Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių plepesiai - dirbam, plušam, diskutuojam

Sveikos po gražaus savaitgalio
aš šaindien užsisakiau suknelę PAGALIAUUUU tikiuosi tiks ir patiks kai gausiu.
Savaitgalį atsispausdinau laikraštukus, tai toks visas mano darbas biggrin.gif
Jogvile tikrai faini tavo darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 04 30, 11:53)
Na galima eksperimenta pravesti  biggrin.gif  issiplauti namie pvz. grindis, kur yra plyteliu slapiai labai muilinu vandeniu ir pabandyti pasokti valsiuka ant smailiu aukstakulniu, o paskiau dar ir pirslio pasiutpolke  lotuliukas.gif  nes juk ir po jaunuju valso abejuoju ar tas grindis kas nuvalytu  biggrin.gif Jai viskas OK, galima pusti burbulus  biggrin.gif
As nerizikuociau  4u.gif

as turbut persigalvojau. turiu 10 burbulu, tai manau, kad gamtoj jei ka papusim ir kokia faina foto padarysim. o po to mano vaikis gales putineti:)
Atsakyti
laba

vau kokie darbeliai bigsmile.gif

o as jau deliojuosi paskutinius daigtus, gi startuoju jau si savaitgali doh.gif jau kazkaip atsibodo ruostis blush2.gif sakiau kaip bus taip bus gerai biggrin.gif manau jaunieji vistiek turetu likt patenkinti svente (bent as tai buciau patenkinat biggrin.gif )

nebezinau kaip spesiu pas jus cia forume, kad paskaitinesiu tai taip bet ar laiko bsu parasyt nezine, tad jei kas tikrai prisiduosiu po vestuviu, ir pasirodysiu biggrin.gif o dabar einu toliau darbutis ax.gif

geros jums savaites 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GiLuVa: 30 balandžio 2012 - 14:10
Sveikos, svočiutės 4u.gif Kreipiuosi į Jus su pagalbos šauksmu... 4u.gif

Sutikome pabūti liudininkais, vestuvės bus šį šeštadienį (!) blink.gif

Žodžiu, yra taip, kad gelbėju vargšę jaunąją, kuriai paskutinę savaitę atsisakė liudininkai, na, ten savo problemos, yra kaip yra, bet esmė tame, kad turiu vos kelias dienas kažką susiplanuoti... unsure.gif

vestuvės nebus didelės, bet iš to "Jums reikės TIK pabūti liudininkais" juk išeina daug daugiau... juk nepaliksi visko likimo valiai, nesinori, kad vestuvės gautųsi kaip eilinis balius... unsure.gif

Tai va. Galvoju, čia jau esate daug mačiusios ir praėjusios, gal galėsite man pagelbėti greitai susiorganizuoti kažką nedaug, bet kažką įsimintino rolleyes.gif

Trumpai kokie planai: išlydėjimo nebus, atvažiuojam pas jaunuosius (važiuosim pas juos 200 km.), persirengiam, užkandam ir važiuojam į CMB, po to mes, jaunieji, vaikų porikė ir vairuotojas, važiuojam į gamtą. Ką veikt gamtoj kai nėra pulko? blink.gif
Gįžtam į sodybą, ten kaimas, visi žino apie vestuves, aišku bus užtverti keliai.... bus užsėstas stalas.... ... na taip įsivaizduoju... na ir reikia kažko linksmo vakarui pravesti.... unsure.gif

jei kuriai kils minčių, labai labai laukiu Jūsų komentarų. dar kažkoks lyg ir paštukas yra, kam duodate prisijungimą g.gif gal būtų lengviau rasti ką nors, nes visų temų skaityti tikrai nebeturiu laiko doh.gif

daug prirašiau, primaliau, bet gal nepatingėsite paskaityti ir pagelbėti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Izidė_: 30 balandžio 2012 - 14:46
Jogvile super tavo darbeliai, labai man jau grazu:)

