Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(etaeta @ 2012 05 25, 08:39)
Visada sviezia atlieka Fridgesmart vaidmeni . Tik jis skirtas lapinem darzovem daugiau. Isemus groteles is dugno, galite naudoti tiesiog kaip dubeni.  4u.gif

Aišku. Ačiū 4u.gif .

Tiesiog ir kataloge to 'visada šviežia' neužsekiau smile.gif.

Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2012 05 25, 08:55)
Aišku. Ačiū  4u.gif .

Tiesiog ir kataloge to 'visada šviežia' neužsekiau smile.gif.

Man juose labai patinka pomidorus laikyti,laikosi super 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man patiko, kad 24-tą savaitę bus šios nuolaidos thumbup.gif :
Perkantiems >60 Lt, trys užkandžių indeliai 6 Lt vietoj 34
user posted image
Svi didelės ir dvi mažos priekononės - 74 Lt vietoj 90 thumbup.gif
user posted image user posted image
Ir šie dubenėliai šaunūs - 89 Lt vietoj 110
user posted image
Ir visą birželį nuolaida silikoninių keksiukų formelei - 75 Lt vietoj 89
Labai super jose cepelinukai, ruošti mikrobangėj wub.gif Aišku toms, kas nesibaido mikrobangių smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 25 gegužės 2012 - 10:57
Aha, nerealu,kad prieskoninems bus nuolaida thumbup.gif

dar fainai prancuzisku pyrageliu BTB formai bus nuolaida, man ji nereali thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
laba diena,

ieskau dubenelio, tinkancio sriubai nestis i darba. jis turi buti sandarus, nedidelis ir tinkamas sildyti mikrobanginej. ka galite pasiulyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Florexile @ 2012 05 25, 11:56)
laba diena,

ieskau dubenelio, tinkancio sriubai nestis i darba. jis turi buti sandarus, nedidelis ir tinkamas sildyti mikrobanginej. ka galite pasiulyti?  4u.gif

Kad tokio nelabai ir yra g.gif Nes pro visus vožtuvėlius gali pratekėti, o visiškai sandaraus indelio negalima šildyti mikrobangėje 4u.gif
Buvo seniau tokie su papildomais sandariais dangteliais, panašūs į šitą, tik mažiukai - 400 ml talpos 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2012 05 25, 11:56)
Aha, nerealu,kad prieskoninems bus nuolaida  thumbup.gif

dar fainai prancuzisku pyrageliu BTB formai bus nuolaida, man ji nereali  thumbup.gif  4u.gif

galima placiau apie BTB forma, as vis i ja paziuriu bet dar neturiu, suprantu kad galima pyragelius tuos daryti, bet galvoju ar daznai daryciau, nors koldunus tikrai daznai darom, o va ta vis dar mastau, paargumentuokit kuo patiko lotuliukas.gif

kokiu jums daugiau iseina prieskoniniu ir labaiu naudojamos ar mazosios ar labaiu didziosios blush2.gif

ai dar galit ta cepelinu recepta imesti kad i receptu skyreli blush2.gif
Papildyta:
ir dar kas mate turi gal ir pasisakys kaip tas naujas kibiriukas ir tie irankiukai, ar verti jie, ar ner vaikiski, tokie liauni g.gif ,o turi ka tw sakutes, sakes pavidalo iranki pvz mesai pasmeigti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lupipita: 25 gegužės 2012 - 11:16
Aha, Pomona, pasidalink mirksiukas.gif , kaip gamini toj formoj, ar tik bandeles ax.gif
Aš kažkaip jos visai nenoriu g.gif Gal užsireiktų ir man rolleyes.gif

Prieskoninių man ir tokių ir tokių reikia: turiu iš seniau, kai dar mėlynais dangteliais buvo 4u.gif Šešias dideles ir šešias mažutes 4u.gif Visos pilnos, tuščių nėr smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lupipita @ 2012 05 25, 12:15)
ai dar galit ta cepelinu recepta imesti kad i receptu skyreli  blush2.gif

Dedu čia, nes nuolaida dabar bus šiai formelei - 75 Lt vietoj 89
user posted image
Cepelinai per 15 min 4u.gif

Reikės:
Bulvių
Mėsos arba faršo
Svogūnas
Druskos, pipirų
user posted image

Eiga:

Bulves sutarkuokite smulkia tarka arba Quick Chefu, arba Turbo Chefu, šiek tiek pasūdykite. Nieko daugiau daryti nereikia!

