Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių plepesiai - dirbam, plušam, diskutuojam

Sveikos. Pargriztu pas jus po mini lenkisku atostogu smile.gif Buvo super 4u.gif

QUOTE(Megi Simpson @ 2012 05 02, 13:34)
Suku galva kaip daryti islydejima is namu

O tu nenori su duona padaryt ir saltinio vandeniu - man kazkaip visai grazus tas isleidimas ir galima pritaikyt, kai iseina is vienu namu.

QUOTE(ninkute @ 2012 05 02, 21:40)
O kaip būtų galima gauti slaptažodį? Pas ką kreiptis ir ką turėčiau padaryti?

Skaityk pirma zinute ir viska suzinosi mirksiukas.gif

Na ka, o man vel reik kazkaip isijungt i vestuves, bet turbut tik po sio savaitgalio tai pavyks. Sestadieni turim krikstynas. Siuvau du angelus joms.
Mama parveze Miskininkeles uzrodytu saldainiu is Kauno. Reiks uzsiimt dekoravimu. Jauniesiems sampaniukus du jau irgi turiu.
Kas man beliko - dekoruot taures, baigt rist knygute, uzsakyt maikutes ir plytute (perpiesiau ta simfonija, veliau parodysiu, kas gavosi), pasiruost medelius stalo ispirkimui ir makaronu karolius... Aisku dar smulkmenu kruva, bet jau zadu imtis viska ir susideliot rimtai, nes paskutinem dienom busiu viena su vaikais ir bus bolsoj praval... doh.gif
Atsakyti
Sveikutes. As irgi jau kibau i rimtesnius darbelius, pasidariau kokybes sertifikatus, loterijos bilietus,gandro laiska, pazadu korteles, dar keliata smulkmenu smile.gif zodziu judu i prieki, nord kazkaip nesidirba man... o laikas kaip kazkuri saket bega greitai.. as dar noriu sugalvoti kaip kitaip pazadus padaryti, na be torto.. tai suku galva dabar g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VSsirduze: 03 gegužės 2012 - 10:08
Neblogų smulkmenų galima pačiom pasigamint mirksiukas.gif iš šiaip gražu.

http://www.beforethe...-chic-week.html
Atsakyti
QUOTE(VSsirduze @ 2012 05 03, 11:06)
, loterijos bilietus,

as dar noriu sugalvoti kaip kitaip pazadus padaryti, na be torto.. tai suku galva dabar g.gif

Vat gal gali placiau apie loterija blush2.gif as ir kazka tokio noriu, bet nesumastau doh.gif kokius priziukus sumastei?

drinks_cheers.gif as ir noreciau kazka su pazadais be torto. Jai jau nieko nesugalvosiu, tai darysiu ji. Galvoju gal galima kokia grazia dezute ar skrybele paleisti per svecius, kad su prisistatymu trauktu kortele ir pasakytu pasizadejima g.gif
Papildyta:
QUOTE(ziulyte @ 2012 05 03, 10:51)
O tu nenori su duona padaryt ir saltinio vandeniu - man kazkaip visai grazus tas isleidimas ir galima pritaikyt, kai iseina is vienu namu.

Smagu, kad gerai pailsejai thumbup.gif Mes cia ir nenuobodziavom biggrin.gif

O kazi nebus sviestas sviestuotas, juk pasitiks teveliai vel su duona ir druska g.gif Nors bendrai nelabai zinau apie ka eina kalba, kur galima apie tai placiau paskaityti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 05 03, 10:53)
drinks_cheers.gif  as ir noreciau kazka su pazadais be torto. Jai jau nieko nesugalvosiu, tai darysiu ji. Galvoju gal galima kokia grazia dezute ar skrybele paleisti per svecius, kad su prisistatymu trauktu kortele ir pasakytu pasizadejima  g.gif
Papildyta:

aš turėjau gražią dėželę,širdį,joje tris dėžutes supyliau rafaelo saldainių,ir ant nemažų lapelių atspausdinau pasižadėjimus,visi svečiai ėmė saldainį ir skaitė pasižadėjimą(leidom dėžutę aplink stalą).Dėžučių,yra gėlių parduotuvėse.

Sutiktuvėse,mūsų jaunieji nuo kopūsto lupo lapus,ieškojo mašinytės ir lėlytės biggrin.gif kaip nieko nerado pasakėm,per anksti vaikai tuokiatės,jei dar nežinot kad kopūstuose vaikų nebūna,tada gavo knygelę su kūdikio naudojimo instrukcija.
Dar jaunikiui užrišom skarele akis ir pasakėm,kad visos esančios damos jį bučiuos o jis turės atpažinti kuri jo žmona,aišku bučiuodavo tik jaunoji,į skruostus ir lūpas,o tas apmiręs stovėjo,kol suprato kas vyksta biggrin.gif (čia viskas iš SM)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 03 gegužės 2012 - 11:28
QUOTE(Barboraaa @ 2012 05 03, 12:11)
aš turėjau gražią dėželę,širdį,joje tris dėžutes supyliau rafaelo saldainių,ir ant nemažų lapelių atspausdinau pasižadėjimus,visi svečiai ėmė saldainį ir skaitė pasižadėjimą(leidom dėžutę aplink stalą).Dėžučių,yra gėlių parduotuvėse.

