Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

Gal galit papasakot, kam skirti, kuo ypatingi Cocon dubenys. Tarkim, man labai miela Samba dubenų serija. Ar Cocon skirta toms pačioms funkcijoms? blush2.gif
Ačiū, kas nepatingės atsakyti.

Ir dar klausimas. Turiu tw indelių rinkinį, kaip vadinasi nepamenu. Atrodo panašiai, kaip šitie:
user posted image
Tik mano ne 4 viršutiniai vienodi, o 2 - dar per pusę mažesni. Ir dangteliai lyg šviesesni.
Kas atpažinot, gal galit pasufleruoti, ar kiekvienam indeliui turėtų būti po dangtelį, ar dviems didiesiems (tokio paties pločio ir ilgio, tik vienas gilus, kitas ne) - vienas dangtelis. Arba kažkur praganiau, ar ieškau po visus namus to, ko ir nebuvo. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 08 birželio 2012 - 15:01
QUOTE(Asese @ 2012 06 08, 12:18)
Aš ruginę duoną kepu 5,7 l UltraPro  4u.gif Išeina nestora,  minkšta pluta - tokia man ir patinka. Bandžiau kept silikoninėj, bet gavosi stora kieta pluta, tai daugiau nebekepu joje.
Ir dydis 5,7 l man pats tas, kepu iš 2 kg miltų  4u.gif

sakykit, o duona jums lengvai issiima? ar tepat kazkuo ultra pro? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kina @ 2012 06 08, 14:55)
Ačiū Pomona33, labai padėjote su atsakymu dėl duonos 4u.gif Mano nuogastavimai kad gali deformuotis pasitvirtino tada - silikoninės formos skirtos lengvesnei tešlai.

visiskai nesutinku schmoll.gif kepu jau antri metai tik karaliskoj formoj duona, niekas neissikraipo ir negriuna. Nezinau kokio kietumo pas jus tesla buna., bet mano gana skysta, su saukstu galiu minkyt. ir kuo puikiausiai iskepa. Tik as rauginu ne toj formoj, o atskiram bliude. Ir labai patogu tokia pailga, formine duonele po to pjaustyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2012 05 26, 15:46)
Sveikutes merginos.

Gal kas turite atsiliepimu apie vaikiskus indukus..  ax.gif
Ar verta isigyti?
Mano vaikai seniai juos išaugo, bet vis dar naudoju (ką nors nedideliais kiekiais įsidėti, arba šaldytuve laikyti) - man jie vienas smagiausių tw gaminių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 08 birželio 2012 - 15:53
QUOTE(mititėja @ 2012 06 08, 15:50)
Tik mano ne 4 viršutiniai vienodi, o 2 - dar per pusę mažesni. Ir dangteliai lyg šviesesni.
Kas atpažinot, gal galit pasufleruoti, ar kiekvienam indeliui turėtų būti po dangtelį, ar dviems didiesiems (tokio paties pločio ir ilgio, tik vienas gilus, kitas ne) - vienas dangtelis. Arba kažkur praganiau, ar ieškau po visus namus to, ko ir nebuvo.  doh.gif

Visi tw gaminiai turi dangtelius,ypač šaldymo indeliai. tad reikia ieškoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lupita 77 @ 2012 06 08, 17:51)
Visi tw gaminiai turi dangtelius,ypač šaldymo indeliai. tad reikia ieškoti 4u.gif
Ačiū jums labai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaškina @ 2012 06 08, 16:16)
visiskai nesutinku  schmoll.gif  kepu jau antri metai tik karaliskoj formoj duona, niekas neissikraipo ir negriuna. Nezinau kokio kietumo pas jus tesla buna., bet mano gana skysta, su saukstu galiu minkyt. ir kuo puikiausiai iskepa. Tik as rauginu ne toj formoj, o atskiram bliude. Ir labai patogu tokia pailga, formine duonele po to pjaustyt  thumbup.gif

