Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių plepesiai - dirbam, plušam, diskutuojam

QUOTE(ziulyte @ 2012 04 25, 19:37)
O zinok man ten "per saldu"  blush2.gif Nenoreciau but tos nuotakos vietoj, nebent paskui iskele normalias vestuves hihihi.gif Kad jau jaunikis apie viska pagalvojo, galejo koki stilista nusamdyt, kad ne tik jis pasitempes su varlyte atrodytu, bet ir nuotaka - panasiai... O dabar ka, vargsiuke, visa apsiverkus, suknios nieks net uzsegt nepanorejo, susivelus...
Rusai uzlenkia i viena puse, amerikonai - i kita... Viduriuko kaip ner, taip ner...

taigi lietuviai, tokie vyrai, galėtų padaryti patį viduriuką wink.gif Būtų pats gazas biggrin.gif
Man ir nusaldinta, apie nuotaką irgi pagalvojau, kad žinoma, ji būtų norėjusi plaukuosenos, makiažo, suknelės normalios, bet gi tam laiko reikėtų. Ir kitaip neišeitų siurprizas, na, žodžiu sudėtinga. Iš esmės kai ne man tai labai fain idėja pažiūrėt biggrin.gif Matosi, kad ten projektas kažkoks vyksta, tai net jaunikiui visų laurų negalima pripaišyti būtų.
Atsakyti
smile.gif+2012 04 25, 19:36-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 04 25, 19:36)
Na man tempiant ryškumas ryškumu, bet kad išsikvadratuoja viskas kaip ir su įprastu mažos raiškos paveiksliuku ir tos kokybės vis tiek ne kaži kas...  g.gif

Dzin tas issikvadratavimas - vis geriau, negu is vis isplauke konturai... Juolab, kad sveciai matys juos is toli, tai tie kvadratai neres akies, o su anais is vis sunku net ziuret ta isplaukima... Bet kuriuo atveju geresnio varianto neradau.
Prasom siulyt, gal as nemoku ieskot g.gif

drinks_cheers.gif Jo jo jei tik lietuviai vyrai bent 1/10 to padarytu, butu jau laaaabai liuks lotuliukas.gif
Ot vat man irgi kazkodel ziurint uznese i realybes sou g.gif Per daug zmoniu pajungta i visa tai...
Siaip JAV is tiesu bendravimas visas bent is pirmo zvilgsnio atrodo gan dirbtinis. Matyt tokia tauta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 25 balandžio 2012 - 19:55
QUOTE(ziulyte @ 2012 04 25, 19:52)
Dzin tas issikvadratavimas - vis geriau, negu is vis isplauke konturai...

na čia kaip kam...
Nesakau, kad turiu geresnį variantą, tiesiog tas man netiktų, esu labai priekabi pati sau, kai darau ką vizualaus blush2.gif , turbūt jei reiktų gal ieškočiau paskirai po vieną ir didesnio formato... g.gif
Čia didesni, tik geltoną foną keisčiau.
http://www.pdclipart...s.php?album=104
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 25 balandžio 2012 - 20:07
Jo, tie su geltonu fonu neblogi, tik kad ne visi reikiami yra... O gaila... verysad.gif
Tiek jau to, ir be tu zenklu turiu galybe darbo. Pasitenkinsiu kvadratuotais si kart 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 25 balandžio 2012 - 20:25
QUOTE(Barboraaa @ 2012 04 25, 18:07)
doh.gif kapinėm atsiduoda ir dar jei pagal užsakymą tai pinigų per daug turit biggrin.gif
Interjero parduotuvėse(Vilniuje,Kaune) yra žvakidžių,didelių,mažesnių glazūruotų gėlių žiedų su žvakei vieta, ar net Jiesios produkcijoje stilizuotų žvakidžių rasit,tai nors jei moki pinigėlius tai matosi už ką. smile.gif

o aš ir nesakiau nei karto kad žadu gaminti bigsmile.gif kapinėm man nei kiek nepanašu, bet kažkada esu mačiusi gražesnius delniukus, tokius nedidelius ir tik delniukus be riešo. Jei nerasiu to ko noriu, ieškosiu kas kitas, kad patiktų. Bet kam aš čia pasakoju, juk kiekviena turim savo nuomonę mirksiukas.gif

