Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių plepesiai - dirbam, plušam, diskutuojam

norejau paklausti mergaites ka darysit stalo komendantams kokius atributus, as praeitose vestuvese tai risau ant rieso vienkartinius stikliukus antpecius husaro dariau ir korteles ant krutines o si karta beveik visas pulkas tas pats tai galvoju ka padaryti idomesnio:(
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2012 05 03, 16:57)
norejau paklausti mergaites ka darysit stalo komendantams kokius atributus, as praeitose vestuvese tai risau ant rieso vienkartinius stikliukus antpecius husaro dariau ir korteles ant krutines o si karta beveik visas pulkas tas pats tai galvoju ka padaryti idomesnio:(

as ir mastau ka daryt sakau gal kokius idomius nupirkt svilpukus ant kaklo ir korteles det nzn net
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2012 05 03, 14:57)

As darysiu korteles, duosiu maisiukus kamsteliam rinkti ir svilpukus duosiu, na dar kokiu gal dideliu megvarsciu nupirksiu ale kaip naujausio modelio atidarytuvus pristatysiu smile.gif

preitose vestuvese pirkau spalvotus piltuvelius (leikutes) ir maiselius kamsteliam daviau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciuke_ee: 03 gegužės 2012 - 15:27
as tai jau perdegiau visai jau. kaip nenoriu tu ilgu skaitymu. siaip graziai skaitosi man tas islydejimas is namu su duona ir vandeniu, bet bijau, kad nebutu taip, kad visi tik lauks sventes, nes bus nusibode pirsliu "eilerasciu" skaitymai.

Ir dar matau, kad jau n dovaneliu jauniesiems gausis. ale jau nieko negaliu atsisakyti. gaus su maisu namo parvaziuoti. nes vis tiek gi tures parsivezti ir vestuviu medi nupiesta, ir pasto deze su linkejimais, patarimais (pacia pasto deze po to gales ismesti. specialiai darysiu paprasta is popieriaus, tik padekoruosiu), tada maikutes, akmeneliu kibiras, bodikas ir kojinytes, meskuciai, dar kazkas su vaiku vardais (jauciu tiesiog ant graziu lepeliu tures vardu siulymus surasyti jau). o jei dar spesiu sumest ir ziulytes ideja - receptu knyga. plius dar kazkas. jau nebeatsimenu. tai visu tu reikalu gaunasi jau visa tase. jau dabar ka galvoju, tai tik sunaudojamo:)
Papildyta:
o kokius maiselisu akmsteliams duodat? man turbut kaip vienos dienos vestuves, tai nera reikalo tokiu duoti. duosiu turbut korteles ir gal kokius svilpukus, ar tarskynes, ar dar ka nors paprasto darbo pagerinimui:)
Atsakyti
Sakykit merginos, o kaip tos vestuvinės telegramos pristatomos (radau paštuke)? Tiesiog sakai, kad atėjo telegrama ir perskaitai? g.gif
Atsakyti
Mergaiciuke, sitie zodziai, tik juos galima trumpinti ir esme tik imti. Pati galvoju pasinaudot situo islydejimo scenarijumi, tik neskaitysiu ten tiek daug...

O as siandiena laimingas zmogus thumbup.gif TURIU BATUS thumbup.gif Jahuuuuuuu tease.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Su vaikais nusitrenkem iki Akropolio na ir ka - maziu isodinau i vezima parduotuves ir pirmyn per visas batu pardes. Jau pirmoj uzkliuvo akis, kad YRA zemu kulnu. Na galvoju liuks. Step top netgi radau patinkancius ir kulnas tinka, tik kokybe tokia kaip cia pasakius, o kaina blink.gif kaip uz tokia kokybe... Isejau... Irgi savo numyletoj Gino Rossi ka jus galvojat - stovi JIE ir manes laukia. Kaina beveik 100 mazesne uz Step top, o prie kokybes kibt negaliu. Tiesa kulno forma nelabai patinka, na bet jis nedidelis, tai jau kaip nors. Visa kita liuks. Aisku, nera ten jie kazkokie sikarni - paprasti klasikiniai su atvirais pirstais ir tiek. Valioooo, koks galvos skausmas atkrito doh.gif Namie va pusvalandi nesiojau - na regis niekur netrina, nespaudzia.