visai sauni mintis, o kaip publikai ar patiko?
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 05 03, 11:14)
visai sauni mintis, o kaip publikai ar patiko?

kam saldainiai nepatinka ax.gif
Atsakyti
Sveikos, svočiutės smile.gif

Jau beveik savaitę skaitinėju jūsų tėmeles, galvoje viskas makaluojasi doh.gif Nors piršliausim trečią kartą, bet labai bijau blush2.gif vestuvės bus lenku kalba, suprast viska suprantu o pašnekėti ar paskaityti nelabai blush2.gif jaučiu teks vyrui visas vestuves atlaikyti doh.gif
Labai daug negirdėtų-nematytų dalykų aptikau Jūsų temėlė thumbup.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, na as jau oficialiai prisistatysiu, islysiu is pogrindzio ir iskart su klausimais.
Mes pirsliausim rugpjucio 4 diena zemaitijoje.
Atrodo musu jaunieji jau pries metus pradejo ruostis vestuvems, daugeli dalyku anksciausiai sugalvojo, mus tai neseniai uzkviete.
Didziausia problema yra tokia, kad pradejo jie labai metytis su muzikantai. Turejo uzsisake kolektyva, bet dabar (gal del finansiniu sumetymu) metosi, vieniems nori atsakyti, iesko kitu, o dabar mane visai nustebino, sako dabar populiaru DJ ir viskas. Klausia jie mano nuomones, o as ir nezinau ka atsakyti, net neisivaizduoju kaip tie didzejai dirba.
Gal kuri yra dalyvavusi tokiose vestuvese ir gali mane paprotinti?
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 05 03, 10:53)
Smagu, kad gerai pailsejai  thumbup.gif  Mes cia ir nenuobodziavom  biggrin.gif

O kazi nebus sviestas sviestuotas, juk pasitiks teveliai vel su duona ir druska  g.gif  Nors bendrai nelabai zinau apie ka eina kalba, kur galima apie tai placiau paskaityti? blush2.gif

Aha, matau, kad darbai verda is peties. Saunuoles smile.gif

Ten mazdaug taip - sakai jauniesiems:
Prabėgo vaikystė... Iškeliavo pasakos... Užmigo lėlės. Išsidabinusi lyg nuotaka atšuoliavo jaunystė ir Jūsų širdyse įžiebė kaitrią ugnį .Atėjo meilė. Atėjo ir pasakė: „Duok man savo ranką. Dviese bus lengviau eiti. Jei kelyje pasitaikys akmenų, – dviese greičiau juos surinksime, jei status kalnas, – dviese lengviau į jį įkopsime.O jei prieisime neįžengiamą girią, mano rankos kirs medžius, o tavosios šluostys man prakaitą. Ir kartu susikabinę rankomis mes pereisime pačią didžiausią karalystę, kuri vadinama Gyvenimu.
Tada kvieti jaunuosius atriekti duonos rieke ir palikti ja tevu namuose, kad ten visada rastu sotu kasni ir uzuoveja. Kvieti isgerti saltinio vandens, kad tokia svarbia diena vanduo nuplautu visas blogas mintis. Dar gali pagal senas tradicijas apvest jaunaja apie stala 3 kart ir pan.
Ka as zinau, gal ir sviestas sviestuotas g.gif Tiesiog ziurek. Tevai tik pasitinka su duona ir druska, bet realiai ten jokiu ritualu neatlieka, o cia kaip tik toks mini ritualas butu. Cia gi zinai, laisve rinktis - tiesiog pasiuliau, nes man sitas islydejimas kazkoks mielas ir naminis. Ypac kai nera jokiu pamergiu ir pabroliu 4u.gif
Kur pilnas tekstas as jau ir pati nebezinau - buvau nusikopinus pas save is kazkurios zinutes ir tiek g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 03 gegužės 2012 - 11:37
Apie loterija, loterijos bilietus dalinsim vietoj priziuku, po ivairiu atrakcijų. Juos padariau paprastus, su data, bilieto nr ir tokiu juokingu paveiksleliu, dovanu traukimas vyks antra diena, juos trauks jaunieji, dovaneliu dar nlb sumasciau, bet manau bus tradicines: butas 3 kambariu - raktas, automobilis - modeliukas, dulkiu siurblys - sluota, skalbimo masina - ukinis muilas. manau prizu uzteks,nes dar darysiu medalius, ju nori jaunieji. smile.gif
Del pazadu, as padariau juos grazius, tokias korteles, jas mastau idėti i vokelius, vokeli dar po toki kvadratini saldaini su jaunuju foto ir uzrasu "aciu kad buvote su mumis", tuos vokelius, kai visi parasys idesiu i dezute, kuria nudekupazuosiu. kaip sakot butu taip grazu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VSsirduze: 03 gegužės 2012 - 12:47
QUOTE(ziulyte @ 2012 05 03, 11:35)
Aha, matau, kad darbai verda is peties. Saunuoles smile.gif