Suknelė man irgi violetinė gražiau atrodo mirksiukas.gif

įdejau ir aš savo laikraštuką pasirodyti. Pas mane irgi kai kas panašu, kai kas skiriasi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O va, maniskis su Enenes labiau panasus, tik yra baznycios, kurioje tuokiasi aprasymas ir daugiau foto jaunuju paciu, bet siaip matyt jie is tos pacios "gimines" kile hihihi.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 04 25, 20:05-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 04 25, 20:05)
na čia kaip kam...
Nesakau, kad turiu geresnį variantą, tiesiog tas man netiktų, esu labai priekabi pati sau, kai darau ką vizualaus blush2.gif , turbūt jei reiktų gal ieškočiau paskirai po vieną ir didesnio formato...  g.gif
Čia didesni, tik geltoną foną keisčiau.
http://www.pdclipart...s.php?album=104

g.gif ką su ženklais darysit?Gal ką praleidau?
Atsakyti
dovanojat pabroliam ir pamergem dovanytes pries nakti? jei taip, tai ka?
Atsakyti
vis pamirstu apie seimos zidinius pasisakyti biggrin.gif man keista pasirode kad seimos zidiniu rupinasi svocios,juk tevai ji turi iteikti,todel normalu manau kad juo ir pasirupinti turetu patys,man net i galva nesove tuo rupintis ir nesuklydau pasiteiravus nuotakos mamos,ji pasake kad zidini jau turi.butu gaila kad taip stengiates ieskot,o teveliai jau tures savo zidini nupirke unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2012 04 26, 08:29)
g.gif ką su ženklais darysit?Gal ką praleidau?

Matyt, kad praleidai. Paskaityk pora psl atgal mano zinutes wink.gif O kiek info senose temose lotuliukas.gif Ir musu pastuky net yra 4u.gif

QUOTE(mamasa22 @ 2012 04 26, 08:40)
vis pamirstu apie seimos zidinius pasisakyti biggrin.gif man keista pasirode kad seimos zidiniu rupinasi svocios,juk tevai ji turi iteikti,todel normalu manau kad juo ir pasirupinti turetu patys,man net i galva nesove tuo rupintis ir nesuklydau pasiteiravus nuotakos mamos,ji pasake kad zidini jau turi.butu gaila kad taip stengiates ieskot,o teveliai jau tures savo zidini nupirke unsure.gif

O cia zinok kaip kas sutaria eilini kart... Si kart ir man ispuole tokia laime, kad jaunieji patys rupinasi zidiniu, bet pries tai 3-jiose vestuvese zidini pirkau as 4u.gif Per mano vestuves irgi svocia rupinosi zidiniu, nes tai buvo labai senai ir as buvau zalia, nezinojau nieko... Is vis sunkiai bepamenu tas savas vestuves lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 26 balandžio 2012 - 08:47
Del seimos zidinio, tai mes per savo vestuves patys pirkomes, o musu jaunieji irgi patys rupinasi seimos zidiniu
QUOTE(moggie @ 2012 04 26, 09:33)
dovanojat pabroliam ir pamergem dovanytes pries nakti? jei taip, tai ka?

as nieko nedovanosiu. pas mus vienos dienos vestuves. kelios poros ir taip gyvena kartu. kitos poros vel issivazines po namus turbut atskirai. nera reikalo dovanoti net. ir siaip jaunieji paruos simbomlines dovaneles sveciams ir tevams, tai nuo musu turbut nei sveciai, nei pulkas, nei tevai negaus jokiu dovaneliu.
Atsakyti
QUOTE(liepacka @ 2012 04 26, 09:52)
Del seimos zidinio, tai mes per savo vestuves patys pirkomes, o musu jaunieji irgi patys rupinasi seimos zidiniu

pas mus tas pats smile.gif

o as kazkaip mastau po kokia smulkmenyte dovanot porom g.gif
Atsakyti