QUOTE(Asese @ 2012 05 25, 12:26)
Aha,
Pomona, pasidalink

, kaip gamini toj formoj, ar tik bandeles
Na gerai, pasimaivysiu ka gaminu
Kalbu apie sia forma, kad nekiltu nesusipratimu:

Tai va, jokiu bandeliu su ja nedarau, nes nemėgstu ir kitiems neduodu
Mano mylimiausias receptas tai:
dedu teslos (perku saldyta gatavai, kad terliotis nereiktu), ant jos kumpio vakume, jei neturiu tokio pjaustau bet koki plonai, svarbu,kad vyniotusi, ne kokia kieta desra butu, skanu ir sonine vakumine,kad riebaliuko butu,ar kokia desra virta kaip buna tokiuose dideliuose gabaluose, cia pagal skoni, tada dedu surio, tiesa dar tomatu patemu pries tai, nes man skanu, butinai dedu 4 puseles alyvuogiu juoduju (perpjaunu alyvuoges per puse), nes dievinu jas, ir i kiekviena pyrageli po 2vnt.kapareliu

skonis dieviskas! Suvynioju viska, aptepu kiausinio ir pieno plakiniu ir kepu! Cia jau kaip kurios orkaite kepa. Pyrageliai nerealaus skonio, nes begalo megstu juodasias alyvuoges, ir kumpis ir suris, mmm....ir kapareliai patinka jie surumo priduoda, todel ju padauginti nereikia, man skaniausia tik po2, poto buna per suru, ir aisku dar prieskoniu pabarstau bet tik is zoleliu.
Dabar rasau ir galvoju,kad seiliu pilna burna reiktu issikepti savaitgali. Bet man fainiausia i koki piknika tokiu prisikepti, i kelione, i gamta, i kiema kada sveciai suguza vasara ant pieveles, kai nedarai karstu, o tik uzkandeliu. Ar i darba nusinesti kai kokia proga buna... (aisku jei galima darbe gimtadieni pasvesti)

na tepti sumustinius jau visos mokam, o sitaip daug idomiau, visi klausia vau!!! kaip cia taip susukai, kaip cia padarei
Dar vienas man patinkantis receptas su daug daug suriu, dedu fermentini, balta pelesini ir butinai su melynu pelesiu ta smirdanti, kmynu butinai pabarstau ir kepu! Situs labiausiai megsta vyrai prie alaus, bet man skanu ir ne prie alaus, nes patina pelesinis suris.
Na zinot galit kept kaip ismanot ir su uogiene, ar kaip kitaip saldzius padarytus, cia jau pagal ismone ir skoni