTE(dija @ 2012 05 09, 10:35)
cia kas tas modifast? lieknejimui? as tai chromo ar ko ten pagersiu baigusi maitinti. kad cukraus poreiki numalsintu. as nenormali del saldumynu. buna dienu, kai jokio kito maisto apart saldainiu nevalgau.

[quote=agnez,2012 05 09, 12:35]
ar labai baisu?

[/quote]
todėl, kad švieži, daryti pas gydytojus prieš ir po. nežinau, kiek laiko šitam. mačiau foto po pusmečio, jau pabalę būna. bet čia nuo organizmo priklauso, kaip randai gyja
ar labai baisu?

[/quote]
todėl, kad švieži, daryti pas gydytojus prieš ir po. nežinau, kiek laiko šitam. mačiau foto po pusmečio, jau pabalę būna. bet čia nuo organizmo priklauso, kaip randai gyja
QUOTE(liomi @ 2012 05 09, 13:39)

tas durna savybe, kad suryju viska ka turiu tai mane labiausiai nervina. suvalgyciau kai zmogus saldainiuka, tai nieko tokio, bet kai pradedu viska kaip semkas lukstenti, o paskui sedziu ir taip sleikstu, kad net pykina...
tai aisku tempimas buvo ir bjaurus tas randas. o ji pasalins per plastika ir liks normalus randas tik didesnis. as irgi prima karta kai pradejau dometis, labai mane sokiravo ir sudetingumas op, ir randas. bet paskui paziurejau sugijusius randus, visai jie nebaisus, panos papasakojo, kad nera baisiau sita op iuz CP, kuris man labai lengvai praejo, tai pasiryzau. kai MB paklausiau ,ar jam nebus baisu mano randas, sake juk vis tiek randas yra, koks skirtumas kokio jis dydzio. bele pilvukas grazus butu. as anksciau kai vien tik apie papus svaigau, tai MB vis atsargiai uzsimindavo, o kaip su pilvu, gal geriau pilva ir panasiai
man cp nebuvo , tai nezinau kaip ten reikalai su juo, MB tai nieko man nesako del formu, aiskina, kad viskas gerai ir kad per daug i galva imu, bet kadangi atsibodo jam mano bumbejimai del pilvo, krutines ir slaunu, tai sako duosiu pinigu, o tu susirask kas tau viska patvarkytu, tai dabar suku smegenukus
kazkaip suveliau cia
man cp nebuvo , tai nezinau kaip ten reikalai su juo, MB tai nieko man nesako del formu, aiskina, kad viskas gerai ir kad per daug i galva imu, bet kadangi atsibodo jam mano bumbejimai del pilvo, krutines ir slaunu, tai sako duosiu pinigu, o tu susirask kas tau viska patvarkytu, tai dabar suku smegenukus

kazkaip suveliau cia