Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių plepesiai - dirbam, plušam, diskutuojam

Dar parkelis prie Raudonės pilies fainas, bet čia dar bisk pavažiuot...
Papildyta:
Štai, Vieškūnų p. šiandien

user posted image
Atsakyti
QUOTE(liepacka @ 2012 05 01, 13:20)
siaip idomus variantas, jei normaliai ji padaryti. pas mus jaunieji kazkoki soki soks. burbulu atisakiau. dabar suku galva koki galimi variantai dar. juostos turbut irgi atpuola, kai nezinau koks tas sokis ju.

Ir dar ka jus galvojate del torto? nesites, nesinesite? ka nesites? as galvojau, kad nesiuosi torta. ale dabar susidare tokai situacija, kad tipo, ji as nesinesu, tai jaunoji savo torta pasididina ir jis tada atrodys geriau. bet ka tada man nestis? nestis kazka turiu butinai del kitu priezasciu.sokoladinis fontanas kaip ir atpuola, nes vienos dienos vestuves, tai manau neapsimoka. gal kas ka idomaus zinot?

As tai dariau torta knyga toki, pristaciau kaip nauja jaunuju bendro gyvenimo puslapi 12val su sampanu ir zvakutem atrode labai neblogai o jo svoris buvo 2-3kg kiek pamenu.

http://images29.fotk...DSC00039-vi.jpg
Atsakyti
Labuka
Klausykit, o prieš kiek laiko reikia balandžius užsakyti?
Atsakyti
QUOTE(Jogvile @ 2012 05 01, 19:11)
Labuka
Klausykit, o prieš kiek laiko reikia balandžius užsakyti?

nzn tiksliai bet manau kuo anksciau tuo saugiau jausies poto as jau uzsakius o vestuves birzelio gale bet man jau ramu padejau pliusa prie punkto balandziai ir nebesuku galvos del ju biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(griskoit @ 2012 05 02, 07:31)
nzn tiksliai bet manau kuo anksciau tuo saugiau jausies poto as jau uzsakius o vestuves birzelio gale bet man jau ramu padejau pliusa prie punkto balandziai  ir nebesuku galvos del ju  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

nu jo, reik tada uzsakineti. kur uzsakinejai? as dar neissirinkau is ko.. bet matyt visur kainos tos pacios eina
Atsakyti
QUOTE(Jogvile @ 2012 05 02, 08:39)
nu jo, reik tada uzsakineti. kur uzsakinejai? as dar neissirinkau is ko.. bet matyt visur kainos tos pacios eina

db neatsimenu ju svetaines adreso bet nr turiu issaugojus jai reikes imesiu ten toks labai malonus virukas paaiskino daug patare tikrai manau kad atitinkama kaina ima man balandziai kainuos 80lt(porele) plius 10 dar remeliai balandziai bus laiku pristatyti i vieta sake anksciau dar atvaziuos viska paderint balandziai bus pristatyti dekoruotose pintinese ir dar a4 remeliuose bus grazus zodziai ka simbolizuoja balandziai ir t.t.t na paskaityt pries leidziant ant galo bus parasytas pasveikinimas nuo musu ir iteiksiu jauniesiem kaip mini dovanele atsiminimui (cia tas diedulis patare) dar patarinejo kad jai norim galim ir mes paleist kartu tik ne baltus o spalvotus balandzius kad foto israiskingesne butu poreles kaina man regis 50lt jai kartu uzsakinet, poto papasakojo tokiu baisiu istoriju kai zmones nusivyle skambina ir klausia ar 100% atvyks balandziai nes pries tai buvo uzsisake is neto uz 40lt tai cia tipo bomzai bizni sugalvoja prie baznyciu gaudo balandzius o poto pardavineja tai jai dvi vestuves per diena uzsakytos po pirmu prisigere ir i antras vestuves balandziai jau nebuna pristatyti doh.gif
Atsakyti
Na, ir aš grįžtu po švenčių prie planavimo darbų, kažkaip grėsmingai ėmė data artėti doh.gif

Liepacka, aš vietoj torto užsakinėsiu šimtalapį- skanu ir gal įdomiau nei dar vienas tortas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, suku galva kaip pasitikti jaunikaiti, kai atvaziuoja pas nuotaka. Variantas su apraizgytom durim netinka, nes pas mane tas pats buvo, o teka mano sesuo, tai banalu butu. Visi variantai kiek scenariju radau tie patys, gal jus turit kokiu originaliu minciu?
Atsakyti
QUOTE(Smalsute2 @ 2012 05 02, 10:59)
aš vietoj torto užsakinėsiu šimtalapį- skanu ir gal įdomiau nei dar vienas tortas mirksiukas.gif

O kokios dydzio-svorio uzsakinesit? Ar atsizvelgsit kazkiek i sveciu skaiciu? Nes as biski pasimetus g.gif Irgi galvoju apie simtalapi, ji kepciau pati, bet vat nezinau kiek jo reikes, jai zmoniu ~30-40 nusimato.
Atsakyti
Sveikos likimo drauges 4u.gif

Mes ir sutikom pirslaiuti 2 vestuvese, vienos liepa, kitos rugseji..
Liepa arteja, reikia kazka daryti g.gif
Bandau jus vytis temose, bet dar toli, dar viskas sviezia, nezinau net kaip gerai pradeti..
Beda viena pirmose vestuvese, pora ne LT gyvena ir vaikutis yra. Tai kaip cia ta isleidima is namu daryti jei ten negyvena...
bet va nori doh.gif
Gal galit atsiusti prisijungima bendra prie pasta.
Mano pirsliavimo vestuviu datos liepos 14 ir rugsejo 1d.
cool.gif

Tik skirtingos publikos bus ir kiekiai zmoniu g.gif
Tiesiog priimkit dar viena, kuri pradeda pasiruosimo darbus ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
matau gretos vis dideja, visos dirba plusa, o man kazkaip ikvepimo labai nera, per diena viena puslapiuka sulipdau zurnaliuko ir vis suku galva, ar tik viena egzemplioriu daryt ar bent kelis, kad ir tevam butu, nes jei sveciams daryti ar bent porai jau gautusi apie 20 vnt o tai jau butu pakankamai brangu, nes darau lapus su fonu g.gif na viena tikrai padarysiu o paskui jau ziuresim smile.gif
faina ideja su slepetem ir skrybele, labiau siuolaikiska ir gal atitinka nudienos moteru skiriama laika sau:)
gal kuri padedate mergvakari organizuoti? gal turite kokiu orginaliu ideju? kazkaip vos tik kas idomesnio iskarto reikalinga nemaza suma pinigu doh.gif
Atsakyti
del jaunikio pasiemimo jaunosios is namu:) per mano pacios vestuves tik izengus i vidu nuo sienos iki sienos buvo priklijuota didele paklode salafano(matau pirkatas kur statybos prekese buna norint dankstyti baldus sienas) ant jo isklijuota lipdukais(kur ant spalvotu kaina rasoma) didele sirdis, jaunikiui buvo duodama zirkles ir pasakoma (tiksliai dabar nepamenu) lyg kaip pereisi si barjera, principas tas kaip jis ta sirdi perkirps:) mano vyras nesismulkino dure su zirklem i viduri ir perpjove-i gyvenima eis ryztingai:)
Atsakyti