mano tesla isvis ne kieta ir net nesiminko,o tik issimaiso. esme cia eina kalba apie duonos paruosimo buda. Mano duona reikia ilgai brandinti ir ilgai kepti kaip sake Kina, as nebrandinu silikonineje formoje, tik poto supyliau, o mano duonos tesla skysta skysta, esme kad kepant ilgai (taip isbringsta vidus o virsuj pasidaro plutele, duona tampa sunki) ir karaliska forma pakeite forma, tapo vos ne apvali, nes krastai neatlaike duonos svorio ir besiformuojancios plutos, nes ji labai padideja ir iskyla. Kepant keksa man to nebuna ir formos as nepeikiu, tai reiskias jus kepat kitokia duona nei as, todel man neatlaike. Kaip supratau Kina irgi kepa panasia i mano, todel ir sakau,kad neislaikys.
Papildyta:
QUOTE(mititėja @ 2012 06 08, 15:50)
Gal galit papasakot, kam skirti, kuo ypatingi Cocon dubenys.
Ir dar klausimas. Turiu tw indelių rinkinį, kaip vadinasi nepamenu. Atrodo panašiai, kaip

Cocon dubenys kaip ir sambos tinka bet kam, salotom, misrainem ar kazkam laikyti keptam, tai tiesiog dubenys. Tik naujo dizano, naujais dangteliais ir man daug grazesnio nei samba, cia skonio reikalas.
O foto idejot saldymo indeliu, kurie visi turi tureti atskirus dangtelius. Sie indeliai skirti saldyti kameroje, bet galima naudoti ir kaip paprastas dezutes saldytuve, o va cocon dubenu i kamera deti negalima.
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2012 06 08, 18:47)
Cocon dubenys kaip ir sambos tinka bet kam, salotom, misrainem ar kazkam laikyti keptam, tai tiesiog dubenys. Tik naujo dizano, naujais dangteliais ir man daug grazesnio nei samba, cia skonio reikalas.
O foto idejot saldymo indeliu, kurie visi turi tureti atskirus dangtelius. Sie indeliai skirti saldyti kameroje, bet galima naudoti ir kaip paprastas dezutes saldytuve, o va cocon dubenu i kamera deti negalima.
Taip, taip, apie šaldymo indelių dangtelius ir dubenis buvo du atskiri klausimai.

O kodėl į šaldymo kamerą Cocon dubenų negalima dėti? O Sambą galima? g.gif
Atsakyti
Į šaldymo kamerą galima dėti tuos, prie kurių kataloge lapo šone pažymėta snaigutė. Nežinau kaip tada nekataloginiai TW g.gif gal platintojos paaiškins. Apžiūrėjau savo indus, tai ant extraplius mikrobangės indo nėra snaigės, nors kataloge pažymėta. O ant statyk bokštelių radau ant dugno, apsidžiaugiau, kad ledus bus galima statyti smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2012 06 08, 20:28)
O kodėl į šaldymo kamerą Cocon dubenų negalima dėti? O Sambą galima?  g.gif

Negalima ir sambos, jie ne tam skirti schmoll.gif nezinau kas Jums sake,kad galima...
Net naudojimo vadove apie samba dubenis rasoma:
negalima naudoti mikrobangu krosneleje ir saldymo kameroje, galima plauti indaploveje.Jie skirti laikyti ir serviruoti salotoms, darzovems, vaiku pusryciu produktams ir pan.
Jus idejusi i kamera ju formos nepakeisite, taciau jie ne tam skirti, gali suskilti, o beto jau kazkas cia rase ta tema, kad indas neskirtas kamerai laikomas kameroje gali buti net kenksmingas.
Cocon dubenys irgi kamerai neskirti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 08 birželio 2012 - 20:58
Pomona33, mano duonos irgi skysta tešla būna, dedu duonos raugą, brandinti reikia 5-6 val. kepant pakyla ir būna stora pluta. Tai sumaišius apie 3 kg masės. Aš čia klausiau, nes nesu mačiusi "gyvai" TW silikoninių formų, tai jei jos labai lanksčios, aišku nelabai tinka tokiam svoriui. Kvietiniai pyragai keptų be problemų, o ruginė masė (nors dedu ir kvietinių puse) visai kitokia.
Atsakyti
QUOTE(Kina @ 2012 06 08, 22:04)

Tikrai taip drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti