Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių plepesiai - dirbam, plušam, diskutuojam

QUOTE(Megi Simpson @ 2012 05 02, 10:39)
O kokios dydzio-svorio uzsakinesit? Ar atsizvelgsit kazkiek i sveciu skaiciu? Nes as biski pasimetus  g.gif Irgi galvoju apie simtalapi, ji kepciau pati, bet vat nezinau kiek jo reikes, jai zmoniu ~30-40 nusimato.

Aš skambinau tai moteriškei, kuri kepa, tai sakė 40 svečių (nes pas mus tiek nusimato) užsakinėja 6 kg kažkokį su 2 skylėm per vidurį, na jei brangoka, tai sakė bent 4 kg. reikėtų imti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smalsute2 @ 2012 05 02, 13:50)
Aš skambinau tai moteriškei, kuri kepa, tai sakė 40 svečių (nes pas mus tiek nusimato) užsakinėja 6 kg kažkokį su 2 skylėm per vidurį, na jei brangoka, tai sakė bent 4 kg. reikėtų imti 4u.gif

Oho, 6kg nemazai yra, nors kitavertus jis toks sunkokas g.gif O kokia kaina uz 1 kg?
Atsakyti
Sveikos, aš truputį ne į temą, bet noriu paklaust, ar jūs maketuojat pačios diplomus ir su kokia programėle? g.gif
Man su photoshop'u nelabai gaunasi...tiksliau aš ten nelabai gaudausi.. blush2.gif
Atsakyti
turiu klausimeli toms, kurios dare pazadu torta. Kokio ismatavimo pas jus dezutes gaunasi?
Atsakyti
QUOTE(Jogvile @ 2012 05 02, 13:25)
turiu klausimeli toms, kurios dare pazadu torta. Kokio ismatavimo pas jus dezutes gaunasi?

As kai dariau tai didzioji detale buvo is A4 formato lapo o antram aukstui truputi sumazinau.

galiu imest parodyt savo torta jei idomu.
Atsakyti
Suku galva kaip daryti islydejima is namu, kai islydesime is vienu namu jaunosius, bus abieju tevai. Ar verta daryti kokias atrakcijas, juk vistiek niekam kokiu staigmenu neiseis paruosti ar kokiu uzduociu? g.gif Kartu gyvena, kartu miegos, pasikels, kartu apsirengs, susiruos ir mes atvaziuosim... Nu kazkaip ne i tema butu kokios uzduoteles, ane? Tikriausiai labai paprastai reiks pasakyti kokiu tikslu susirinkom ir paprasyti teveliu palaiminti vaikus? O jai vis tik sugalvos, kad bus pamerges ir pabroliai, kaip tada suktis? doh.gif Oi, blin, man galvosukiai, nes iki vestuviu vos menuo beliko, o jaunuju planai keiciasi kas kelias dienas... verysad.gif Net nezinau nuo ko pradet ruostis ir niekaip negaliu visko i vietas sustatyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogvile @ 2012 05 02, 13:25)

Aš tai buvau išsididinus per A4 formato lapą, tai jos man tokios normalios gavosi (nei per didelės, nei per mažos) . Ir visas dariau vienodas, visai gražiai jos ten susidėlioja. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2012 05 02, 13:28)
As kai dariau tai didzioji detale buvo is A4 formato lapo o antram aukstui truputi sumazinau.

galiu imest parodyt savo torta jei idomu.

Įmesk mergaiciuke, labai įdomu pasižiūrėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 05 02, 13:34)
Suku galva kaip daryti islydejima is namu, kai islydesime is vienu namu jaunosius, bus abieju tevai. Ar verta daryti kokias atrakcijas, juk vistiek niekam kokiu staigmenu neiseis paruosti ar kokiu uzduociu?  g.gif Kartu gyvena, kartu miegos, pasikels, kartu apsirengs, susiruos ir mes atvaziuosim... Nu kazkaip ne i tema butu kokios uzduoteles, ane? Tikriausiai labai paprastai reiks pasakyti kokiu tikslu susirinkom ir paprasyti teveliu palaiminti vaikus? O jai vis tik sugalvos, kad bus pamerges ir pabroliai, kaip tada suktis?  doh.gif Oi, blin, man galvosukiai, nes iki vestuviu vos menuo beliko, o jaunuju planai keiciasi kas kelias dienas...  verysad.gif Net nezinau nuo ko pradet ruostis ir niekaip negaliu visko i vietas sustatyti  verysad.gif

MEs kai pirma kart pirsliavom irgi buvo islydejimas kartu is vienu namu, tai tiesiog pasisveikinom pasakem kodel susirinkom, jaunieji gelytes viens kitam iteike, mama vainikeli isege ir tada jaunuju paprasem kad supazindintu su porom ir tada jaunikis sako pabrolio varda o jaunoji pamerges jie iseina i prieki apsikeicia gelytem ir taip visos poros, o tada jua sampanas ir i kelia.

na ir imetu tortukus savo smile.gif
http://images47.fotk...DSC00023-vi.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciuke_ee: 02 gegužės 2012 - 13:41
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2012 05 02, 13:40)
MEs kai pirma kart pirsliavom irgi buvo islydejimas kartu is vienu namu, tai tiesiog pasisveikinom pasakem kodel susirinkom, jaunieji gelytes viens kitam iteike, mama vainikeli isege ir tada jaunuju paprasem kad supazindintu su porom ir tada jaunikis sako pabrolio varda o jaunoji pamerges jie iseina i prieki apsikeicia gelytem ir taip visos poros, o tada jua sampanas ir i kelia.

Labai gražūs torčiukai, wub.gif sakyk mergaičiuke, o tu tuos torčiukus dėjai ant paprasto lapo ar ant kietesnio (na aš kalbu apie pagrindą) ir ar juos taip ir neši su tai lapais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2012 05 02, 14:40)

Nu ir visai sauniai cia, as ir tikriausiai per daug galvos nesuksiu del to rolleyes.gif

Labai patiko tortukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(solkra @ 2012 05 02, 13:47)
Labai gražūs torčiukai,  wub.gif  sakyk mergaičiuke, o tu tuos torčiukus dėjai ant paprasto lapo ar ant kietesnio (na aš kalbu apie pagrindą) ir ar juos taip ir neši su tai lapais? g.gif

tas pagrindas toks kaip spalvotas kartonas buvo bet gal net siek tiek pplones uz kartona bet storesnis uz paprasta popieriu biggrin.gif na cia suskeliau bet gal supratot smile.gif
jie isnesti ir isdalinti dalinau nuo tu lapu as viena nesiau iveina puse stalo o mano pirslys i kita tai labai greit visus apdalinom ir pradejom susipazinima:)

QUOTE(Megi Simpson @ 2012 05 02, 13:49)
Nu ir visai sauniai cia, as ir tikriausiai per daug galvos nesuksiu del to  rolleyes.gif

Labai patiko tortukai  thumbup.gif

Dekui:) cia mano pirmi blynai buvo smile.gif
Atsakyti
4u.gif

Sakykite, o kuom galima pakeisti lėlės vystymą ir malkų kapojimą? g.gif
Atsakyti