Dar noreciau nuomones apie vyro apdarus. Pas mus nusimato apie 40 zmoniu vestuves. Jokio pulko - tik mes ir jaunieji. Gamtoje busime su kitom jaunesniu sveciu porom (arba kas be poru). Mano suknia su petnesom juoda-balta-pilka spalvu gama. Vyrui gi nupirkom tamsesni pilka liemenuota kostiuma ir baltus baltinius. Kaip jus manot - jei jam uzdesiu pilka su smulkiais juodais rombais is saves siek tiek blizganti (kaip kad atlasas) kaklaraisti, nebus jis per pilkas? Ar kaip tik jam imt kazkoki rysku g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 03 gegužės 2012 - 17:19
ziulyte, man tavo aprašytas ansamblis gražiai žiūrėtųsi thumbup.gif

Tu patyrusi, parašyk į ką savo lapus segei kalboms blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smalsute2 @ 2012 05 03, 17:26)
ziulyte, man tavo aprašytas ansamblis gražiai žiūrėtųsi thumbup.gif

Tu patyrusi, parašyk į ką savo lapus segei kalboms blush2.gif

Bandziau visaip - pradzioj papkiu neturejau - emiau a4 lapus. Buvo sunku, nes lapai tai pabyra, tai susimaiso, tai dar kas jiems nutinka. Paskutinem 2 vestuvem jau atkaliau sistema - nusipirkau a5 formato maziukes papkutes (kur virsuje spaustuku prisispaudzia lapai). Spausdinau tekstus didesniu sriftu ir paryskindama zodzius, kuriuos reik akcentuot. Skirtingom spalvom spausdinau savo ir vyro vardus, kad is kart matytusi kokia kieno partija. Ant vieno lapo - 1 tostas, zaidimas ar atrakcija ne daugiau. Lapai butinai sunumeruoti. Po tekstu surasyti visi reikmenys, kuriuos turiu turet tam tostui, zaidimui ar atrakcijai atlikt (beje, irgi rasiau regis raudonai). Tai va bent man asmeniskai, sitas variantas pasiteisino. Kazkur turiu pvz. galiu imest kaip atrode mano skaitomi lapai.
Tos papkutes man buvo tikrai patogios. Visu pirma jos mazos, o ne griozdai. Antra - perskaitei lapa, issegei ir i gala ar is vis i kokia deze siuksliu. Zodziu, buvo liuks

Va mano papkute su salia padetu a4 formato lapu

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 03 gegužės 2012 - 17:44
QUOTE(ziulyte @ 2012 05 03, 17:07)
Mergaiciuke, sitie zodziai, tik juos galima trumpinti ir esme tik imti. Pati galvoju pasinaudot situo islydejimo scenarijumi, tik neskaitysiu ten tiek daug...

O as siandiena laimingas zmogus  thumbup.gif TURIU BATUS  thumbup.gif Jahuuuuuuu  tease.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
Su vaikais nusitrenkem iki Akropolio na ir ka - maziu isodinau i vezima parduotuves ir pirmyn per visas batu pardes. Jau pirmoj uzkliuvo akis, kad YRA zemu kulnu. Na galvoju liuks. Step top netgi radau patinkancius ir kulnas tinka, tik kokybe tokia kaip cia pasakius, o kaina  blink.gif kaip uz tokia kokybe... Isejau... Irgi savo numyletoj Gino Rossi ka jus galvojat - stovi JIE ir manes laukia. Kaina beveik 100 mazesne uz Step top, o prie kokybes kibt negaliu. Tiesa kulno forma nelabai patinka, na bet jis nedidelis, tai jau kaip nors. Visa kita liuks. Aisku, nera ten jie kazkokie sikarni - paprasti klasikiniai su atvirais pirstais ir tiek. Valioooo, koks galvos skausmas atkrito  doh.gif Namie va pusvalandi nesiojau - na regis niekur netrina, nespaudzia.

