Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių plepesiai - dirbam, plušam, diskutuojam

QUOTE(Megi Simpson @ 2012 05 03, 19:47)
Visu pirma sveikinu su pirkiniu  thumbup.gif  O vyra drasiai taip renk  mirksiukas.gif  bus elegantiskas, o ne margas povas  biggrin.gif (labai atsiprasau tu, kurios derins vyro apranga prie savosios  blush2.gif  4u.gif ) Bet kaip jau minejau, vyro apranga derinsim, kad pats su savim deretu, nors tavo atveju bus ir prie taves prisiderines naturaliai  biggrin.gif
Del tauriu nieko nepasakysiu, nes nesupratau ko konkreciai klausi  blush2.gif  bet suknele ta melyna ilga, tai grazi  rolleyes.gif As jau net siek tiek gailiuosi, kad ne melyna pasirinkau, nes si sestadieni netycia pastebejau, kad si spalva man nerealiai tinka prie veido  doh.gif  Bet tiek tos, per vestuves pabusiu blankesne, bet paskiau butinai nusipirksiu sau sodriai melyna bliuzke, vat  lotuliukas.gif

Na tiesiog ar tinkamos, ar neatrodo per paprastos? as jas dar graviruosiu ir tada jei kazko truks gal puosiu nezinau dar:)
Jop tos melynos as pora menesiu ieskojau kol viena kita suradim biggrin.gif labai man tiko ir patiko busiu pirma diena su ja, o ta kita tai antrai dienai is spintos atsargu biggrin.gif

QUOTE(ziulyte @ 2012 05 03, 19:47)
Gal vestuviu spalva yra zalia? Kodel butent zalios taures  g.gif (jei ka zalios nemegstu, tai nekreipk demesio i mano nuomone  mirksiukas.gif )

Torta merginos deda nat kieto pagrindo ir risa paspinu, kad neisirtu  mirksiukas.gif Gali net po lasiuka karstu kliju palasint - tikrai neisirs.

Na zalia man irgi spalva ir tiek, o va mano nuotaka pamisus del jos tai esu ipareigota derint viska kad butu zalia ir ji dominuotu vestuvese doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2012 05 03, 19:53)
Na zalia man irgi spalva ir tiek, o va mano nuotaka pamisus del jos tai esu ipareigota derint viska kad butu zalia ir ji dominuotu vestuvese doh.gif

Tada geros tos taures mirksiukas.gif Jaunosios norai - mums isakymai. Slepiuosi po pernyksciais lapais su nemegstama zalia lotuliukas.gif

O tikrai, ka jus galvojat apie antros dienos apdarus (pas ka ji bus zinoma) g.gif
Pas mus ta antra diena jau tokia beveik neoficiali. Turiu suknute viena. Reik jauciu nufotkint ir imest ja jusu teismui g.gif Prigludus juoda su kuno spalva sulig keliais. Joje kaip kokiam treninge jauciuosi, nes vidus - trikotazinis (ot amerikonai sugalvoja, kad patogu butu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 03 gegužės 2012 - 20:07
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2012 05 03, 20:53)
Na tiesiog ar tinkamos, ar neatrodo per paprastos? as jas dar graviruosiu ir tada jei kazko truks gal puosiu nezinau dar:)
Jop tos melynos as pora menesiu ieskojau kol viena kita suradim  biggrin.gif  labai man tiko ir patiko busiu pirma diena su ja, o ta kita tai antrai dienai is spintos atsargu biggrin.gif

Jai jau labai labai atvirai, tai kol kas man jos siaip sau, noretusi kazko elegantiskesnio, subtilesnio unsure.gif Aisku nezinau, kaip papuosus butu, gal vaizdas pasikeistu ir net labai rolleyes.gif Kitavertus, jai jaunoji taip nori butent zaliu, tai ir daryk tokias mirksiukas.gif

Antrai dienai ir tinka suknute drinks_cheers.gif tokia paprastesne, bet vistiek puosni smile.gif
Atsakyti
Imeciau i pastuka savo treningine suknia antrai dienai lotuliukas.gif Kaip manot, gera bus... Turiu dar pora, bet kazko sita man vis persasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 05 03, 20:01)
Jai jau labai labai atvirai, tai kol kas man jos siaip sau, noretusi kazko elegantiskesnio, subtilesnio  unsure.gif  Aisku nezinau, kaip papuosus butu, gal vaizdas pasikeistu ir net labai  rolleyes.gif Kitavertus, jai jaunoji taip nori butent zaliu, tai ir daryk tokias  mirksiukas.gif

