QUOTE(rutaškina @ 2012 06 08, 16:16)
visiskai nesutinku

kepu jau antri metai tik karaliskoj formoj duona, niekas neissikraipo ir negriuna. Nezinau kokio kietumo pas jus tesla buna., bet mano gana skysta, su saukstu galiu minkyt. ir kuo puikiausiai iskepa. Tik as rauginu ne toj formoj, o atskiram bliude. Ir labai patogu tokia pailga, formine duonele po to pjaustyt
mano tesla isvis ne kieta ir net nesiminko,o tik issimaiso. esme cia eina kalba apie duonos paruosimo buda. Mano duona reikia ilgai brandinti ir ilgai kepti kaip sake
Kina, as nebrandinu silikonineje formoje, tik poto supyliau, o mano duonos tesla skysta skysta, esme kad kepant ilgai (taip isbringsta vidus o virsuj pasidaro plutele, duona tampa sunki) ir karaliska forma pakeite forma, tapo vos ne apvali, nes krastai neatlaike duonos svorio ir besiformuojancios plutos, nes ji labai padideja ir iskyla. Kepant keksa man to nebuna ir formos as nepeikiu, tai reiskias jus kepat kitokia duona nei as, todel man neatlaike. Kaip supratau
Kina irgi kepa panasia i mano, todel ir sakau,kad neislaikys.
Papildyta:
QUOTE(mititėja @ 2012 06 08, 15:50)
Gal galit papasakot, kam skirti, kuo ypatingi Cocon dubenys.
Ir dar klausimas. Turiu tw indelių rinkinį, kaip vadinasi nepamenu. Atrodo panašiai, kaip
Cocon dubenys kaip ir sambos tinka bet kam, salotom, misrainem ar kazkam laikyti keptam, tai tiesiog dubenys. Tik naujo dizano, naujais dangteliais ir man daug grazesnio nei samba, cia skonio reikalas.
O foto idejot saldymo indeliu, kurie visi turi tureti atskirus dangtelius. Sie indeliai skirti saldyti kameroje, bet galima naudoti ir kaip paprastas dezutes saldytuve, o va cocon dubenu i kamera deti negalima.