QUOTE(Lotyna* @ 2012 10 14, 10:50)
Dabar taip nukrypstant nuo sios temos, apie mokymo lygi svetur .... Pvz, pas mus tai normalus tas lygis, viskas ok cia su juo, mano akim
Bet vat mano mama kai atvaziavus nuejo i Kaledine svente mokykloj, uz galvos susieme
Nepalyginsi, kiek renginiu metu vaikai ismokomi LT pradinese, jau kai kurie ir darzeliuose - kokius koncertus, spektaklius parodo tevams, ohoho .. ir pati esu ruosus vaikus, kai dar dirbau ten ... O cia, dainele sudainavo ir atia, visas koncertas
Nei eilerascio jokio mintinai niekas nemokejo, nei kokio mini spektakliuko nesukure ... Dabar pripratom, aisku, bet pirmais metais buvo keisti tie renginiai tokie .... lyg ant juoko padaryti, nu nzn
Tai to cia tikrai mums truksta ...
Bet visumoj paciu mokymo lygiu tikrai nesiskundziu
Mokytoju komisija mano vaika testavo pries pirma klase LT siemet vasara, tai sake, butu vienas is stipresniu mokykloje, jei mokytusi cia .. nes pagrindus dave butent si mokykla, kur ir dabar mokosi ... Testavo ji todel LT, nes stojom mokytis nuotoliniu .....
Bet visumoj paciu mokymo lygiu tikrai nesiskundziu
Man labai patinka cia Kaledines programeles pas vaikus. Lietuvoj irgi patikdavo, tik uzkliuvo, kad aukletoja neleisdavo mano dukrai nei eilerasciu sakyt, nei daineliu dainuot, nes buvo nezymi logopedine problema. Abydna maziukei buvo. O cia oho kaip issiskleide jos dainavimo gabumai. Su keletu kitu mokyklos vaiku, koncertavo net O2 arenoj ir daugelyje mazesniu. Problema logopedine, aisku, isaugo. Bet ka norejau pasakyt, cia net labai storutei mergytei leis baleta sokt, jei ji apie tai svajoja
Kad nepastatomos zmoniskos programeles cia tai dar gali but ir bendras vaikioku nusiteikimas kazka mokytis. Repetuotis, manau, turi maziau laiko, nei LT darzelyje. O pamoku neaukoja, del pramoginiu dalyku.
Smagu, del geru testu rezultatu
Papildyta:
QUOTE(Lotyna* @ 2012 10 14, 10:55)
Tai vat butent, kad svarbu ... tai kodel jus taip kategoriskai pradejot kritikuot ta vargsa vaika, kad nenorejo ta diena rasinelio parasyt? Pagal jusu komentara, susidariau ispudi, kad tai jums vaiko savijauta nesvarbu, jei jau jis, anot jusu issisoko ir nenorejo daryti to, ka dare kiti .... 
Tai viskas tvarkoj, tegul neraso, tik as neisivaizduoju, kad vaikas tokiais zodziais metytusi - as nerasysiu ir taskas. Paprastai vaikai nenuotaikoj stengiasi nutempt laika, tipo, gerai gerai parasysiu (bet neraso), as nezinau/nemoku/nesuprantu ka parasyt (irgi neraso, nors gal ir zino, ir moka, ir supranta