Antrai dienai ir tinka suknute  drinks_cheers.gif tokia paprastesne, bet vistiek puosni  smile.gif

na vat norejau del to ir kitu nuomoniu nes man truksta labai kazko ant ju nezinau ka padaryt, o pirkau tik del to kad zalios doh.gif

QUOTE(ziulyte @ 2012 05 03, 20:23)
Imeciau i pastuka savo treningine suknia antrai dienai  lotuliukas.gif Kaip manot, gera bus... Turiu dar pora, bet kazko sita man vis persasi smile.gif

O suknyte tai super:) man labai grazu ir paprasta ir elegantiska tokia smile.gif
Atsakyti
ziulyte,manau suknele tikrai tinkama, o ir atrodo patogi thumbup.gif

a tai neiviena nedalyvausite mergvakaryje? ar bentjau gal kokios idomios patirties turitee? sm temos senos apie tai g.gif
Atsakyti
Aciu, mergytes. Vadinas ji ir bus devima antra diena smile.gif

Mergvakaris - siame nedalyvausiu. Ne nezinau ar kas ka darys... Bet jei ir darys, mano savaitgalis pries vestuves jau suplanuotas.

O va is senu laiku patirties turiu nemenkai. Oi kokius mergvakarius mes savo laiku draugams istaisydavom doh.gif Kai pamenu, tokia nostalgija... Dabar visi sulinde namuose - darbai, vaikai, o tada - guliai Vasia buvo smile.gif
Kas tave konkreciai domintu?
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2012 05 03, 22:13)
Aciu, mergytes. Vadinas ji ir bus devima antra diena smile.gif

Mergvakaris - siame nedalyvausiu. Ne nezinau ar kas ka darys... Bet jei ir darys, mano savaitgalis pries vestuves jau suplanuotas.

O va is senu laiku patirties turiu nemenkai. Oi kokius mergvakarius mes savo laiku draugams istaisydavom  doh.gif Kai pamenu, tokia nostalgija... Dabar visi sulinde namuose - darbai, vaikai, o tada - guliai Vasia buvo smile.gif
Kas tave konkreciai domintu?

man irgi idomu, as pati esu tik savo dalyvavusi, ir drauges pernai;) kitos drauges tuokesi, kai as nescia buvau, ne iki mergvakariu man buvo:D
Atsakyti
Man tai nera teke mergavkari dalyvaut, na kiek megindavom surengti puseserem ir draugei vienai tai jos tokios pavydzios kad gaudavos namie pasedejimas su visu pulku nes ne duok die nueis kairen biggrin.gif:D:D

o sikart teks paciai organizuot, nes nuotaska nori megvakario klaipedoj:) o vrestuves raseiniuose:) ir dar visos pamerges is skirtingu miestu, bet nieko jau susitariom beveik su visom kad jos ieskosi ideju, kazkokio uzimtumo ir raso man kad suderint viska, naziuresim kas gausis smile.gif

imeciau i pastuka kazka panasaus i buciniu dezutes bet kitaip tie buciniai aprasyti gal kam patiks.
Atsakyti
Nu ok, tada pasakoju.
1. Mergvakaris 2005 turbut ruduo buvo. Standartinis, nes jaunoji buvo nescia. Susirinkom kabake (kazkokiam netoli stoties, policijos tema - ten uniformu buvo, svytureliu). Jaunaja is namu paeme 2 policininkai (aisku jie pazistami kazkurios buvo, o jaunoji ju nepazinojo). Atveze ja zuristom akim ir su antrankiais. Na o ten jau mergu kruva, uzsakytas striptizo erelis vienas ir t.t.
2. Metais veliau. Jaunajai nusiuntem laiska - laukti tokioj ir tokij stotelej. Apsirengt visa raudonai. Mes issinuomojom sena trulika. Apakabinejom ji paveikslais, sukiais, foto ir stotelj sustojo butent jis su uzrasu ant priekio Vardas mergvakaris. Reakcija buvo gerule. Tada mus vezino iki Sauletekio ir atgal iki Gedo pilies. Ten viduje mes buvom prigalvoje uzduociu visokiu, galvosukiu, susijusiu su jos ir busimo vyro praeitim. Turejom uzkandziu, gerimu ir mage lotuliukas.gif Laikas neprailgo. Islipom prie Gedo pilies. Aisku i ja uzlipom, paleidom mergiskas svajones pririse prie balionu, dar vaikinuku chebra aisku pasipaniojo, tai pajuokavom. Nusileide sedom visos i is anksto uzslepta autobusiuka (as buvau vairuotoja, aisku likau be sampes, bet ai - vakare uzteko) ir isvaziavom Moletu kryptim. Niekas nesake kur vaziuojam, o vaziavom pas bernus prie Zeimenos. Ten is anksto buvom sutare, kad bernai paliks virve, kuria priris prie palapines, o i ja pasodins busima jauniki uzristom akim. Radom mes ta virve, jaunoji per krumus brovesi iki palpines, o joje rado savo busima vyra. Tada jau gavosi tusas - tortai atitinkamu formu, palapine dovanu gavo, kurioje susitiko ir t.t.
3. Vos po menesio nuo antrojo. Jaunoji sulauke nepazistamu vyruku, su kuriais turejo vaziuot, kur lieps. Nuveze ja i Raugyklos g. grozio salona daryt havajietisko masazo su lavos akmenimis. Kol dare ta masaza, mes susirinkom, paemem jos rubus, o jai palikom savus - ryskiai raudona suknia, basankes su aguonom. Laukem. Ji silpnai matanti, o is masazo gi isejo aisku be akiniu, o mes jau pasislepe ten. Tik visos issokom, uzdejom jai havajietiska girlianda (mes visos irgi su jom buvom) ir isdumem i traukiniu stoti. Vaziavom traukiniu iki Traku. Ten pestute iki Pilies, kur jau lauke uzsakyta jachta. Valanda joje. Tada vel i uzslepta autobusiuka lotuliukas.gif (spekit, kas vairavo) ir i musu kaima, kuris vos 18 km nuo Traku. Bet vaziavom aplink, kad nesuprastu. Vaziuojam, o kaimo keliuke stovi arkliukas su vezimu (viskas suderinta is anksto). Jaunoji tarstelejo - o kaip faina, ir arkliukas stovi. As ant stabdziu ir obana mes visos vezime, ten dar kaimietis su armonika. Vaziuojam pas mus smile.gif O ten iskurenta pirtis, parasyta Havajai yra cia, pridaryta kokteiliu kokoso riesute ir bernai is bernvakario atvaro. Zo vel tusas lotuliukas.gif
Jeeeetus, kiek pripyliau doh.gif Nu bet zinokit mergvakariai buvo atominiai. Iki siol jauciu geri sirdy lotuliukas.gif
Kas buvo super - visos panos buvo labai organizuotos, visos dare, galvojo, siule. Gal del to taip smagiai viskas gavosi, o kad nebutu tu visu pavydu, vakare susitikdavom su bernais, kurie - patikekit manim, irgi buvo susiorganizave ohoho... Va ka reskia, kai seimom bendrauja buve grupiokai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 03 gegužės 2012 - 21:44

aciuuuu uz pasakojimus, panasius variantus svarstom ir mes;)
Atsakyti
Viena is ideju, kuria pasinaudojo musu vyrai - vaziavo su traukiniu is tasko a i taska b. Pries tai zinoma taske b buvo nuvaryta ir palikta masina. Zodziu, jaunikis susitiko su savo vaikystes draugu stoty, sedo ir isvaziavo. Pirmoje stoteleje ilipo mokyklos draugas, prisijunge. Antroje - velesnis mokyklos draugas, prisijunge. Trecioje studiju draugas, ketvirtoje velesniu studiju draugas ir t.t. Visi lipo paeiliui nuo kada jauniki pazista. Galinej stotel islipo jau visa vyru sutve ir rado automobili, paslepta krumuose ir apdeta sakom lotuliukas.gif
Atsakyti