Ten mazdaug taip - sakai jauniesiems:
Prabėgo vaikystė... Iškeliavo pasakos... Užmigo lėlės. Išsidabinusi lyg nuotaka atšuoliavo jaunystė ir Jūsų širdyse įžiebė kaitrią ugnį .Atėjo meilė. Atėjo ir pasakė: „Duok man savo ranką. Dviese bus lengviau eiti. Jei kelyje pasitaikys akmenų, – dviese greičiau juos surinksime, jei status kalnas, – dviese lengviau į jį įkopsime.O jei prieisime neįžengiamą girią, mano rankos kirs medžius, o tavosios šluostys man prakaitą. Ir kartu susikabinę rankomis mes pereisime pačią didžiausią karalystę, kuri vadinama Gyvenimu.
Tada kvieti jaunuosius atriekti duonos rieke ir palikti ja tevu namuose, kad ten visada rastu sotu kasni ir uzuoveja. Kvieti isgerti saltinio vandens, kad tokia svarbia diena vanduo nuplautu visas blogas mintis. Dar gali pagal senas tradicijas apvest jaunaja apie stala 3 kart ir pan.
Ka as zinau, gal ir sviestas sviestuotas  g.gif Tiesiog ziurek. Tevai tik pasitinka su duona ir druska, bet realiai ten jokiu ritualu neatlieka, o cia kaip tik toks mini ritualas butu. Cia gi zinai, laisve rinktis - tiesiog pasiuliau, nes man sitas islydejimas kazkoks mielas ir naminis. Ypac kai nera jokiu pamergiu ir pabroliu  4u.gif
Kur pilnas tekstas as jau ir pati nebezinau - buvau nusikopinus pas save is kazkurios zinutes ir tiek  g.gif

as tokius turiu nezinau ar sitie smile.gif

Jaunąjį išlydėdami pjovėm duoną ir davėm visiems gerti šaltinio vandens.Skaitėm tokius žodžius:
Senovės lietuviai tikėjo, kad žmogus gyvena du gyvenimus: vieną iki santuokos, kitą po santuokos. Vardas, šiandien, Tu tarsi peržengi slenkstį iš vieno gyvenimo etapo į kitą, sudėtingesnį, atsakingesnį, bet kartu ir prasmingesnį gyvenimą. Ši diena – tai virsmas. Iš nerūpestingo jaunuolio šiandien tu virsti vyru, žentu, savo šeimos galva.
Prieš pradedant šią šventę ir vestuvių apeigas, kviečiu visus išgerti tyro šaltinio vandens, kad jis nuplautų kasdienines dulkes nuo mūsų minčių ir širdžių ir kad apsivalę galėtume šiandien išlydėti Vardas.

*Visi geria vandenį.

Mūsų protėviai tikėjo, kad pirmoji vestuvių diena simbolizuoja visą gyvenimą santuokoje. Todėl mes linkime, kad Tavo didžioji diena būtų graži, džiugi, romantiška dviejų įsimylėjusių širdžių šventė. Taigi norėtume pakviesti visus pakelti šampano taures už Tavo sėkmę, Tavo Didžiąją šventę.
*Visi geria šampaną.
Vestuvių apeigos yra neatsiejamos nuo daugybės įvairių ritualų, kuriuos šiandieną reikės atlikti. Visų pirma kviestume Tave atriekti duonos.
Šiandien, Vardas, Tu paliksi šeimą, kurioje gimei, tam, kad sukurtum savo šeimą, pradėtum naują gyvenimą. Užvėręs savo tėvų namų duris, į savo vaikystės namus Tu sugrįši jau nebe vienas, o kartu su žmona.
Todėl duonos kampo atriekimas ir palikimas saugoti reiškia, kad visada grįžęs pas tėvus, rasi čia sau ir savo šeimai paguodą, užuovėją, poilsį, duonos kąsnį.

*Jaunasis atriekia duonos ir paduoda mamai a r tėvui

Šiandien mes turime padėkoti vardas tėvams už tai, kad išaugino gražų, protingą ir tvirtą vyrą. Rodos taip neseniai margą pasaulį išvydo jūsų sūnus, ......t.t.
...........Palaiminkite sūnų ir palinkėkit jam laimingo kelio.
Pas jaunąją tas pats tik reikia pakeisti žodžius į:" Iš nerūpestingos merginos šiandien Tu tampi savo šeimos šeimininke, žmona, marčia." Ir pirmiausia pjauna duoną, tada geria šampaną, palaimina ir tik pačioje pabaigoje šaltinio vanduo: "Prieš paliekant šiuos namus, kviesčiau visus išgerti tyro šaltinio vandens, kad jis nuplautų kasdienes dulkes nuo mūsų minčių ir širdžių ir kad tyri, apsivalę galėtume šiandien švęsti kartu su jaunaisiais.
Atsakyti