man nepatiko

QUOTE(vastulka @ 2012 05 19, 12:45)
Noriu pasitikslinti, ar čia apie žalią vistą ar antį kalbat, ar apie jau iškeptas? 

Iskepta kas be ko sukarpo, bet ir zalia esu karpiusi vista. Anties zalios nebandziau, nes kepu ciela, didele zuvi sukarpo su dideliais nugaros kaulais irgi puikiai.
QUOTE(Elaine86 @ 2012 05 19, 14:29)
sveikos mamytes,noriu Jusu patarimo,noriu isigyti koldunine,gal kas turite,pasidalinkite savo nuomone.aciu 

Man labai patinka visos TW koldunines, turiu visas! Kol neturejau TW kolduniniu gyvenime nelipdžiau kolduno

QUOTE(Pomona33 @ 2012 05 20, 15:48)
Iskepta kas be ko sukarpo, bet ir zalia esu karpiusi vista. Anties zalios nebandziau, nes kepu ciela, didele zuvi sukarpo su dideliais nugaros kaulais irgi puikiai.
o ar cia apie vistienos zirkles kalba? ar ir universalios daro ta pati?
gal jau kas ka girdejo apie birzelio nuolaideles

Dar klausimas:
Turiu raudona skustuka. Tik neseniai pastebejau, kad asmenis galima is abieju pusiu naudoti.
Is vienos puses storiau skuta is kitos ploniau. Tokia ir yra paskirtis? Ar yra kox nors skirtumas kada kokia puse skusti?
Turiu raudona skustuka. Tik neseniai pastebejau, kad asmenis galima is abieju pusiu naudoti.

QUOTE(No comment @ 2012 05 21, 10:39)
Gal foto turite? Nes spalvų yra kelios to pačio skustuko.

QUOTE(diasaja @ 2012 05 21, 08:52)
Gal foto turite? Nes spalvų yra kelios to pačio skustuko.
No comment, aš tik su viena puse skutu

QUOTE(diasaja @ 2012 05 21, 09:25)
as irgi tik neseniai pastebejau, kad ir kita gali skusti.

QUOTE(No comment @ 2012 05 21, 11:29)
as irgi tik neseniai pastebejau, kad ir kita gali skusti.
is vienos gaunasi storesnis nupjaunamas gabalas. o kitas , kur dantuotas krastas, ten plonesnis. tai va ir kreipiausi i profes, kame skirtumas. ar tik storyje, ar tarkim kazkokiems vaisiam/darzovems reikia su viena puse, o kitiems labiau tinkama kita. su dantukais, tai sakyciau gal labiau pomidorams labaiu tiktu 

Teisingai