Svogūną sukapokite Turbo Chefiuku. Sumaišykite su mėsos faršu arba Turbo Chefiuku sukapota mėsa. Įberkite druskos, pipirų.

Formelę 7 keksiukai šiek tiek patepkite aliejumi.

Į kiekvieną formelę dėkite bulvių tarkių, mėsos faršo ir vėl bulvių tarkių.
user posted image user posted image
Gaminkite mikrobangėje 9 min 850W galingumu, išsijungus mikrobangei dar 5 min palaikykite.
Skonis kaip tikrų cepelinų wub.gif
user posted image
Nuotraukos ir receptas ne mano. bet receptas išbandytas jau daug kartų thumbup.gif
Atsakyti
Asese aciukas, net nepagalvotum thumbup.gif , liuks ideja, manau kas megsta varskinius, galetu ir varske deti thumbup.gif
Atsakyti
Sriubą į darbą nešuosi šitame indelyje. Talpa 500ml, sandarus, tinka mikrobangų krosnelei mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 05 25, 12:26)
Aha, Pomona, pasidalink  mirksiukas.gif , kaip gamini toj formoj, ar tik bandeles  ax.gif

Na gerai, pasimaivysiu ka gaminu irnesakyk.gif
Kalbu apie sia forma, kad nekiltu nesusipratimu:
user posted image

Tai va, jokiu bandeliu su ja nedarau, nes nemėgstu ir kitiems neduodu biggrin.gif
Mano mylimiausias receptas tai:
dedu teslos (perku saldyta gatavai, kad terliotis nereiktu), ant jos kumpio vakume, jei neturiu tokio pjaustau bet koki plonai, svarbu,kad vyniotusi, ne kokia kieta desra butu, skanu ir sonine vakumine,kad riebaliuko butu,ar kokia desra virta kaip buna tokiuose dideliuose gabaluose, cia pagal skoni, tada dedu surio, tiesa dar tomatu patemu pries tai, nes man skanu, butinai dedu 4 puseles alyvuogiu juoduju (perpjaunu alyvuoges per puse), nes dievinu jas, ir i kiekviena pyrageli po 2vnt.kapareliu thumbup.gif skonis dieviskas! Suvynioju viska, aptepu kiausinio ir pieno plakiniu ir kepu! Cia jau kaip kurios orkaite kepa. Pyrageliai nerealaus skonio, nes begalo megstu juodasias alyvuoges, ir kumpis ir suris, mmm....ir kapareliai patinka jie surumo priduoda, todel ju padauginti nereikia, man skaniausia tik po2, poto buna per suru, ir aisku dar prieskoniu pabarstau bet tik is zoleliu.

Dabar rasau ir galvoju,kad seiliu pilna burna reiktu issikepti savaitgali. Bet man fainiausia i koki piknika tokiu prisikepti, i kelione, i gamta, i kiema kada sveciai suguza vasara ant pieveles, kai nedarai karstu, o tik uzkandeliu. Ar i darba nusinesti kai kokia proga buna... (aisku jei galima darbe gimtadieni pasvesti) hihihi.gif na tepti sumustinius jau visos mokam, o sitaip daug idomiau, visi klausia vau!!! kaip cia taip susukai, kaip cia padarei sunglasses2.gif

Dar vienas man patinkantis receptas su daug daug suriu, dedu fermentini, balta pelesini ir butinai su melynu pelesiu ta smirdanti, kmynu butinai pabarstau ir kepu! Situs labiausiai megsta vyrai prie alaus, bet man skanu ir ne prie alaus, nes patina pelesinis suris.

Na zinot galit kept kaip ismanot ir su uogiene, ar kaip kitaip saldzius padarytus, cia jau pagal ismone ir skoni tongue.gif
Atsakyti
Skaniai čia, Pomona, nupasakojai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(.sniege. @ 2012 05 25, 12:44)
Asese aciukas, net nepagalvotum  thumbup.gif , liuks ideja, manau kas megsta varskinius, galetu ir varske deti  thumbup.gif

Aš dariau su namine varške kelis kart, tai gavosi puikiai thumbup.gif Omerginos sakė, kad darė su pirktine ir išputojo g.gif , neaišku, ko ten į ją prideda unsure.gif
Atsakyti