ir super ideja su skrybele:)

as jau turiu taures, zidini, prijuostes nupirkau abiem , bet dar siuvinesiu jas ir siaip visokiu smulkmenu prisipirkus:)
imesiu parodyt veliau:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciuke_ee: 30 balandžio 2012 - 16:50
Jogvile, pritariu merginoms, darbeliai liuks thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už pagalbą friends.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. vis prasuku pro šitą kertelę. Kas dėl jaunųjų valso,( jeigu jie patys nešoks kokio nors ypatingo savo šokio, kaip dabar madinga), tai vienas variantų daug pripūstų mažų balioniukų. Taip dariau pati. Neišėjo padaryti kaip buvau sumąsčiusi juos papilti jauniesiems virš galvų, tai paprasčiausiai išdalinau juos svečiams ir skraidė tie balionėliai o ir smagu buvo jais pasimėtyti. o jų sprogdinimas irgi buvo atrakcija.
Atsakyti
QUOTE(seretide @ 2012 05 01, 11:41)
Sveikos. vis prasuku pro šitą kertelę. Kas dėl jaunųjų valso,( jeigu jie patys nešoks kokio nors ypatingo savo šokio, kaip dabar madinga), tai vienas variantų daug pripūstų mažų balioniukų. Taip dariau pati. Neišėjo padaryti kaip buvau sumąsčiusi juos papilti jauniesiems virš galvų, tai paprasčiausiai išdalinau juos svečiams ir skraidė tie balionėliai o ir smagu buvo jais pasimėtyti. o jų sprogdinimas irgi buvo atrakcija.

siaip idomus variantas, jei normaliai ji padaryti. pas mus jaunieji kazkoki soki soks. burbulu atisakiau. dabar suku galva koki galimi variantai dar. juostos turbut irgi atpuola, kai nezinau koks tas sokis ju.

Ir dar ka jus galvojate del torto? nesites, nesinesite? ka nesites? as galvojau, kad nesiuosi torta. ale dabar susidare tokai situacija, kad tipo, ji as nesinesu, tai jaunoji savo torta pasididina ir jis tada atrodys geriau. bet ka tada man nestis? nestis kazka turiu butinai del kitu priezasciu.sokoladinis fontanas kaip ir atpuola, nes vienos dienos vestuves, tai manau neapsimoka. gal kas ka idomaus zinot?
Atsakyti
Čia iš savo repertuaro ištraukiau: vaisų medį vietoj svočios torto. Pasiteisino visu 100 proc., dariau nemažą, tai vežti reikėjo labai atsargiai, bet ir įspūdis buvo, stalą labai puošė.
Atsakyti
Beje, kada čia buvo kalba apie fotosesijos vietas netoli Kauno. Tai štai ką tik iš vienos tokios, kuri mano akim bent tokiu oru kaip šiandien, super. Vieškūnų piliakalnis. Ir vaizdas į marias ir piliakalnis ir nuo piliakalnio - tik fotkink ir norėk, gal tik privažiavimas toks šiaip sau, bet man asmeniškai smulkmė. Tiesa kiek ten žmonių būna savaitgalį sunku pasakyti, bet pati vieta mano akim liuks. Rekomenduočiau nuvažiuot apsidairyt. Kryptis - Palemonas. Buvau prisifotkinus, bet netyčia vieną folderį ištryniau, tai nelabai turiu ką parodyt, gal dar vakare nušiaušim.
Atsakyti
musu jaunieji buvo uzsuke raudondvaryje prie pilies, tai sake, kad visi pastatai su pastoliais ar plevele uztraukti. vienu zodziu su pastatais prastai, o zole kaip visada ten. kadangi pas mus visada veiksmas raudondvario baznycioj, tai mes daznai i ta dvara nuvarom pasifotkinti. per vaiko krikstynas tikrai graziu nuotrauku padarem. ale jei visur apsukta, tai nemalonu tikrai
Atsakyti