Dar noreciau nuomones apie vyro apdarus. Pas mus nusimato apie 40 zmoniu vestuves. Jokio pulko - tik mes ir jaunieji. Gamtoje busime su kitom jaunesniu sveciu porom (arba kas be poru). Mano suknia su petnesom juoda-balta-pilka spalvu gama. Vyrui gi nupirkom tamsesni pilka liemenuota kostiuma ir baltus baltinius. Kaip jus manot - jei jam uzdesiu pilka su smulkiais juodais rombais is saves siek tiek blizganti (kaip kad atlasas) kaklaraisti, nebus jis per pilkas? Ar kaip tik jam imt kazkoki rysku  g.gif

as juos irgi is forumo pasiemiau jei daryciau tikrai trumpinciau, bet manieji siksart baznycioj nri susitikt tai atkrenta bent kol kas kol nepersigalvojo smile.gif

Kaip fainai kad radai batukus:) as jauciu bandysiu isisitraukt tas savo basutes ir panesiot, nes kulnas pas ju tai tikrai nemazas visa diena ant jo pastovet jauciu reiks ieskot ko nors prie savo suknytes smile.gif

O vyrui tai man bent jau labai graziai skam ba toks derinys turetu labai grazu but ir isikirs is kitu manau smile.gif

Del papkiu tai pirma kart turejau tas dideles A4 formato, bet tikrai buvo per dideles tai dabar A5 formata nusipirkau papkytes. o teksta rasau kai Ziulyte butent tokiu principu.

Dab butu labai smagu isgirsti jusu nuomone apie taures:
http://public.fotki....eee/vestuves-2/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciuke_ee: 03 gegužės 2012 - 19:06
Sveikutės, norėjau paklausti, o kaip ten su popieriniu tortu, kur rašomi linkėjimai. Apšvieskit jei galit, kaip vyksta ši ceremonija. O jis padarytas iš atskirų dalių. Kaip jis neišsibarsto.
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2012 05 03, 18:07)
Dar noreciau nuomones apie vyro apdarus. Pas mus nusimato apie 40 zmoniu vestuves. Jokio pulko - tik mes ir jaunieji. Gamtoje busime su kitom jaunesniu sveciu porom (arba kas be poru). Mano suknia su petnesom juoda-balta-pilka spalvu gama. Vyrui gi nupirkom tamsesni pilka liemenuota kostiuma ir baltus baltinius. Kaip jus manot - jei jam uzdesiu pilka su smulkiais juodais rombais is saves siek tiek blizganti (kaip kad atlasas) kaklaraisti, nebus jis per pilkas? Ar kaip tik jam imt kazkoki rysku  g.gif

Visu pirma sveikinu su pirkiniu thumbup.gif O vyra drasiai taip renk mirksiukas.gif bus elegantiskas, o ne margas povas biggrin.gif (labai atsiprasau tu, kurios derins vyro apranga prie savosios blush2.gif 4u.gif ) Bet kaip jau minejau, vyro apranga derinsim, kad pats su savim deretu, nors tavo atveju bus ir prie taves prisiderines naturaliai biggrin.gif

QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2012 05 03, 19:27)
Dab butu labai smagu isgirsti jusu nuomone apie taures:
http://public.fotki....eee/vestuves-2/

Del tauriu nieko nepasakysiu, nes nesupratau ko konkreciai klausi blush2.gif bet suknele ta melyna ilga, tai grazi rolleyes.gif As jau net siek tiek gailiuosi, kad ne melyna pasirinkau, nes si sestadieni netycia pastebejau, kad si spalva man nerealiai tinka prie veido doh.gif Bet tiek tos, per vestuves pabusiu blankesne, bet paskiau butinai nusipirksiu sau sodriai melyna bliuzke, vat lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal vestuviu spalva yra zalia? Kodel butent zalios taures g.gif (jei ka zalios nemegstu, tai nekreipk demesio i mano nuomone mirksiukas.gif )

Torta merginos deda ant kieto pagrindo ir risa kaspinu, kad neisirtu mirksiukas.gif Gali net po lasiuka karstu kliju palasint - tikrai neisirs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 03 gegužės 2012 - 19:55