Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

Pas mane va tokios rankeneles
user posted image

bet neina man jas pakelt kaip jus sakot , kad lengvai atidarytusi doh.gif gal rankos ne is ten auga laugh.gif

ir sildymas nepadejo ir mikobangei irgi nepadejo doh.gif ka darau ne taip blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolitusik: 30 gegužės 2012 - 23:20
Pas mane irgi toks pat melynas tik apvalus. Irgi nuolat ji keikiau, dabar jau kiek lengviau atidarau ir uzdarau, bet vistiek ne per lengviausiai. Tai manau, kad vistik per laika prasitampo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolitusik @ 2012 05 30, 23:59)
Pas mane va tokios rankeneles

Cia pas Jus senojo modelio rankeneles doh.gif ne naujos!-kiek iziuriu... blink.gif
tai lenkiant zemyn neatidarysite.... g.gif
turite daryti taip kaip sakiau pradzioj, atremti i save inda, viena ranka laikyti indo rankenele, o kita ranka kelti dangcio rankenele (principas traukti viena nuo kitos) ir viskas!
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2012 05 31, 11:27)
Cia pas Jus senojo modelio rankeneles  doh.gif  ne naujos!-kiek iziuriu... blink.gif
tai lenkiant zemyn neatidarysite.... g.gif
turite daryti taip kaip sakiau pradzioj, atremti i save inda, viena ranka laikyti indo rankenele, o kita ranka kelti dangcio rankenele (principas traukti viena nuo kitos) ir viskas!

Aciu, bandysim naudot, kad prasitampytu rolleyes.gif

laurindre, nu reiskia bandysiu naudot, kad prasitampytu... ech....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolitusik: 31 gegužės 2012 - 12:42
Laba,

Sakykit prašau, o kiek - maždaug - kg bulvių telpa į tą bulvių dėžę? [žalia tokia]. Ar jų būna kelių dydžių?

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2012 06 02, 14:43)
Sakykit prašau, o kiek - maždaug - kg bulvių telpa į tą bulvių dėžę? [žalia tokia]. Ar jų būna kelių dydžių?

Pas mus buvo tokio tipo tik vienokia deze, ta zalia, kitokiu dydziu nebuvo.
JAV psl. va taip raso:
5-qt. (5 L) capacity; 11" L x 7½" W x 9" H (28 x 19 x 23 cm).
Va tokia pati, tik pas mus ji buvo zalia:
user posted image

Paskaitykite pati:
stai cia
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2012 06 02, 15:32)
Pas mus buvo tokio tipo tik vienokia deze, ta zalia, kitokiu dydziu nebuvo.
JAV psl. va taip raso:
5-qt. (5 L) capacity; 11" L x 7½" W x 9" H (28 x 19 x 23 cm).
Va tokia pati, tik pas mus ji buvo zalia:
user posted image

Paskaitykite pati:
stai cia

O, kaip ačiū smile.gif . Ir išmatavimai smile.gif.
Atsakyti
Sakykit, o tas Iso duo prieskonių malūnėlis vertas dėmesio, nes turiu tą kitokį variantą, kur nusiima dangtelis, ir pailgas toks. Bet vienoi mažai, galvoju apie antrą, bet ar po šito, nenusivilsiu Iso duo? g.gif
Atsakyti
mane irgi domina prieskonių malūnėlis,o tas iso duo tai koks,ar naujesni geresni už senus?
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2012 06 05, 17:00)

apie koki Jus kitoki varianta cia kalbate? ir koki dabar? as asmeniskai nelabai suprantu, kuriuos cia lyginate? g.gif
Atsakyti
Man tai Iso Duo prieskoniu malunelis neblogas, bet senas tai zymiai geresnis, visu pirma, kad dangteli turi (patogu kai reikia paprieskoniuot tiesiai i puoda ar keptuve, i dangteli pamali ir tada pats malunelis neprisigaruoja ir nepridregsta), pats dizainas ir ergonomiskumas senojo zymiai geresnis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2012 06 06, 21:39)

ai, cia kur seniau tokie platejantys buvo is Prabangos linijos, o Iso duo tokie lygus, pailgas malunelis?
Atsakyti